Wkurza mnie...

cherry_coke

#6442672 Napisano: 15.12.2017 14:46:55
Claudia77 napisał(a):

cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Tak się czasem zastanawiam czemu Ty nie jesteś psychologiem...
Chyba że jesteś emotka  

Ty jesteś jakaś wyjątkowa chyba... emotka wszyscy inni nazywają mnie psycholem emotka
emotka

nie wpadłabym na psychola, raczej specyficzną osobowośc emotka

Czytam... i patrzę na zdjęcie pod nickiem cb... i.... ja też bym nie wpadła emotka
1 Claudia77 0

mietowa

#6442698 Napisano: 15.12.2017 15:23:13
Wkurzam się sama na siebie, że jak głupia szczerzę się, jak widzę, że dzwoni obcy numer, a w 95% to telefon z jakiegoś banku czy czegoś w stylu: "jak oceni pani ostatnią wizytę w salonie sieci x".  emotka
edit: i tak, zawsze spodziewam się, że to info z wygranym samochodem emotka

delfinka101

#6442711 Napisano: 15.12.2017 15:44:32
Mam za swoje, kupiłam produkty na konkurs kaufland Nivea ..nie chcialo mi się jakoś kleić hasło i położyłam obok lapka. Przyszedł kot ,wlazł na stół wylał kawę na niego i jeszcze go obgryzł,znaczy paragon...teraz mogę go jedynie wywalić do kosza..za lenistwo się płaci..jestem zła na siebie i jeszcze muszę pilnować czy kot paragon odda..Czemu ten kot wlazł na stół..nigdy nie wchodził
0 0

joan

#6442721 Napisano: 15.12.2017 16:02:38
delfinka101 napisał(a):

Mam za woje, kupiłam produkty na konkurs kaufland Nivea ..nie chcialo mi się jakoś kleić hasło i położyłam obok lapka. Przyszedł kot ,wlazł na stół wylał kawę na niego i jeszcze go obgryzł paragon...teraz mogę go jedynie wywalić do kosza..za lenistwo się płaci..jestem zła na siebie i jeszcze muszę pilnować czy kot paragon odda..Czemu ten kot wlazł na stół..nigdy nie wchodził

Bo w kociej naturze leży wspinanie się i parcie do góry emotka

Moja jest chora i czasem zdarzy jej się strzelić kleksa z wymiocin, dlatego wszystko trzymam w koszulkach. W milionie koszulek emotka

delfinka101

#6442754 Napisano: 15.12.2017 16:52:32
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Prawie słowo w słowo ten sam schemat: przyszedł, narobił szkód, a mamusia teraz czeka na przytulenie emotka emotka

Lepiej nie dotykać mnie teraz...Ja jestem z tych; eksponat  powierzchniowo nadwrażliwy...
1 brucee 0

delfinka101

#6442799 Napisano: 15.12.2017 18:34:20

oddała

Niebieska_Laguna

#6442801 Napisano: 15.12.2017 18:36:14
delfinka101 napisał(a):

oddała

Takiej kociej piękności wszystko bym wybaczyła emotka

mietowa

#6442867 Napisano: 15.12.2017 21:46:19
Buehehe, nie uwierzycie. Właśnie dodałam zgłoszenie do konkursu Melvit, który zakończył się... w listopadzie. Tak się kończy szukanie konkursu w komórce, przed wejściem do ITM. Jestem cholernym, konkursowym geniuszem emotka
edit: aha, 25 minut myślałam nad treścią zgłoszenia emotka

justfine

#6442895 Napisano: 15.12.2017 22:33:57
Niebieska_Laguna napisał(a):

justfine napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taka oszczędna i szkoda mi pieniędzy nawet na potrzebne rzeczy... Od dawna marzy mi się blender z prawdziwego zdarzenia. I znalazłam fajną okazję, przeceniony na 999 zł, plus dostałabym za niego 25% zwrotu, czyli wyszedłby jakieś 750 zł... Taki akurat na moje potrzeby do robienie maseł orzechowych, sorbetów i koktajli. Ale oczywiście szkoda mi kasy. Już miałam zamawiać, ale zaraz sobie pomyślałam, a czy potrzebuję tego? A czy to rozsądne? A może dalej męczyć się ze starym blenderem? W końcu orzechy mogę zjeść w całości, sorbet wymęczyć ręcznym blenderem, koktajl zrobić w starym kielichowym (co z tego, że co jakiś czas wszystko się z niego wylewa  emotka  i jak chcę dorzucić mrożoną truskawkę, to muszę poczekać aż się rozmrozi). I ostatecznie pożałowałam sobie tego blendera, bo przecież kasę trzeba na czarną godzinę odkładać. Nie wiem, czy to jeszcze rozsądek czy już przesadne chomikowanie oszczędności. 

Mam to samo, jakbym to ja napisała  emotka

Albo ja.. 
Nową sokowirówke już trzeci rok kupuje emotka

Uff, ulżyło mi, że nie tylko ja tak mam emotka

Jeśli myślisz o wysokoobrotowym, to mam ten sam dylemat emotka Na blogu, który czytam, znalazłam recenzję takiego:
https://www.olgas...wy-gallet-hs703.html
Kosztuje ok. 400 zł, czyli połowę kwoty, którą chciałaś przeznaczyć. Dla mnie też jest to suma do zaakceptowania, ale nadal się namyślam emotka

Ciekawy model... Ma 1800 mocy, a ten mój z Tefala tylko 1500 https://www.euro....speed-bl936e38.bhtml Z tym, że Tefal ma 30000 obrotów, a Gallet 27000, ale to chyba nie robi różnicy emotka  Znalazłam ten Gallet za 370 zł i z darmową wysyłką emotka  Tyle przeboleje emotka  Bo według recenzji spełni moje oczekiwania - lody, koktajle i masła orzechowe emotka   emotka  Dzięki, że go podpowiedziałaś, bo zamawiam emotka

Mam nadzieję, że się sprawdzi i że zrecenzujesz mi go niemal tak szczegółowo jak Olga - wtedy wreszcie i ja go kupię emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6442903 Napisano: 15.12.2017 22:49:23
justfine napisał(a):

justfine napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taka oszczędna i szkoda mi pieniędzy nawet na potrzebne rzeczy... Od dawna marzy mi się blender z prawdziwego zdarzenia. I znalazłam fajną okazję, przeceniony na 999 zł, plus dostałabym za niego 25% zwrotu, czyli wyszedłby jakieś 750 zł... Taki akurat na moje potrzeby do robienie maseł orzechowych, sorbetów i koktajli. Ale oczywiście szkoda mi kasy. Już miałam zamawiać, ale zaraz sobie pomyślałam, a czy potrzebuję tego? A czy to rozsądne? A może dalej męczyć się ze starym blenderem? W końcu orzechy mogę zjeść w całości, sorbet wymęczyć ręcznym blenderem, koktajl zrobić w starym kielichowym (co z tego, że co jakiś czas wszystko się z niego wylewa  emotka  i jak chcę dorzucić mrożoną truskawkę, to muszę poczekać aż się rozmrozi). I ostatecznie pożałowałam sobie tego blendera, bo przecież kasę trzeba na czarną godzinę odkładać. Nie wiem, czy to jeszcze rozsądek czy już przesadne chomikowanie oszczędności. 

Mam to samo, jakbym to ja napisała  emotka

Albo ja.. 
Nową sokowirówke już trzeci rok kupuje emotka

Uff, ulżyło mi, że nie tylko ja tak mam emotka

Jeśli myślisz o wysokoobrotowym, to mam ten sam dylemat emotka Na blogu, który czytam, znalazłam recenzję takiego:
https://www.olgas...wy-gallet-hs703.html
Kosztuje ok. 400 zł, czyli połowę kwoty, którą chciałaś przeznaczyć. Dla mnie też jest to suma do zaakceptowania, ale nadal się namyślam emotka

Ciekawy model... Ma 1800 mocy, a ten mój z Tefala tylko 1500 https://www.euro....speed-bl936e38.bhtml Z tym, że Tefal ma 30000 obrotów, a Gallet 27000, ale to chyba nie robi różnicy emotka  Znalazłam ten Gallet za 370 zł i z darmową wysyłką emotka  Tyle przeboleje emotka  Bo według recenzji spełni moje oczekiwania - lody, koktajle i masła orzechowe emotka   emotka  Dzięki, że go podpowiedziałaś, bo zamawiam emotka

Mam nadzieję, że się sprawdzi i że zrecenzujesz mi go niemal tak szczegółowo jak Olga - wtedy wreszcie i ja go kupię emotka

21 mają dostarczyć emotka  A ja już kupiłam orzechy na masło i mrożone owoce na sorbety emotka  Będę testować. Jak się sprawdzi to polecę Wam go w wątku "Polecam" emotka  
2 lager, bridget 0

androm

#6442905 Napisano: 15.12.2017 23:00:26

delfinka101 napisał(a):

oddała

Takiej kociej piękności wszystko bym wybaczyła  emotka

jak tu się gniewać na takiego kociaka, przepiękny, taki słodziak
1 taalvikki 0

dolly

#6442921 Napisano: 16.12.2017 00:37:06
bruce napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Mam za woje, kupiłam produkty na konkurs kaufland Nivea ..nie chcialo mi się jakoś kleić hasło i położyłam obok lapka. Przyszedł kot ,wlazł na stół wylał kawę na niego i jeszcze go obgryzł paragon...teraz mogę go jedynie wywalić do kosza..za lenistwo się płaci..jestem zła na siebie i jeszcze muszę pilnować czy kot paragon odda..Czemu ten kot wlazł na stół..nigdy nie wchodził

Moja wyobraźnia (zazwyczaj fenomenalna) zastrajkowała tym razem. emotka

Moja wręcz przeciwnie.
0 0

aniajukej

#6442927 Napisano: 16.12.2017 01:43:49
Wku.rwia mnie to, że konkursy dla dzieci opanowują zachłanne dorosłe trolle. Im atrakcyjniejsza nagroda, tym trolle są aktywniejsze. I taki kilkulatek nie ma szans w starciu z dorosłym, wyrachowanym pędem ku nagrodzie. I bardzo mnie to denerwuje. A te głupie firmy powinny zatrudnić do wyłaniania zwycięzców kupkę maluchów a nie stado dorosłych kolejnych trolli, którzy nie patrząc na piękno dziecięcej pracy, nagradzają jakieś gó.wno wykonane ręką zbrandzlowanego starego dziada, który dla blendera udaje kilkulatka. Powinny być na to paragrafy. Albo weryfikacja prac. Wygrał Antoś lat 6??? To brać Antosia za fraki i zanim dostanie nagrodę, niech jeszcze raz narysuje to, co narysował do konkursu!!
P.S. Śmiało Pionas, wlep mi karniaka, ale nie mogłam się z tym wkurwem powstrzymać emotka

taalvikki

#6442932 Napisano: 16.12.2017 02:19:25
aniajukej napisał(a):

Wku.rwia mnie to, że konkursy dla dzieci opanowują zachłanne dorosłe trolle. Im atrakcyjniejsza nagroda, tym trolle są aktywniejsze. I taki kilkulatek nie ma szans w starciu z dorosłym, wyrachowanym pędem ku nagrodzie. I bardzo mnie to denerwuje. A te głupie firmy powinny zatrudnić do wyłaniania zwycięzców kupkę maluchów a nie stado dorosłych kolejnych trolli, którzy nie patrząc na piękno dziecięcej pracy, nagradzają jakieś gó.wno wykonane ręką zbrandzlowanego starego dziada, który dla blendera udaje kilkulatka. Powinny być na to paragrafy. Albo weryfikacja prac. Wygrał Antoś lat 6??? To brać Antosia za fraki i zanim dostanie nagrodę, niech jeszcze raz narysuje to, co narysował do konkursu!!
P.S. Śmiało Pionas, wlep mi karniaka, ale nie mogłam się z tym wkurwem powstrzymać emotka

lepiej bym tego nie ujęła! podpisuję się pod wszystkim i też mogę w ramach solidarności dostać karniaka. 

dolly

#6443012 Napisano: 16.12.2017 18:04:23
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

bruce napisał(a):

Moja wyobraźnia (zazwyczaj fenomenalna) zastrajkowała tym razem.

Moja wręcz przeciwnie.

Wręcz przeciwnie, czyli nie fenomenalna? emotka Czy tym razem nie zastrajkowała? emotka
Wkurza mnie, że tego nie wiem i muszę pytać. emotka emotka

Już pędzę byś dłużej nie żył w tej nieświadomości - oczywiście chodziło, o moją fenomenalną (notabene czasami "włochatą") wyobraźnię... Moja nie zastrajkowała i podsuwała mi róóóżne obrazy emotka
0 0

silvia8

#6443040 Napisano: 16.12.2017 19:57:09
aniajukej napisał(a):

Też mnie to denerwuje... Najświeższy przykład- konkurs Mola w Biedronce. Synek z wielkim zaangażowaniem narysował swoją wizję kosmosu, nic nie wygrał, a później czytam na forum, że osoba narzeka, że wygrała tylko nagrodę pocieszenia, a pracę rysowała 3 dni! Mój syn właśnie marzył o nagrodzie pocieszenia... 
0 0

nanajka81

#6443043 Napisano: 16.12.2017 20:03:15
silvia8 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

Też mnie to denerwuje... Najświeższy przykład- konkurs Mola w Biedronce. Synek z wielkim zaangażowaniem narysował swoją wizję kosmosu, nic nie wygrał, a później czytam na forum, że osoba narzeka, że wygrała tylko nagrodę pocieszenia, a pracę rysowała 3 dni! Mój syn właśnie marzył o nagrodzie pocieszenia... 

Moja córka też sama narysowała wizje kosmosu, pół dnia z wywieszonym językiem i co? Nic nie wygrala. Ale odbiłyśmy sobie w HASBRO - z wielkim wysiłkiem (bo jednak ciężko 6latce ładnie narysować taką skomplikowaną rzecz) narysowała podwodny zamek i wygrała podwodny zamek!
1 silvia8 0

ziolko

#6443045 Napisano: 16.12.2017 20:10:20
Wkurza mnie, że wczoraj rano byłam u lekarki, weszłam zdrowa a wyszłam chora. Po południu ból gardła, gorączka i ogólnie złe samopoczucie. Podejrzewam, że dziewczyna, koło której siedziałam, mnie zaraziła. Ropa leciała jej z migdałów (dowiedziałam się po fakcie) i kto wie, czy jakiś wirus na mnie nie przelazł emotka emotka
0 0

jokan

#6443048 Napisano: 16.12.2017 20:21:35
ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj rano byłam u lekarki, weszłam zdrowa a wyszłam chora. Po południu ból gardła, gorączka i ogólnie złe samopoczucie. Podejrzewam, że dziewczyna, koło której siedziałam, mnie zaraziła. Ropa leciała jej z migdałów (dowiedziałam się po fakcie) i kto wie, czy jakiś wirus na mnie nie przelazł  emotka emotka

ojej, to wspolczyje, ja w piateek wyszlam z pracy tez nie tegez, wieczorem 37,4, ale jakos rozeszlo sie po kosciach

kuruj sie, aby na Swieta nie lezec w lozku!
0 0

ziolko

#6443050 Napisano: 16.12.2017 20:24:37
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj rano byłam u lekarki, weszłam zdrowa a wyszłam chora. Po południu ból gardła, gorączka i ogólnie złe samopoczucie. Podejrzewam, że dziewczyna, koło której siedziałam, mnie zaraziła. Ropa leciała jej z migdałów (dowiedziałam się po fakcie) i kto wie, czy jakiś wirus na mnie nie przelazł  emotka emotka

ojej, to wspolczyje, ja w piateek wyszlam z pracy tez nie tegez, wieczorem 37,4, ale jakos rozeszlo sie po kosciach

kuruj sie, aby na Swieta nie lezec w lozku!

Leczę się... dziś siedziałam w domu i kto wie, czy jutro też nie będę musiała emotka  miałam na dziś takie ambitne plany i co? nie wiem, czy połowę zrobiłam emotka
0 0