Wkurza mnie...

1mariusz

#6582169 Napisano: 19.03.2019 22:00:28
isiulka napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Parę lat temu na wakacjach w Chorwacji  stanęliśmy na parkingu.Wysiadam z naszego   samochodu  i aż mnie odrzuciło. Auto stojące obok było dokładnie całe wysmarowane g...!Pierwszy raz w życiu widzialam coś takiego! Auto stało tak ozdobione już raczej od paru dni w pelnym słońcu- chyba bez szans na zmycie   ...Ciekawe czym i komu AŻ tak podpadł??

Może jakieś fajne i nie chciał zeby mu ukradli   emotka  

emotka kurczę nie brałam tego pod uwagę! Skuteczność 100 %!!!
0 0

joan

#6582175 Napisano: 19.03.2019 22:16:20
1mariusz napisał(a):

Parę lat temu na wakacjach w Chorwacji  stanęliśmy na parkingu.Wysiadam z naszego   samochodu  i aż mnie odrzuciło. Auto stojące obok było dokładnie całe wysmarowane g...!Pierwszy raz w życiu widzialam coś takiego! Auto stało tak ozdobione już raczej od paru dni w pelnym słońcu- chyba bez szans na zmycie   ...Ciekawe czym i komu AŻ tak podpadł??

Obstawiam dwie opcje: albo ktoś ostentacyjnie nie sprzątał po swoim psie, albo zagrzebywał śmierdzące pampki w piasku. I karma wróciła emotka
0 0

ziolko

#6582182 Napisano: 19.03.2019 22:29:10
jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

sailor napisał(a):

Poczta i polecony priorytet, który wysłany 14 marca jeszcze nie doszedł do adresata.

U mnie to samo. Polecony do dużego miasta tydzień idzie. Już nie wspomnę ile za ten list się płaci... 

u mnie rekord, wyslany 5 marca priorytet jeszcze nie doszedl....czy go spisac na stracony list?

jak nie dojdzie w ciągu 2 dni to możesz składać reklamację
0 0

1mariusz

#6582183 Napisano: 19.03.2019 22:29:17
joan napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Obstawiam dwie opcje: albo ktoś ostentacyjnie nie sprzątał po swoim psie, albo zagrzebywał śmierdzące pampki w piasku. I karma wróciła emotka

oj,karma wróciła ! a ja prawie zwróciłam...

Gość: amif

#6582230 Napisano: 20.03.2019 09:09:20
moja Biedronka nie ma pojęcia co zrobić z kodem z konkursu Lecha ...emotka
0 0

sylzab2294

#6582232 Napisano: 20.03.2019 09:11:32
amif napisał(a):

moja Biedronka nie ma pojęcia co zrobić z kodem z konkursu Lecha ... emotka

powiedz, że Pani ma wklepać ten kod na kasę a potem nacisnąć PLU. To jest karta podarunkowa  emotka
0 0

Gość: amif

#6582234 Napisano: 20.03.2019 09:15:05
sylzab2294 napisał(a):

amif napisał(a):

powiedz, że Pani ma wklepać ten kod na kasę a potem nacisnąć PLU. To jest karta podarunkowa  emotka

prawie godzinę chodzenia po sklepie wg listy zakupów, potem zablokowana kasa, pani kasjerka i kierowniczka, w efekcie uznały, że nie przyjmą tego bo nie mają żadnych wytycznych, bon mam dalej w kieszeni a musiałam zapłacić gotówką, zgłosiłam to do BOK Biedronki ale wkurzyłam się z rana niesamowicie emotka
1 nkba 0

agakaz2

#6582235 Napisano: 20.03.2019 09:16:52
amif napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

amif napisał(a):

prawie godzinę chodzenia po sklepie wg listy zakupów, potem zablokowana kasa, pani kasjerka i kierowniczka, w efekcie uznały, że nie przyjmą tego bo nie mają żadnych wytycznych, bon mam dalej w kieszenie a musiałam zapłacić gotówką, zgłosiłam to do BOK Biedronki ale wkurzyłam się z rana niesamowicie emotka

współczuję u mnie bez problemu
0 0

wiesia30

#6582255 Napisano: 20.03.2019 10:02:19
agakaz2 napisał(a):

amif napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

amif napisał(a):

prawie godzinę chodzenia po sklepie wg listy zakupów, potem zablokowana kasa, pani kasjerka i kierowniczka, w efekcie uznały, że nie przyjmą tego bo nie mają żadnych wytycznych, bon mam dalej w kieszenie a musiałam zapłacić gotówką, zgłosiłam to do BOK Biedronki ale wkurzyłam się z rana niesamowicie emotka

współczuję u mnie bez problemu

mój mąż też kasę zablokował,ale się już nauczuli emotka

kalmia86

#6582553 Napisano: 21.03.2019 09:40:40
Virgin Mobile mnie dziś wkurza od rana...
0 0

jokan

#6582555 Napisano: 21.03.2019 09:44:02
kalmia86 napisał(a):

Virgin Mobile mnie dziś wkurza od rana...

a mnie od zawsze i zamierzam zmienic siec
0 0

kammaro

#6582597 Napisano: 21.03.2019 10:39:45
amif napisał(a):

Kod sie wbija przed wyborem sposobu platnosci (jako kolejna pozycja zakupow), a pozniej PLU
0 0

nswe69

#6582769 Napisano: 21.03.2019 18:33:36
W sumie nie wiem, czy mnie wkurza, czy potraktować to jako dobry omen, ale... 
Otwieram tictaci, wklepuję, a tam "podany kod został już wykorzystany" emotka

a żeby ktoś wygrał,kto źle wpisał, a ja wygram za niego z rezerwy emotka

pioge7

#6582811 Napisano: 21.03.2019 20:22:24
Rozpoczynający się sezon na kleszcze... dziś już wyciągnąłem psu 2 emotka  
2 brucee, nkba 0

Monika11

#6582826 Napisano: 21.03.2019 21:15:49
pioge7 napisał(a):

U nas w lutym się zaczął - jak dla nas najlepsza obroża -polecam emotka
0 0

pioge7

#6582829 Napisano: 21.03.2019 21:19:11
Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No wlasnie obroże ma... taką półroczną. Kupiona w grudniu... za 80 zł ... weterynarz tak polecał emotka  
0 0

Monika11

#6582834 Napisano: 21.03.2019 21:25:55
pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No wlasnie obroże ma... taką półroczną. Kupiona w grudniu... za 80 zł ... weterynarz tak polecał emotka  

Bayer foresto -  u nas ponad 7 miesięcy  efekt super
1 jokan 0

isiulka

#6582845 Napisano: 21.03.2019 22:20:20
Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mi weterynarz mówił, ze obroże to marketingowy bubel i działa tylko na małe psy z krótkim futrem. 
Jak ktos daje psu obroże a ten nie ma kleszczy to po prostu bywa z nim w środowisku gdzie tych kleszczy nie ma.

Moj niestety funkcjonuje głównie na zewnątrz i z doświadczenia uważam, ze Najlepsze są krople , przed sezonem co pół roku i do tej pory zero kleszczy.
Nie wiem jak z zastrzykami ale mi wet odradzał w przypadku bernardyna.
0 0

jokan

#6582848 Napisano: 21.03.2019 22:34:38
isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mi weterynarz mówił, ze obroże to marketingowy bubel i działa tylko na małe psy z krótkim futrem. 
Jak ktos daje psu obroże a ten nie ma kleszczy to po prostu bywa z nim w środowisku gdzie tych kleszczy nie ma.

Moj niestety funkcjonuje głównie na zewnątrz i z doświadczenia uważam, ze Najlepsze są krople , przed sezonem co pół roku i do tej pory zero kleszczy.

moj ostatnio tez przyniosl jednego...emotka , te tanie obroże to nawet szkoda pieniedzy, juz lepiej zainwestowac w krople, a najlepiej w Foresto...mialam spory czas kiedys i sie naprawde sprawdza
0 0

pioge7

#6582857 Napisano: 22.03.2019 05:28:04
jokan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

moj ostatnio tez przyniosl jednego... emotka , te tanie obroże to nawet szkoda pieniedzy, juz lepiej zainwestowac w krople, a najlepiej w Foresto...mialam spory czas kiedys i sie naprawde sprawdza

No mój akurat jest mały i krótkowslosy emotka
bede musieć kupić te kropelki... w sobotę będę w mieście to poszukam ... dzięki za rady...

1 isiulka 0