Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8422
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wypowiedzenie wysłałem do banku zaraz po zakończeniu rozmowy...
i to mnie wkurza ...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18699
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Zgadza się, ale do czasu wyedukowania społeczeństwa i wymiany pokoleń nie mam ochoty sponsorować patologii.
Postanowiono zmniejszyć sprzedaż jednorazówek w sklepach; wg mnie serio ludzie kupują je rzadziej. Ale nie dlatego, że im zależy na środowisku. Pijondz się liczy, tylko pijondz.
Co do palaczy, to temat ciężki wielce. Nie znam ani jednego kulturalnego palacza - może powinny być organizowane kursy w tym temacie, powaga. Natomiast znajoma mojej koleżanki pali papierosy tylko na balkonie i zbiera pety do pojemniczka, więc da się
pioge7
Postów 8422
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wczesniej do sklepu tygodniowo zamawialiśmy ok. 5-6 paczek tych foliówek. Od zeszłego roku 2 na miesiąc. Ludzie zaczęli chodzić ze swoimi albo nosić w rękach bo 35 gr to za dużo dla nich nareklamówkę
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Piniondz oczywiście że najważniejszy, dlatego jestem za dużymi karami za śmiecenie itd., odniosłam się tylko do opłat za ilość, bo wiem jak na ten moment by to wyglądało. Kto jest porządny, będzie nadal porządnie segregował, kto jest prostak, wywiezie do lasu, obok na osiedle, albo spali gumnioki w piecu.
tereniagno
Postów 5288
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo napisz na profilu Rossmanna o praktykach ich pracowników.
Swoją drogą ciekawe, co by powiedziała ta osoba, gdyby kupującym był ktoś ze skarbówki i akurat przeprowadzał kontrolę paragonową...
joan
Postów 18699
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
W takiej sytuacji zwracasz towar.
androm
Postów 2342
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogłaś poprosić o wycofanie, jakby zwrot i kupić na nowo, nowy paragon
jak ma taki nawyk to musi ponosić konsekwencje
atyde25
Postów 3721
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
sylzab2294
Postów 4520
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
tereniagno
Postów 5288
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kemli
Postów 351
Data rejestracji 23.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
psotka
Postów 364
Data rejestracji 10.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwszy wpis na forum
Może wszystko już wiesz
Może wszystko już masz
Może to właśnie jest szczęście
stamp2
Postów 2037
Data rejestracji 03.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
maverick
Postów 2284
Data rejestracji 07.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A do tego ten cały Garnier Men w kulce 12,99zł - czyli blisko 2x droższy niż wersja dla Pań...poCZUŁEM się wyroolowany...
maverick
Postów 2284
Data rejestracji 07.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paradontax na zwrot miałem z C4, tego na konkurs w Biedronce w żadnej u mnie nie było wcale...mimo info na plakacie.
Damski kupowałem tydzień temu, męski wczoraj - ceny na paragonach były zgodne z cenówkami na półce;)
tereniagno
Postów 5288
Punkty karne 0
Konkursy dodane