Wkurza mnie...

elizam

#6584489 Napisano: 27.03.2019 23:04:41
pikawka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie, w piątek na ulicy złamałam lewą rękę, 2 kości z przemieszczeniem( na 2 części, w połowie nadgarstek-łokieć). Przyjechało pogotowie na sygnale, zwinęli mnie do szpitala na SOR i tam czekałam 2h na prześwietlenie. Po prześwietleniu stwierdzili,że muszę mieć składaną operacyjnie, następne pół h.Założyli gips od spodu i na oddział.Tam dowiedziałam się, że operacja może być dopiero we wtorek,ale może być w czwartek, bo tylko te 2 dni wykonują operacje emotka Była ze mną córka i tak wkurzyła się, że poszła do tego lekarza po skierowanie do Poznania. Późnym wieczorem zostałam przyjęta na oddział. W niedzielę rano miałam skomplikowaną operacje, która trwała 3h.Wstawione 2 platynowe płytki na stałe i 24 szwy-po 12 z każdej strony,ból niesamowity, a jestem wytrzymała na ból emotka Dziś wróciłam do domu, a u nas nie wiadomo kiedy by to zrobili emotka emotka
Hmmm, lewa ręka, w tym problem, niestety jestem leworęczna. Prawą nie potrafię nic zrobić emotka emotka
Jestem uziemniona na cacy emotka

Współczuję  emotka

Współczuję, to samo spotkało mnie 20.12.2018, w pracy upadłam z 3 metrów, ręka złamana w dwóch miejscach z przemieszczeniem, do tego uraz nogi... Też lewa ręka, też jestem leworęczna.... Mimo że minęło 14 tygodni, dalej jestem na L4, czekam na operację w Klinice Chirurgii Ręki w Szczecinie 

asantesana

#6584490 Napisano: 27.03.2019 23:07:11
pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

nswe69 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

W sumie nie wiem, czy mnie wkurza, czy potraktować to jako dobry omen, ale... 
Otwieram tictaci, wklepuję, a tam "podany kod został już wykorzystany"  emotka

a żeby ktoś wygrał,kto źle wpisał, a ja wygram za niego z rezerwy  emotka

hahaha  emotka  trzymając się tej zasady znowu w poniedziałek wygram, bo właśnie identyczny komunikat  emotka

teraz już wiem, że to dobry omen, więc luzik.

btw. ciekawe swoją drogą, 2.wykorzystany niby kod na +-15 wklepanych w tym okresie, jednak bardzo duży odsetek... emotka  ciekawe czy innym się zdarza...

Nie zdarza się, więc jeśli miałeś zamknięte opakowania to obstawiam Twoją pomyłkę w kodzie. Np. bardzo łatwo pomylić B z 8.

Jesli się pomyli kod to nie przejdzie. Będzie pisało że źle wpisane... także nie da się pomylić. U mnie wczoraj wyklepanych 10 kodów i 2 też wykorzystane, a ledwo co wyjęte tic taci z niego... emotka  

O, to jestem zdziwiona. Błędny kod przejdzie, jeśli taki jest "na rynku". Ale skoro sytuacja powtarza się, to trzeba do nich pisać.
0 0

pioge7

#6584523 Napisano: 28.03.2019 06:37:35
asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

nswe69 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

W sumie nie wiem, czy mnie wkurza, czy potraktować to jako dobry omen, ale... 
Otwieram tictaci, wklepuję, a tam "podany kod został już wykorzystany"  emotka

a żeby ktoś wygrał,kto źle wpisał, a ja wygram za niego z rezerwy  emotka

hahaha  emotka  trzymając się tej zasady znowu w poniedziałek wygram, bo właśnie identyczny komunikat  emotka

teraz już wiem, że to dobry omen, więc luzik.

btw. ciekawe swoją drogą, 2.wykorzystany niby kod na +-15 wklepanych w tym okresie, jednak bardzo duży odsetek... emotka  ciekawe czy innym się zdarza...

Nie zdarza się, więc jeśli miałeś zamknięte opakowania to obstawiam Twoją pomyłkę w kodzie. Np. bardzo łatwo pomylić B z 8.

Jesli się pomyli kod to nie przejdzie. Będzie pisało że źle wpisane... także nie da się pomylić. U mnie wczoraj wyklepanych 10 kodów i 2 też wykorzystane, a ledwo co wyjęte tic taci z niego... emotka  

O, to jestem zdziwiona. Błędny kod przejdzie, jeśli taki jest "na rynku". Ale skoro sytuacja powtarza się, to trzeba do nich pisać.

Chyba że jest kod różniący się akurat jedną cyferką. Ale ja wlasnie raz miałem kod z deczka przykryty tym białym plastikiem i pomyliłem 2 z Z i pisało mi że błędny kod... i nie przeszło 
0 0

nanajka81

#6584526 Napisano: 28.03.2019 07:01:03
LOL jak tu dużo leworęcznych (też jestem)
1 elizam 0

agata6

#6584530 Napisano: 28.03.2019 07:22:20
nanajka81 napisał(a):

To ja też się dopiszę emotka
1 elizam 0

dwaburekoty

#6584533 Napisano: 28.03.2019 08:12:58
na pewno nie wygram Mini z Goralek. te wafle są obrzydliwe..... fuuuuu...
ps. tak wiem, ze nie muszę ich jeść, ale:
1) staram się szanować swoje pieniądze nawet jeśli to 1zl
2) jestem przewrazliwiona na temat próchnicy u dzieci nie tylko swoich
3) żal mi ptaków, które wpadną w taką otyłość, że nie będą w stanie wzbić się w powietrze.

donia7

#6584534 Napisano: 28.03.2019 08:20:26
dwaburekoty napisał(a):

3) żal mi ptaków, które wpadną w taką otyłość, że nie będą w stanie wzbić się w powietrze.

Ja pamiętam jak Góralki (kiedyś Horalky) moja teściowa przynosiła moim dzieciom. Córcia pół roczku a ta z tym je*** Horalky. Trafiało mnie i do tej pory tych batoników nienawidzę. Wiecznie ich wyrzucałam emotka
1 nkba 0

nataszka

#6584537 Napisano: 28.03.2019 08:27:43
nanajka81 napisał(a):

i ja pssss...słyszałam że leworęczni posiadają inteligencję wrodzoną  emotka  są oczywiście wyjątki które jej nie posiadają  emotka
0 0

nkba

#6584539 Napisano: 28.03.2019 08:40:24
donia7 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Ja pamiętam jak Góralki (kiedyś Horalky) moja teściowa przynosiła moim dzieciom. Córcia pół roczku a ta z tym je*** Horalky. Trafiało mnie i do tej pory tych batoników nienawidzę. Wiecznie ich wyrzucałam  emotka

Moja teściówka też zawalała dziecko słodyczami chociaż za każdym razem mówiłam, że ma nie przywozić i że jak chce to niech zamiast tego owoców dziecku kupi emotka Ale nie trafiało do mohera emotka
1 donia7 0

joasiunia

#6584640 Napisano: 28.03.2019 10:43:24
...że jak siadam do pisania konkursowych zgłoszeń, to moja głowa jest jednym wielkim chaosem emotka Przetwarzam w myślach wszystkie konkursy na raz, myślę jednocześnie o wszystkim i niczym, za nic nie potrafię się skupić i sklecić czegoś z sensem emotka
0 0

donia7

#6584641 Napisano: 28.03.2019 10:47:02
joasiunia napisał(a):

...że jak siadam do pisania konkursowych zgłoszeń, to moja głowa jest jednym wielkim chaosem emotka Przetwarzam w myślach wszystkie konkursy na raz, myślę jednocześnie o wszystkim i niczym, za nic nie potrafię się skupić i sklecić czegoś z sensem  emotka

ja też... włączam muzykę na youtube i zerkam na hgtv w tle emotka  rozpraszam siebie sama na własne życzenie emotka
1 joasiunia 0

tadziuuu

#6584643 Napisano: 28.03.2019 10:52:19
agata6 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

To ja też się dopiszę emotka

i ja! emotka   ale żeby być w temacie to wkurzają mnie sprzęty w standardzie dla osób praworęcznych emotka
0 0

ziolko

#6584725 Napisano: 28.03.2019 13:34:13
tereniagno - krawężnik mocno wystawał ponad inne? Jeśli tak, to powinnaś mieć zdjęcia z miejsca zdarzenia i wystąpić o odszkodowanie do zarządcy chodnika, czyli prawdopodobnie Miasta (jeśli w mieście był wypadek)
 https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/812910,20-tys-zl-odszkodowania-za-upadek-na-chodniku.html

https://bezprawnik.pl/odszkodowanie-za-wypadek-na-chodniku/
2 andii, brucee 0

tereniagno

#6584727 Napisano: 28.03.2019 13:37:25
ziolko napisał(a):

tereniagno - krawężnik mocno wystawał ponad inne? Jeśli tak, to powinnaś mieć zdjęcia z miejsca zdarzenia i wystąpić o odszkodowanie do zarządcy chodnika, czyli prawdopodobnie Miasta (jeśli w mieście był wypadek)
 https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/812910,20-tys-zl-odszkodowania-za-upadek-na-chodniku.html

https://bezprawnik.pl/odszkodowanie-za-wypadek-na-chodniku/

Dzięki,po zakończeniu leczenia i tak będę starała się o odszkodowanie.:)
2 ziolko, brucee 0

kasjopeja

#6584742 Napisano: 28.03.2019 14:10:25
Wkurza mnie, że usunęli mi wystawiony przedmiot z allegro, bo podobno nieoryginalny (wygrany w konkursie).
0 0

alan84

#6584748 Napisano: 28.03.2019 14:23:31
Carrwfour i akcja z workami za 1grosz przy zakupie dwoch produktow np fairy. nalicza 15 zl wrrr
0 0

cudaczek121

#6584757 Napisano: 28.03.2019 14:34:42
dwaburekoty napisał(a):

Jezu, a ja myślałam,że tylko mnie one nie smakują, rzeczywiście są paskudne.Zdecydowanie bardziej wolę Prince Polo emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6584764 Napisano: 28.03.2019 14:42:31
Wkurza mnie, że zamknęli trzy Piotry i Pawły w mojej okolicy, jutro zamykają czwarty sklep. Zostanie tylko jeden, ale w takim tempie, to nie będzie gdzie bonu z konkursu Hochland wydać w razie wygranej...
2 nkba, brucee 0

cudaczek121

#6585000 Napisano: 29.03.2019 10:58:15
Miałam dzisiaj iść na 18-tą na wygrany zabieg depilacji pach.Jeszcze wczoraj wysłali mi stamtąd smsa przypominającego o dzisiejszej wizycie.Przed chwilą dzwoni Pani z tej kliniki, że zepsuł im się laser i zmuszeni są odwołać dzisiejszą wizytęemotka Mają mi dać znać, kiedy będzie laser naprawiony,ech. Mam dziś zamiar także na 20 iść na koncert Tribute to Abba we wrocławskiej Hali Orbita- mam chociaż nadzieję, że tego wydarzenia nie odwołają emotka emotka
0 0

asantesana

#6585005 Napisano: 29.03.2019 11:05:49
cudaczek121 napisał(a):

Miałam dzisiaj iść na 18-tą na wygrany zabieg depilacji pach.Jeszcze wczoraj wysłali mi stamtąd smsa przypominającego o dzisiejszej wizycie.Przed chwilą dzwoni Pani z tej kliniki, że zepsuł im się laser i zmuszeni są odwołać dzisiejszą wizytę emotka Mają mi dać znać, kiedy będzie laser naprawiony,ech. Mam dziś zamiar także na 20 iść na koncert Tribute to Abba we wrocławskiej Hali Orbita- mam chociaż nadzieję, że tego wydarzenia nie odwołają emotka emotka

Nie ma tego złego, zamiast grzywą machniesz na koncercie pachą emotka