Wkurza mnie...

Astronautka

#6398260 Napisano: 02.09.2017 12:06:43
cb656 napisał(a):

astronautka napisał(a):

zostawiliśmy na całą noc klucze w zamku od zewnątrz, rano o 7 sąsiadka mi dzwoni, że mamy klucze w zamku... jakim cudem nie wiem... niech mi ktoś powie gdzie ja mam mózg? 

Może nie tyle "gdzie", ale bardziej "jak działa" emotka Odpowiedzią może być ten uroczy filmik... emotka

też Cię kocham....
0 0

Astronautka

#6398261 Napisano: 02.09.2017 12:08:41
tadziuuu napisał(a):

Wkurzam mnie że jestem na diecie przedslubnej... A tu kolejna smaczna loteria. Trzeba się poświęcić....

nie trzeba emotka  rób tak jak dzieci z niektórych krajów, tylko jeden dzień w tygodniu (najczęściej sobota bądź niedziela) mogą jeść tyle słodyczy ile chcą, zbierają cały tydzień te słodycze by w jeden dzień oddać się szaleństwu słodkości....i nie masz wyrzutów sumienia emotka  
0 0

Niebieska_Laguna

#6398264 Napisano: 02.09.2017 12:14:31
tadziuuu napisał(a):

Wkurzam mnie że jestem na diecie przedslubnej... A tu kolejna smaczna loteria. Trzeba się poświęcić....

A mnie wkurzyło, że to dopiero za miesiąc, bo już się cieszyłam, że będę miała dzisiaj wymówkę, żeby sobie kupić wafelka, bo przecież tak to ja nie jem słodyczy emotka
0 0

malutka456

#6398267 Napisano: 02.09.2017 12:18:17
Niebieska_Laguna napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

A mnie wkurzyło, że to dopiero za miesiąc, bo już się cieszyłam, że będę miała dzisiaj wymówkę, żeby sobie kupić wafelka, bo przecież tak to ja nie jem słodyczy  emotka

dzis z rana pobiegłam do maszyny ze słodyczami (jestem w pracy) i rzuciłam sie na prince polo emotka  po czym pobiegłam zarejestrowac kod, a tu info, że od przyszłego miesiąca dopiero rusza konkurs emotka  i znów parę gram pójdzie w boczki emotka
0 0

@gnieszk@

#6398268 Napisano: 02.09.2017 12:18:47

tadziuuu napisał(a):

A mnie wkurzyło, że to dopiero za miesiąc, bo już się cieszyłam, że będę miała dzisiaj wymówkę, żeby sobie kupić wafelka, bo przecież tak to ja nie jem słodyczy  emotka

Możesz kupić i nawet zjeść. Tam chyba tylko kod jest potrzebny z opakowania emotka A zgłosisz w październiku.
0 0

Niebieska_Laguna

#6398271 Napisano: 02.09.2017 12:23:42
malutka456 napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

dzis z rana pobiegłam do maszyny ze słodyczami (jestem w pracy) i rzuciłam sie na prince polo emotka  po czym pobiegłam zarejestrowac kod, a tu info, że od przyszłego miesiąca dopiero rusza konkurs  emotka  i znów parę gram pójdzie w boczki  emotka

Ja już kilka dni temu miałam je w ręku w Kauflandzie, ale z bólem serca odłożyłam na półkę, gdy doczytałam datę emotka  
0 0

Niebieska_Laguna

#6398273 Napisano: 02.09.2017 12:24:40
@@gnieszk@ napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

Możesz kupić i nawet zjeść. Tam chyba tylko kod jest potrzebny z opakowania emotka A zgłosisz w październiku.

Właśnie w tamtej edycji chcieli paragon, a w tej jeszcze nie ma regulaminu, więc wolę nie ryzykować. Jak już mam jeść to nie na marne - mniejsze wyrzuty sumienia emotka

isiulka

#6398281 Napisano: 02.09.2017 12:56:38
Wkurzają mnie sklepy ABC, nie wiem jak u Was ale u mnie to same speluny z alkoholem, wchodzi się do środka to smród aż twarz wykręca. Strach kupować tam coś do jedzenia...a kiedyś były to przyzwoite osiedlowe sklepiki.
1 brucee 0

mayteq

#6398433 Napisano: 02.09.2017 20:31:20
isiulka napisał(a):

Wkurzają mnie sklepy ABC, nie wiem jak u Was ale u mnie to same speluny z alkoholem, wchodzi się do środka to smród aż twarz wykręca. Strach kupować tam coś do jedzenia...a kiedyś były to przyzwoite osiedlowe sklepiki.

U mnie też żulernia, nie da się kupić normalnych produktów, a o konkursowych to można tylko pomarzyć emotka
0 0

szesnaście

#6398470 Napisano: 02.09.2017 22:51:27
isiulka napisał(a):

U mnie to samo, do tego zagęszczenie "panów" na metr kwadratowy bardzo duży w sklepie i pod sklepem. Nie lubię tam chodzić, a że to 1 sklep w mieście to muszę jak konkurs ciekawy.
1 brucee 0

leoniu

#6398472 Napisano: 02.09.2017 23:02:49

iesiąc, bo już się cieszyłam, że będę miała dzisiaj wymówkę, żeby sobie kupić wafelka, bo przecież tak to ja nie jem słodyczy  Możesz kupić i nawet zjeść. Tam chyba tylko kod jest potrzebny z opakowania A zgłosisz w październiku. Właśnie w tamtej e

Ja sobie nie dam ręki uciąć, ale czy tam, na opakowaniu, nie jest przypadkiem napisane, że chodzi tylko o zakupy dokonane w tym konkretnym, konkursowym terminie? To by chyba (chyba...) musiało mieć jakieś potwierdzenie w paragonie... Wiem, że tylko to mnie powstrzymało od zakupu emotka  
0 0

Gość: nadeim

#6398474 Napisano: 02.09.2017 23:05:12
superloser napisał(a):

Wkurza mnie ilosc konkursów na Carex, Luksja, Palmolive, NIVEA .... z 15 butelek pod zlewem a ZERO płynu do naczyń. emotka  bez konkursu głupio kupić.

w carrefour można po testować produkty i tam jest płyn do naczyń.

#6398476 Napisano: 02.09.2017 23:06:26
mayteq napisał(a):

isiulka napisał(a):

U mnie też żulernia, nie da się kupić normalnych produktów, a o konkursowych to można tylko pomarzyć emotka

a w moich ABC paragony tylko z napisem napój,wafel bez konkretnej marki.
1 ewikewikk 0

@gnieszk@

#6398479 Napisano: 02.09.2017 23:12:26
leoniu napisał(a):

Ja sobie nie dam ręki uciąć, ale czy tam, na opakowaniu, nie jest przypadkiem napisane, że chodzi tylko o zakupy dokonane w tym konkretnym, konkursowym terminie? To by chyba (chyba...) musiało mieć jakieś potwierdzenie w paragonie... Wiem, że tylko to mnie powstrzymało od zakupu emotka  

Jest takie info "zakupu i zgłoszenia należy dokonać od 02.10.2017 do 26.11.2017", ale z drugiej strony jest też napisane "zachowaj oryginał opakowania z kodem", o paragonie nic. Trudno, zjedzone emotka , a czy się przyda się okaże.
1 leoniu 0

magalan83

#6398486 Napisano: 02.09.2017 23:37:02
Wkurza mnie moja niemoc w odpowiedziach konkursowych emotka emotka
1 agakaz2 0

Niebieska_Laguna

#6398638 Napisano: 03.09.2017 16:21:10
Przeglądam dzisiaj zgłoszenia do pewnego konkursu i co widzę? Ktoś dla uatrakcyjnienia konkursowego "dzieła" postanowił sfotografować je z roznegliżowanym dzieckiem leżącym na podłodze emotka  Konkurs nawet nic z dziećmi nie miał wspólnego. Ktoś napisze, że dzieci latają bez koszulki na plaży, ale czy to powód, żeby cykać im takie fotki i wrzucać na publiczne strony? Wszystko dla nagrody wartej mniej niż 100 złotych. Pomijając fakt, że to słabe wykorzystywać dziecko do takiego konkursu, to jeszcze zero wyobraźni jakie to zagrożenie...
1 @gnieszk@ 0

edzia21

#6398640 Napisano: 03.09.2017 16:24:04
cb656 napisał(a):

rutka napisał(a):

cb656 napisał(a):

rutka napisał(a):

może mnie to nie wkurza ale nie wiem gdzie to napisać napisałam dzisiaj wiadomość do konkursowicza na forum i użyłam pewnego słowa wcale nie obrażliwego a po wysłaniu wiadomości slowo zmieniło sie na słowo emotka

Pionas stworzył mechanizm, który ma zapobiegać używaniu wulgaryzmów. Najprawdopodobniej to słowo znajduje się na liście wulgaryzmów, zostało podmienione w locie podczas wysyłania wiadomości

f r a j e r   a właściwie chciałam napisać że się s.f.r.a.j.e.r.z.y.ł.a.m

Tak, to baaardzo obraźliwe emotka Co prawda dziwi, że zwrot "kuku na muniu" do tego zestawu wulgaryzmów się nie zalicza - dowód: KLIK emotka

d.u.p.e.r.e.l.e też mega obraźliwe, też cenzuruje emotka
Przerost formy nad treścią z tą pionasową cenzurą na pw emotka
0 0

edzia21

#6398642 Napisano: 03.09.2017 16:33:45
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

d.u.p.e.r.e.l.e też mega obraźliwe, też cenzuruje  emotka Przerost formy nad treścią z tą pionasową cenzurą na pw  emotka

Nie całe słowo cenzuruje, tylko jego bazę. Końcówka wynikająca z odmiany pozostaje bez zmian, zauważ. To teraz czekam na następny krok i cenzurę avatarów odnoszących się do tej bazy emotka

Wiem, wiem...ale jak połowę zamienia na cenzurę, to całość traci sens. 
0 0

#6398661 Napisano: 03.09.2017 18:24:37
superloser napisał(a):

Genialne , jak dział marketingu Biedronki, wie dokładnie KIEDY zrobic promocjie emotka Od 31 -08  emotka   

ale po co ci ta promocja była by w czasie konkursu? Można było tylko raz zgłosić paragon, więc zakup trzech produktów na jednym paragonie by nic ci nie dało.

kate86

#6398668 Napisano: 03.09.2017 18:43:13
A mnie wkurza to,ze właśnie robiłam przegląd i "aktualizację" moich paragonów i okazało się,że brakuje mi paragonu do jednego ze zgłoszeń na Żabkę Lipton-po raz pierwszy wolałabym nic nie wygrać na swoje zgłoszenie, bo będzie żal coś ściskał;/
0 0