Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18701
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze ktoś kojarzy, szło cos w ten deseń
"mogę odejść, ale patrzeć chcę, jak wali się świat.... coś ze łzami i coś nie tańcz blisko mnie....
ktoś, coś?
@gnieszk@
Postów 3704
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To?
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję!
cudaczek121
Postów 6803
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
assal
Postów 3011
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio za to dojrzałam plakaty w autobusach... informujące o tym, że miejsca siedzące są dla pasażerów, nie na ich torby i torebki
Czekając na...
sydariameki
Postów 1893
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
alaalex40 i luk1990
Gość: awi
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Everything will be okay in the end. If it\'s not okay, it\'s not the end.
assal
Postów 3011
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14197
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
malenka
Postów 441
Data rejestracji 20.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oddaliśmy samochód do blacharza, miał nam zrobić dach i prawe tylne nadkole. Zaliczka 200 zł, naprawa miała potrwać 3 dni. Początkowo wszystko było ok, facet przesyłał zdjęcia postępów prac, a po 4 dniach kontakt się urwał. Nie odbierał telefonów, nie odpisywał na wiadomości. Gdy z zastrzeżonego numeru zadzwoniłam do niego w końcu odebrał telefon, a gdy się przedstawiłam przekazał telefon ojcu (!), który wyznaczył odbiór samochodu na następny dzień. Przyjeżdżamy więc po samochód następnego dnia wieczorem. "Blacharza" nie ma w domu, przed dom wychodzi jakaś starsza pani i informuje nas, że on baluje, nie wie kiedy wróci i nie zostawił kluczy do warsztatu w którym stoi nasz samochód. Grozimy policją i klucze magicznie się znajdują. Samochód jest w częściach! Zdemontowany cały tył, położona tylko szpachla, niepolakierowany. Nie ma mowy żeby nim odjechać. Starsza Pani uważa, że naturalne jest że blacharz czy też mechanik nie wywiązuje się ze zlecenia i nie rozumie o co nam chodzi, przecież to tylko 3 tygodnie spóźnienia, a jej wnuk jest bardzo zajętym człowiekiem i generalnie to z nami jest jakiś problem skoro w dniu odbioru samochodu nastawiamy się na faktyczny jego odbiór. Wracamy więc do domu z kwitkiem zapowiadając, że za tydzień wracamy po auto. Tydzień mija właśnie dziś. Na miejscu zastajemy ten sam stan rzeczy co tydzień temu. Paliwo z baku wyjeżdżone, brak immobilisera, brak śrubek, samochód ma jakieś wgniecenia, chłopaki właśnie próbują go skręcić żeby jakiś dojechać te 50 km do domu. W międzyczasie dzwonimy na policję. Policja umywa ręce, mówią, ze takie sprawy nie leżą w ich zakresie obowiązków i odsyłają nas na drogę sądową. Mamy założyć sprawę cywilno- prawną. I teraz moje pytanie? Policja nas zbywa czy faktycznie nie może nam pomóc? Skoro składamy samochód sami, bez niezależnych świadków (czyt policji) to jak po odjeździe od mechanika udowodnimy, że to on zniszczył nam brykę? Nikt nie poświadczy stanu sprzed zmontowania samochodu przez nas. I przede wszystkim- jak się zakłada sprawę cywilno- prawną, bo nie odpuszczę oszustowi.
A tak na koniec: koleś miesiąc temu rozbijał się po mieście po pijaku samochodem innego klienta. Klient samochód odbierał z policyjnego parkingu. Podobno to stały numer tego "blacharza".
tosca
Postów 89
Data rejestracji 28.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
donia7
Postów 3270
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Astronautka
Postów 370
Data rejestracji 07.06.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogliście zrobić zdjęcia PRZED oddaniem auta, tak samo jak stan licznika i poziom paliwa na wskaźniku.
Masz jakąś umowę z tym "specem"? albo potwierdzenie zaliczki? świadków?
Takie coś znalazłam w necie https://moto.onet...-swoich-praw/h7ytcbc
Popieram astronautka, zrobić tak jak radzi i jeśli to nie przyniesie skutków to działać ostrzej.
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam twierdzę, że żadna kara głupoty i chamstwa nie wyeliminuje. nie tędy droga. droga to samodzielne zachowania, odpowiednie wychowanie i reagowanie na chamstwo innych.
we must suffer to free our pain