Wkurza mnie...

razdwatrzycztery

#6442408 Napisano: 14.12.2017 23:34:49
Generalnie to ona jest chyba niezrównoważona emocjonalnie emotka  
0 0

Niebieska_Laguna

#6442411 Napisano: 14.12.2017 23:40:36
Wkurzają mnie kurierzy... Zamówiłam, zapłaciłam, miał być we wtorek. Ale się nie pojawił, zadzwoniłam więc w środę do pośrednika i miał złożyć interwencję. Obiecano mi, że kurier pojawi się do 17... ale go nie było. Dziś znów dzwonię i okazuje się, że kurier nie przyjedzie specjalnie do mnie po jedną paczkę, bo nie ma nic po drodze... I że mogę sobie czekać na inny dogodny dla nich termin. Aha... to po co potwierdzają zamówienie i biorą pieniądze? Nikt nawet by mnie o tym nie powiadomił, gdybym nie wydzwaniała. I mogłabym sobie tak czekać na kuriera do końca życia... Wkurza mnie takie ignorowanie klientów. Zamówienie anulowałam i wybrałam innego kuriera. Jakby co to odradzam GEIS emotka
0 0

zaczytana-pola

#6442412 Napisano: 14.12.2017 23:46:37
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurzają mnie kurierzy... Zamówiłam, zapłaciłam, miał być wtorek. Ale się nie pojawił, zadzwoniłam więc w środę do pośrednika i miał złożyć interwencję. Obiecano mi, że kurier się pojawi do 17... ale go nie było. Dziś znów dzwonię i okazuje się, że kurier nie przyjedzie specjalnie do mnie po jedną paczkę, bo nie ma nic po drodze... I że mogę sobie czekać na inny dogodny dla nich termin. Aha... to po co potwierdzają zamówienie i biorą pieniądze? Nikt nawet by mnie o tym nie powiadomił, gdybym nie wydzwaniała. I mogłabym sobie tak czekać na kuriera do końca życia... Wkurza mnie takie ignorowanie klientów. Zamówienie anulowałam i wybrałam innego kuriera. Jakby co to odradzam GEIS  emotka

Skąd ja to znam. Wczoraj miał przyjechać kurier DPD w godz. 12- 16. Nie przyjechał. Dzisiaj przyjechał po drugą paczkę też z DPD, ale inny. Mówię mu, że ja mam dwie paczki, bo jednej wczoraj kurier nie odebrał. On mówi, że wczoraj on nie jeździł tylko kolega i faktycznie coś mu wspominał, że nikogo w domu nie zastał. Mówię, że przez cały dzień nie było mnie w domu raptem 20 minut. A kurier stwierdził, że najwidoczniej kolega był w czasie tych 20. minut i w dodatku dzwonił na podany numer kilka razy, ale nikt nie odbierał. Ciekawe, bo połączenia nie było żadnego. To drugi taki przypadek w okresie przedświątecznym, kiedy zamiast stałego kuriera jeździ czasem jakiś "przybłęda" emotka . I niezmiennie mnie to wkurza.
0 0

luk1990

#6442416 Napisano: 15.12.2017 00:23:02
superloser napisał(a):

luk1990 napisał(a):

Głupo z mojej strony ,że wysłałem Ci paragon kupiony od kogoś innego ale w życiu bym się nie spodziewał takiego cyrku-mam jednak nadzieję ,że superloser śmieci jeszcze nie wyniosła i znajdzie ten odpowiedni paragon- paragony kupiłem ,a więc są moją własnością ,a więc jako sprzedająca superloser jest objęta przepisami prawa- jeśli paragon się nie znajdzie to może stracę trochę czasu ale przypomni jej się ,że w internecie nikt nie jest anonimowy!

A na razue trzymam kciuki za polubowne załatwienie sprawy z jej strony,

Wymieniłes kody do CinemaCity na paragony 22/11.

30/11 - sam sobie część kinowych kodów użyłeś, fajny był film "Miedzy nami góry"?

WKURZAJ sie Lukasz na siebie, ze najpierw sie wymieniasz a pozniej sam idziesz do kina - na moje bilety, bez mojej zgody.
I CHCESZ JESZCZE PARAGONY??? 
Zmieniłeś zasady UMOWY. Ty dokonałeś wyboru. 

W świetle prawa sam sie PRAWA  pozbyles, jak poszedles do kina na moje bilety.

Nie wiem jak mam do Ciebie jeszcze pisać- nastąpiła najzwyklejsza w świecie pomyłka- nigdy w życiu się nie pomyliłaś? no to gratuluję?
Kilka wcześniejszych wymian było okej- nie przyszło Ci do głowy zapytać czemu jest taka sytuacja?
Poza tym przeprosiłem i wysłałem nowe kody wywiązując się ostatecznie z umowy- także tak jak napissałem zakup został dokonany i przykro mi ,że doszło do mojej pomyłki ale teraz już tego nie zmienię-pomieszałem kody w pliku i użyłem te któe Ci wyslalem- ale to 2 kody-wczesniejsze 4 byly przeciez okej....
już pal licho moją nagrodę ale szkoda mi ,że rykoszetem obrywa edzia21- ale na pewno tak tej sprwy nie zostawię
jeśli nie wysłałaś moich paragonów to domagam się zwrotu użytych przez Ciebie kodów i zwrotu doładowania- przykro mi jeśli będę musiał wylądować przed świętami na policji ale trzeba przestrzegać zasad zwyczajnego życia społecznego- wystarczyło normalnie napisać ,a nie od razu wyzywać od oszustów....

monnikk

#6442426 Napisano: 15.12.2017 00:39:48
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurzają mnie kurierzy...

Kurierzy. Temat rzeka. Ja największy problem mam z gls. Dostaje sms, że dziś będzie kurier z przesyłką. Czekam.
Nikogo nie było. Następnego dnia znów sms, że rano będzie kurier. Czekam, już 16, znowu nic. Dzwonię na
infolinię, pani mówi, że paczki wożą nawet do 19 i mam cierpliwie
czekać. No to czekam. Następnego dnia rano sprawdzam śledzenie a tam, że
paczka w magazynie. Dzwonie na infolinię, ciągle zajęte. Po 20 minutach
słuchania durnej melodyjki i przerywników o jakości usług połączyłam
się z konsultantką, która po długim poszukiwaniu paczki w systemie
oznajmiła z rozbrajającą szczerością, że nie wie o co chodzi, po czym
podała mi numer telefonu na magazyn, bo tylko tam będzie mógł ktoś mi
pomóc. Dzwonię na magazyn, pani znów sprawdza w systemie i mówi, że
rzeczywiście paczka jest u nich, choć powinna być u kuriera, ale
dlaczego, to nie wiadomo. Jutro kurier przywiezie, proszę czekać.
Przekierować do parcel shop się nie da, bo są dokumenty zwrotne.
Następnego dnia objawia się kurier.  Z pretensją, że... od czterech dni
przyjeżdża do mnie z paczką, ale nigdy nikogo nie ma w domu.

U mojej mamy też był agent. Mama podlewa kwiatki na parapecie, patrzy, pod dom
podjeżdża kurier, wysiada i wrzuca coś do skrzynki. Mama wybiega z domu i
pyta o co chodzi i co on tam wrzuca. Otóż wrzucał awizo, bo "nie wie,
czy ktoś jest w domu" oraz "czy czasem nie biega tu groźny pies". Taka
historia.
0 0

Gość: poprostuanette

#6442431 Napisano: 15.12.2017 03:49:47
luk1990 napisał(a):

Głupo z mojej strony ,że wysłałem Ci paragon kupiony od kogoś innego ale w życiu bym się nie spodziewał takiego cyrku-mam jednak nadzieję ,że superloser śmieci jeszcze nie wyniosła i znajdzie ten odpowiedni paragon- paragony kupiłem ,a więc są moją własnością ,a więc jako sprzedająca superloser jest objęta przepisami prawa- jeśli paragon się nie znajdzie to może stracę trochę czasu ale przypomni jej się ,że w internecie nikt nie jest anonimowy!

Ja chciałam kupić paragon na abc to powiedziała że nie opłaca się kupwać 1 emotka

A u kogoś innego kupiłam stokrotka milka i osttaniego dnia papier mola i obie Panie bez problemu wysłały paragon do organizatora (nie wyrzuciły do kosza) zwłaszcza że jestem w ZEA i nie miałabym jak wysłac stąd emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6442488 Napisano: 15.12.2017 10:15:19
superloser napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

luk1990 napisał(a):

Ja chciałam kupić paragon na abc to powiedziała że nie opłaca się kupwać 1 emotka

A u kogoś innego kupiłam stokrotka milka i osttaniego dnia papier mola i obie Panie bez problemu wysłały paragon do organizatora (nie wyrzuciły do kosza) zwłaszcza że jestem w ZEA i nie miałabym jak wysłac stąd emotka

Paragon o wartosci 1zl to nie Stokrotka za 15zl plus Mola za 15zl.
Ile zaplacilaś za paragony 1zl?
Chyba nie.
Ciekawe ile masz tu chetnych, co biega za paragonem dla ciebie, za 1zl. Albo zaśmieca rachunek bankowy przelewem na 1 zet?
Czy zostałaś wprowadzana w błąd? 
Poczułaś sie oszukana? Czym?
Chyba to złość, ze nie chciało Ci sie marnowac własnego czasu na wycieczki do ABC, bo taniej kupic paragon za 1zl. 

Lukasz użył moich biletów, bez uprzedzenia.
Pomylka?  Dlaczego po wymianie nadal posiadał te kody? Nie były już jego. 

Nie znasz faktów,  ale dziekuje za twoj udział. Czy w wymianie na Mola albo na Milka - dotrzymałaś zasad umowy? Czy jak kupowałś paragon Milka za 10zl , moze uznałaś, że 5zl bedzie lepsze ... a jak wygrasz to dopłacisz? Każdy może sobie zgadywać.  
I naprawde, jaki sens ma to, ze publicznie sie chwalisz, ze ktos twój podpis podrabia w konkursie Mola oraz Milka?
Wygrałaś teleskop - gratulacje.

Kto powiedzial ze podrabia? Ja wyjezdzam na urlop z oswiadczeniami wydrukowanymi i jal trzeba wyslac poczta to odsylam mailem  wystarczy napisac ze przyjmujesz zamowienia od ilis zloty. Ja nie raz kupilam czy sprzedalam paragon wart 1.5
0 0

malutka456

#6442489 Napisano: 15.12.2017 10:16:07
wkurza mnie jelitówka, która dopadła mnie 2 dni temu i dopiero dziś jestem w stanie coś zrobić ;/  ale przeszła na męża, więc mam szpital w domu  emotka   do tego brak wygranych przy dużych inwestycjach w konkursy jest strasznie dołujący emotka idę powoli odgruzować dom, bo dzieci wczoraj miały "Dzień Dziecka" i ciastolina jest wszędzie emotka
1 brucee 0

nkba

#6442495 Napisano: 15.12.2017 10:23:08
bruce napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie jelitówka, która dopadła mnie 2 dni temu i dopiero dziś jestem w stanie coś zrobić ;/  ale przeszła na męża, więc mam szpital w domu   emotka   do tego brak wygranych przy dużych inwestycjach w konkursy jest strasznie dołujący  emotka idę powoli odgruzować dom, bo dzieci wczoraj miały "Dzień Dziecka" i ciastolina jest wszędzie  emotka

emotka Syna dopadła w przedszkolu. emotka

Oj Bidulek emotka emotka emotka emotka emotka
1 brucee 0

malutka456

#6442500 Napisano: 15.12.2017 10:26:22
bruce napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie jelitówka, która dopadła mnie 2 dni temu i dopiero dziś jestem w stanie coś zrobić ;/  ale przeszła na męża, więc mam szpital w domu   emotka   do tego brak wygranych przy dużych inwestycjach w konkursy jest strasznie dołujący  emotka idę powoli odgruzować dom, bo dzieci wczoraj miały "Dzień Dziecka" i ciastolina jest wszędzie  emotka

emotka Syna dopadła w przedszkolu. emotka

współczuję emotka  mnie w pracy, dobrze, że koleżanki wzięły mnie pod opiekę i przetoczyły trochę płynów, gdyby nie to, to chyba padłabym w połowie dyżuru, a pójść do domu nie mogłam emotka
1 brucee 0

lager

#6442502 Napisano: 15.12.2017 10:28:56
superloser napisał(a):

luk1990 napisał(a):

Paragon o wartosci 1zl to nie Stokrotka za 15zl plus Mola za 15zl.
Ile zaplacilaś za paragony 1zl?
Chyba nie.
Ciekawe ile masz tu chetnych, co biega za paragonem dla ciebie, za 1zl. Albo zaśmieca rachunek bankowy przelewem na 1 zet?
Czy zostałaś wprowadzana w błąd? 
Poczułaś sie oszukana? Czym?
Chyba to złość, ze nie chciało Ci sie marnowac własnego czasu na wycieczki do ABC, bo taniej kupic paragon za 1zl. 

Nie znasz faktów,  ale dziekuje za twoj udział. Czy w wymianie na Mola albo na Milka - dotrzymałaś zasad umowy? Czy jak kupowałś paragon Milka za 10zl , moze uznałaś, że 5zl bedzie lepsze ... a jak wygrasz to dopłacisz? Każdy może sobie zgadywać.  
I naprawde, jaki sens ma to, ze publicznie sie chwalisz, ze ktos twój podpis podrabia w konkursie Mola oraz Milka?
Wygrałaś teleskop - gratulacje.

Kiedy tu nie wejdę to wałkujesz ten temat, nie możesz swoich żali wylewać w wiadomościach prywatnych? Powoli robisz się żałosny
0 1 luk1990

malutka456

#6442508 Napisano: 15.12.2017 10:34:42
cb656 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie jelitówka, która dopadła mnie

emotka Czy jelitówka to może samica tasiemca?
Wkurza mnie, że tego nie wiem emotka

zazwyczaj śmieję się z Twoich drobnych uszczypliwości, ale dziś mój odwodniony mózg nie potrafi rozpracować tego co miałeś na myśli, więc musisz sam rozwiązać tą zagadkę  emotka  
0 0

jokan

#6442524 Napisano: 15.12.2017 11:02:09
maile z ofertami pozyczki od roznych firm emotka - ile sie tego paskudztwa namnozylo....
0 0

Niebieska_Laguna

#6442553 Napisano: 15.12.2017 12:12:03
cb656 napisał(a):

Ciekawe tylko, dlaczego dostaje to też moja siostra? Przecież jest kobietą i ma same córki... emotka

Może feministki czuły się dyskryminowane i chciały, żeby takie mejle były też do kobiet wysyłane emotka   No to ślą. Skojarzyło mi się z tym, co krąży po internecie. Tak w skrócie: Że ktoś w Holandii zrobił bałwana, to feministki się czepiały, że czemu to facet, a nie babka. Więc dobudowano bałwana babkę. Potem pretensje mieli geje, dlaczego nie ma dwóch bałwanów panów? Pojawił się też problem, że nos z marchewki i trzeba to zmienić, bo marchew to jedzenie. Autor bałwana okazał się rasistą, bo zrobił białego bałwana. A pewne środowisko domagało się chusty dla bałwana kobiety. Zrobił się z tego skandal, demonstracje, przyjechała telewizja, policja. Twórca bałwana został aresztowany i pytają go czy ma wspólników... emotka  Taki śmiech przez łzy... 

8:00 Sneeuwman gemaakt. 
8:10 De eerste feminist die ik op mijn weg tegenkom maakt bezwaar waarom het geen sneeuwvrouw is. 
8:15 Dus naast de sneeuwman heb ik dan ook een sneeuwvrouw gemaakt. 
8:17 De kinderverzorgster van de buren klaagt over de grote borstomvang van de sneeuwvrouw. 
8:20 De homofiel van een straat verderop klaagt dat het ook twee sneeuwmannen kunnen zijn. 
8:25 De veganistische achterburen mopperen en zeggen dat de neus, een oranje wortel, wat anders moet zijn, etenswaren zijn om te eten niet om sneeuwpoppen mee te versieren. 
8:30 lk word voor racist uitgemaakt omdat de sneeuwpop wit is. 
8:45 demonstratie in de straat (regenboogsneeuwpop) 
8:50 ME heeft de straat afgezet 
9.05 RTL nieuws en NOS journaal aanwezig 
9:10 Fatima wil een hoofddoek voor de sneeuwvrouw. 
9:20 De politie komt er ook bij en aanschouwt het tafereel.... 
9:30 De veiligheidsdiensten grijpen in omdat de bezemsteel van de sneeuwman als slagwapen kan worden gebruikt 
9:45 IS maakt zich bekend als de sneeuwman. 
9:55 Mijn telefoon wordt in beslag genomen en grondig bestudeerd terwijl ik geblinddoekt afgevoerd wordt in een helikopter onderweg naar de rechtbank... 
10:00 Er wordt mij gevraagd of ik nog handlangers heb....

lk ben er klaar mee. Nooit meer een sneeuwpop maken...
NEDERLAND .... pffff
1 defed 0

luk1990

#6442607 Napisano: 15.12.2017 13:31:28
superloser napisał(a):

luk1990 napisał(a):

Dlaczego posiadałem te kody?
bo mam je zapisane w pliku- przy ponad 100 kodach niestety jak widać o pomyłkę  nietrudno-
nadal nie wiem ,czego nie rozumiesz- napisałaś ,że bilety wykorzystane to wysłałem Ci nowe?
ciekawe ,czy zostały przez Ciebie użyte

Pooprzednich kilka też użyłas
doładowanie też przyjęłaś-

w takim razie paragony za ktore zapłaciłem są moje i dzisiaj jestem po wizycie na komisariacie

Pan policjant był trochę zaskoczony sprawą i przyznał ,że się z czymś takim nie zetknął jeszcze ale obiecał ,że będzie traktowaćto poważnie i jeśli złoże oficjalne zawiadomienie to podejmą wszelkie stosowne kroki jak w przypadku oszustwa i działania na szkodę
0 0

Gość: gosia16

#6442627 Napisano: 15.12.2017 13:57:07
Wkurza mnie że wszyscy robią się na świętych.emotka   Ale jak czytam wątek nie polecam wymiany z......to już tak pięknie to nie wygląda emotka

cherry_coke

#6442635 Napisano: 15.12.2017 14:08:19
superloser napisał(a):

Wymieniłes kody do CinemaCity na paragony 22/11.

30/11 - sam sobie część kinowych kodów użyłeś, fajny był film "Miedzy nami góry"?

WKURZAJ sie Lukasz na siebie, ze najpierw sie wymieniasz a pozniej sam idziesz do kina - na moje bilety, bez mojej zgody.
I CHCESZ JESZCZE PARAGONY??? 
Zmieniłeś zasady UMOWY. Ty dokonałeś wyboru. 

W świetle prawa sam sie PRAWA  pozbyles, jak poszedles do kina na moje bilety.

Jeśli faktycznie zaszła taka pomyłka, a użytkownik następnie wysłał Ci prawidłowe kody wystarczyło np. poprosić o rekompensatę w postaci dodatkowych kodów. Dlaczego wyrzucasz paragony, których ktoś potrzebuje i dobrze o tym wiesz... przecież to czysta złośliwość. 

Gość: gosia16

#6442645 Napisano: 15.12.2017 14:18:28
bruce napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Wkurza mnie że wszyscy robią się na świętych. emotka

emotka emotka emotka  Ja nie robię, ja od początku mam w awatarze karabinek. emotka

dobra,zmieniam  na niektórzy  emotka
1 brucee 0

cherry_coke

#6442660 Napisano: 15.12.2017 14:35:34
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Dlaczego wyrzucasz paragony... przecież to czysta złośliwość

Złośliwość ma w swoją naturę wpisaną nieczystość emotka

Tak się czasem zastanawiam czemu Ty nie jesteś psychologiem...
Chyba że jesteś emotka  
1 nkba 0

Claudia77

#6442665 Napisano: 15.12.2017 14:44:06
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Tak się czasem zastanawiam czemu Ty nie jesteś psychologiem...
Chyba że jesteś emotka  

Ty jesteś jakaś wyjątkowa chyba... emotka wszyscy inni nazywają mnie psycholem emotka
emotka

nie wpadłabym na psychola, raczej specyficzną osobowośc emotka
0 0