Wkurza mnie...

Niebieska_Laguna

#6478037 Napisano: 28.03.2018 21:01:34
petunija1 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że pod pretekstem wysłania zgłoszenia kupiłam Magnum w Żabce... łudząc się, że go nie zjem. Loda zjadłam, zgłoszenia nie napisałam  emotka

wiaderko cale zjadlaś? emotka
nieładnie emotka

Oj tam zaraz wiaderko, tylko 440 ml emotka  A wiosny i tak nie widać, więc nie będzie nic widać pod kurtką, na razie nie zapowiada się na na noszenie bikini na plaży  emotka  
1 petunija1 0

stamp2

#6478094 Napisano: 29.03.2018 06:46:14
pada śnieg,pada snieg-dzwonią dzwonki sań....emotka emotka emotka
0 0

azaflora

#6478095 Napisano: 29.03.2018 07:21:57
stamp2 napisał(a):

pada śnieg,pada snieg-dzwonią dzwonki sań.... emotka emotka emotka

W marcu jak w garncu - u mnie też pada.
Wkurza mnie, że tydzień temu dopadł mnie jakiś grypopodobny wirus, kataru nie mam, kaszlę niewiele, a sił brak, co jakiś czas dreszcze i w łepetynie mi się kręci emotka
0 0

nanajka81

#6478104 Napisano: 29.03.2018 08:37:10
cb656 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Jest taki dzień, bardzo ciepły, choć marcowy, lalala... emotka
Wkurza mnie, że nie wiem, co lepić najpierw: pierogi czy bałwana? emotka I czy malować jajka, by je później powiesić na choince emotka

hahaha nie ma to jak w ponurym nastroju przeczytać sobie co wkurza innych. Od razu humor mi się poprawił emotka
0 0

Claudia77

#6478106 Napisano: 29.03.2018 08:47:33
cb656 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Jest taki dzień, bardzo ciepły, choć marcowy, lalala... emotka
Wkurza mnie, że nie wiem, co lepić najpierw: pierogi czy bałwana? emotka I czy malować jajka, by je później powiesić na choince emotka

to samo się dzieje i u mnie, piękna wielkanocna zima, my będziemy lepić śnieżne jajka.......
0 0

justfine

#6478134 Napisano: 29.03.2018 10:25:09
... moja skłonność do odkładania wszystkiego na ostatnią chwilę. Kupiłam 2 "Kasie", ułożyłam całkiem przyzwoity tekst, zasiadam dumna do kompa i odkrywam, że konkurs skończył się wczoraj.
0 0

jokan

#6478138 Napisano: 29.03.2018 10:29:57
wkurza mnie, ze jeszcze nic nigdy nie wygralam w konkursie w Biedronce (no oprocz tej kasy z Cheetosow kiedys, ale wtedy byly to hurtowe ilosci nagrod) oraz nigdy z serwisu Nivea nawet jak jest 1000 szt. do testowania
0 0

lubiekisiel

#6478164 Napisano: 29.03.2018 11:39:08
Wkurza mnie, że pracownicy nie wydają np. zdrapek dopóki się człowiek nienie upomni. Dzisiaj na stacji shell mama nie dostała, bo zapomniała się upomnieć. Nie wiem, ci pracownicy sami później to drapią czy jak?
0 0

nanajka81

#6478165 Napisano: 29.03.2018 11:45:03
a mnie wkurza że dziś, w tą paskudną pogodę zwiedziłam wszystkie apteki w okolicy oczywiście pieszo i z chorą córką obok gdyż dopiero w ostatniej udało mi się dostać antybiotyk z recepty emotka
0 0

Gość: awi

#6478209 Napisano: 29.03.2018 13:39:03
nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza że dziś, w tą paskudną pogodę zwiedziłam wszystkie apteki w okolicy oczywiście pieszo i z chorą córką obok gdyż dopiero w ostatniej udało mi się dostać antybiotyk z recepty emotka

Są już serwisy - można sprawdzić w której aptece jest lek
https://ktomalek.pl/
https://www.gdziepolek.pl/
1 nanajka81 0

ola120

#6478235 Napisano: 29.03.2018 16:10:20
lubiekisiel napisał(a):

Wkurza mnie, że pracownicy nie wydają np. zdrapek dopóki się człowiek nienie upomni. Dzisiaj na stacji shell mama nie dostała, bo zapomniała się upomnieć. Nie wiem, ci pracownicy sami później to drapią czy jak?

Ja też się musiałam upomnieć, jechałam specjalnie tam zatankować. 
0 0

FBilona

#6478249 Napisano: 29.03.2018 16:52:46
Płaciłam kartą mastercard emotka
0 0

anialistopad

#6478286 Napisano: 29.03.2018 18:27:14
Ze konkurs w odido kasztelan sie skończył. A ja nie wyslalam zgloszenia . specjalnie do sklepu jechalam i zapomnialam zagrac.a tak chcialam ten kocyk emotka
0 0

moniazr

#6478384 Napisano: 29.03.2018 23:32:35
Wkurza mnie strasznie, że mój kod na crocsy, okazał się wykorzystany. Kod wygrałam samodzielnie. Czy IQ wysłało ten sam kod do 2 osób, czy ktoś mi go ukradł w dniu 25.03.2018 r?
0 0

luckymen

#6478385 Napisano: 29.03.2018 23:41:27
anialistopad napisał(a):

Ze konkurs w odido kasztelan sie skończył. A ja nie wyslalam zgloszenia . specjalnie do sklepu jechalam i zapomnialam zagrac.a tak chcialam ten kocyk  emotka

witam w klubie emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6478386 Napisano: 29.03.2018 23:43:38
Wkurza mnie,a wlaściwie przyszlam tu po radę.
Moja babcia wczoraj po kąpieli wytarła nogę recznikiem -bierze leki przeciwzakrzepowe.Po chwili na polowie nogi zrobil sie jej jeden wielki granatowy wylew podskóeny-skóra jest jak galareta.Cienka jak papier,ze strach sie dotknąc. Nie wiem co z tym robić,czhy mozna to smarować mascią z np kasztanowca,skoro skóra jest tak cienka,ze w kazdej chwili moze sie uszkodzic i rozbabra sie t ona calego ? pomóżcie prosze emotka
0 0

Gość: kermit

#6478388 Napisano: 29.03.2018 23:54:21
chochliczka napisał(a):

Moja babcia wczoraj po kąpieli wytarła nogę recznikiem -bierze leki przeciwzakrzepowe.Po chwili na polowie nogi zrobil sie jej jeden wielki granatowy wylew podskóeny-skóra jest jak galareta.Cienka jak papier,ze strach sie dotknąc. Nie wiem co z tym robić,czhy mozna to smarować mascią z np kasztanowca,skoro skóra jest tak cienka,ze w kazdej chwili moze sie uszkodzic i rozbabra sie t ona calego ? pomóżcie prosze  emotka

Chyba najlepiej jutro wezwać/udać się do lekarza. Nie brzmi to za dobrze, a w święta będzie trudniej uzyskać pomoc. A babcia ma żylaki?
0 0

Gość: chochliczka

#6478390 Napisano: 29.03.2018 23:57:46
kermit napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Moja babcia wczoraj po kąpieli wytarła nogę recznikiem -bierze leki przeciwzakrzepowe.Po chwili na polowie nogi zrobil sie jej jeden wielki granatowy wylew podskóeny-skóra jest jak galareta.Cienka jak papier,ze strach sie dotknąc. Nie wiem co z tym robić,czhy mozna to smarować mascią z np kasztanowca,skoro skóra jest tak cienka,ze w kazdej chwili moze sie uszkodzic i rozbabra sie t ona calego ? pomóżcie prosze  emotka

Chyba najlepiej jutro wezwać/udać się do lekarza. Nie brzmi to za dobrze, a w święta będzie trudniej uzyskać pomoc. A babcia ma żylaki?

ma mocną niewydolnośc zylną- poki co zrobilam opatrunek zeby nie dotknela znów poscieli czy cos emotka  echh
0 0

Gość: kermit

#6478391 Napisano: 29.03.2018 23:58:01
cb656 napisał(a):

alan84 napisał(a):

i po co trzesz ten chrzan? kolejna sprawa wkurzajaca mnie... ja o zupie Ty o d...

Wkurza mnie wysokość opłat na ZUS pobieranych od działalności gospodarczej emotka emotka Gdyby to były jakieś strawne kwoty, moglibyśmy stworzyć spółkę i produkować program telewizyjny pod szyldem "GOTUJEMY (SIĘ) WSPÓLNIE". emotka Ty pieprzysz, ja chrzanię, a wszystko razem i tak niestrawne dla widzów. I tylko słupki oglądalności wzrastają emotka

Otóż słupki nie wzrastają. Ja np. mam coraz mniejszą ochotę zaglądać na forum, natykając się wszędzie na Twoje najczęściej złośliwe, atakujące, a  w najlepszym razie nic nie wnoszące wpisy.

taalvikki

#6478394 Napisano: 30.03.2018 01:40:15
kermit napisał(a):

cb656 napisał(a):

alan84 napisał(a):

i po co trzesz ten chrzan? kolejna sprawa wkurzajaca mnie... ja o zupie Ty o d...

Wkurza mnie wysokość opłat na ZUS pobieranych od działalności gospodarczej emotka emotka Gdyby to były jakieś strawne kwoty, moglibyśmy stworzyć spółkę i produkować program telewizyjny pod szyldem "GOTUJEMY (SIĘ) WSPÓLNIE". emotka Ty pieprzysz, ja chrzanię, a wszystko razem i tak niestrawne dla widzów. I tylko słupki oglądalności wzrastają emotka

Otóż słupki nie wzrastają. Ja np. mam coraz mniejszą ochotę zaglądać na forum, natykając się wszędzie na Twoje najczęściej złośliwe, atakujące, a  w najlepszym razie nic nie wnoszące wpisy.

a ja wręcz przeciwnie. lubię czasem poczytać wpisy cb i nie uważam, by były złośliwe. są logiczne i tyle. a to, że lud nie rozumie pojęcia "subiektywny", to już ludu problem. jak ktoś jest ograniczony, to wyjaśnienia będą dlań irytujące i odbierane jako "złośliwe".

w przypadku fot i wpisów nie ma czegoś takiego jak totalny obiektywizm, bo za tym siedzą ludzie. dla jednego dobra będzie fota w kartonie na głowie, a dla drugiego ta hiper poprawna, na której ludzie wyskakują z paczki chipsów. a dla jeszcze trzeciego lepsza będzie czarno - biała, podejmująca temat filozoficznie. oto właśnie subiektywizm. 

i taki cb może wejść w galerię i nawet rzec, że, według Niego, zdjęcie jest kiepskie, ale nie o tym byłą mowa. była mowa o tym, czym jest subiektywizm. 

jezuuu, jak mnie wkurza taki brak porządku w myśleniu.