Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
shineoff
Postów 281
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18704
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
O tym też miałam napisać i jeszcze wspomnieć, że soboty nadal są pracujące + zakupy można zrobić również w internecie
My w tym roku coś przesuwaliśmy (bodajże zmywarkę) i nagle okazało się, że nie mamy w domu ziemniaka do podłożenia przy wysuwaniu. Nie pomyślałam o Tesco, tylko posłałam chłopa "pożyczyć" kartofla od sąsiadki
Tylko czekam, aż się polskie społeczeństwo dowie, że firmy np. w Niemczech tak układają STANDARDOWO grafiki, żeby w piątek pracować max do 12:00 lub 14:00. I uj ich obchodzi, że komuś mogłoby to nie pasować, oni się dostosowywać nie będą i już. W Polsce spotkałam się z tendencjami wręcz odwrotnymi:
- kilkanaście lat temu kazano mi zostawać godzinę dłużej w pracy, bo może jakiś kontrahent zadzwonić, to głupio, żeby nikt telefonu nie odebrał. W końcu trzeba się dostosować! Pomyślałam, że skoro współpracujemy z hutami czy kopalniami, to może od razu mi wrzucą 24h w biurze, żebym się do tychże podmiotów "dostosowała"? I w tym momencie się pożegnaliśmy, podciągając to pod "zmianę warunków pracy i płacy".
- inna firma współpracuje min. z Niemcami czy Japonią i oczywiście w tamtych krajach nasze dni wolne są robocze (np. majówka), zatem ktoś musi bakać w firmie, żeby klient naszym panem był i uj z rodziną czy wyjazdem, ja sobie odpoczywałam, a inni gnili za biurkiem, bo w końcu się trzeba dostosować.
Jakoś nie zauważyłam, żeby się do Polaków dostosował ktokolwiek
shineoff
Postów 281
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stamp2
Postów 2037
Data rejestracji 03.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
zezowaty_kot
Postów 2834
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
stamp2
Postów 2037
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agnes
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
jak byłam w ciazy, mój mąz konczyłpracę o 22 w piątek więc stwierdziliśmy szkoda marnowac switu w sobotę i pojedziemy na działkę juz w piatek w pózno wieczorem po drodze wstąpimy do tesco po szybkie zakupy
bylismy pewnie ze będą pustki
w sklepie bylismy ok 24 i zastalismy kolejki do kas
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agnes
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
pracowałam w Uk i tam niedzielę nawet autobusy nie jezdziły ( przynajmniej tam gdzie ja byłam) jakoś przezyłam mimo ze od poniedziałku do piątku byłam zmordowana robotą
tu tez przezyję choć nie ukrywam lekko nie bedzie
teraz jest dziecko i słabnie mozliwosc zakupów w tygodniu
stamp2
Postów 2037
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 0
Konkursy dodane