Wkurza mnie...

jagoda

#6494277 Napisano: 04.06.2018 01:18:51
cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie, że konkurs Puma to jakieś Deja Vu zeszłorocznej edycji. emotka  

To samo zauważyłam emotka
Nie wiem, co ci ludzie mają w głowach, nie dość, że w kółko wrzucają TE SAME zdjęcia na różne konkursy, to tu  na dodatek wrzucili TE SAME zdjęcia na konkurs TEJ SAMEJ agencji w TEJ SAMEJ sieci sklepów co w ubiegłym roku. Zgłaszacie to gdzieś? To już nawet nie jest śmieszne, żenada, muł i wodorosty... Na moje oko ponad 50% to dokładnie TE SAME zdjęcia, co w ubiegłym roku.
0 0

cherry_coke

#6494284 Napisano: 04.06.2018 08:08:15
jagoda napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie, że konkurs Puma to jakieś Deja Vu zeszłorocznej edycji. emotka  

To samo zauważyłam emotka
Nie wiem, co ci ludzie mają w głowach, nie dość, że w kółko wrzucają TE SAME zdjęcia na różne konkursy, to tu  na dodatek wrzucili TE SAME zdjęcia na konkurs TEJ SAMEJ agencji w TEJ SAMEJ sieci sklepów co w ubiegłym roku. Zgłaszacie to gdzieś? To już nawet nie jest śmieszne, żenada, muł i wodorosty... Na moje oko ponad 50% to dokładnie TE SAME zdjęcia, co w ubiegłym roku.

W galerii są również osoby, które wygrały tymi zdjęciami. Mam nadzieję, że będą to weryfikować i nie wygrają te same zdjęcia. emotka  
0 0

joasiunia

#6494293 Napisano: 04.06.2018 09:07:07
...mój brak refleksu (lub zła taktyka) w Belrisowym klikaniu po RYŻne nagrody emotka Ile ja już razy próbowałam... ani torby, ani ręcznika! emotka I nie wiem, czy to już jakieś starcze spowolnienie mnie ogarnęło, że wydaje mi się, że klikam z sekundnikiem w punkt o podanej godzinie i nic, czy tam po prostu trzeba to zrobić jakoś inaczej...? No pęknę od tego Belriso i tego nie rozgryzę, przysięgam! emotka emotka
0 0

cherry_coke

#6494294 Napisano: 04.06.2018 09:15:37
joasiunia napisał(a):

...mój brak refleksu (lub zła taktyka) w Belrisowym klikaniu po RYŻne nagrody emotka Ile ja już razy próbowałam... ani torby, ani ręcznika! emotka I nie wiem, czy to już jakieś starcze spowolnienie mnie ogarnęło, że wydaje mi się, że klikam z sekundnikiem w punkt o podanej godzinie i nic, czy tam po prostu trzeba to zrobić jakoś inaczej...? No pęknę od tego Belriso i tego nie rozgryzę, przysięgam! emotka emotka

Zobacz godzinę otrzymania maili z przegraną. Może masz inną strefę czasową emotka  Ja też czatowałam z sekundnikiem, a potem patrzę na godzinę w mailu - 7 minut po pełnej emotka  
1 joasiunia 0

stamp2

#6494295 Napisano: 04.06.2018 09:16:01
joasiunia napisał(a):

emotka ten recznik jest pozłacany,czy moze choc troche srebra w nim jest?emotka
1 joasiunia 0

joasiunia

#6494296 Napisano: 04.06.2018 09:21:54
stamp2 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

emotka ten recznik jest pozłacany,czy moze choc troche srebra w nim jest? emotka

Zapewne zwykły zwyklak, ale tu nie chodzi o jego wartość. Chodzi raczej o moje podejście, przy którym każda porażka nakręca jeszcze bardziej: "Co? Ale jak to? Że ja nie wygram? Że głupiego ręcznika nie wygram? Wygram!" emotka
0 0

cherry_coke

#6494307 Napisano: 04.06.2018 10:09:03
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Zobacz godzinę otrzymania maili z przegraną. Może masz inną strefę czasową emotka  Ja też czatowałam z sekundnikiem, a potem patrzę na godzinę w mailu - 7 minut po pełnej emotka  

Strefy czasowe oddalone są o godzinę, nie 7 minut. emotka

No co Ty nie powiesz emotka  
0 0

joan

#6494313 Napisano: 04.06.2018 10:28:23
superloser napisał(a):

joan napisał(a):

Niedawno byłam w kinie na filmie "Sobibór" - po drugiej stronie schodów jakaś kobieta wespół ze swoim kompanem wpied* słonecznik. Na ekranie Holokaust, a oni przez cały seans żarli słoniola. Powiem wprost: powstrzymywałam się, ale serio miałam ochotę im przyp*....

I własnie wkurza takie polskie podejscie do innych. Ludzie niepełnosprawni albo "tacy sami a jednak inni" muszą sie "do mnie dostosować"!  Dlatego autyzm w Polsce to wstydliwa odmienność a na Zachodzie dostosowuje sie dla nich kinowe seanse.  Ludzie maja prawo wyjsc do kina a nie siedziec zastraszeni w domach, bo ktos Im "przyp..." bo nie sa cicho a nie sa w stanie kontrolowac inaczej swoich emocji.... Wiecej empathy 

Autyzm ma tyle wspólnego z opisaną przeze mnie sytuacją, co kręgi w zbożu i rachunek różniczkowy; czyli NIC.

cudaczek121 napisał(a):

(...) Rozumiem np. powagę teatru tudzież opery i w takich miejscach nawet nie przeszłoby mi przez myśl picie i jedzenie.Jeśli ktoś nie trawi popcornu lub innych przekąsek jedzonych w kinie, to zawsze alternatywą pozostaje kino, gdzie nie ma opcji fast foodów- we Wrocławiu w DCF-ie np. w ogóle nie mają przekąsek-popcornu i coli.

A jeśli w teatrze grają komedię, to też występuje owo zjawisko "powagi"? emotka
Co do kin bezbarowych... rozczaruję Cię - byłam nie tak dawno w bardzo kameralnym kinie (40 foteli), jeszcze się seans nie zaczął, a już jakaś maDka Brajankowi chipsy otwiera. A były to jakieś najtańsze chipsy o smaku nowoorleańskiego gumbo ze składem: szumowiny rzeczne, truchła zeskrobane z autostrady, czosnek, konserwanty.

Oczywiście rozumiem, że w kinie oferującym w sprzedaży popcorn czy napoje ludzie będą jedli i pili. Zdumiewa mnie jednak to, że w momencie, gdy nazista podpala człowieka, ktoś sobie (niezgodnie z regulaminem kina!!!) wpiernicza słonecznik, jakby oglądał mecz piątoligowy Swornegacie kontra reszta świata. Mogę jednak jedynie tutaj wyrazić swoje przemyślenia, bo przecież nie będę robiła awantury na całe kino i przeszkadzała innym widzom (bo JA się staram tego nie robić). A widzów było sporo, gdyż film puszczano tylko raz dziennie.

Na zakończenie tylko powiem, że wybieram się obejrzeć dinozaury w Imaxie i można przy mnie spokojnie jeść i siorbać, jestem na to przygotowana psychicznie emotka
2 nelunia, mia 0

pioge7

#6494315 Napisano: 04.06.2018 10:36:19
joasiunia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

emotka ten recznik jest pozłacany,czy moze choc troche srebra w nim jest? emotka

Zapewne zwykły zwyklak, ale tu nie chodzi o jego wartość. Chodzi raczej o moje podejście, przy którym każda porażka nakręca jeszcze bardziej: "Co? Ale jak to? Że ja nie wygram? Że głupiego ręcznika nie wygram? Wygram!" emotka

Skąd ja to podejście znam emotka nie ważne co byleby wygrać emotka  a jak mogę mieć deser ( dość dobry w smaku) przy okazji ręcznik  , to jeszcze bardziej to mnie potęguje emotka  lodówka zapchana belrisami a ja ciagle ten ręcznik chce, emotka   

stamp2

#6494336 Napisano: 04.06.2018 11:08:29

azaflora

#6494346 Napisano: 04.06.2018 11:55:29
stamp2 napisał(a):

W którymś polskim schronisku jest też tak skrzywdzony koń, odkupiony od handlarza. Poprzedni właściciel, tłusty, bogaty wieprz  - niech go emotka emotka
0 0

ktosiek1

#6494353 Napisano: 04.06.2018 12:30:05
pioge7 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Skąd ja to podejście znam emotka nie ważne co byleby wygrać emotka  a jak mogę mieć deser ( dość dobry w smaku) przy okazji ręcznik  , to jeszcze bardziej to mnie potęguje emotka  lodówka zapchana belrisami a ja ciagle ten ręcznik chce, emotka   

Oj tam, oj tam, ja to dopiero jestem mistrzynią - zanim wzięłam udział, nie doczytałam, że to nie są zwykle bramki, tylko kto pierwszy ten lepszy w danej godzinie, także ten.....emotka

atyde25

#6494381 Napisano: 04.06.2018 14:20:46
Ja taka samo 3 razy puściłam bo nie wiedziałam,że to godzinowe hahhaha.W kupie raźniej.Inna sprawa,że grałam potem kilka razy a i tak nie wygrałam mimo,że niby według godzin.Syn zje belriso bo ja nie trawię ryżu na słodko.
0 0

stamp2

#6494382 Napisano: 04.06.2018 14:23:38
kontuzja Kamila Glika emotka emotka bida bez Niego bedzie emotka
0 0

ktosiek1

#6494464 Napisano: 04.06.2018 18:57:19
cb656 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ja to dopiero jestem mistrzynią - zanim wzięłam udział, nie doczytałam, że to nie są zwykle bramki, tylko kto pierwszy ten lepszy w danej godzinie, także ten..... emotka

No, a komentarz z tą informacją wisi pod opisem już od 2018-05-11 emotka tak więc ten, no... ty tu pisz sobie człowieku, staraj się, a i tak nikt tego nie przeczyta emotka

pewnie 98% przeczytało, ale te 2 % ogarniętych inaczej, jak ja....  emotka poza tym nie miałam zamiaru nawet w tym konku brać udziału i bić się o ręcznik, ale jakoś tak w sklepie naszła mnie ochota na te desery, więc postanowiłam upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, a wyszło jak wyszło emotka
0 0

aurorcia

#6494481 Napisano: 04.06.2018 20:26:08
stamp2 napisał(a):

kontuzja Kamila Glika emotka emotka bida bez Niego bedzie emotka

Nie przejmuj się, z nim też bida będzie emotka emotka
0 1 anula18

Gość: gosia16

#6494801 Napisano: 05.06.2018 17:31:36
Ten ,kto przysłał mi newsletter Auchan o 17.12 powinien dostać 10 lat ciężkich robót w kamieniołomach. emotka
1 @gnieszk@ 0

joan

#6494802 Napisano: 05.06.2018 17:32:01
gosia16 napisał(a):

Ten ,kto przysłał mi newsletter Auchan o 17.12 powinien dostać 10 lat ciężkich robót w kamieniołomach. emotka

Popieram powyższy wniosek! emotka

agakaz2

#6494803 Napisano: 05.06.2018 17:32:05
gosia16 napisał(a):

A ja też mam emotka
0 0

agakaz2

#6494809 Napisano: 05.06.2018 17:37:47
cb656 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Ten, kto przysłał mi newsletter Auchan o 17:12 powinien dostać 10 lat ciężkich robót w kamieniołomach. emotka

emotka paczemu?!

W tym czasie szły maile z wygranymi A u nas tylko gazetka wr
0 0