Wkurza mnie...

isiulka

#6542825 Napisano: 29.10.2018 20:12:22
norweska20 napisał(a):

isiulka napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Dotyk w telefonie LG-K500 przesłał mi działać emotka i nic nie idzie zrobić , nawet odebrać telefonu ...wygłupiałam się z moją 5latką i trąciłam sok ....i wylał się obok telefonu -nie centralnie na niego , a jednak tyle wystarczyło żeby przestał działać.....wyłączać go nie idzie, a bateria wskazuje 32%...mam nadzieje że jak już się całkiem rozładuje to się jakość magicznie odwiesi i zacznie działać ...bo konkursowicz bez telefonu , to jak bez ręki emotka a drugiego telefonu nie mam ....

ps. Może ma ktoś pomysł , jak tego dziada wyłączyć , skoro dotyk nie działa.... 

A jak przytrzymujesz tę czerwoną kropeczkę to nie wylacza Ci się?

może zwyczajnie wyjmij baterie?

wyłączyć go można tylko naciskając z prawej strony na przycisk- a potem wybierając dotykiem jedną z opcji  wyłącz, uruchom ponownie, włacz tryb samolotowy ....dostać się do baterii - oz grozo, tych telefonów się raczej nie otwiera 

Też mam Lg k500 emotka  i sie zastanawiam, czy mowimy o tym samym telefonie emotka
0 0

norweska20

#6542833 Napisano: 29.10.2018 20:46:13
isiulka napisał(a):

norweska20 napisał(a):

isiulka napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Dotyk w telefonie LG-K500 przesłał mi działać emotka i nic nie idzie zrobić , nawet odebrać telefonu ...wygłupiałam się z moją 5latką i trąciłam sok ....i wylał się obok telefonu -nie centralnie na niego , a jednak tyle wystarczyło żeby przestał działać.....wyłączać go nie idzie, a bateria wskazuje 32%...mam nadzieje że jak już się całkiem rozładuje to się jakość magicznie odwiesi i zacznie działać ...bo konkursowicz bez telefonu , to jak bez ręki emotka a drugiego telefonu nie mam ....

ps. Może ma ktoś pomysł , jak tego dziada wyłączyć , skoro dotyk nie działa.... 

A jak przytrzymujesz tę czerwoną kropeczkę to nie wylacza Ci się?

może zwyczajnie wyjmij baterie?

wyłączyć go można tylko naciskając z prawej strony na przycisk- a potem wybierając dotykiem jedną z opcji  wyłącz, uruchom ponownie, włacz tryb samolotowy ....dostać się do baterii - oz grozo, tych telefonów się raczej nie otwiera 

Też mam Lg k500 emotka  i sie zastanawiam, czy mowimy o tym samym telefonie emotka

LG K580  ślepota jestem X CAM
0 0

slonko365

#6542937 Napisano: 30.10.2018 11:43:13
Ten wiatr straszliwy mnie wkurza. Aż głowa mnie boli, kto to widział, żeby w listopadzie prawie było nagle 19 stopni. A jak wyjdę to wyglądam jak wypłosz jakiś, rozczochrana do imentu... emotka
1 jokan 0

dwaburekoty

#6542965 Napisano: 30.10.2018 12:29:43
powtarzający się sen po raz setny (?).
Moja wielka, szalona miłość z lat studenckich zostawiła mnie 3 (!!!) razy w ten sam sposób. po prostu ni z gruszki ni z pietruszki przestał sie do mnie odzywac. a ja glupia wracalam za kazdym razem. w kazdym razie temat zamkniety, nie odzywamy sie totalnie do siebie od momentu gdy poznalam mojego meza (on sie obrazil, mi to bylo na rękę).
Sen o tym zostawianiu mnie pojawial sie w roznych wariacjach. dzisiaj snilo mi sie jednak, ze zostawil mnie moj maz. po prostu spakowal sie i przestal sie odzywać- a miedzy nami uklada sie rewelacyjnie.

jak sie tej wizji pozbyc?
0 0

cudaczek121

#6542985 Napisano: 30.10.2018 13:09:21
dwaburekoty napisał(a):

Moja wielka, szalona miłość z lat studenckich zostawiła mnie 3 (!!!) razy w ten sam sposób. po prostu ni z gruszki ni z pietruszki przestał sie do mnie odzywac. a ja glupia wracalam za kazdym razem. w kazdym razie temat zamkniety, nie odzywamy sie totalnie do siebie od momentu gdy poznalam mojego meza (on sie obrazil, mi to bylo na rękę).
Sen o tym zostawianiu mnie pojawial sie w roznych wariacjach. dzisiaj snilo mi sie jednak, ze zostawil mnie moj maz. po prostu spakowal sie i przestal sie odzywać- a miedzy nami uklada sie rewelacyjnie.

Ty to się powinnaś cieszyć, że to są tylko senne koszmary, niemające się nijak do rzeczywistości (mam na myśli odejście męża).Bo niestety życie pisze dla nas czasem takie nieprzewidywalne i bardzo przykre scenariusze...
0 0

dwaburekoty

#6542998 Napisano: 30.10.2018 13:31:09
cudaczek121 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Ty to się powinnaś cieszyć, że to są tylko senne koszmary, niemające się nijak do rzeczywistości (mam na myśli odejście męża).Bo niestety życie pisze dla nas czasem takie nieprzewidywalne i bardzo przykre scenariusze...

to jak kawał o dobrym wujku Stalinie: uderzył a mógł zabić.....

Niemniej jednak jakbyś miała wielokrotnie podobny sen, to zaczęłabyś myśleć, że coś chyba jest nie tak....
0 0

cudaczek121

#6543005 Napisano: 30.10.2018 13:43:46
dwaburekoty napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Niemniej jednak jakbyś miała wielokrotnie podobny sen, to zaczęłabyś myśleć, że coś chyba jest nie tak....

No to nie pozostaje Ci chyba nic innego jak sprawdzić męża....
1 andii 0

dwaburekoty

#6543009 Napisano: 30.10.2018 13:47:34
cudaczek121 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

No to nie pozostaje Ci chyba nic innego jak sprawdzić męża....

a ja juz myslalam ze powinnam isc do psychologa bo moje sny to juz jak z nerwica natrectw wygladaja XD
0 0

joan

#6543010 Napisano: 30.10.2018 13:50:15
dwaburekoty napisał(a):

(...) jak sie tej wizji pozbyc?

Spróbuj wybaczyć. Sobie i ex.
Jemu -> że spaprał Waszą relację, że nie walczył, że był egocentrykiem, że się obraził, że...
Sobie -> że o tym śnisz, że "głupia wracałaś", że się nie udało zacerować tego związku, że...
emotka

alan84

#6543029 Napisano: 30.10.2018 15:01:25
milka i prince i loyd... porazka
1 atyde25 0

glena

#6543044 Napisano: 30.10.2018 15:27:27
dwaburekoty napisał(a):

Ex Ci wdrukował w podświadomość, że można kogoś zostawić bez powodu i bez uprzedzenia i gdzieś tam tkwi ten irracjonalny lęk, że to się może powtórzyć. Powiedz mężowi, że go kochasz i jest Wam wspaniale, a o tym chłystku już nigdy nie myśl emotka

pioge7

#6543129 Napisano: 30.10.2018 21:02:14
wkurza mnie że zawsze zapominam jak kupuję na allegro  zeby wejść przez PAYBACK emotka dziś starciłem ponad 1000 pkt emotka
0 0

wesoyromek

#6543156 Napisano: 30.10.2018 22:39:43
pioge7 napisał(a):

wkurza mnie że zawsze zapominam jak kupuję na allegro  zeby wejść przez PAYBACK emotka dziś starciłem ponad 1000 pkt emotka

emotka to można tak? oświeć mnie jaki link?
0 0

pioge7

#6543170 Napisano: 31.10.2018 05:26:15
wesoyromek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak chcesz punkty payback na Allegro tu musisz wejść na swoje konto, znaleźć sklep Allegro i kliknąć w dowolny kupon żeby naliczyło punkty. 
Kupowalem wczoraj rzecz za prawie 1000 zł, ok. 200 pkt payback
mialm kupon x6 czyli niby 1200 pkt...l i wlasnie straciłem tyle emotka  

jokan

#6543327 Napisano: 31.10.2018 16:30:10
szalenstwo zakupowe, korki, wszedzie pełno ludu....co to ma być? koniec świata ? no i wkurzam sie tez na siebie, ze zostawilam zakupy na ostatnia chwile, to mam emotka
0 0

joan

#6543337 Napisano: 31.10.2018 16:50:49
jokan napisał(a):

szalenstwo zakupowe, korki, wszedzie pełno ludu....co to ma być? koniec świata ? no i wkurzam sie tez na siebie, ze zostawilam zakupy na ostatnia chwile, to mam emotka

Zawsze tak jest przed dniem wolnym od handlu. Jak w konkursach: kto czeka do końca, ten się kisi w tłumie emotka
1 jokan 0

gizoon

#6543357 Napisano: 31.10.2018 17:38:48
pioge7 napisał(a):

wesoyromek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak chcesz punkty payback na Allegro tu musisz wejść na swoje konto, znaleźć sklep Allegro i kliknąć w dowolny kupon żeby naliczyło punkty. 

Wiem, że to nieetyczne emotka ale ściemnij payback, że był chyba jakiś błąd techniczny i nie naliczyło Ci punktów. https://www.payback.pl/centrum-pomocy Raz tak zrobiłem i uznali reklamacje ... wiem powinienem sie wstydzić emotka
0 0

pioge7

#6543362 Napisano: 31.10.2018 17:54:41
gizoon napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wesoyromek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wiem, że to nieetyczne emotka ale ściemnij payback, że był chyba jakiś błąd techniczny i nie naliczyło Ci punktów. https://www.payback.pl/centrum-pomocy Raz tak zrobiłem i uznali reklamacje ... wiem powinienem sie wstydzić emotka

Nie ma się czego wstydzić emotka  nieraz wchodziłem do sklepu przez payback   A i tak nie uznali... więc jak oni grają nieczysto to my też możemy emotka  Hahaha 
Zobaczę jeszcze emotka  ostatnio często do nich piszę reklamacje bo jak nie naliczają punktów z poczty kwiatowej, to z Decathlonu, tankowanie na Bp też nie zawsze zaliczają.... a potem się trzeba upominać.... emotka  
0 0

Czterdziecha

#6543466 Napisano: 31.10.2018 23:05:28
Winiary -nie można wyslac zgłoszenia-zakończyli godzine przed czasem emotka
0 0

ulciah

#6543467 Napisano: 31.10.2018 23:09:15
joasiajulia napisał(a):

Winiary -nie można wyslac zgłoszenia-zakończyli godzine przed czasem  emotka

Może już i tak nie było "happy hours" emotka
0 0