Wkurza mnie...

Halszka

#6525101 Napisano: 03.09.2018 16:04:08
Od rana telefony - Zygmunt Chajzer... automat... i wszelkie nadzieje na ewentualna wygrana szlag trafia! emotka
0 0

Gość: jkkp

#6525112 Napisano: 03.09.2018 16:38:39
Wkurza mnie, że patrzę na temat informują... a tam wywody na temat wygranej. Pogratulujcie dziewczynie i tyle.... Wyjaśnię sytuację, dostała sms o wygranej (rezerwa), myślała że to rezerwa do głównej nagrody, a nie nagroda emotka . Zadzwoniła do agencji i powiadomili ją o tym że nagroda jest jej  i tyle.... Po co te wywody, domysły i dziwne 
pisanie. Gratuluję!!! piękna wygrana emotka

tereniagno

#6525116 Napisano: 03.09.2018 16:44:50
Halszka napisał(a):

Od rana telefony - Zygmunt Chajzer... automat... i wszelkie nadzieje na ewentualna wygrana szlag trafia!  emotka

Heh,u mnie to samo emotka i inne wkurzające np.telefon o różnej porze 103... to już dostaję szałuemotka
0 0

petunija1

#6525154 Napisano: 03.09.2018 18:13:49
buziolek napisał(a):

Dzisiaj  się dowiedziałam że na lay's Mila trzeba kupić 2 paczki lay's a nie jedną. 4 reczniki wygrane i odesłane paragony, więc już nie czekam na wyniki z deskorolkami  emotka  pierwszy raz zdarzyło mi się kupić złe produkty na konkurs emotka   Nie wiem jak czytałam regulamin  emotka

emotka taka nauczka sprawia,że więcej się nie pomylisz.
Wiem sama po sobie...emotka
0 0

anialistopad

#6525176 Napisano: 03.09.2018 19:10:32
U mnie  Winiary z dziś rezerwa bedzie. Zły numer paragonu wpisałam. 1 cyfra mi się dopisała jakimś cudem na końcu 
0 0

wea86

#6525186 Napisano: 03.09.2018 19:31:00
tereniagno napisał(a):

Halszka napisał(a):

Od rana telefony - Zygmunt Chajzer... automat... i wszelkie nadzieje na ewentualna wygrana szlag trafia!  emotka

Heh,u mnie to samo emotka i inne wkurzające np.telefon o różnej porze 103... to już dostaję szału emotka

Mam to samo i obstawiam ze to wina tego konka https://www.e-kon...-back-to-school.html
0 0

zaczytana-pola

#6525249 Napisano: 03.09.2018 22:44:05
wea86 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Halszka napisał(a):

Heh,u mnie to samo emotka i inne wkurzające np.telefon o różnej porze 103... to już dostaję szału emotka

Mam to samo i obstawiam ze to wina tego konka https://www.e-kon...-back-to-school.html

Na pewno nie z tego, bo również mam SPAM, a z tych numerów nie brałam udziału w Kropce. Któraś agencja sprzedała numery. Po raz kolejny.
0 0

prosiaczek

#6525263 Napisano: 04.09.2018 00:00:22
Wkurza mnie l, że kupuję rzeczy na początku konkursu, a wysyłam odpowiedzi nawet nie za 5, a za 3 dwunasta. dedlajn daje wenę, ale mnie to złości. powiedzcie, że nie jestem sama emotka
1 nkba 0

nkba

#6525264 Napisano: 04.09.2018 00:01:47
prosiaczek napisał(a):

Wkurza mnie l, że kupuję rzeczy na początku konkursu, a wysyłam odpowiedzi nawet nie za 5, a za 3 dwunasta. dedlajn daje wenę, ale mnie to złości. powiedzcie, że nie jestem sama emotka

Jest nas więcej emotka robię identycznie, a jeszcze paragony potrafią zostać emotka Taki jużemotka nasz urok
0 0

prosiaczek

#6525266 Napisano: 04.09.2018 00:33:24
mnie ostatnio że 3zostaly emotka ale to się już chyba nie zmieni emotka
1 nkba 0

tereniagno

#6525268 Napisano: 04.09.2018 00:50:50
zaczytana-pola napisał(a):

wea86 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Halszka napisał(a):

Na pewno nie z tego, bo również mam SPAM, a z tych numerów nie brałam udziału w Kropce. Któraś agencja sprzedała numery. Po raz kolejny.

Też w tym nie brałam udziałuemotka
0 0

dwaburekoty

#6525275 Napisano: 04.09.2018 06:02:10
od paru nocy męczy mnie sen o pewnym mieście. znam je w realnym życiu, byłam w nim kilka razy, lub dobrze przygotowałam sie do jego zwiedzania, bo dokladnie wiem, gdzie znajdują się interesujące mnie miejsca. Wiem, że nie znajduje się w Polsce. Wkurza mnie jednak, że nie wiem co to za miasto, ani w jakim kraju leży..... I mimo, że to drobiazg, zadręcza mnie ładne parę(dziesiąt) minut po przebudzeniu...
Generalnie denerwują mnie powtarzalne sny, a u mnie to niestety nagminne.
1 brucee 0

anialistopad

#6525302 Napisano: 04.09.2018 08:52:38
dwaburekoty napisał(a):

od paru nocy męczy mnie sen o pewnym mieście. znam je w realnym życiu, byłam w nim kilka razy, lub dobrze przygotowałam sie do jego zwiedzania, bo dokladnie wiem, gdzie znajdują się interesujące mnie miejsca. Wiem, że nie znajduje się w Polsce. Wkurza mnie jednak, że nie wiem co to za miasto, ani w jakim kraju leży..... I mimo, że to drobiazg, zadręcza mnie ładne parę(dziesiąt) minut po przebudzeniu...
Generalnie denerwują mnie powtarzalne sny, a u mnie to niestety nagminne.

Napisz jakieś szczegóły co widzisz w tym mieście a może ktoś coś podpowie
0 0

haima

#6525304 Napisano: 04.09.2018 09:00:26
Wkurza mnie że nie potrafię ustrzelić nawet zwrotu z Winiar. Już to wprowadziło mnie w zły humor od rana. 
A później rozlała mi się po całym aucie świeżo kupiona kawa, zalewając między innymi świeżo kupione fajki. Dobrze że auto stare. Które swoją drogą też mnie wkurza i wkurza mnie to, że nie mogę się zmotywować na kupno nowego i w ogóle wszystko mnie wkurza a zwłaszcza dziś emotka emotka emotka
1 brucee 0

zaczytana-pola

#6525305 Napisano: 04.09.2018 09:05:50
Wkurzają mnie konkursy. Coraz słabsze nagrody. Z roku na rok coraz mniej konkursów. A jeśli są, to z nagrodami niewartymi zachodu- jakieś tanie, chińskie gadżety typu lazybagi. emotka

lolzek

#6525355 Napisano: 04.09.2018 10:31:29

Wkurzają mnie konkursy. Coraz słabsze nagrody. Z roku na rok coraz mniej konkursów. A jeśli są, to z nagrodami niewartymi zachodu- jakieś tanie, chińskie gadżety typu lazybagi.  emotka

Coraz czesciej sa też bony po 50zł, zamiast tej standardowej stówki. Jeszcze nie tak dawno nagrody po 50zł to był niewielki odsetek konkursów, teraz juz czesto je widze  emotka  Szkoda. Przeciez takiej nagrody sie nawet nie odczuje. W przyszłym roku musimy sie przygotowac na bony po 10zł, a zeby miec zaszczyt zagrania w konkursie bedzie należało kupic produkt promocyjny za jedyne 100zł emotka

Niebieska_Laguna

#6525371 Napisano: 04.09.2018 11:03:18
lolzek napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy. Coraz słabsze nagrody. Z roku na rok coraz mniej konkursów. A jeśli są, to z nagrodami niewartymi zachodu- jakieś tanie, chińskie gadżety typu lazybagi.  emotka

Coraz czesciej sa też bony po 50zł, zamiast tej standardowej stówki. Jeszcze nie tak dawno nagrody po 50zł to był niewielki odsetek konkursów, teraz juz czesto je widze  emotka  Szkoda. Przeciez takiej nagrody sie nawet nie odczuje. W przyszłym roku musimy sie przygotowac na bony po 10zł, a zeby miec zaszczyt zagrania w konkursie bedzie należało kupic produkt promocyjny za jedyne 100zł emotka

No Smolar czy to kto tam już rozdawał chyba po 5 złotych w jakiejś loterii emotka
1 nkba 0

nkba

#6525374 Napisano: 04.09.2018 11:08:25
Niebieska_Laguna napisał(a):

lolzek napisał(a):

No Smolar czy to kto tam już rozdawał chyba po 5 złotych w jakiejś loterii  emotka

W Warce dawał 3 zeta emotka

pioge7

#6525396 Napisano: 04.09.2018 11:51:03

Dzień dobry,Zostałeś laureatem rezerwowym, a to oznacza, że nadal masz szansę otrzymać
nagrodę! Jeśli prawo do nagrody przejdzie na Ciebie, skontaktujemy się z
Tobą ponownie na adres e-mail, który podałeś w formularzu
zgłoszeniowym. Pamiętaj aby zachować paragon. Szczegóły dotyczące zasad
wydawania nagród znajdują się w regulaminie loterii.Regulamin znajduje się na stronie www.winiary.p

i po co taki info... żeby chyba wkurzyć ....emotka emotka emotka za wczoraj!!!
A niech mi ktoś wyśle ten swój rachunek to nie ręczę za siebie emotka emotka
0 0

zielonooka85

#6525423 Napisano: 04.09.2018 12:57:12
Rok temu cieszyłam się, ale dziś wkurza mnie. Ten bon do Itaki na 8000. Oferta, która mnie interesuje kosztuje 6500 (plus jeszcze muszę dołożyć sporo ze swojej kieszeni, jeśli chcę coś zobaczyć). Czuję się jakbym marnowała 1500 zł. Albo na siłę mogę upchać jakąś inną wyprawę. I tak i tak będę niezadowolona emotka Żebym wcześniej wiedziała iż tak wyjdzie, sprzedałabym go.
0 1 taalvikki