Wkurza mnie...

taalvikki

#6493528 Napisano: 31.05.2018 00:07:30
grandprix napisał(a):

Wkurza mnie "kreatywność" agencji, które w każdym konkursie rozdają badziewne koszulki czy inne piłki. Szkoda, że gwizdków nie dają, byłoby taniej.

a czy gdyby ludzie nie brali udziału w takich konkursach, to agencje nadal by je organizowały?

/mnie wkurzają loterie. stop. wróć. wkurza mnie, że ludzie w nich grają, co sprawia, że jest ich coraz więcej, a kreatywnych coraz mniej.

assal

#6493553 Napisano: 31.05.2018 10:19:14
Co chwila ostrzegają przed różnymi imprezami. 
Na wszelki wypadek.
Jakby co, powiedzą: coś zrobiliśmy, ostrzegaliśmy... emotka
A firmy ubezpieczeniowe mają zysk, bo ubezpieczają od ryzyka zamieszek i ataków. 
Wciąż łatwiej zginąć w wypadku samochodowym spowodowanym przez kierowcę pod wpływem, ale to nasza polska codzienność emotka
1 joan 0

stamp2

#6493555 Napisano: 31.05.2018 10:44:34
Lejący się kolejny dzień żar z niebaemotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#6493620 Napisano: 31.05.2018 17:02:43
Niezmiennie wkurzają mnie kupujący na olx-ie. Po serii żenujących wiadomości czekam na: Kupię XXXX od pani za darmo z wysyłką gratis. emotka

stamp2

#6493622 Napisano: 31.05.2018 17:12:27
zaczytana-pola napisał(a):

Niezmiennie wkurzają mnie kupujący na olx-ie. Po serii żenujących wiadomości czekam na: Kupię XXXX od pani za darmo z wysyłką gratis. emotka

Pani sprzedająca powinna dopłacić-co,nie łaska?emotka
0 0

mia

#6493623 Napisano: 31.05.2018 17:15:27
zaczytana-pola napisał(a):

A mnie ostatnio najbardziej ze szczegółowymi pytaniami o przedmiot (czytaj: zawracaniem d... bo wszystko jest opisane albo u mnie, albo w necie, wtedy podaję link w opisie), których potem... wcale nie odczytują.emotka Poza tym samo OLX mnie wkurza ze swoimi opłatami, przy teoretycznie darmowych ogłoszeniach. Czekam kiedy zaczną brać prowizję, jak na Allegro.
0 0

Gość: awi

#6493640 Napisano: 31.05.2018 19:21:10
WAWEL - voucher do kina miał termin ważności krótszy niż mnie poinformowano. Z seansu nici. Napisałam, mam nadzieję, że odnowią termin

mia

#6493663 Napisano: 31.05.2018 20:48:19
cb656 napisał(a):

(...)
Nadal na olx jest opcja "nie, dziękuję, zamieść bez promowania". Nie czytasz komunikatów na ekranie? emotka

Chyba mówimy o czym innym... Ogłoszenia z konkretnej dziedziny (np. Dom i ogród), po przekroczeniu pewnej ilości są płatne.
Nie chodzi tu o promowanie. Jedyny komunikat na ekranie wtedy, to że jak chcesz dodać, masz zapłacić. Finito. emotka

luk1990

#6493712 Napisano: 01.06.2018 04:45:54
bruce napisał(a):

awi napisał(a):

WAWEL - voucher do kina miał termin ważności krótszy niż mnie poinformowano. Z seansu nici. Napisałam, mam nadzieję, że odnowią termin

Mnie przesłano ...wykorzystany w Warszawie klika tygodni wcześniej. Niestety, dowiedziałam się przy kasie i musiałam zapłacić. Gdybym nie mogła iść i chciała sprzedać kod tu, na forum, wyszłabym na oszustkę.  emotka emotka

no tak własnie u mnie było-
i na nic były tłumczenia,że to nie moja wina ;/
straszny mają bałagan w tymi kodami emotka
1 brucee 0

ludzka_istota

#6493782 Napisano: 01.06.2018 12:52:03
Wypełzłam z domu w upał i skwar, do Żabki popędziłam po kapsułki do zmywarki. Żabka otwarta sezonowo, czerwiec- październik, więc myślę- lecę bona wydać, przy okazji udział w konkursie wziąć. W Żabce chłodno, miło. Jedna Lady za ladą, znudzona życiem i zniechęcona (w sumie- nie dziwię się dziś). Żabka mała, buszuję pomiędzy półkami z napojami i chipsami, na głowę lecą mi zupki chińskie, a z lodówki smętnie spoziera pizza (możliwe, że z poprzedniego sezonu- nie miałam odwagi sprawdzić). Ale nic to- szukam chemii. Znajduję półkę i oto oczom mym ukazuje się opakowane kapsułek. Właściwe. Konkursowe. Jedno. Pytam Lady zza lady, czy może gdzieś jakieś drugie będzie? Zmroziła mnie wzrokiem i odparła "Nie". To wycofałam się, zapominając o trzech innych aktualnych konkursach żabkowych.

Wkurza mnie to, że mieszkam w turystycznej miejscowości, w której nic konkursowego kupić nie można.
0 0

stamp2

#6493783 Napisano: 01.06.2018 12:59:24
ludzka_istota napisał(a):

Wypełzłam z domu w upał i skwar, do Żabki popędziłam po kapsułki do zmywarki. Żabka otwarta sezonowo, czerwiec- październik, więc myślę- lecę bona wydać, przy okazji udział w konkursie wziąć. W Żabce chłodno, miło. Jedna Lady za ladą, znudzona życiem i zniechęcona (w sumie- nie dziwię się dziś). Żabka mała, buszuję pomiędzy półkami z napojami i chipsami, na głowę lecą mi zupki chińskie, a z lodówki smętnie spoziera pizza (możliwe, że z poprzedniego sezonu- nie miałam odwagi sprawdzić). Ale nic to- szukam chemii. Znajduję półkę i oto oczom mym ukazuje się opakowane kapsułek. Właściwe. Konkursowe. Jedno. Pytam Lady zza lady, czy może gdzieś jakieś drugie będzie? Zmroziła mnie wzrokiem i odparła "Nie". To wycofałam się, zapominając o trzech innych aktualnych konkursach żabkowych.

Wkurza mnie to, że mieszkam w turystycznej miejscowości, w której nic konkursowego kupić nie można.

Lady zza ladyemotka

#6493790 Napisano: 01.06.2018 13:46:13
bruce napisał(a):

luk1990 napisał(a):

no tak własnie u mnie było-
i na nic były tłumczenia,że to nie moja wina ;/
straszny mają bałagan w tymi kodami emotka

To ponoć wina kina (sieci). Napisałam, wyjaśniłam, w końcu dostałam nowy kod, ale - szczerze przyznam - strach z nim gdzieś teraz jechać.  emotka

Jeśli mi przyślą, to wykorzystam od razu. A może macie zbędne kody? Chętnie przygarnę...
1 brucee 0

ace

#6493869 Napisano: 01.06.2018 20:35:27
wkurza mnie, że sezon na truskawki jeszcze się dobrze nie zaczął, a już się kończy!

niunia-k

#6493881 Napisano: 01.06.2018 21:02:23
Wkurza mnie , że powinnam śmigać na rowerku , ale prawdopodobnie przesiliłam kolano emotka emotka emotka
0 0

Gość: kermit

#6493904 Napisano: 01.06.2018 22:24:31
koniczynka123 napisał(a):

bruce napisał(a):

awi napisał(a):

Jeśli mi przyślą, to wykorzystam od razu. A może macie zbędne kody? Chętnie przygarnę...

Ja nie wykorzystam od razu, bo nie pójdę sama, zbieram zawsze więcej, zatem takie działania są dość opłacalne: muszę teraz znowu nabywać ich produkty, aby mieć nowe kody i nowe bilety.  emotka
A dodatkowo w temacie wkurza mnie niemożebnie, że kina sobie rozwinęły na szeroką skalę proceder nakazu wobec swych gości wchodzenia na teren sal tylko z ich jedzeniem i piciem i próbują wywalić każdego, kto wnosi coś innego.  emotka

A ja nie lubie jak ludzie jedzą w kinie. Przecież przez te 2 h nikt z glodu nie umrze A to chrupanie i picie tylko rozprasza. Juz nie wspomne jaki syf zostaje w salach po wyjsciu takiego bydla. Wg mnie powinni calkowicie zakazać spozywania czegokolwiek podczas seansu.

Zgadzam się w 100% Kiedyś jakoś ludzie potrafili obejrzeć film bez jedzenia. A teraz w kinie słychać najbardziej  nachosy i popcorn, siorbanie, mlaskanie, chrupanie emotka

Gość: kermit

#6493909 Napisano: 01.06.2018 22:49:31
superloser napisał(a):

kermit napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

A ja nie lubie jak ludzie jedzą w kinie. Przecież przez te 2 h nikt z glodu nie umrze A to chrupanie i picie tylko rozprasza. Juz nie wspomne jaki syf zostaje w salach po wyjsciu takiego bydla. Wg mnie powinni calkowicie zakazać spozywania czegokolwiek podczas seansu.

Zgadzam się w 100% Kiedyś jakoś ludzie potrafili obejrzeć film bez jedzenia. A teraz w kinie słychać najbardziej  nachosy i popcorn, siorbanie, mlaskanie, chrupanie emotka

Kiedyś był papier szary na kartki, Pewex oraz nocne kolejki "bo cos rzucą". Po co to zmieniali skoro ludzie jakoś żyli  emotka  Po co te markety, internety oraz konkursy promocje, skoro za Komuny każdy jakoś egzystował bez tych wynalazków??? Kino ma być rozrywką a nie karą. A teraz zyski im spadają...

Mam wrażenie, że nie rozumiesz tego co czytasz. Ja nie piszę o dostępności produktów, tylko o  kulturze zachowania. Warto mieć świadomość, że mlaskanie powoduje irytację u osoby siedzącej obok. Pomijam już syf, o którym pisała Koniczynka. Zmiana systemu nie oznacza, że mamy zachowywać się jak  świ**e. Zgadzam się w jednym "kino ma być rozrywką a nie karą", a niestety przez te okropne odgłosy przestaje być przyjemnością. Znam osoby, które znacznie ograniczyły wizyty w kinie z takich właśnie powodów.

#6493940 Napisano: 02.06.2018 09:08:55
bruce napisał(a):

muszę teraz znowu nabywać ich produkty, aby mieć nowe kody i nowe bilety.  emotka

1 bilet = 40pkt = ok. 4 kg słodyczy wedla.
To nieopłacalne, chyba że się je kupuje niezależnie od biletów. Staram się odstawić cukier ale zostało mi jeszcze 18p. do biletu, więc na chwilę obecną kończy się na staraniach... I tak się uzależniamy... i tak się to kręci
1 brucee 0

azaflora

#6493945 Napisano: 02.06.2018 09:50:14
Awaria systemu płatniczego Visa emotka . Wczoraj nieświadomi awarii ludzie poblokowali sobie karty emotka , no poza płatnościami w internecie,są sklepy w realu i bankomaty! Za pierwszym podejściem dowiedziałam się, że chcę pobrać więcej niż mam, wieczorem, że niepoprawny PIN, w Biedronce udało się zapłacić kartą, a nadal nie mam tej płatności "zdjętej". Awaria była nie tylko w Polsce, podobno niemal wszystko już wróciło do normy, ja chcę swoją gotówkę!
edit
bankomaty dostępne emotka , pani przyjechała samochodem i zapytała mnie czy dziś jest gotówka w bankomacie, też nie wiedziała o awarii Visy, uznała, że bankomat wczoraj był pusty
0 0

pioge7

#6493997 Napisano: 02.06.2018 14:02:15
gram w belriso... PARAGON WYKORZYSTANY, dziś kupiony... i mam po paragonie emotka cholera w poniedziałek będzie za późno żeby grać a dziś nic nie zrobię
0 0

#6493999 Napisano: 02.06.2018 14:19:42

Liczę na wznowienie akcji podwojenia punktów za konkretne produkty (zaskoczył mnie jej brak na Dzień Dziecka) i wypatruję czegoś podobnego na horyzoncie. emotka

Nie wiedziałam, że coś takiego było emotka
1 brucee 0