Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie głowa boli raz na pół roku, za to mój mąż cierpi na migreny (na szczęście rzadkie). U niego jest to połączone jakoś z oczami - bolą najpierw one, a później masakrycznie głowa.. To niestety rodzinne - teściowa i szwagierka też mają, ale takie żołądkowe połączone z wymiotami... Nie wiem co to za ból, ale bardzo współczuję..
Gość: sarsaparilla
Ja też tak mam. Najpierw ból oka (jednego:D), potem aura, widoczność ogranicza mi się do jednego punktu. W takim stanie nie da się ani pisać, ani czytać, strach wyjść na ulicę, wrażenie bezcenne, jak utrata wzroku. A potem sru:D.
Ale co tam, wypiłam lampkę wina (albo i 2) i humor od razu lepszy:D>
Gość: jopi
a mi się MIRENA zawsze z antykoncepcją kojarzyła -taką raczej babską
Gość: sarsaparilla
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha
A mnie wkurza to, że żebra bolą, nie mogę się ostatnio wyspać przez brzuszek itd...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zobaczysz jak Ci będzie brakowało brzuszka..
wkurza mnie to, że odłożyłam sobie pieniądze na kanapę, a tu wszystkei zamówienia będą realizowane w styczniu...
jak pech, to pech.. a myślałam, że na święta się wyśpię
Gość: zbynek1993
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znowu ominie Go dobra zabawa
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Może jutro zaprowadzisz go po prostu tylko na zabawę, na godzinkę lub dwie?
Jeśli nie będzie miał wysokiej gorączki oczywiście
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: pola731
i rossnet też mnie wkurza , bo z uporem muła próbowałam zagrać na swoje (jedyne) konto na chomikach - i nie mam w profilu ,że wzięłam udział - tylko utopiłam 40 zł
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: vilemo
dołożę do tego jeszcze moje lenistwo i miliony rzeczy do zrobienia i podpisuję się pod tym rękami i nogami
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ja tak mam z telefonem, jak mam wyslac smsa o pelnej... 55,56,57 i pyk ktoś nagle dzwoni
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nie moge bo kod źle wpisuje i stale im cos nie pasuje w moim kodzie wryy
Gość: basia75
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuje..zobacze:)
Gość: misk
Może spróbuj tym programikiem: http://bit.ly/vgueS1
aerdna
Postów 5251
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak miałam. Bez - wchodzi
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
i po co to sie chwalisz z leca sie pasozyty konkursowe i juz nie wygrasz ,jak ja bym sie tu zaczał chwilic to bys dostal zawalu.pozdrawiam jak chesz wygrwac to sie nie wypowiadaj
Z mety mi skrzydła opadły...
Pisownia zachowana