Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8436
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pioge7
Postów 8436
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nanajka81
Postów 5282
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8436
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pioge7
Postów 8436
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Astronautka
Postów 370
Data rejestracji 07.06.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18711
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Kurier dzwoni przed przybyciem, jeśli została opłacona taka usługa. W innym przypadku dzwoni, że stoi przed domem i nikogo nie ma.
monnikk
Postów 616
Data rejestracji 26.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18711
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Winę ponosi skąpy nadawca paczki
PS: Np. w DHLu to koszt 4 zł...
pioge7
Postów 8436
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pioge7
Postów 8436
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cleo25
Postów 939
Data rejestracji 03.08.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bimbusia
Postów 336
Data rejestracji 20.07.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8436
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Kupiłem na forum od użytkownika superloser paragony na kilka konkursów- umówiliśmy się na wymianę w postaci kodów do cinema city z mojej strony.
Wymian było kilka i za każdym razem wszystko było okej aż do pewnego czasu, kiedy to w kinie okazało się ,że kody,które wysłałem są wykorzystane.
Superloser zamiast wyjaśnić sprawę ze mną na pm zrobiła tu wielką aferę ,że jestem oszustem i obraziła się na cały świat
Przeprosiłem, bo nastąpiła pomyłka- gdybym chciał jej wysłać uzyte kody i oszukać to chyba przestałbynm się odzywać ,czy coś-a mi zależało na pozytywnym załatwieniu sprawy.
Poszedłem więc do kina aby sprawdzić kody,któe posiadam i wysłałem superloser dobre vouchery z przeprosinami
Cała istota problemu zaczyna sie w sytuacji,gdy wygrałem biżuterię w konkursie pantene w carrefour i poprosiłem superloser o odesłanie paragonu do organizatora- oburzyła się ,że musi iść na pocztę,stać w kolejce i wgl-ale przy sprzedaży paragonu to chyba jasne ,że albo wysyła się je od razu kupującemu,albo pozniej organizatorowi w razie wygranej-no bo innej opcji chyba nie ma?
Przesłałem zatem doładowanie konta 5zl w zamian za wysylke paragonu ale do tej pory superloser nie dała mi dowodu nadania
Ale pozniej pojawił się kolejny-większy problem
Paragon z konkursu milka w strokrotce przesłałem innej użytkowniczce- mi brakło siły i zapału,a ponieważ szkoda mi było żeby się zmarnował,a ktoś inny szukał to wysłałem numer i skan paragonu kupionego od superloser
Okazało ssię ,że dziewczyna wygrała na ten paragon nagrodę i poprosiłem superloser na pm kilkanascie razy o odeslanie nagrody do organizatora ale do tej pory zero odpowiedzi-
zastanawiam się na jakiej podstawie w jej umysle uroiło się ,że to ja jestem oszustem w tej całej sytuacji?
Superloser apeluję do Ciebie publicznie o odesłanie paragonów do oraganizatorów ,a jeśli nie to zwrot 6 biletów ,które za nie dostałaś oraz doładowania do telefonu
Mam nadzieję,że ten publicczny post skłoni Cię do pójścia po rozum do głowy,bo jako użytkownicczka z takim stażem chyba nie chceszm iećłaty oszustki?
Całą sprawę kieruję też do pionasa i mam nadzieję ,że nagrodzi Cię stosowną ilością punktów karnych!
alaalex40 i luk1990
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czuję się oszukana.
Dziękuję, kurtyna.
Wg superloser paragon "trafił do kosza z innymi paragonami luk1990" ...
I już mam "po nagrodzie"
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A na razue trzymam kciuki za polubowne załatwienie sprawy z jej strony,
onmyown
Postów 294
Data rejestracji 19.09.2013
Punkty karne 0