Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ludzka_istota
Postów 4195
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Ja mialam dziś lekcję u ośmiolatków (25 sztuk), które już były po słodyczach mikołajowych. Toż to był żywioł nie do opanowania! Normalnie jest z nimi problem, a po takiej ilości czekolady, batoników i innych słodkości
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
saruto
Postów 428
Data rejestracji 18.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
a ja dziś byłam 4 godziny na loteryjce mikołajkowej w szkole u młodego - i stwierdzam ,że szkoła to nie jest miejsce dla mnie - głowa mi pęka
dobrze,że tym razem choć fanty były fajne to dzieciaki w większości zadowolone
Gość: pola731
coś mi dziwnie zacytowało
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój lapek kawę dobrze zniósł, a że to było słodkie cappuccino, to przez jakiś czas cd się nie wysuwały. no i do dziś niektóre klawisze się zacinają, co mnie wkurza. ale ogólnie ok, gorzej było z herbatą.
a wkurzam się dziś, bo nie widziałam spotkania mojej Stokrotki z Mikołajem, a tak chciałam je uwiecznić
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: nineczka17
moja wcięła dziś 6 czekoladek bo dostała kalendarz adwentowy a że dziś już 6.12 chciała nadrobić zaległości
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale aparatka, takiej spryciary to nie przegadasz
Gość: zeida
Gość: nineczka17
oj jest agentka i zawsze ma swoje zdanie i teorie jak wpadnie w dyskusję to zadziwia i mnie i męża dowcip też mam po tatusiu wyrobiny
Gość: katrin22
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie w Haribo
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: april211
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
to w jakim celu piszesz , że coś jest wygrane w konkursie?
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd ja to znam
część osób na forum nagrody warte 2000zł, chce kupić za 1000zł, ale jak ja chcę coś od kogoś, to z 2000zł są skłonni zejść do 1850
i to mnie też wkurza
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie wiem jak ktoś się pyta, jakie jest pochodzenie kina, to piszę, a co mam nie mowić że z konkursu?
tereniagno
Postów 5300
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję