Wkurza mnie...

Niebieska_Laguna

#6456809 Napisano: 26.01.2018 21:09:37
edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie olx i ich "zmiany" w limitach ogłoszeń od 1 lutego (kategoria Dom i ogród). 
Ogólnie wielkie G***O się sprzedaje przez to całe olx...a teraz jeszcze opłaty będą siorbać za ilość dodawanych ogłoszeń.  emotka

A co to za zmiany i opłaty? Bo nie mogę tego znaleźć. Kurde, mi po Allegro, gdzie liczą sobie mega prowizję i facebooku, gdzie wszystkie posty sprzedażowe uznają mi za spam, to tylko OLX zostało, a teraz wygląda, że i to dopadnie...  emotka
0 0

edzia21

#6456811 Napisano: 26.01.2018 21:10:45
Niebieska_Laguna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie olx i ich "zmiany" w limitach ogłoszeń od 1 lutego (kategoria Dom i ogród). 
Ogólnie wielkie G***O się sprzedaje przez to całe olx...a teraz jeszcze opłaty będą siorbać za ilość dodawanych ogłoszeń.  emotka

A co to za zmiany i opłaty? Bo nie mogę tego znaleźć. Kurde, mi po Allegro, gdzie liczą sobie mega prowizję i facebooku, gdzie wszystkie posty sprzedażowe uznają mi za spam, to tylko OLX zostało, a teraz wygląda, że i to dopadnie...  emotka

https://www.olx.pl/zasady/ "limity" 

nanajka81

#6456858 Napisano: 27.01.2018 09:47:39
edzia21 napisał(a):

kurcze też nic nie wiem o zmianach aczkolwiek też mam problem ze sprzedażą tam cokolwiek...
0 0

maverick

#6457050 Napisano: 28.01.2018 10:52:36
SPRZEDAJE coś na OLX co kosztuje w sklepie 650zł, sprzedaje za 450 a gość mi pisze, że kupi za 250emotka emotka
skąd się takie emotka biorą?!
1 jokan 0

stamp2

#6457051 Napisano: 28.01.2018 10:57:07
maverick napisał(a):

SPRZEDAJE coś na OLX co kosztuje w sklepie 650zł, sprzedaje za 450 a gość mi pisze, że kupi za 250 emotka emotka

Można grzecznie dobić targu?Można! emotka

zaczytana-pola

#6457053 Napisano: 28.01.2018 11:01:47
maverick napisał(a):

SPRZEDAJE coś na OLX co kosztuje w sklepie 650zł, sprzedaje za 450 a gość mi pisze, że kupi za 250 emotka emotka

Chyba każdy kto to wystawił dostał taką wiadomość od Łukasza emotka
0 0

notta

#6457054 Napisano: 28.01.2018 11:04:21
zaczytana-pola napisał(a):

maverick napisał(a):

metoda na horą curkę?
2 ziolko, andii 0

maverick

#6457055 Napisano: 28.01.2018 11:11:38
zaczytana-pola napisał(a):

maverick napisał(a):

tak od Łukasza..emotka
a inni piszą o jakichś wyimaginowanych obniżkach cen w sklepie, gdzie po moim telefonie nic tam o tym nie wiedząemotka
0 0

sylzab2294

#6457068 Napisano: 28.01.2018 12:20:45
maverick napisał(a):

haha, mi napisał jeden gostek, żebym sobie dalej jelenia szukała (oczywiście pomijam formę, czyli per TY), więc mu odpisałam, żeby sobie szedł kupić tak jak mówi rzecz nową w sklepie, skoro widział za taką cenę emotka  a nie zawracał mi głowę emotka
Ale serio ręce opadają...

viviean

#6457071 Napisano: 28.01.2018 12:44:33
stamp2 napisał(a):

maverick napisał(a):

Można grzecznie dobić targu?Można! emotka

I nawet było przywitanie na początku. Ja często dostaję zapytania bez wstępu.Typu: Daje 500 z wysyłką, UWAGA pobraniową...np za nową konsolę. Odpowiadam, że poczekam na poważniejszą ofertę, nie zaznaczałam, że do negocjacji. A gdy jeszcze mędzi i dzwoni, że bierze od razu w tej cenie i usłyszy, że sprzedaje kobita...i on (pan i władca-klient- samiec) udowadnia, dlaczego powinnam mu sprzedać, hehe Grzecznie uprzedzam, że się rozłączam

joan

#6457074 Napisano: 28.01.2018 12:53:14
cb656 napisał(a):

Jak mu odpiszesz (cokolwiek) będzie mieć satysfakcję, że podniósł ciśnienie. IGNOROWAĆ, blokować. emotka
Jak nie będzie reakcji z drugiej strony, to ciśnienie z bezsilności wzrośnie jemu emotka emotka

Strzelasz sobie w kolano emotka

agakaz2

#6457079 Napisano: 28.01.2018 13:31:02
Tymbark organizuje loterie regulamin wymienia sklepy gdzie można nabyć produkt konkursowy jadę tam A panie zdziwione eh
0 0

mysia

#6457080 Napisano: 28.01.2018 13:42:04
edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

edzia21 tylko nie pisz, że Cię wkurzam emotka aleeee rozumiem, że dodane już ogłoszenia spokojnie będą "za darmo"juhuuu wisieć bo dodane przed 01.02. Bo nie wiem czy się nie zmobilizować do wrzucenia tam jeszcze kilku rzeczy emotka
0 0

magalan83

#6457082 Napisano: 28.01.2018 13:44:32
Wkurzam się na siebie, że ostatnio nic nie wygrywam... Ale jak!
znalazłam 4 paragony, które nie zgłosiłam do konkursu a na wyniki czekałam emotka emotka  
1 mysia 0

viviean

#6457144 Napisano: 28.01.2018 20:29:25
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

cb656 napisał(a):

Jak mu odpiszesz (cokolwiek) będzie mieć satysfakcję, że podniósł ciśnienie. IGNOROWAĆ, blokować. emotka
Jak nie będzie reakcji z drugiej strony, to ciśnienie z bezsilności wzrośnie jemu emotka emotka

Strzelasz sobie w kolano emotka

A coś więcej? emotka Że co - bo ode mnie nie kupi?
Za pół ceny to mu nie chcę sprzedać, wolę sam używać emotka

Odpowiedziałam tylko na 2 takie zacne inaczej oferty. Kto chciał kupić w normalnej, przystępnej i dla klienta i dla mnie cenie kulturalnie się umówił i osobiście odebrał o niecodziennej godzinie 22. I takich miło wspominam
0 0

cudaczek121

#6457153 Napisano: 28.01.2018 21:10:39
Wkurza mnie, bo od wczoraj niby pokazuje mi, że mam dostęp do internetu, a mimo to strony się tak długo otwierająemotka
0 0

edzia21

#6457184 Napisano: 28.01.2018 23:03:54
Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

edzia21 tylko nie pisz, że Cię wkurzam  emotka aleeee rozumiem, że dodane już ogłoszenia spokojnie będą "za darmo"juhuuu wisieć bo dodane przed 01.02. Bo nie wiem czy się nie zmobilizować do wrzucenia tam jeszcze kilku rzeczy emotka

Wydaje mi się że tak...ale tylko przez 14 dni emotka  Później przyjdzie moment "odświeżenia" i trzeba będzie za nadmiar płacić emotka
Obym się myliła. Tylko czekać, kiedy na elektronikę wprowadzą ograniczenia. Tfu!
1 mysia 0

loteryjki

#6457201 Napisano: 29.01.2018 08:10:51
Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

edzia21 tylko nie pisz, że Cię wkurzam  emotka aleeee rozumiem, że dodane już ogłoszenia spokojnie będą "za darmo"juhuuu wisieć bo dodane przed 01.02. Bo nie wiem czy się nie zmobilizować do wrzucenia tam jeszcze kilku rzeczy emotka

Całkiem ładnie rozkręciło się https://sprzedajemy.pl/
2 viviean, mysia 0

viviean

#6457208 Napisano: 29.01.2018 09:10:32
loteryjki napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Całkiem ładnie rozkręciło się https://sprzedajemy.pl/

Kiedyś długo było mojeciuchy.pl ale też padło całkiem, może pora bardziej rozkręcić tutaj. Tak, widziałam tu odpowiedni dział z ubrankami dla dzieci czy Sprzedam/Kupię/Wymienię rzeczy wygrane w konkursach
0 0

rzepkam

#6457247 Napisano: 29.01.2018 11:07:12
A mi się na olx super sprzedaje emotka Bardzo dużo ubranek i innych niepotrzebnych mi już rzeczy sprzedałam:)
0 0