Wkurza mnie...

radosna

#6443051 Napisano: 16.12.2017 20:24:43
ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj rano byłam u lekarki, weszłam zdrowa a wyszłam chora. Po południu ból gardła, gorączka i ogólnie złe samopoczucie. Podejrzewam, że dziewczyna, koło której siedziałam, mnie zaraziła. Ropa leciała jej z migdałów (dowiedziałam się po fakcie) i kto wie, czy jakiś wirus na mnie nie przelazł  emotka emotka

Rozebrało mnie ... jestem ubrana po czubek nosa i zimno mi emotka A cb656 nie przynosi nam ziółek, nie częstuje czosnkiem emotka
i nie robi baniek. To jak my biedne dotrwamy do Świąt? Jak posprzątamy, udekorujemy mieszkanie, pogotujemy, kiedy tak źle się czujemy???
0 0

ziolko

#6443053 Napisano: 16.12.2017 20:26:21
radosna napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj rano byłam u lekarki, weszłam zdrowa a wyszłam chora. Po południu ból gardła, gorączka i ogólnie złe samopoczucie. Podejrzewam, że dziewczyna, koło której siedziałam, mnie zaraziła. Ropa leciała jej z migdałów (dowiedziałam się po fakcie) i kto wie, czy jakiś wirus na mnie nie przelazł  emotka emotka

Rozebrało mnie ... jestem ubrana po czubek nosa i zimno mi emotka A cb656 nie przynosi nam ziółek, nie częstuje czosnkiem emotka
i nie robi baniek. To jak my biedne dotrwamy do Świąt? Jak posprzątamy, udekorujemy mieszkanie, pogotujemy, kiedy tak źle się czujemy???

Witaj w klubie chorych przed świętami emotka  
Plus taki, że mam nadzieję, że do Świąt będę zdrowa, ale kto wie.. 
1 radosna 0

jokan

#6443054 Napisano: 16.12.2017 20:26:59
radosna napisał(a):

ziolko napisał(a):

a wiesz, ze bez tego Święta i tak przyjdą? Ja się już przestałam przejmować mega super hiper porządkami emotka

moskala22

#6443055 Napisano: 16.12.2017 20:28:03
Mój samochód - ostatnio coraz więcej kasy w niego wkładamy  emotka
Na chwilę obecną Cytrynka potrzebuje napraw za około 3,5 tys zł, nawet mechanik nam powiedział żeby zastanowic się czy warto w nią dalej inwestować czy może warto pomyśleć o nowym pojeździe...
Także szukam przy okazji patentu na wygranie autka emotka
0 0

asantesana

#6443091 Napisano: 16.12.2017 22:19:36
silvia8 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

Wku.rwia mnie to, że konkursy dla dzieci opanowują zachłanne dorosłe trolle...

Też mnie to denerwuje... Najświeższy przykład- konkurs Mola w Biedronce. Synek z wielkim zaangażowaniem narysował swoją wizję kosmosu, nic nie wygrał, a później czytam na forum, że osoba narzeka, że wygrała tylko nagrodę pocieszenia, a pracę rysowała 3 dni! Mój syn właśnie marzył o nagrodzie pocieszenia... 

Hola, hola! Konkurs Mola nie był dla dzieci, co więcej, był zapis, że trzeba być pełnoletnim, więc mnie wkurza, że powygrywały dzieci, a ja nie.emotka  

dolly

#6443094 Napisano: 16.12.2017 22:35:56
Nie chce mi sie juz weryfkowac, ale bodajze w Hasbro byl zapis, ze dziecko rysuje, a osoba dorosla wysyla- w uproszczeniu oczywiscie- wiec nie do konca tak jest, ze wpis osoba pelnoletnia = osoba rysująca.
aniajukej, wielu to wkurza, ale zaraz takie osoby sa zakrzyczane, przez te "uprawnione" wiec nie warto o tym pisać.
Dla niektórych to praca, więc prą.
Dla niektórych zabawa, więc się bawią lub odpuszczaja
Itp. itd.
0 0

asantesana

#6443099 Napisano: 16.12.2017 22:46:31
cb656 napisał(a):

Uczestnikiem Konkursu może być osoba fizyczna, pełnoletnia, posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych oraz adres
dla doręczeń na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.

Cały ten świat składa się jak widać z samych marzycieli bujających w obłokach, nie mogących/potrafiących/chcących* doczytać i zrozumieć zapisy Regulaminu emotka A potem dziwić się, że jest tylu frustratów na świecie emotka
----
* niepotrzebne skreślić, brakujące dopisać emotka

A Ty musiałeś sprawdzić? emotka  Jak asante pisze, że tak jest to tak jest!
0 0

asantesana

#6443102 Napisano: 16.12.2017 22:48:51
dolly napisał(a):

Nie chce mi sie juz weryfkowac, ale bodajze w Hasbro byl zapis, ze dziecko rysuje, a osoba dorosla wysyla- w uproszczeniu oczywiscie- wiec nie do konca tak jest, ze wpis osoba pelnoletnia = osoba rysująca.
aniajukej, wielu to wkurza, ale zaraz takie osoby sa zakrzyczane, przez te "uprawnione" wiec nie warto o tym pisać.
Dla niektórych to praca, więc prą.
Dla niektórych zabawa, więc się bawią lub odpuszczaja
Itp. itd.

Nie pisałam o Hasbro, tylko o Mola i zanim wzięłam udział przetrząsnęłam regulamin w te i wewte i słowa tam o dziecku nie było, ani żadnego po nim śladu. 
0 0

mietowa

#6443104 Napisano: 16.12.2017 22:50:49
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

silvia8 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

Wku.rwia mnie to, że konkursy dla dzieci opanowują zachłanne dorosłe trolle...

konkurs Mola w Biedronce: Synek z wielkim zaangażowaniem narysował swoją wizję kosmosu, nic nie wygrał, a później czytam na forum, że osoba narzeka, że wygrała tylko nagrodę pocieszenia, a pracę rysowała 3 dni! Mój syn właśnie marzył o nagrodzie pocieszenia... 

Hola, hola! Konkurs Mola nie był dla dzieci, co więcej, był zapis, że trzeba być pełnoletnim, więc mnie wkurza, że powygrywały dzieci, a ja nie. emotka  

Uczestnikiem Konkursu może być osoba fizyczna, pełnoletnia, posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych oraz adres
dla doręczeń na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.

Cały ten świat składa się jak widać z samych marzycieli bujających w obłokach, nie mogących/potrafiących/chcących* doczytać i zrozumieć zapisy Regulaminu emotka A potem dziwić się, że jest tylu frustratów na świecie emotka
----
* niepotrzebne skreślić, brakujące dopisać emotka

Jako, że to ja jestem to osobą "narzekającą" po trzydniowej pracy nad szkicem do Moli, dziękuję Ci pięknie cb656 za przytoczenie regulaminu (emotka ). To był konkurs dla dorosłych, a jeśli, silvia8, zalezy Ci na spełnianiu marzeń synka, proponuję zacząć czytać regulaminy.
0 0

mietowa

#6443106 Napisano: 16.12.2017 22:54:54
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Jako, że to ja jestem to osobą "narzekającą" po trzydniowej pracy nad szkicem do Moli, dziękuję Ci pięknie cb656 za przytoczenie regulaminu ( emotka ). To był konkurs dla dorosłych, a jeśli, asantesana, zalezy Ci na spełnianiu marzeń synka, proponuję zacząć czytać regulaminy.

emotka nastąpiło chyba lekkie nieporozumienie...

Tak, tak, już zmieniłam! emotka  Ależ Ty masz tempo. 15 sekund wisiała wiadomość z niewłaściwym nickiem emotka
0 0

asantesana

#6443107 Napisano: 16.12.2017 22:57:16
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Jako, że to ja jestem to osobą "narzekającą" po trzydniowej pracy nad szkicem do Moli, dziękuję Ci pięknie cb656 za przytoczenie regulaminu ( emotka ). To był konkurs dla dorosłych, a jeśli, asantesana, zalezy Ci na spełnianiu marzeń synka, proponuję zacząć czytać regulaminy.

Najpierw musiałabym spełnić inne marzenie i mieć synka emotka
Całe życie kozioł ofiarny ze mnie, nawet w cudze dziecko mnie wrobią!
1 @gnieszk@ 0

mietowa

#6443108 Napisano: 16.12.2017 22:58:51
asantesana napisał(a):

cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Najpierw musiałabym spełnić inne marzenie i mieć synka  emotka
Całe życie kozioł ofiarny ze mnie...

Nosz kurde, a tak liczyłam, że nikt nie zauważy mojej pomyłki emotka . A wcześnie nawet się zdziwiłam po przeczytaniu, bo przytakuję wielu Twoim postom, a tu taki zgrzyt  emotka

asantesana

#6443112 Napisano: 16.12.2017 23:03:45
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Całe życie kozioł ofiarny ze mnie, nawet w cudze dziecko mnie wrobią!

emotka
A ja myślałem, że w dziecko "wrobić" można tylko faceta. Jak widać, znów naiwnie mi się tylko tak wydawało emotka
W zasadzie... to chyba dobry powód, by się wkurzyć? emotka
emotka

Dzisiaj wkurza mnie wszystko (uf, jak dobrze, że to stosowny wątek i chociaż karniaka na dobranoc nie dostanę), dziecko to mały pryszcz  emotka  
mietowa luz, zdarza się  emotka
1 mietowa 0

asantesana

#6443114 Napisano: 16.12.2017 23:08:09
mietowa napisał(a):

Asantesana, po dzisiejszym dniu z moimi dwoma synkami (diabłami raczej) mogę Ci jednego odstąpić. Dopłacę, bo bunt dwulatka, bywa agresywny. Nie przekonasz do narysowania czegokolwiek, a nawet, jeśli nakłaniasz do zjedzenia śniadania, to próby mogą skończyć się rzuceniem metalowym resorakiem w szybę drzwi   emotka

Wiem wiem, mam siostrzeńca (lat 2,5), ale mimo buntu dwulatka kocham go nad życie emotka  A jego teksty (gada jak katarynka) to dopiero jest komedia. 
0 0

asantesana

#6443115 Napisano: 16.12.2017 23:09:48
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dzisiaj wkurza mnie wszystko (uf, jak dobrze, że to stosowny wątek i chociaż karniaka na dobranoc nie dostanę)

Na tę okoliczność polecam sesję filmową z kodem od Lays - film DZIKIE HISTORIE emotka
Zobaczysz, do czego prowadzi narastająca w człowieku złość i frustracja.
...dlatego ja się tu tak wyładowuję emotka by nie dojść do takiej ściany jak w tym filmie emotka

Dzisiaj wystarczy mi "Na karuzeli życia" w kinie. Po łbie wystarczająco dostałam. I to tez mnie wkurza emotka
0 0

mietowa

#6443116 Napisano: 16.12.2017 23:13:22
asantesana napisał(a):

mietowa napisał(a):

Asantesana, po dzisiejszym dniu z moimi dwoma synkami (diabłami raczej) mogę Ci jednego odstąpić. Dopłacę, bo bunt dwulatka, bywa agresywny. Nie przekonasz do narysowania czegokolwiek, a nawet, jeśli nakłaniasz do zjedzenia śniadania, to próby mogą skończyć się rzuceniem metalowym resorakiem w szybę drzwi   emotka

Wiem wiem, mam siostrzeńca (lat 2,5), ale mimo buntu dwulatka kocham go nad życie emotka  A jego teksty (gada jak katarynka) to dopiero jest komedia.

Taaa, w jednej chwili masz ochotę to to zeżreć z miłości, w drugiej owinąć taśmą i wypić w spokoju kawę emotka . Dobranoc emotka

asantesana

#6443162 Napisano: 17.12.2017 12:34:04
Dzisiejszy świat mnie wkurza.
Dostałam sms z nr 73570 (serwis ezoteryczny z tego co zdążyłam przeczytać w necie), w którym każą mi wysłać sms STOP lub złożyć reklamację, aby nie otrzymywać płatnych smsów (3,6 zł każdy). Chwile wcześniej dostałam sms od wróża Macieja. I co ja mam teraz zrobić, nie aktywowałam żadnej (a przynajmniej świadomie) takiej usługi. Czy odpisać to STOP (pewnie pobiorą 3 zł), czy olać sprawę, bo w ten sposób właśnie aktywuję usługę. Chce mi się rzygać tymi wszystkimi oszustami i naciągaczami. emotka

Tu jest regulamin, ja chyba rzeczywiście muszę wysłać STOPa...
http://r-eg.eu/16...wr-ba-przez-sms.html
0 0

staszek

#6443166 Napisano: 17.12.2017 13:07:07
asantesana napisał(a):

Dostałam sms z nr 73570 (serwis ezoteryczny z tego co zdążyłam przeczytać w necie), w którym każą mi wysłać sms STOP lub złożyć reklamację, aby nie otrzymywać płatnych smsów (3,6 zł każdy). Chwile wcześniej dostałam sms od wróża Macieja. I co ja mam teraz zrobić, nie aktywowałam żadnej (a przynajmniej świadomie) takiej usługi. Czy odpisać to STOP (pewnie pobiorą 3 zł), czy olać sprawę, bo w ten sposób właśnie aktywuję usługę. Chce mi się rzygać tymi wszystkimi oszustami i naciągaczami.  emotka

Chyba lepiej nie wysyłać, ja nie wysyłałam, ale może niech ktoś mądrzejszy jeszcze podpowie.
0 0

asantesana

#6443168 Napisano: 17.12.2017 13:16:46
staszek napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dostałam sms z nr 73570 (serwis ezoteryczny z tego co zdążyłam przeczytać w necie), w którym każą mi wysłać sms STOP lub złożyć reklamację, aby nie otrzymywać płatnych smsów (3,6 zł każdy). Chwile wcześniej dostałam sms od wróża Macieja. I co ja mam teraz zrobić, nie aktywowałam żadnej (a przynajmniej świadomie) takiej usługi. Czy odpisać to STOP (pewnie pobiorą 3 zł), czy olać sprawę, bo w ten sposób właśnie aktywuję usługę. Chce mi się rzygać tymi wszystkimi oszustami i naciągaczami.  emotka

Chyba lepiej nie wysyłać, ja nie wysyłałam, ale może niech ktoś mądrzejszy jeszcze podpowie.

A tez dostałaś taki sms? W regulaminie jest napisane, że jeśli nie prześlesz stopa, to traktują to jako zgodę.
Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie?
0 0

staszek

#6443170 Napisano: 17.12.2017 13:18:33
asantesana napisał(a):

staszek napisał(a):

asantesana napisał(a):

A tez dostałaś taki sms? W regulaminie jest napisane, że jeśli nie prześlesz stopa, to traktują to jako zgodę.
Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie?

Tak, też dostałam, ale nie zauważyłam naliczania kasy
0 0