Wkurza mnie...

estrelitta

#6436977 Napisano: 04.12.2017 21:09:01
mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Utrzymujący się od wczoraj ból dolnej partii kręgosłupa. Jakiś dziwny ucisk promieniujący az po lewą łydkę.  emotka

rwa kulszowa?

współczuję, straszny ból

Jutro idę do lekarza. Jak łyknę tabletkę to ból mija - niestety tylko na 3 godziny emotka
0 0

Gość: marcinek1985

#6436988 Napisano: 04.12.2017 21:32:55
estrelitta napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Utrzymujący się od wczoraj ból dolnej partii kręgosłupa. Jakiś dziwny ucisk promieniujący az po lewą łydkę.  emotka

rwa kulszowa?

współczuję, straszny ból

Jutro idę do lekarza. Jak łyknę tabletkę to ból mija - niestety tylko na 3 godziny emotka

może warto poszukać alternatywy? http://studioholistyka.pl
0 0

mietowa

#6436993 Napisano: 04.12.2017 21:38:52
asia575 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

asia575 napisał(a):

Heniek   emotka      emotka  
Tyle prób,tyle życzeń i dalej nic   emotka    

Postanowiłam się przyłożyć. 150 zgłoszeń w tym 60 różnych tekstów przez 3 week i nawet kapsla nie dadzą. Psuję już a wszystkim , którzy rozgryźli system lub po prostu są dobrzy szczerze gratuluję-ja się nie nadaje   :zbanowany:  

Myślałam,że jestem w miarę dobra w pisaniu życzeń ale Heniek wyprowadza mnie z błędu z każdymi wynikami emotka  W tamtym roku zrezygnowałam jak puściłam setkę jednego dnia.Teraz postanowiłam że nie odpuszczę  emotka  Tylko pomysły się już dawno skończyły  emotka  

To jest właśnie dla mnie taki moment, w którym granie staje się nieco... bezsensowne. Pomyślcie, ile to zmarnowanego czasu - sto zgłoszeń dziennie? Chyba wolałabym kupić piwo innej marki, usiąść wygodnie, obejrzeć film i powiedzieć: "Patrz Heniek, gdzie cię mam".

mugolinka

#6437013 Napisano: 04.12.2017 22:18:13
mietowa napisał(a):

asia575 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

asia575 napisał(a):

Heniek    emotka        emotka    
Tyle prób,tyle życzeń i dalej nic    emotka    

Postanowiłam się przyłożyć. 150 zgłoszeń w tym 60 różnych tekstów przez 3 week i nawet kapsla nie dadzą. Psuję już a wszystkim , którzy rozgryźli system lub po prostu są dobrzy szczerze gratuluję-ja się nie nadaje    :zbanowany:    

Myślałam,że jestem w miarę dobra w pisaniu życzeń ale Heniek wyprowadza mnie z błędu z każdymi wynikami  emotka   W tamtym roku zrezygnowałam jak puściłam setkę jednego dnia.Teraz postanowiłam że nie odpuszczę   emotka   Tylko pomysły się już dawno skończyły   emotka  

To jest właśnie dla mnie taki moment, w którym granie staje się nieco... bezsensowne. Pomyślcie, ile to zmarnowanego czasu - sto zgłoszeń dziennie? Chyba wolałabym kupić piwo innej marki, usiąść wygodnie, obejrzeć film i powiedzieć: "Patrz Heniek, gdzie cię mam".

• I tak właśnie robię emotka Spróbowałam  ostatnie 3 dni by obalić teorie losowania, tudzież klucza. I nie zamierzam tracić więcej czasu. I tak właśnie zrobię jak  mówisz emotka Na Heńka nawet nie spojrzę emotka  Niech się pocałuje w kapsel emotka
1 mietowa 0

lena5_1985

#6437016 Napisano: 04.12.2017 22:34:41
Ból złamanego 2,5 tygodnia temu w pracy nadgarstka. Niby wszystko dobrze wygląda, ale dlaczego nadal tak boli??
0 0

taalvikki

#6437025 Napisano: 04.12.2017 23:05:21
Heineken czyta? przecież tam leci tyle zgłoszeń, że żadna dusza, ile by nie wypiła, to tyle nie przeczyta, a jak ktoś przeczyta, to na koniec będzie schlany bardziej niż gdyby wypił całą pulę nagród.

i dlatego jestem za konkursami, w których trzeba nabyć produkt.

a co to ma do tematu "wkurza mnie"? otóż wkurzyło mnie ostatnio, że ktoś pod wrzuconym do bazy konkursem Tyskiego, wielce się oburzył, że trzeba kupić ośmiopak. bo oczywiście, lepiej grać tysiącami zgłoszeń na pałę i liczyć na fart, a nie promować produkt w konkursie promocyjnym. wrr. osobiście zdecydowanie wolę konkursy, gdzie coś trzeba kupić, bo wtedy mniej jest ludzi walących po 30(0) zgłoszeń na dzień na pałę (a w H+ się ludzie do takich działań wprost przyznają).

jokan

#6437031 Napisano: 04.12.2017 23:38:49
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie Facebook i jego potajemne, ciche zmiany funkcjonalności emotka
Teraz na przykład zrobili tak, że jak zajrzę gdziekolwiek na jakiś fanpage, to nawet nie muszę "polubiać" ani zaznaczać, że chcę obserwować aktywność, bo Facebook sam z siebie uznał, że skoro zajrzałem raz, to na pewno mnie interesuje, więc on mi teraz będzie wysyłać powiadomienia: a to, że jakaś pańcia umieściła komentarz do oglądanego przeze mnie wpisu, a to, że ktoś polubił ten wpis... a mnie to akurat interesuje, jak zeszłoroczny śnieg emotka emotka I muszę teraz włazić tam jeszcze raz i szukać, gdzie to dziadostwo wyłączyć. Wrrrr emotka Pasy drzeć z tego, co to wymyślił i wdrożył. A po obdarciu ze skóry posypywać solą i przypiekać na wolnym ogniu autora, wrrr... emotka emotka emotka emotka

nawet nie wiedzialam, ale to jest kropla w morzu....ostatnio ogladalam film o Dolinie Krzemowej i co Facebook, Apple, Twitter  i inne tego typu podobne tam wyprawiają....byłam w szoku, dla nich najlepiej jakby nie było panstw, tylko korporacje rzadzily swiatem....nie moge sobie przypomniec tytulu filmu, ale wywarl na mnie wrazenie, tym bardziej, ze czlowiek nie jest tego swiadomy...(przynajmniej ja nie bylam)...
0 0

ewunia

#6437048 Napisano: 05.12.2017 01:14:59
Próby naciągania na płatne SMS, płatne rejestracje i subskrypcje na portalach internetowych itp.
Doświadczyłam właśnie takiej próby, przyznam, że dobrze "socjotechnicznie" przygotowanej, na szczęście nieudanej.

I DLATEGO PRZY OKAZJI CHCIAŁAM OSTRZEC INNYCH.

Na olx mam wystawiony telefon, otrzymałam propozycję, po krótkich negocjacjach stanęło na wysyłce przy przelewie z góry na konto. Podałam wtedy nr konta i zaraz otrzymałam na swój telefon (widoczny w moich ogłoszeniach na olx) wiadomość SMS z jakiegoś serwisu z kodem.
Wyłudzacz (oczywiście jako kobieta, bo wzbudza większe zaufanie) bardzo przeprasza, ale pomyłkowo wkleiła mój nr telefonu, a nie swój i prosi o jego podanie. Czym to grozi?
1) może właśnie poprzez mój nr telefonu i ten kod chciał się zarejestrować się lub przedłużyć jakąś płatną subskrypcję na portalu,
2) może chciał zapisać mój nr telefonu do subskrypcji wysokopłatnych SMS Premium,
3) może jeszcze coś innego, bo naprawdę możliwości wtedy są duże,
4) ma też nr konta bankowego, nie wydaje mi się, że mógłby posiadając kod (oczywiście nie z serwisu bankowego) obciążyć rachunek, ale może się mylę?

pioge7

#6437353 Napisano: 05.12.2017 15:26:55
No i nie dostanę kuferka z Wawelu intermarche emotka  
pokazało się ze wysyłałem 3zgloszenia a wysłałem 2 paragony w tym oba które nie wygrały a wygrany został w domu emotka  SMOLAR zamawiał bezpośrednio w Wawelu nagrody i oni wysyłali i już nie ma szans żeby mi przysłali emotka emotka emotka  jak pech to pech....
jednak moje zapiski się nie do konća sprawdzają emotka  
0 0

agniehaha89

#6437354 Napisano: 05.12.2017 15:28:49
pioge7 napisał(a):

pokazało się ze wysyłałem 3zgloszenia a wysłałem 2 paragony w tym oba które nie wygrały a wygrany został w domu emotka  SMOLAR zamawiał bezpośrednio w Wawelu nagrody i oni wysyłali i już nie ma szans żeby mi przysłali  emotka emotka emotka  jak pech to pech....

odpowiedzieli Ci na e-maila czy dzwoniłeś? ja czekam jeszcze na kapsułi E z konkursu świeże pranie z wygrywaniem i zastanawiam się czy dzwonić do nich, bo coś długi to trwa. Z innego sklepu już dawno otrzymałam. 
0 0

pioge7

#6437356 Napisano: 05.12.2017 15:33:12
agniehaha89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pokazało się ze wysyłałem 3zgloszenia a wysłałem 2 paragony w tym oba które nie wygrały a wygrany został w domu emotka  SMOLAR zamawiał bezpośrednio w Wawelu nagrody i oni wysyłali i już nie ma szans żeby mi przysłali  emotka emotka emotka  jak pech to pech....

odpowiedzieli Ci na e-maila czy dzwoniłeś? ja czekam jeszcze na kapsułi E z konkursu świeże pranie z wygrywaniem i zastanawiam się czy dzwonić do nich, bo coś długi to trwa. Z innego sklepu już dawno otrzymałam. 

Pisalem wczoraj nie odpisali napisałem dzis. I odpisali na dzisiejszego emaila. Dzownić nie dam rady bo jestem w pracy a ciezko dzownić wiec tylko zostało pisanie. 
0 0

defed

#6437458 Napisano: 05.12.2017 20:33:00
Gdy nadchodzi dzień, że z telefonami chodzę nawet do WC, bo nadszedł regulaminowy czas informowania o super nagrodach, to akurat w tym właśnie dniu mam wysyp połączeń z numerów niechcianych, niektórych nawet zapisanych w telefonie jako "nie odbierać, nękanie" emotka  To mnie wkurza i to fest emotka
1 andii 0

anialistopad

#6437502 Napisano: 05.12.2017 22:40:12
Wkurza mnie loteria feet -salata wchodze na strone wpisuje swoje dane,a tu informacja,ze do tego @ przypisane jest inne imie. To samo z winiary  loteria albedo. O co to chodzi?
0 0

anialistopad

#6437513 Napisano: 05.12.2017 23:38:11
cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wkurza mnie loteria feet -salata wchodze na strone wpisuje swoje dane,a tu informacja,ze do tego @ przypisane jest inne imie. To samo z winiary  loteria albedo. O co to chodzi?

Literówka. Ma być dokładnie tak, jak za pierwszym razem. Też tak miałem. Poprawiłem - przeszło.
Patrząc na to jak piszesz na forum nie można wykluczyć, że walnęłaś się za pierwszym razem gdzieś w danych i teraz już za Chiny Ludowe nie odtworzysz tej pomyłki, bo kombinacji jest za wiele emotka
Niemniej radzę: wpisz spokojnie, nie spiesząc się ZANIM klikniesz jeszcze dwa razy sprawdź.

Na forum to pisze z telefonu i slownik zmienia mi slowa. Dlatego wychodza takie dziwadla. A tak normalnie to pisze na laptopie i nie robie tam literowek. Zawsze sprawdzam pare razy zanim cos wysle na loterie
0 0

anialistopad

#6437516 Napisano: 05.12.2017 23:49:15
cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Na forum to pisze z telefonu i slownik zmienia mi slowa. Dlatego wychodza takie dziwadla. A tak normalnie to pisze na laptopie i nie robie tam literowek. Zawsze sprawdzam pare razy zanim cos wysle na loterie

No to na spokojnie jeszcze raz. Ja dziś wpisywałem ostrożnie, to udało się bez komunikatu o błędzie. Ale dwa dni temu i wczoraj miałem literówki i musiałem jeszcze raz emotka

Jutro sie pobawie. Dzis juz mi sie nie chce , ale dzieki za rade. Widze,ze lubisz Misia. Swietna komedia moge ogladac non stop.
0 0

Monika11

#6437638 Napisano: 06.12.2017 11:22:17
Wkurza mnie że taki fajny konkurs przegapiłam z Tymbarka emotka  Dopiero dzisiaj go zobaczyłam -fajne nagrody ... Trudno
0 0

Agnes

#6437671 Napisano: 06.12.2017 11:47:41
Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie że taki fajny konkurs przegapiłam z Tymbarka emotka  Dopiero dzisiaj go zobaczyłam -fajne nagrody ... Trudno

a ja nawet miałam zamiar zagrać poszłam do lewiatana ale....nie mieli takich soków jakie były wymienione w regulaminie
0 0

moniazr

#6437680 Napisano: 06.12.2017 11:57:40
Agnes napisał(a):

Monika11 napisał(a):

a ja nawet miałam zamiar zagrać poszłam do lewiatana ale....nie mieli takich soków jakie były wymienione w regulaminie

A ja kupiłam soki ale nie zagrałam, bo nie miałam "natchnienia". Nagrody, według mnie, nie takie fajne, bo te zakupy można robić tylko z wybranych marek.
0 0

joan

#6437683 Napisano: 06.12.2017 12:01:07
moniazr napisał(a):

(...) Nagrody, według mnie, nie takie fajne, bo te zakupy można robić tylko z wybranych marek.

Również tak pomyślałam, ale potem doszłam do wniosku, że towar chodliwy i że pińset plus w gotówce da się z tej nagrody wyciągnąć emotka
0 0

Agnes

#6437684 Napisano: 06.12.2017 12:01:44
moniazr napisał(a):

Agnes napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A ja kupiłam soki ale nie zagrałam, bo nie miałam "natchnienia". Nagrody, według mnie, nie takie fajne, bo te zakupy można robić tylko z wybranych marek.

no i w tym sklepie w którym się robiło zakupy a mój lewiatan to taki maluteńki sklepik ( na wsi gdzie mam działkę jest większy) tu z Tymbarka mieli 4 kartony ale same jabłkowe, myślę że za 2 tys miałabym problem z zakupami nawet nie wiem czy mieliby tam takie produkty za taką kwotę
0 0