Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kreatia
Postów 1754
Data rejestracji 04.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba się w bagnie niepowodzeń wytarzać, by potem wejść pod prysznic nagród.
nanajka81
Postów 5269
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8420
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mi allegro napisało że mam sprzedaż jak firma i powinienem przejść na konto firmowe...
tyle że miesiac mam co wypłacę z allegro 20 zł a innym razem 250 zł
nie wiem czy to takie duże,, żeby mnie firmą nazwać
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
nanajka81
Postów 5269
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
freyja88
Postów 2988
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 5269
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja korzystam bo przez OLX jakoś sprzedaż nie idzie mimo iż ceny niższe... A za pobraniem też nie wysyłam - identyczna sprawa jak u ciebie.
as32572
Postów 1321
Data rejestracji 17.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
I co do dostałam w paczce - dwa pojemniki z jogurtem naturalnym z chia oraz 3 kulki kaszy gryczanej.
No moim zdaniem reklamę sobie robią super, bo ja już nie mam ochoty nic u nich kupować.
I żeby nie było nie oczekiwałam krewetek, ale żeby to chociaż było warte te 12.99, nie mówiąc już o 40 zł.
pantera mglista
Postów 64
Data rejestracji 15.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kermit
I to Cię wkurza?
pikawka
Postów 5213
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
Gość: kermit
Eeee wydawało mi się tylko, że pomyliłaś wątki Bo skoro mąż dla Ciebie taki bój stoczył (a wiemy że łatwe to nie bywa) to chyba raczej nadaje się do Dziś cieszę się... I piszę zupełnie serio.
pikawka
Postów 5213
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kukuleczka
Postów 308
Data rejestracji 10.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo szczegółowo opisuję każdą rzecz, wszelkie możliwe wymiary, daty produkcji, kupna, ile było używane, ile leżało nieużywane, koszty wysyłki, możliwe formy odbioru itd. A mimo to 95% pytań, które dostaję mają swoją odpowiedź właśnie w opisie.
Dzisiaj napisała do mnie kobieta, która oburzona była, że sprzedałam pakiet książek o które pytała dokładnie 14 października. No bo skoro zadawała pytania to logiczne, że je chciała, to nic ze minęło 3tyg
Wczoraj z kolei zostałam nazwana "je****ą oszustką" bo nie było w paczkomacie mojej wysłanej paczki. Dzwoniłam na infolinię, zeby to wyjaśnić, okazało się ze paczka jest. Okazało sie ze kupująca poszła do nie tego paczkomatu, ktory wybrała... I tak na koniec konwersacji napisała mi "wal sie"
mdepfs
Postów 1076
Data rejestracji 03.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I make my own luck.
venix
Postów 1215
Data rejestracji 26.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agniecha1985