Wkurza mnie...

ameryka

#6499045 Napisano: 16.06.2018 20:32:10
moskala22 napisał(a):

Ja, Katarzyna, zachowałam się dziś jak .... hmm...lepiej nie mówić. Pomimo kilkuletniego doświadczenia dałam ciała i na konkurs SOokołowa zabrakło mi 24 groszy przez durną promocję na parówki  emotka

mi ostatnio też jakiś rabat wszedł (wartość na paragonie prawie 20 zł

pisałem do organizatora i dostałem odpowiedź 
Wartość produktów promocyjnych na paragonie musi wynieść 15.00zł po rabacie. Z poważaniem, Zespół Organizatora Loterii
1 brucee 0

atyde25

#6499049 Napisano: 16.06.2018 20:55:07
A mnie wkurzyły te wędliny z loterii Balcerzak czy jakoś tak.Niby każdy produkt ma inny kod ale nie można kupić więcej produktów niż 1 na paragon.Bo nie można zgłosić dwa razy tego samego numeru paragonu-regulamin.
Tam moja wina bo przeczytałam go za późno.Nigdy więcej nie kupię tych wędlin nawet jak ten durny zapis był wcześniej i może być uznane nie doczytałam moja wina....................
1 brucee 0

mia

#6499069 Napisano: 16.06.2018 21:53:41
moskala22 napisał(a):

Ja, Katarzyna, zachowałam się dziś jak .... hmm...lepiej nie mówić. Pomimo kilkuletniego doświadczenia dałam ciała i na konkurs SOokołowa zabrakło mi 24 groszy przez durną promocję na parówki  emotka

Spokojnie. emotka Ja dzisiaj kupiłam w Tesco keczup Tortex, bo był w promocji i przytomnie do tego wzięłam w ostatniej chwili pieprz ziarnisty Knorra, bo wszak loteria z tym zestawem jest.
Bardzo przytomnie, tyle że rzeczona loteria skończyła się wczoraj, jak teraz widzę. Dobrze, że pieprz u nas idzie, bo szlag by mnie trafił. Oczywiście wzięłam to na osobny paragon, a jakże... emotka
0 0

moskala22

#6499070 Napisano: 16.06.2018 21:59:46
mia napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Spokojnie. emotka Ja dzisiaj kupiłam w Tesco keczup Tortex, bo był w promocji i przytomnie do tego wzięłam w ostatniej chwili pieprz ziarnisty Knorra, bo wszak loteria z tym zestawem jest.
Bardzo przytomnie, tyle że rzeczona loteria skończyła się wczoraj, jak teraz widzę. Dobrze, że pieprz u nas idzie, bo szlag by mnie trafił. Oczywiście wzięłam to na osobny paragon, a jakże... :hah

W czwartek pisałam meżowi że mam PMS i żeby kupił mi coś słodkiego - kupił Ptasie Mleczko WEDEL, wracał się nawet po paragon bo "żona potrzebuje", przyjechał dumny do domu, a ja zdusiłam jego entuzjazm mówiąc że konkurs skończył sie dzień wcześniej
1 mia 0

alan84

#6499093 Napisano: 17.06.2018 00:07:16
a ja dzis kupilem paragon na konkurs FA w tesco... ktory zaczyna sie 1 lipca
1 brucee 0

zaczytana-pola

#6499200 Napisano: 17.06.2018 18:27:23
Wkurzają mnie sąsiedzi. Od południa leci disco polo na cały regulator emotka .
2 brucee, nariam 0

zaczytana-pola

#6499203 Napisano: 17.06.2018 18:42:38
bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Oups! emotka , czy my przypadkiem nie jesteśmy sąsiadkami, Polu?  emotka
Żartuje oczywiście, takie zachowanie jest co najmniej chamskie, ale przyznam szczerze, że ostatnio mam dziwną słabość do tych utworów emotka ; no, może z wyjątkiem jednego wykonawcy. emotka emotka  

Kochana, przy disco polo to można sobie potańczyć na weselu. Ale słuchanie przez całe niedzielnie popołudnie zaczyna człowieka irytować. W dodatku tak głośno gra muzyka, że sąsiedzi zamiast rozmawiać, krzyczą na cały głos. Po prostu super. emotka
1 brucee 0

Gość: chochliczka

#6499212 Napisano: 17.06.2018 19:11:28
Dzięki wszystkim za pw i pomoc emotka  jesteście wielcy.Najgorzej, że od lipca miałam mieć fajną pracę i co?Musialam się gęsto tłumaczyć, niby nie moja wina,że noga połamana ale no chyba przyszły szef pomyślał,że jestem niepoważna...
Cały weekend tak mnie bolało,że nawet laptopa do ręki nie wzięlam,teraz jest trochę lepiej,Ale ile można truć się ketonalem?
1 brucee 0

stamp2

#6499214 Napisano: 17.06.2018 19:14:09

bruce napisał(a):

Żartuje oczywiście, takie zachowanie jest co najmniej chamskie, ale przyznam szczerze, że ostatnio mam dziwną słabość do tych utworów emotka ; no, może z wyjątkiem jednego wykonawcy. emotka emotka  

Kochana, przy disco polo to można sobie potańczyć na weselu. Ale słuchanie przez całe niedzielnie popołudnie zaczyna człowieka irytować. W dodatku tak głośno gra muzyka, że sąsiedzi zamiast rozmawiać, krzyczą na cały głos. Po prostu super. emotka

przez twe oczy zielone,zielone.....emotka śpiewać każdy możeemotka
1 brucee 0

edzia21

#6499215 Napisano: 17.06.2018 19:20:18
stamp2 napisał(a):

bruce napisał(a):

przez twe oczy zielone,zielone..... emotka śpiewać każdy może emotka

taaa...do tego 1 zwrotka sławomirowej miłości w zakopanem i można dostać awersji.

Co najlepsze i zawsze mnie śmieszy...najwięksi fani Sławomira, którzy raczą się po kilkanaście razy dziennie jego hiciorem w życiu codziennym mówią: JESTEM/BYŁEM W ZAKOPANYM. A gdzie mądrości zaczerpnięte od swego "mistrza"? emotka
1 brucee 0

stamp2

#6499216 Napisano: 17.06.2018 19:23:46
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

bruce napisał(a):

przez twe oczy zielone,zielone..... emotka śpiewać każdy może emotka

taaa...do tego 1 zwrotka sławomirowej miłości w zakopanem i można dostać awersji.

Co najlepsze i zawsze mnie śmieszy...najwięksi fani Sławomira, którzy raczą się po kilkanaście razy dziennie jego hiciorem w życiu codziennym mówią: JESTEM/BYŁEM W ZAKOPANYM. A gdzie mądrości zaczerpnięte od swego "mistrza"? emotka

jesteś szalona mówie Ci....emotka
0 0

delvitto

#6499217 Napisano: 17.06.2018 19:32:14
bruce napisał(a):

mam podobnie emotka  mam to nieszczęście mieszkać na parterze, w dodatku przy wejściu do klatki schodowej:( teraz, gdy ciepło, i mam otwarte okno i balkon, wszystko słychać co kto mówi, a często i drze się przez domofon, dzieci krzyczą, nawołują się przez balkony, mamuśkom z wózkiem ciężko się rozstać po spacerku i stoją, i nawijają o d... Maryni, albo przez komórkę, stoi i nawija tak, by wszyscy sąsiedzi słyszeli. Wieczorkiem starsza młodzież w oczekiwaniu na któregoś z kumpli sypie niewybrednym słownictwem, a co gorsza, smród z ich popalanych papierosów wdziera się do mieszkania emotka  A jakieś pół godziny temu pognałam spod balkonu dziewczynkę z rozkrzyczanej grupki emotka  Wyszłam na balkon w momencie, gdy dziewczynka, może z 6-7 lat, zdejmowała majtki i kucała pod rzadkim dość krzaczkiem, a koleżanki się śmiały i rozglądały chyba czy nikt nie idzie:(  Pognałam je, taka ze mnie nieżyczliwa sąsiadka. Chyba się staję starym zgredem, któremu wszystko przeszkadza emotka
1 brucee 0

notta

#6499220 Napisano: 17.06.2018 19:43:23
Wkurza mnie brak weny.. emotka   za oknem upał, że nie chce się sprzątać, a w tv sami zgrabni i przystojni piłkarze.. jak tu zmobilizować się do konkursów? 
1 petunija1 0

stamp2

#6499244 Napisano: 17.06.2018 22:11:54
Zdolna bestiaemotka skoro jesteś taka zdolna, to może pomagaj pionasie i publikuj konkursy-tylko do rozdawania karniakow masz zdolności? Widziałem tu wyzwiska i żadnej reakcji z Twojej strony-do tego żeby być konsekwentna,tez nie masz zdolności? 
0 0

stamp2

#6499250 Napisano: 17.06.2018 22:30:38
Akurat Pionasa nie atakuje, a Ciebie o zdanie nie pytam-świat powinien byc konsekwentny a nie ładować karniaka za jedno podobno bardzo obraźliwe słowo.Kogo to słowo tak zabolało pytam?emotka Wtedy gdy lataja tu prawdziwe obelgi to świat nie reaguje
0 0

notta

#6499252 Napisano: 17.06.2018 22:48:04
cb656 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Wkurza mnie brak weny... za oknem upał, że nie chce się sprzątać, a w tv sami zgrabni i przystojni piłkarze... jak tu zmobilizować się do konkursów? 

JAK?
Wyłączyć TV, zamknąć oczy, wejść do wanny emotka

I utopic sie emotka ? P.s. Z wanny slychac, jak sasiedzi kibicuja emotka
0 0

ziolko

#6499253 Napisano: 17.06.2018 22:51:10
stamp2 napisał(a):

Zdolna bestia emotka skoro jesteś taka zdolna, to może pomagaj pionasie i publikuj konkursy-tylko do rozdawania karniakow masz zdolności? Widziałem tu wyzwiska i żadnej reakcji z Twojej strony-do tego żeby być konsekwentna,tez nie masz zdolności? 

Nie widziałam tego, o co ten hałas..
Alee... administratorzy i moderatorzy to też ludzie i nie siedzą 24h/dobę na forum. Mogą coś przeoczyć. 
Dużo zgłoszeń jest od samych forumowiczów, jeśli coś zauważą albo poczują się urażeni czyimś wpisem.

Poza tym jak przymknie się oko na "jedno obraźliwe słowo" to później autor tego słowa (albo ktoś inny) pozwoli sobie na więcej i będzie jeszcze większe halo. 
0 0

stamp2

#6499254 Napisano: 17.06.2018 22:51:58
Podejrzewam ze dzięki dwójce konifidentow zarobiłem karniaka, ala zapamiętałem i mam was na oku emotka a Ty zdolna bestia dalejemotka emotka gdy lataja tu prawdziwe obraźliwe słowa 
0 0

ziolko

#6499256 Napisano: 17.06.2018 22:56:17
stamp2 napisał(a):

Podejrzewam ze dzięki dwójce konifidentow zarobiłem karniaka, ala zapamiętałem i mam was na oku emotka a Ty zdolna bestia dalej emotka emotka gdy lataja tu prawdziwe obraźliwe słowa 

Dodasz 10 konkursów i znowu będziesz miał czyste konto emotka  
0 0

stamp2

#6499261 Napisano: 17.06.2018 23:29:27
ziolko napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Podejrzewam ze dzięki dwójce konifidentow zarobiłem karniaka, ala zapamiętałem i mam was na oku emotka a Ty zdolna bestia dalej emotka emotka gdy lataja tu prawdziwe obraźliwe słowa 

Dodasz 10 konkursów i znowu będziesz miał czyste konto emotka  

Najpierw mi je uporządkujcie może, kiedyś miałem je w kolejności dodania.Na górze był dodany ostatnio, a teraz syf i balagan.Ale najlepiej ładować karniaka za byle g..o, prawda? Pozdrowienia dla konifidentowemotka
0 0