Wkurza mnie...

wilhelmzdobywca

#6602538 Napisano: 23.05.2019 11:38:00
Haha w grupie raźniej, a już się bałam, że tylko mną tak silnie zawładnęło konkursowe życie emotka Odkąd jestem z Wami, nie umiem przejść obojętnie obok koszyka, w którym leży paragon, wiem już, w której Biedronce ludzie zostawiają dużo świstków, dostaję zeza rozbieżnego idąc obok linii kas, ale wczoraj przebiłam siebie emotka Wyszłam na spacer do małego parku, obok którego były koncerty. Spacer mi się przedłużył na jakieś 2 godziny. Chyba rozdawali tam żywca, bo zbierałam kapsle jak na grzybach. Bez dziecka, bez psa, dobrze że mało ludzi chodziło, bo ile razy można udawać, że się wiąże buta emotka Jak z tego worka nie wygram nawet zniżki do empiku, porzucam loterie na dobre... i nie pomoże, że wydzwoniłam dziś dzwonek z Danonków na te moje dziesiątki loteryjnych zgłoszeń emotka

atyde25

#6602562 Napisano: 23.05.2019 12:04:13
Najgorzej jak partner nie jest grającym.Zawsze mnie nazywa śmieciarą i uwaga nigdy przy mnie nie podnoś kapsli itp itd.Ale na to też jest rozwiązanie wychodzić osobno:P Ile kapselków się nazbierałam szczególnie w Desperadosie byłam malutką mistrzynią.Niestety ile razy ktoś na mnie krzywo spojrzał nie zliczę.Ale to na niepotrzebnych papierkach i kapselkach można zbudować fortunę hahahh.Ja tam się nie wstydzę dla jednego śmieci dla innego skarby.Fajnie,że nie jest się w tym lekkim szaleństwie samemu:)

wilhelmzdobywca

#6602572 Napisano: 23.05.2019 12:15:58
U mnie tyle dobrego, że krzywi się, ale akceptuje... Chyba zna mnie dobrze, bo w pierwszym tygodniu mojej obsesji, podczas wizyty w sklepie usłyszałam od niego "Naprawdę myślisz, że nie widzę, że wybierasz koszyk tak długo, bo szukasz jakiegoś z paragonem, a udajesz, że niby rączka ułamana albo brudne?" i prysła bańka, a czułam się wtedy taką mistrzynią konspiracji emotka emotka

azaflora

#6602593 Napisano: 23.05.2019 12:38:18
Mo teraz wkurzyłam się na serio: czekałam na kuriera z paczką pobraniową,  zrezygnowałam z wizyty w laboratorium analiz, wchodzę na stronę dpd, a tam... uzgodniono nowy termin dostarczenia...na jutro. Szkoda, że mnie nie o tym nie powiadomiono, straciłam czas emotka  
0 0

katake

#6602641 Napisano: 23.05.2019 14:20:53
@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

margobb napisał(a):

W weekend byłam na Spartan Race w Bialce Tatrzańskiej! Kazdy zawodnik, po biegu, dostawal m.in. promocyjna puszkę Żywca. Setki puszek, które wysypywaly sie z worków... tysiące osob z puszka w ręku... to byl horror emotka   minął już prawie tydzień, a ja ciągle o tym myślę. Chyba najwyzszy czas na jakąś terapię emotka

hahahaha emotka słuchajcie a ostatnio widziałam jak facet w kaufie kupiła batona Milka, zgniótł i wywalił paragon. mój mąż jak zobaczył moją minę to się popłakał ze śmiechu (a ja razem z nim) kurde muszę wybadać jakiegoś pana wózkowego w pobliskim Kauflandzie i się z nim zakumplować emotka

Ja rozważałam mały romans z kasjerem z Carrefour-a emotka

emotka

moskala22

#6602644 Napisano: 23.05.2019 14:27:39
Nie dość że ostatnio mało co wygrywam to dzisiaj przekopałam wszystkie moje koperty z paragonami i nie moge znaleźć paragonu Redd's DC na "oryginalną" torbę emotka
0 0

glena

#6602677 Napisano: 23.05.2019 15:47:52
kermit napisał(a):

Chyba jestem jakaś uzależniona czy co.
Objawy:
- marzę o wakacjach nad morzem (ponoć tam jest masa kapsli na plaży),
- co jakiś czas poważnie rozpatruję zatrudnienie się na kasie w markecie, tylko nie mogę się zdecydować co do sieci, aktualnie biorę pod uwagę Biedronkę (Danio), Intermarche (Nestle, Wedel Żywiec itd.), wcześniej Auchan (loteria). Ale za chwilę mi się odmieni emotka
Miał ktoś tak?

Ostatnio jak płaciłam przy kasie samoobsługowej w Rossmannie, to Młody opędzlował wszystkie okoliczne z walających się paragonów. W domu mi to z dumą wysypał, a mi szczęka opadła. Do tego, co się jakiś nowy produkt w domu pojawia, to pyta czy to dlatego, że jest jakiś konkurs, a nim jakiekolwiek opakowanie wyrzuci do śmieci pyta, czy to aby nie konkursowe. Czyli klasyczny współuuzależniony...  
A już z takich moich najcięższych objawów, to jak mnie koleżanka zapytała, czy nie chciałabym sobie jakiegoś faceta znaleźć, to odpowiedziałam jej, że nie mam czasu na takie fanaberie, a potem sobie pomyślałam, że może by się jednak przydał, do konkursów, nowe nazwisko, świeża krew, może by mnie jeszcze po paragony woził, albo zjadał nadwyżki konkursowych produktów... 

atyde25

#6602707 Napisano: 23.05.2019 17:42:32
Super dobre wychowanie od kołyski to podstawa:)Niech dobre nawyki przekazuje następnym pokoleniom.Wkurzają mnie bezczelni i roszczeniowi ludzie w sklepach.Nie ubliżając bydłu ale tak się niektórzy zachowują:(Kasa otwarta facet klapki na oczach ,taranuje wszystko co po drodze on musi być pierwszy musi bo inaczej się udusi.
0 0

100krotka

#6602712 Napisano: 23.05.2019 18:01:49
Wizaż mnie wkurzaemotka  Ciągle i niezmiennie emotka

Gość: kermit

#6602759 Napisano: 23.05.2019 21:23:48
margobb napisał(a):

W weekend byłam na Spartan Race w Bialce Tatrzańskiej! Kazdy zawodnik, po biegu, dostawal m.in. promocyjna puszkę Żywca. Setki puszek, które wysypywaly sie z worków... tysiące osob z puszka w ręku... to byl horror emotka   minął już prawie tydzień, a ja ciągle o tym myślę. Chyba najwyzszy czas na jakąś terapię emotka

Wstrząsające, serio  emotka  I one W S Z Y S T K I E tam zostały??? Serce boli emotka
0 0

szukajacykonkursow

#6602846 Napisano: 24.05.2019 08:18:44
Właśnie zobaczyłem listę osób kandydujących do parlamentu i dlaczego nie ma na nich Pis,osób z Kukiz czyli bezpartyjni?
0 0

margobb

#6602917 Napisano: 24.05.2019 10:17:14
kermit napisał(a):

margobb napisał(a):

Wstrząsające, serio  emotka  I one W S Z Y S T K I E tam zostały??? Serce boli emotka

Mam wielka nadzieję, że jakiś konkursowicz się nimi zaopiekował emotka  
0 0

szukajacykonkursow

#6602945 Napisano: 24.05.2019 10:58:13
margobb napisał(a):

kermit napisał(a):

margobb napisał(a):

A ską wiesz że to były promocyjne opakowania?
0 0

margobb

#6602967 Napisano: 24.05.2019 11:27:36
szukajacykonkursow napisał(a):

margobb napisał(a):

kermit napisał(a):

margobb napisał(a):

Bo byly oznaczone emotka  no i 1 dostaliśmy na własność emotka
0 0

bubba

#6602969 Napisano: 24.05.2019 11:28:43

Oko i nos rasowego konkursowicza wychwytują takie rzeczy na kilometr emotka

szukajacykonkursow

#6602970 Napisano: 24.05.2019 11:33:10
margobb napisał(a):

margobb napisał(a):

kermit napisał(a):

margobb napisał(a):

To trzebe było pomóc zbierac puszki lub zaoferować że za jedną zapłacisz 20 gr.
0 0

chaber20

#6603184 Napisano: 25.05.2019 10:50:43
Wkurza mnie, ze na każdym kroku trzeba sie pilnować żeby nie zostać oszukanym. Bylam wczoraj w Kauflandzie, w promocji Rafaello 50% taniej za 5,99, stoi baner reklamowy przy którym jest Rafaello, ale wieksze opakowanie za 16,99. Jak to przy dzieciach zakupy w pośpiechu, wiem moja wina  nie zwróciłam uwagi  jakiej gramatury dotyczy promocja, ale podejrzewam że nie bylam jedyna która w ten sposób się nabrała.
I jeszcze jedna historia z ostatniego wyjścia do pizzeri, czteroosobowa rodzina, a w karcie informacja, że serwis w wysokości 10% doliczany jest od 5 osób. Dostajemy rachunek a tam oczywiście serwis 13 zł. Pytamy kelnerki, a ona ze w weekendy system sam dolicza i ona nic nie może z tym zrobić. Grzecznie zaplacilismy, ale jakoś nie dawało mi to spokoju. Napisałam reklamacje do centrali w tej sprawie i szybko okazalo się że kwota serwisu zostanie nam zwrócona i że bardzo przepraszaja.

Także uważajcie...
0 0

cudaczek121

#6603198 Napisano: 25.05.2019 11:57:54

margobb napisał(a):

margobb napisał(a):

kermit napisał(a):

margobb napisał(a):

Mój ojciec wczoraj przed wyjazdem z kolegami na weekend wysłał mnie do sklepu po 4-pak Żywca. Mówię do niego, że ma mi przywieźć 4 zawleczki z powrotem, bo mam konkurs emotka Ciekawe, czy chłop zapamięta, bo szkoda, aby się kody zmarnowałyemotka
0 0

Gość: kermit

#6603199 Napisano: 25.05.2019 12:03:42
cudaczek121 napisał(a):

margobb napisał(a):

margobb napisał(a):

kermit napisał(a):

margobb napisał(a):

Mój ojciec wczoraj przed wyjazdem z kolegami na weekend wysłał mnie do sklepu po 4-pak Żywca. Mówię do niego, że ma mi przywieźć 4 zawleczki z powrotem, bo mam konkurs emotka Ciekawe, czy chłop zapamięta, bo szkoda, aby się kody zmarnowałyemotka

Mam nadzieję, że kupiłaś w Intermarche? emotka
0 0

cudaczek121

#6603200 Napisano: 25.05.2019 12:10:17
kermit napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

margobb napisał(a):

margobb napisał(a):

kermit napisał(a):

margobb napisał(a):

Mój ojciec wczoraj przed wyjazdem z kolegami na weekend wysłał mnie do sklepu po 4-pak Żywca. Mówię do niego, że ma mi przywieźć 4 zawleczki z powrotem, bo mam konkurs emotka Ciekawe, czy chłop zapamięta, bo szkoda, aby się kody zmarnowały emotka

Mam nadzieję, że kupiłaś w Intermarche? emotka

W żabce i mam talon na jakieś bezalkoholowe piwo razy 2 z loterii.We Wro nie ma Inter niestety
0 0