Wkurza mnie...

warcik

#6438270 Napisano: 07.12.2017 00:19:30
Myslałam, że tylko ja się wkurzyłam na konkurs Wedla w Lewiatanie- w dzień zabrałam się za pisanie smsów, bo miałam na paragonie zapisaną datę zakończenia 6.12, sprawdzam jeszcze raz regulamin a tam data 10.12, to popoprawiałam daty na paragonach. Przed pólnocą patrzę, a regulamin znowu zamienił jakiś złośliwy Mikołaj. Zwariować idzie, robią co chcą z tymi regulaminami.
0 0

trebor1

#6438272 Napisano: 07.12.2017 00:30:21
luzak napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie Radna i te ciągłe zmiany regulaminu. Aż mam ochotę wysmarować obszerne pismo do sponsora opisujące te ich praktyki... tylko po co? Skoro sponsor i tak będzie miał to w nosie i rzuci im kolejne zlecenia.

no właśnie,wkurzyłam się i to baaaaardzo. Wczoraj zabrałam się za konkurs wedel, bo miałam zapisane,że do 6 grudnia, wchodzę na stronę, a tam do 10.12, w regulaminie też, no to mówię przedłużyli, więc mam jeszcze czas, napiszę później.Dzisiaj 23.45, a może coś tam sklecę na ten konkurs, otwieram a tam data do 6.12. Noż kurde nie lubię, jak ktoś ze mnie robi idiotę, a zwidów wczoraj nie miałam,oni robią sobie co chcą. No i napisałam w 5 minut jakiegoś gniota

u mnie to samo nawet godzina się zgadza, jak do pisania przysiadłem:) tylko, że ja już koło 23:00 zobaczyłem, że datę zmienni i zamiast się rzucić do pisania, to myślałem, że już po ptokach i że 07.12 już jest! a to dlatego, że e u syna w przedszkolu już 05.12 był Mikołaj, więc mi się te mikołajki trochę ciągnął,  gdybym złapał tego Mikołaja to bym mu ukręcił wora emotka
0 0

dolly

#6438275 Napisano: 07.12.2017 00:47:56
Przed chwila bylo do 08.12 ale juz jest znow 06-- no chyba, ze to mnie juz wzrok plata fgle
0 0

tereniagno

#6438279 Napisano: 07.12.2017 01:16:02
Nie lubię chodzić na zakupy do Żabki u mnie na osiedlu. Dziś jednak poszłam zrealizować 1 bon wartości 25zł.
Kupiłam 2 opakowania Śliwki Nałęczowskiej-cena na szczycie wystawiona 12.99.Poszłam do kasy zapłacić bonem i mówię do kasjerki,że 1zł dopłacę do 26zł. Kasjerka zeskanowała bon, zakończyła transakcję i mówi do mnie,że nie muszę dopłacać, ponieważ one są w promocji,a reszty z bonu nie wydają  -słucham? To ile one kosztują? Pokazuje mi paragon 22zł,. Mówię do niej, że wiem, że reszty nie wydają, ale mogę do 25zł dobrać towar, po czym ona -ale ja zakończyłam już transakcję.Mówię-ale jak? A co mnie to obchodzi? Jeżeli pani nabiła na kasę, to trzeba poinformować, że jest do wykorzystania 3zł? Mało tego,zabrała paragon,bo musi dołączyć do bonuemotka   Nie zależało mi na tym paragonie więc jej zostawiłam, ale na dobrą sprawę , to jej zasranym obowiązkiem jest wydać paragon emotka W Kauflandzie czy gdziekolwiek wydają normalnie paragon i nie mówią, że muszą zatrzymać-paragon jest dla mnie,a oni mają na taśmie w kasie czym się płaci.Tak mi dziś baba podniosła adrenalinę, że powiedziałam iż już więcej nie będę chodziła do tego sklepu, tylko pojadę do miasta realizować bony.Tak są zakręcone.emotka Nie chodzi mi o te 3zł,ale fakt,co one wyprawiają u nas,a to nie był pierwszy przypadek.Kiedyś też miałam u nich problem z realizacją bonu żabkowegoemotka
0 0

tereniagno

#6438281 Napisano: 07.12.2017 01:23:31
superloser napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie lubię chodzić na zakupy do Żabki u mnie na osiedlu. Dziś jednak poszłam zrealizować 1 bon wartości 25zł.
Kupiłam 2 opakowania Śliwki Nałęczowskiej-cena na szczycie wystawiona 12.99.Poszłam do kasy zapłacić bonem i mówię do kasjerki,że 1zł dopłacę do 26zł. Kasjerka zeskanowała bon, zakończyła transakcję i mówi do mnie,że nie muszę dopłacać, ponieważ one są w promocji,a reszty z bonu nie wydają  -słucham? To ile one kosztują? Pokazuje mi paragon 22zł,. Mówię do niej, że wiem, że reszty nie wydają, ale mogę do 25zł dobrać towar, po czym ona -ale ja zakończyłam już transakcję.Mówię-ale jak? A co mnie to obchodzi? Jeżeli pani nabiła na kasę, to trzeba poinformować, że jest do wykorzystania 3zł? Mało tego,zabrała paragon,bo musi dołączyć do bonu emotka   Nie zależało mi na tym paragonie więc jej zostawiłam, ale na dobrą sprawę , to jej zasranym obowiązkiem jest wydać paragon emotka W Kauflandzie czy gdziekolwiek wydają normalnie paragon i nie mówią, że muszą zatrzymać-paragon jest dla mnie,a oni mają na taśmie w kasie czym się płaci.Tak mi dziś baba podniosła adrenalinę, że powiedziałam iż już więcej nie będę chodziła do tego sklepu, tylko pojadę do miasta realizować bony.Tak są zakręcone. emotka Nie chodzi mi o te 3zł,ale fakt,co one wyprawiają u nas,a to nie był pierwszy przypadek.Kiedyś też miałam u nich problem z realizacją bonu żabkowego emotka

500zl kary za nie wydanie paragonu.
Fantasia na konkurs 1,69zl

Kupowałam wcześniej już Fantasję na konk i gdyby powiedziała, to właśnie dobrałabym emotka
0 0

magdalena-1989

#6438444 Napisano: 07.12.2017 11:27:15
actimel emotka  
0 0

slonko365

#6438468 Napisano: 07.12.2017 12:10:30
cb656 napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

actimel emotka  

Masz rację, jest obrzydliwy w smaku emotka
emotka
Kiedyś spróbowałem i od tej pory stoi na półce z Wosebą, podpisany "NIE RUSZAĆ, BLEEE" emotka

Nie, no smaczny to jest, ale w tej małej buteleczce są dwie łyżeczki cukru emotka  Co mnie wkurza, gdyż chwilowo nie żrę cukru (ale jak staję na wadze, to mi humor wraca emotka )
0 0

zaczytana-pola

#6438479 Napisano: 07.12.2017 12:24:31
cb656 napisał(a):

No właśnie... emotka Ja, który kiedyś obżerałem się cukrem (dosłownie niestety emotka ) dziś, gdy piję kawę i przez zapomnienie odruchowo wsypię więcej, niż pół łyżeczki, sam się krzywię "bleee, za słodkie" emotka
...a te "pół łyżeczki" jest symboliczne, to bardziej rytuał, niż potrzeba emotka

Przypomniałeś mi te czasy, kiedy słodziłam herbatę po 3- 4 łyżeczki. Dzisiaj nie wiem, jak mogłam to pić. Herbaty nie słodzę wcale, kawy raczej nie pijamy. Ale pewnie wszystko nadrabiam słodyczami. emotka
0 0

nanajka81

#6438486 Napisano: 07.12.2017 12:29:00

actimel emotka  

czego Cie on wkurza? Nie mozesz tej cienkiej, smierdzacej szmatki upolowac? Moge Ci jedna oddac...
0 0

magdalena-1989

#6438508 Napisano: 07.12.2017 12:55:25
nanajka81 napisał(a):

actimel emotka  

czego Cie on wkurza? Nie mozesz tej cienkiej, smierdzacej szmatki upolowac? Moge Ci jedna oddac...

hehe.. no nie mogę nic upolować, a mierzę nieco wyżej: aparat lub główna emotka  takie ambicje hehe emotka a tu ciągle nic..
0 0

jokan

#6438509 Napisano: 07.12.2017 12:57:52
cb656 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Przypomniałeś mi te czasy, kiedy słodziłam herbatę po 3- 4 łyżeczki. Dzisiaj nie wiem, jak mogłam to pić. Herbaty nie słodzę wcale, kawy raczej nie pijamy. Ale pewnie wszystko nadrabiam słodyczami. emotka

Przypomniałaś mi dzieciństwo i wakacje u Babci emotka
Zawsze byłem dzieckiem uczynnym emotka więc mycie naczyń to normalka. I gdy myłem babciny kubek po śniadaniu, to zawsze na spodzie była zestalona warstwa cukru... Babcia sypała (to pamiętam, bo patrzyłem ze zgrozą) 5-6 łyżeczek i "mieszała" symbolicznie dwa razy... Pokolenie przedwojenne. emotka

a ja pamietam natomiast jak nie poslodzilam herbaty, a babcia miala przy stole jakies tam towarzystwo....a ja bylam taka wstydliwa, ze nie poslodzilam ani nie poprosilam o cukier....i gorzka herbate wypilam z grymasem na ustach he he....dzisiaj to wypilabym, bo nie uzywam cukru do herbaty....dlatego wkurza mnie niesmialosc...z tego chyba wyrasta sie cale zycie (a  moze i nie? emotka
0 0

Claudia77

#6438519 Napisano: 07.12.2017 13:04:50
a mnie wkurzają wszędobylskie konkursy z coca colą, no ileż można??????? gdzie nie spojrzę tu cola, tam cola i cola i cola, bleee... - to w sumie też w temacie cukru w cukrze..)
1 jokan 0

Gość: poprostuanette

#6438525 Napisano: 07.12.2017 13:08:41
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie niesmialosc... z tego chyba wyrasta sie cale zycie (a  moze i nie?) emotka

Wyrasta się. Daję słowo emotka Ja wyrosłem. To nie ma sensu.

ja nie wyrosłam emotka
1 jokan 0

defed

#6438534 Napisano: 07.12.2017 13:16:28
Claudia77 napisał(a):

a mnie wkurzają wszędobylskie konkursy z coca colą, no ileż można??????? gdzie nie spojrzę tu cola, tam cola i cola i cola, bleee... - to w sumie też w temacie cukru w cukrze..)

żeby to jeszcze konkursy były, a to przecież same okrutne loterie...

Gość: poprostuanette

#6438535 Napisano: 07.12.2017 13:17:12
defed napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

żeby to jeszcze konkursy były, a to przecież same okrutne loterie...

woalabym coca colowe konursy a pepsi loterie emotka
0 0

jola29k

#6438592 Napisano: 07.12.2017 14:36:55
Znowu nie wziełam paragonu w sklepie na konkurs emotka
1 czeko 0

jokan

#6438595 Napisano: 07.12.2017 14:41:48
moj telefon: mam wlozone 2 karty, a zero zasiegu (brak usługi), musze wyciagac baterie, karty, zamieszac i dopiro dziala , czy to moze byc wina samego telefonu?
0 0

defed

#6438600 Napisano: 07.12.2017 14:46:10
jokan napisał(a):

moj telefon: mam wlozone 2 karty, a zero zasiegu (brak usługi), musze wyciagac baterie, karty, zamieszac i dopiro dziala , czy to moze byc wina samego telefonu?

Możliwe, a jak długo masz tel.? Mój staruszek telefoniuszek ma już sklerozę i co parę tygodni domaga się aktualizacji czasu emotka  Poza tym czasami muszę go wyłączyć i włączyć, bo się zawiesza. Zdarza sie też,że odmawia mi wysłania sms z niewiadomych powodów - resetuje i znów śmiga jak młody!
0 0

jokan

#6438601 Napisano: 07.12.2017 14:48:43
defed napisał(a):

jokan napisał(a):

Możliwe, a jak długo masz tel.? Mój staruszek telefoniuszek ma już sklerozę i co parę tygodni domaga się aktualizacji czasu emotka  Poza tym czasami muszę go wyłączyć i włączyć, bo się zawiesza. Zdarza sie też,że odmawia mi wysłania sms z niewiadomych powodów - resetuje i znów śmiga jak młody!

juz ladnych pare lat, nie wiem dokladnie ile....teraz wlaczylam to sobie (on) aktualizuje androida...nie wiem czy wogole 1 karty nie zepsulam emotka , bo mi wyskoczyla z tej wiekszej ramki
0 0

sosna

#6438617 Napisano: 07.12.2017 15:12:58
poprostuanette napisał(a):

cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie niesmialosc... z tego chyba wyrasta sie cale zycie (a  moze i nie?) emotka

Wyrasta się. Daję słowo emotka Ja wyrosłem. To nie ma sensu.

ja nie wyrosłam emotka

ja tez, niestety, nie wyrosłam
1 brucee 0