Wkurza mnie...

glena

#6500108 Napisano: 20.06.2018 09:06:54
iwona0103 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

ace napisał(a):

glena napisał(a):

ace napisał(a):

glena napisał(a):

Wiecznie ten sam problem w Intermarche - "Halinka, a te bony to my przyjmujemy?", "Nie, takich nie!". Tłumaczę, że miesiąc wcześniej takim płaciłam i nie było problemu (w tym momencie straciłam chyba wiarygodność, słusznie zresztą, bo problem oczywiście był, ale finalnie bon zrealizowałam). Panie we trzy pochylają się nad bonem i patrzą na niego - chyba się wtedy telepatycznie komunikują, tak myślę. Potem chyba zapada decyzja, że przyjmą (musiały zobaczyć coś takiego we mnie, że jednak wymiękły), ale jeszcze chwilę debatują jak go nabić. Kolejka za mną wzbiera irytacją. 
Dodam jeszcze, że zamknęli mi Itm w Krakowie i pojechałam z tym nieszczęsnym bonem (szczęśliwie ostatnim w moich zasobach) do Wieliczki - to jest dwugodzinna wyrwa w życiorysie.

zamknęli ITM w Krk?

Tak, w lutym już był w likwidacji. 

o kurde,od jego otwarcia się do niego wybierałam na zakupy konkursowe i już nie dotrę emotka

dobrze wiedzieć, bo w weekend miałam w planach tam jechać

Jutro miałam go odwiedzić emotka jak dobrze, że weszłam sprawdzić co Was wkurza emotka
Czy jest tam jakiś inny konkursowy sklep?

Nie wiem, czy już tam coś otwarli, ale w tej okolicy (dosłownie 5 minut na nogach) jest Mila, Kaufland, Lidl i kawałek dalej Biedronka, więc można się przejechać i przy okazji sprawdzić, co i jak.
A w temacie: wkurza mnie Carrefour u mnie w kamienicy - potwornie hałasuje im klimatyzator, w nocy (sklep całodobowy) obudziły mnie takie dźwięki, jakby do podwórka co najmniej wpływał Titanic. 
1 brucee 0

tereniagno

#6500158 Napisano: 20.06.2018 11:00:32
bruce napisał(a):

A mnie wkurzają tradycyjne plony typowego konkursowicza: zaraz po zakończeniu konkursu Grand: we wszystkich sklepach cudowny wysyp wszelakich lodów tego typu, można do koloru wybierać Grandy, które lubi się samemu lub lubi je bliska osoba; za to błyskawicznie znikają oczywiście produkty promocyjne z aktualnych akcji, sprzedawcy pytani o nie udają nic nie wiedzących, nawet w aptekach brak jakichkolwiek Viscoplastów.   emotka emotka

To nie jest nowość,bo zawsze tak jest.Ostatnio pisałam,że w Biedronce tak robią.Jak jest jakikolwiek konkurs-towaru nie ma.Po konkursie wyrzucają ful emotka
1 brucee 0

zaczytana-pola

#6500159 Napisano: 20.06.2018 11:00:36
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

To prawda. Ja akurat przy okazji byłam w większym mieście, "zwiedziłam" więc 3 Drogerie Natura. W jednym był jeden (!) żel z nowej, niezbędnej do udziału w konkursie linii, w pozostałych żeli nie było. Wszędzie gigantyczne plakaty reklamujące konkurs. Słabo emotka  

Ja też miałam problem z zakupem. W DN raz nie było wcale tych żeli Fabulous i Luminos, a raz były po 2 sztuki tylko. W jednym dużym C4 w Warszawie były puste półki. W innym na szczęście kilka się ostało emotka
1 brucee 0

tereniagno

#6500167 Napisano: 20.06.2018 11:14:17
zaczytana-pola napisał(a):

cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

To prawda. Ja akurat przy okazji byłam w większym mieście, "zwiedziłam" więc 3 Drogerie Natura. W jednym był jeden (!) żel z nowej, niezbędnej do udziału w konkursie linii, w pozostałych żeli nie było. Wszędzie gigantyczne plakaty reklamujące konkurs. Słabo emotka  

Ja też miałam problem z zakupem. W DN raz nie było wcale tych żeli Fabulous i Luminos, a raz były po 2 sztuki tylko. W jednym dużym C4 w Warszawie były puste półki. W innym na szczęście kilka się ostało emotka

W moim C4 też nie było-puste półki,inne oczywiście,ale gdy koniec konkursu z pewnością pojawią się emotka
1 brucee 0

cherry_coke

#6500190 Napisano: 20.06.2018 11:41:20
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Ale moment emotka emotka , skoro wyprzedaż, to jedź i kupuj na obecne akcje konkursowe, będzie taniej!  emotka

Taaa... czytaj regulaminy emotka
Chciałem wziąć udział, nawet wsiadałem prawie na rower, ale coś mnie tknęło i jeszcze się upewniłem - ze wszystkich sklepów Carrefour w moim mieście, sklepami konkursowymi uczyniono tylko TRZY i to akurat te najdalej ode mnie położone. emotka
A jak kupię konkursowo w ITM, który za chwilę przestanie istnieć, to po pierwsze: czy uznają moją wygraną, skoro sklep nie będzie istniał? A po drugie - gdzie ją odbiorę?! emotka Wolę nie ryzykancić, tylko nerwów szkoda. emotka

A nie jest przypadkiem tak, że standardowo są trzy duże Carrefoury, które biorą udział w konkursach. Ale istnieje odstępstwo od reguły czyli konkursy, gdzie można kupować również w Carrefour Market i Carrefour Express. I tak było od zawsze. 
0 0

stamp2

#6500824 Napisano: 21.06.2018 16:47:02
pierunaemotka to już nie jest upał-to poprostu piekielny żaremotka emotka emotka
1 brucee 0

assal

#6501038 Napisano: 22.06.2018 09:22:37
Superloser: Smolar przynajmniej publikuje takie wyniki. Większość agencji wyniki podaje, owszem, ale na sam koniec, już po odesłaniu danych. Giną gdzieś w wirtualnej przestrzeni m.in. smsy od Grafa czy agencji NAV - człowiek się dowiaduje, że coś wygrał, jeśli się odezwą powtórnie  emotka
0 0

jokan

#6501139 Napisano: 22.06.2018 13:16:00
smsy z TheBodyShop o promocjach, ktore dostaje na numer konkursowy, juz napisalam do nich, zeby mnie usuneli z bazy...czlowiek ma nadzieje, ze jakas dobra wiadomosc, a tu kicha...emotka
0 0

anula18

#6501241 Napisano: 22.06.2018 16:35:41
Niech się pospieszą z tym informowaniem z Brico, bo nie da się czytać tego forum, kazdy wątek tym zas#any i to za każdym razem z tą akcją, rzygać się chce, nie wspominając o tych teoriach spiskowych do kogo teraz dzwonią, zróbcie sobie wątek Bricomarche i nie poruszajcie proszę tego tematu gdzie się da!

pioge7

#6501248 Napisano: 22.06.2018 16:45:24
anula18 napisał(a):

Niech się pospieszą z tym informowaniem z Brico, bo nie da się czytać tego forum, kazdy wątek tym zas#any i to za każdym razem z tą akcją, rzygać się chce, nie wspominając o tych teoriach spiskowych do kogo teraz dzwonią, zróbcie sobie wątek Bricomarche i nie poruszajcie proszę tego tematu gdzie się da!

Święte słowa emotka  
watek ińtermarche jest chyba dla niektórych zablokowany więc gdzie indziej piszą.... 
0 0

agakaz2

#6501249 Napisano: 22.06.2018 16:48:58
pioge7 napisał(a):

anula18 napisał(a):

Święte słowa emotka  
watek ińtermarche jest chyba dla niektórych zablokowany więc gdzie indziej piszą.... 

Mam takie same odczucia i też mnie to wkurza
0 0

cherry_coke

#6501271 Napisano: 22.06.2018 17:24:11
Wiem, że ludzie mają różne zainteresowania i różne rzeczy się im podobają, ale...
Przyszła koszulka z Biedry z 4Move. Super, sportowa, oddychająca, z boku wstawki materiału dziurkowanego, nawet rozmiar mojego starego... No i kuźka zachodzę w głowę kto wymyślił żeby mi pierdyknąć na tej zarąbistej koszulce podpis Nawałki. 
1 joasiunia 0

cherry_coke

#6501289 Napisano: 22.06.2018 17:45:54
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Wiem, że ludzie mają różne zainteresowania i różne rzeczy się im podobają, ale...
Przyszła koszulka z Biedry z 4Move. Super, sportowa, oddychająca, z boku wstawki materiału dziurkowanego, nawet rozmiar mojego starego... No i kuźka zachodzę w głowę kto wymyślił żeby mi pierdyknąć na tej zarąbistej koszulce podpis Nawałki. 

Generalnie rozumiem zawartą we wpisie myśl, zachodzę tylko w głowę, po kiego grzyba grałaś, WIEDZĄC (mam nadzieję, że wiedząc? emotka ) iż nagrodą jest koszulka właśnie z tym podpisem?! emotka

Po zdjęciu nie widać czy jest to zwykła bawełniana koszulka Nike czy sportowa termoaktywna, taka z wyżej półki. Wiem, o co grałam. Ubolewam, że porządna koszulka nie będzie noszona. 
0 0

amelka2013

#6501290 Napisano: 22.06.2018 17:49:51
cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Generalnie rozumiem zawartą we wpisie myśl, zachodzę tylko w głowę, po kiego grzyba grałaś, WIEDZĄC (mam nadzieję, że wiedząc? emotka ) iż nagrodą jest koszulka właśnie z tym podpisem?! emotka

Po zdjęciu nie widać czy jest to zwykła bawełniana koszulka Nike czy sportowa termoaktywna, taka z wyżej półki. Wiem, o co grałam. Ubolewam, że porządna koszulka nie będzie noszona. 

A mnie wkurza,że podpis sądząc po zdjęciu miał być na dole koszulki a nie na samym środku przy znaczku Nike emotka
0 0

cherry_coke

#6501292 Napisano: 22.06.2018 17:55:39
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Po zdjęciu nie widać czy jest to zwykła bawełniana koszulka Nike czy sportowa termoaktywna, taka z wyżej półki. Wiem, o co grałam. Ubolewam, że porządna koszulka nie będzie noszona

Eeee, tego... nie, żebym się czepiał. Naprawdę tego nie rozumiem emotka
Czyli jakby była nieporządna, zwykła bawełniana, z podpisem, o którym wiedziałaś, to byłaby noszona? emotka
Ale że jest porządna, termoaktywna, z podpisem, o którym wiedziałaś, to już nie będzie noszona?
Musze się kawy napić. emotka

Nie, to jest koszulka kolekcjonerska, więc z założenia nie jest do noszenia. Zwykłej bawełnianej nie byłoby mi żal, bo mam ich na pęczki, a do biegania termoaktywna zawsze się przyda. Szczególnie, że ta ma bardzo fajny materiał i wstawki po bokach żeby człowiek się tak nie pocił i tyle. A zwykle szkoda mi kasy na takie ekstra koszulki. 
0 0

cherry_coke

#6501299 Napisano: 22.06.2018 18:00:49
amelka2013 napisał(a):

A mnie wkurza,że podpis sądząc po zdjęciu miał być na dole koszulki a nie na samym środku przy znaczku Nike emotka

Też prawda, chociaż tym razem przynajmniej widać, że to podpis Nawałki. Bo jak dostałam z Avanti piłkę z podpisem Błaszczykowskiego to mój facet się mnie pytał czy sama sobie ją czymś białym popisałam  emotka  Szczególnie że trafił mi się taki mocno rozmazany podpis.  
0 0

cherry_coke

#6501300 Napisano: 22.06.2018 18:02:19
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

to jest koszulka kolekcjonerska, więc z założenia nie jest do noszenia.

Taaakie buty... popaczpan, nigdy tak na to nie patrzyłem. Ale ja prosty chłop jestem, pragmatyczny nad wyraz, by nie powiedzieć wyrachowany emotka Jak koszulka, to do noszenia! Tylko sprawdzam zawsze, czy nadruki to nie jakieś chińskie przekleństwa w tłumaczeniu i już. Poprzednio wygrane koszulki z podpisami oddawałem chłopakom znajomej, bo aż kwiczeli na wieść, że takie coś jest. Nawet nie wiem, czy noszą emotka nigdy w to nie wnikałem. Czyli kolekcjonerska, powiadasz... Ciekawe emotka

To samo tyczy się piłek z Pepsi. Co ciekawe reklamowałam jedną bo była uszkodzona (rozpruta w sensie) i pani z Avanti napisała mi żeby na przyszłość pamiętać, że ta piłka nie służy do grania. emotka  
1 atyde25 0

joan

#6501306 Napisano: 22.06.2018 18:18:50
cherry_coke napisał(a):

(...) i pani z Avanti napisała mi żeby na przyszłość pamiętać, że ta piłka nie służy do grania. emotka  

emotka A jest jakaś instrukcja, do czego służy i co można z nią robić? Dobrze, że telewizorów kolekcjonerskich nie rozdają, bo by nie można na nich było nic oglądać emotka

iszhara

#6501335 Napisano: 22.06.2018 19:27:43
cherry_coke napisał(a):

O tym samym dokładnie pomyślałam - a może by spróbować zastosować jakieś pranie chemiczne - bo napis jest chyba wykonany flamastrem, prawda? emotka
0 0

joan

#6501340 Napisano: 22.06.2018 19:51:38
cb656 napisał(a):

Zawsze można na nich kwiatka w doniczce postawić (pamiętając wszakże o obowiązkowej serwetce) i go (tego kwiatka) później oglądać emotka

Obawiam się, że teraz rozdają same plaskacze, a po takim cienkim to można jedynie bluszcz puścić emotka
0 0