Wkurza mnie...

ace

#6437711 Napisano: 06.12.2017 12:23:13
Agnes napisał(a):

moniazr napisał(a):

Agnes napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie że taki fajny konkurs przegapiłam z Tymbarka emotka  Dopiero dzisiaj go zobaczyłam -fajne nagrody ... Trudno

a ja nawet miałam zamiar zagrać poszłam do lewiatana ale....nie mieli takich soków jakie były wymienione w regulaminie

A ja kupiłam soki ale nie zagrałam, bo nie miałam "natchnienia". Nagrody, według mnie, nie takie fajne, bo te zakupy można robić tylko z wybranych marek.

no i w tym sklepie w którym się robiło zakupy a mój lewiatan to taki maluteńki sklepik ( na wsi gdzie mam działkę jest większy) tu z Tymbarka mieli 4 kartony ale same jabłkowe, myślę że za 2 tys miałabym problem z zakupami nawet nie wiem czy mieliby tam takie produkty za taką kwotę

a ja kupiłam, wysłałam (ostatniego dnia oczywiście), ale nie przyszło mi potwierdzenie po wysłaniu (pomyślałam że tak ma być i nie żadnego info), a następnego dnia wchodzę na ekonki i widzę, że jednak podziękowanie powinno przyjść...
0 0

cherry_coke

#6437718 Napisano: 06.12.2017 12:26:03
ace napisał(a):

Agnes napisał(a):

moniazr napisał(a):

Agnes napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie że taki fajny konkurs przegapiłam z Tymbarka emotka  Dopiero dzisiaj go zobaczyłam -fajne nagrody ... Trudno

a ja nawet miałam zamiar zagrać poszłam do lewiatana ale....nie mieli takich soków jakie były wymienione w regulaminie

A ja kupiłam soki ale nie zagrałam, bo nie miałam "natchnienia". Nagrody, według mnie, nie takie fajne, bo te zakupy można robić tylko z wybranych marek.

no i w tym sklepie w którym się robiło zakupy a mój lewiatan to taki maluteńki sklepik ( na wsi gdzie mam działkę jest większy) tu z Tymbarka mieli 4 kartony ale same jabłkowe, myślę że za 2 tys miałabym problem z zakupami nawet nie wiem czy mieliby tam takie produkty za taką kwotę

a ja kupiłam, wysłałam (ostatniego dnia oczywiście), ale nie przyszło mi potwierdzenie po wysłaniu (pomyślałam że tak ma być i nie żadnego info), a następnego dnia wchodzę na ekonki i widzę, że jednak podziękowanie powinno przyjść...

No niestety. Tak być nie powinno. emotka  
0 0

andziulka21

#6438140 Napisano: 06.12.2017 20:15:43
Wkurzylam się niemiłosiernie gdy chcialam wymienić punkty na I say na bon emotka  
Zawsze zalando było za 1091 a ja patrze teraz 1720,no szlag by to emotka
0 0

malenka

#6438153 Napisano: 06.12.2017 20:37:56
andziulka21 napisał(a):

Wkurzylam się niemiłosiernie gdy chcialam wymienić punkty na I say na bon emotka  
Zawsze zalando było za 1091 a ja patrze teraz 1720,no szlag by to  emotka

Dziś z rana miałam tę samą sytuację. Dozbieram punktów i usuwam tam konto bo gra stała się niewarta świeczki.

Gość: kropekk

#6438168 Napisano: 06.12.2017 20:55:44
mugolinka napisał(a):

asia575 napisał(a):

Heniek  emotka    emotka  
Tyle prób,tyle życzeń i dalej nic  emotka  

Postanowiłam się przyłożyć. 150 zgłoszeń w tym 60 różnych tekstów przez 3 week i nawet kapsla nie dadzą. Psuję już a wszystkim , którzy rozgryźli system lub po prostu są dobrzy szczerze gratuluję-ja się nie nadaje  :zbanowany:  

Przynajmniej głowa nie będzie boleć emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6438176 Napisano: 06.12.2017 21:14:05
Wkurza mnie Radna i te ciągłe zmiany regulaminu. Aż mam ochotę wysmarować obszerne pismo do sponsora opisujące te ich praktyki... tylko po co? Skoro sponsor i tak będzie miał to w nosie i rzuci im kolejne zlecenia.
0 0

petunija1

#6438179 Napisano: 06.12.2017 21:15:41
Monika11 napisał(a):

już myślałam, że tylko ze mnie taka gapa...emotka   emotka
0 0

Bimbusia

#6438183 Napisano: 06.12.2017 21:25:12
Wkurzają mnie bezczelne oferty z olx. Niektórzy naprawdę chcieliby kupić coś i najchętniej, żeby im jeszcze dopłacić za to, że ode mnie kupią.

aurorcia

#6438185 Napisano: 06.12.2017 21:26:55
Bimbusia napisał(a):

Wkurzają mnie bezczelne oferty z olx. Niektórzy naprawdę chcieliby kupić coś i najchętniej, żeby im jeszcze dopłacić za to, że ode mnie kupią.

Skąd ja to znam...i jeszcze podziękować, że kupiliemotka

banka-manka

#6438186 Napisano: 06.12.2017 21:27:35
Bimbusia napisał(a):

I jeszcze by chcieli, żeby wysłać im kartkę z podziękowaniem, że zdjęli z Ciebie ciężar posiadania towaru. Ukłonić się i być dozgonnie wdzięcznym, że uczynili nam łaskę i zechcieli, oni zechcieli! kupić nasz produkt emotka
1 Bimbusia 0

Bimbusia

#6438187 Napisano: 06.12.2017 21:30:22
banka-manka napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

I jeszcze by chcieli, żeby wysłać im kartkę z podziękowaniem, że zdjęli z Ciebie ciężar posiadania towaru. Ukłonić się i być dozgonnie wdzięcznym, że uczynili nam łaskę i zechcieli, oni zechcieli! kupić nasz produkt  emotka

Dokładnie. Dziś pierwszy raz po długiej przerwie wystawiłam coś na olx i aż nie wierzę w to czego się naczytałam w tych wiadomościach.

Astronautka

#6438188 Napisano: 06.12.2017 21:38:11
Bimbusia napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

I jeszcze by chcieli, żeby wysłać im kartkę z podziękowaniem, że zdjęli z Ciebie ciężar posiadania towaru. Ukłonić się i być dozgonnie wdzięcznym, że uczynili nam łaskę i zechcieli, oni zechcieli! kupić nasz produkt  emotka

Dokładnie. Dziś pierwszy raz po długiej przerwie wystawiłam coś na olx i aż nie wierzę w to czego się naczytałam w tych wiadomościach.

wystawiłam oryginalny Emporio Armani dla chłopów, cena w Douglas czy innej perfumerii 279 ja wystawiłam 200, dzis pisze chłop, że weźmie za 150 z przesyłką pobraniową....już wolę tym zapachem w kiblu psikać niż puścić za taką kwotę....

Bimbusia

#6438195 Napisano: 06.12.2017 21:44:03
astronautka napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

wystawiłam oryginalny Emporio Armani dla chłopów, cena w Douglas czy innej perfumerii 279 ja wystawiłam 200, dzis pisze chłop, że weźmie za 150 z przesyłką pobraniową....już wolę tym zapachem w kiblu psikać niż puścić za taką kwotę....

no, po prostu dał ofertę nie do odrzucenia.... skąd tym ludziom przychodzą te pomysły do głowy. Ja dziś wystawiłam grę
nfs z laysów na ps4 najpierw za 150pln, edytowałam na 130. W  międzyczasie odezwał się gość który chciał kupić za 20 pln! Pisał wiadomości mailowe i nawet smsy, że on za 20 pln kupuje już teraz! Nie do wiary....
Dodam, że inny z zadowoleniem kupił za 130.

stamp2

#6438197 Napisano: 06.12.2017 21:44:55
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie Radna i te ciągłe zmiany regulaminu. Aż mam ochotę wysmarować obszerne pismo do sponsora opisujące te ich praktyki... tylko po co? Skoro sponsor i tak będzie miał to w nosie i rzuci im kolejne zlecenia.

pisałem nieraz że to najwięksi zamotańcyemotka sami nie wiedzą w jakim terminie trwa konkurs,pod jaki numer wysłać sms,no i nigdy u nich nie da rady wysłać zgłoszenia pierwszego dnia-nawet nie ma sensu próbować.Wydaje mi się że to nie są zamotańcy,tylko zwykli.....emotka

Niebieska_Laguna

#6438201 Napisano: 06.12.2017 21:46:08
superloser napisał(a):

A po co sponsor?
Konkursy oraz Loterie sa prawnie regulowane. Zmiany wprowadzana w trakcie - które sa na szkode konkursowiczów,  sa karalne. Ale nikomu sie nie chce...

Niestety kiepsko znam się na prawie... Gdybym była bardziej w tym temacie ogarnięta, to bym uderzyła od tej strony. Mogłam chociaż screeny porobić. 
0 0

Gość: kermit

#6438202 Napisano: 06.12.2017 21:46:39
astronautka napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Skoro wystawiłaś dla "chłopów" to "chłop" Ci odpisał (ciesz się, że nie z "kibla"). Rany.....

Astronautka

#6438208 Napisano: 06.12.2017 21:58:39
Okermit napisał(a):

astronautka napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Skoro wystawiłaś dla "chłopów" to "chłop" Ci odpisał (ciesz się, że nie z "kibla"). Rany.....

Polecam kurs z czytania ze zrozumieniem...Rany
0 0

Gość: kermit

#6438211 Napisano: 06.12.2017 22:00:56
astronautka napisał(a):

Okermit napisał(a):

astronautka napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Polecam kurs z czytania ze zrozumieniem...Rany

Ja również. Pozwól, że wyjaśnię - miałam na myśli żenująco prostacki poziom Twojego wpisu.
0 0

dolly

#6438264 Napisano: 06.12.2017 23:53:31
Nawet nie wkurza, bo sie smieje...
nie ma to jak napisac odpowiedz na konkurs, wejsc w formularz wszystko wypelnic, a na koniec szukac paragonu...
nie, nie zezarl go chomik, pies czy nie wywial wiatr. Jest lezy ładnie w pudełeczku.
Patrze zatem na numer paragonu, a tam.... biała plama emotka To sobie zagrałam emotka
widac autko nie teraz emotka pewnie by mi do butow kolor nie pasował emotka
0 0

Gość: luzak

#6438268 Napisano: 07.12.2017 00:11:44

no właśnie,wkurzyłam się i to baaaaardzo. Wczoraj zabrałam się za konkurs wedel, bo miałam zapisane,że do 6 grudnia, wchodzę na stronę, a tam do 10.12, w regulaminie też, no to mówię przedłużyli, więc mam jeszcze czas, napiszę później.Dzisiaj 23.45, a może coś tam sklecę na ten konkurs, otwieram a tam data do 6.12. Noż kurde nie lubię, jak ktoś ze mnie robi idiotę, a zwidów wczoraj nie miałam,oni robią sobie co chcą. No i napisałam w 5 minut jakiegoś gniota
1 edzia21 0