Wkurza mnie...

Gość: andziakadula

#4878487 Napisano: 05.12.2011 07:39:15
iskierka napisał(a):

mnie wkurza iBeauty.pl nie mogę się tam zalogować.Pisałam do nich już dwa razy i nie dostałam żadnej odpowiedzi emotka Postanowiłam w końcu zarejestrować się z drugiego maila a tam komunikat że ten mail nie może być użyty do rejestracji emotka

mam dokładnie to samo
emotka i również próbowałam z inneggo maila i nic
0 0

Gość: vilemo

#4878962 Napisano: 05.12.2011 10:29:16
wkurza mnie, że Książe zostawił Królewnę Śnieżkę...

wkurza mnie również to, że znów jestem w dołku i zamiast zająć się czymś pożytecznym wspominam mojego ex i oglądam takie seriale jak Once upon a time...
0 0

Gość: molly

#4878975 Napisano: 05.12.2011 10:33:58
andziakadula napisał(a):

iskierka napisał(a):

mnie wkurza iBeauty.pl nie mogę się tam zalogować.Pisałam do nich już dwa razy i nie dostałam żadnej odpowiedzi emotka Postanowiłam w końcu zarejestrować się z drugiego maila a tam komunikat że ten mail nie może być użyty do rejestracji emotka

mam dokładnie to samo
emotka i również próbowałam z inneggo maila i nic

emotka Kurcze ,a już myślałam ,że to tylko mnie tam nie chcą...
0 0

kalisto1986

#4878980 Napisano: 05.12.2011 10:35:30
vilemo napisał(a):

wkurza mnie również to, że znów jestem w dołku i zamiast zająć się czymś pożytecznym wspominam mojego ex i oglądam takie seriale jak Once upon a time...

ee oglądanie Once upon a time jest pożyteczne (przynajmniej tak sobie to tłumacze) emotka emotka emotka

wkurza mnie, że poszłam wczoraj a raczej dzisiaj spać po 7 rano, przez zmasowany atak telefonów/kurierow/listonoszki nie pospałam prawie w ogóle, a teraz padam, a mam jeszcze robote emotka
0 0

Gość: molly

#4878991 Napisano: 05.12.2011 10:37:54
Wkurza mnie ,że dłubałam 2 godziny piękniusią wypowiedź w pewnym konku i gdy już wysłałam e-meila spostrzegłam gigantyczny błąd ortograficzny emotka I po nagrodzie... emotka
0 0

Gość: swibek

#4879105 Napisano: 05.12.2011 11:12:18
madzdz napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

gimikiss napisał(a):

WKURZA mnie, że nie będzie ponoć śniegu na święta.. normalnie siedzie i rycze emotka emotka emotka

Ja z tego powodu odtańczyłam murzynski taniec radosci:):):)

emotka emotka emotka emotka

A ja jestem między- między emotka Brak śniegu w okresie przedświątecznym to dla mnie błogosławieństwo z racji poruszania się komunikacją miejską emotka . Ale od świąt do sylwestra mogłoby trochę popadać emotka .

śniegu może nie być.. ale KEVIN będzie na 100%.. emotka emotka
0 0

Gość: goralecka

#4879115 Napisano: 05.12.2011 11:16:05
swibek napisał(a):

madzdz napisał(a):

A ja jestem między- między emotka Brak śniegu w okresie przedświątecznym to dla mnie błogosławieństwo z racji poruszania się komunikacją miejską emotka . Ale od świąt do sylwestra mogłoby trochę popadać emotka .

Kevin będzie chyba jutro więc w święta już pewnie nie puszczą emotka emotka no chyba, że nas uraczą tym jakże fantastycznym filmem dwa razy w ciągu miesiąca emotka
0 0

Gość: vilemo

#4879140 Napisano: 05.12.2011 11:30:31
kalisto1986 napisał(a):

vilemo napisał(a):

ee oglądanie Once upon a time jest pożyteczne (przynajmniej tak sobie to tłumacze) emotka emotka emotka

ale jak on mógł ją zostawić...chyba potrzebuję faceta
emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4879146 Napisano: 05.12.2011 11:34:11
goralecka napisał(a):

swibek napisał(a):

madzdz napisał(a):

Kevin będzie chyba jutro więc w święta już pewnie nie puszczą emotka emotka no chyba, że nas uraczą tym jakże fantastycznym filmem dwa razy w ciągu miesiąca emotka

Wcale bym się nie zdziwiła... Skoro co rok to leci w święta to dlaczego nie tym razem???
emotka
0 0

zarania

#4879221 Napisano: 06.12.2011 06:54:19
Umieram ze zmęczenia. Niepotrzebnie oglądałam Sherlocka Holmesa od 6 rano. A podobno kto rano wstaje temu Pan Bóg daje. emotka
Ale przynajmniej pranie zaraz skończy się wirować i choć tyle będzie zrobione. emotka
0 0

Gość: agusia222

#4880284 Napisano: 06.12.2011 12:30:05
wkurza mnie mój kolega...bo focha ma. ...nie podoba mu się prezent od Mikołaja...wolałby BMW emotka
0 0

ela

#4880288 Napisano: 06.12.2011 12:31:28
wkurza mnie to że dziś mikołajki i myślałam że bedzie wiele fajnych konkursów a tu klapa nic nie moge wygrać a dzień zmarnowany emotka
0 0

Gość: pola731

#4880316 Napisano: 06.12.2011 12:48:54
wkurza mnie ,że córka postawiła sobie za punkt honoru chyba zjedzenie wszystkich słodyczy , które dostała z okazji Mikołaja i nic nie daje sobie powiedzieć , bo jej Mikołaj przyniósł i ona wie ,kiedy ma zjeść...

więc 4 latka właśnie siedzi na kanapie i wcina 5 batona a jest w domu od 30 minut ...
0 0

Gość: mrilka

#4880320 Napisano: 06.12.2011 12:50:41
ela napisał(a):

wkurza mnie to że dziś mikołajki i myślałam że bedzie wiele fajnych konkursów a tu klapa nic nie moge wygrać a dzień zmarnowany emotka

ja mam to samo, więc jest nas dwie emotka
0 0

ziolko

#4880322 Napisano: 06.12.2011 12:51:22
ela napisał(a):

dzień jeszcze się nie skończył emotka
0 0

karolkas

#4880331 Napisano: 06.12.2011 12:54:28
pola731 napisał(a):

wkurza mnie ,że córka postawiła sobie za punkt honoru chyba zjedzenie wszystkich słodyczy , które dostała z okazji Mikołaja i nic nie daje sobie powiedzieć , bo jej Mikołaj przyniósł i ona wie ,kiedy ma zjeść...

więc 4 latka właśnie siedzi na kanapie i wcina 5 batona a jest w domu od 30 minut ...

oj tam oj tam, ja stara baba a zjadłam już pół paczki ptasiego mleczka, no bo to od mikołaja, (nie tuczy emotka tak sobie tłumaczę)
0 0

ziolko

#4880341 Napisano: 06.12.2011 12:56:18
pola731 napisał(a):

emotka

no to później życzę cierpliwości Tobie i jej, jak przyjdzie czas na nocnik emotka

chyba, że od razu dasz jej coś na mniejsze problemy emotka
0 0

Gość: pola731

#4880343 Napisano: 06.12.2011 12:56:29
karolkas napisał(a):

pola731 napisał(a):

oj tam oj tam, ja stara baba a zjadłam już pół paczki ptasiego mleczka, no bo to od mikołaja, (nie tuczy emotka tak sobie tłumaczę)

ja stara baba zjadam całe ptasie mleczko , ale ona zdecydowanie niedługo puści mi widowiskowego ... a potem biedna będzie jęczeć
0 0

aurorcia

#4880345 Napisano: 06.12.2011 12:56:35
karolkas napisał(a):

pola731 napisał(a):

ja też się jej wcale nie dziwię,bo od rana zamiast posiłków wcinam batoniki i ptasie mleczko
emotka a tłuszczyk tak rośnie,że nawet to słychać emotka
0 0

karolkas

#4880409 Napisano: 06.12.2011 01:13:35
aurorcia napisał(a):

karolkas napisał(a):

pola731 napisał(a):

ja też się jej wcale nie dziwię,bo od rana zamiast posiłków wcinam batoniki i ptasie mleczko
emotka a tłuszczyk tak rośnie,że nawet to słychać emotka

ja nic nie słyszę, więc chyba nie jest tak źle jeszcze emotka raz w roku można, (tylko tych razów u mnie np, jest dużo)
0 0