Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Claudia77
Postów 2195
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18685
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
margobb
Postów 1388
Data rejestracji 12.04.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja używam głównie do pieczenia chleba
mayteq
Postów 96
Data rejestracji 28.04.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Codziennie naleśniki dla dzieci, na deser Muffiny lub ciasto. I to piszę jako FACET! Nie wspomnę o potrawach typu pierogi czy pyzy jak również o pieczeniu chleba. Ale np. makaron można samemu zrobić jak w sklepach pusto.
Zapraszam na wieś, zobaczycie co to apokalipsa :)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mamadwojga
Postów 440
Data rejestracji 28.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja teraz mogę sobie umrzeć pod płotem na moją chorobę bo jest mniej ważna od koronawirusa. To jest szaleństwo.
Siedzę i ryczę bo w prywatnej klinice nawet, za ciężką kasę, nie da rady się zapisać. Jestem w kolejce oczekujących na zapisanie na zabieg na termin kwiecień/maj.
Pozytywne w tym jest to że żyć mi się nie chce, jeść też, to mam w nosie braki w sklepach...
Świat oszalał.
takaja86
Postów 235
Data rejestracji 08.11.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A zapasy robiłam od początku tygodnia a nie od wczoraj kiedy już były tłumy w sklepach i nie dlatego że szykuje się na wojnę Ale po to żeby ograniczyć wychodzenie do sklepu na tyle ile się da.
Pozdrawiam serdecznie
moskala22
Postów 3524
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
moskala22
Postów 3524
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
stamp2
Postów 2037
Data rejestracji 03.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
nanajka81
Postów 5264
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ludzka_istota
Postów 4183
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Moim zdaniem nauczyciele powariowali. Jakieś 90 % oszalało całkowicie- i uważają, że ich przedmiot jest naj... Wiem, egzaminy, matury przed nami- ale na Miłość Boską... Na forum nauczycielskim szaleją, wymieniają się zadaniami, stronami, pomysłami jak umilić i zapełnić czas uczniom w czasie pobytu w domu. Jako nauczyciel- nie popieram takiej nadgorliwości. niech dzieciaki czytają lektury, neich powtarzają tabliczkę mnożenia- czy inne wzory, niech lecą ze słówkami na leraning apps/ quizziz/ engly. Niech obejrzą coś z National Geographic albo History. I nie dajmy się zwariować.
(nie bijcie)
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
joan
Postów 18685
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A nawet niech zobaczą coś na Netflixie - tam jest wiele ciekawych filmów biograficznych czy dokumentalnych, a nawet seriale przyrodnicze. Tylko niech włączą opcję: język angielski (+ ewentualnie polskie napisy).
W temacie -> wkurza mnie, że ludzie naprawdę oddają zwierzęta do schronisk, u mnie w mieście przez weekend porzucono kilka zadbanych i zdrowych psów, żeby "się chronić przed wirusem". Myślałam, że ludzie nie są aż tak głupi, ale skoro info pochodzi wprost ze schroniska...
Claudia77
Postów 2195
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ludzka_istota
Postów 4183
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A w temacie- też mnie wkurzają nieodpowiedzialni właściciele zwierząt. Jak można porzucić psa/ kota czy innego stwora, który przestał być wygodny. U mnie OTOZ apeluje o to, nie porzucać.
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórym się chyba wydaje, że sytuacja się za tydzień uspokoi, a wtedy i oni ruszą na maraton po sklepach. Jak teraz nic nie ruszy albo zostanie przełożone na kiedyś tam, tego kiedyś już może nie być
Bo będą święta, bo wakacje, bo spadek obrotów firmy...
Niestety, to pisanie odnosi się też do osób stąd
Czekając na...
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
mandarynka16
Postów 986
Data rejestracji 20.12.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Jakim cudem ludziom chce się tracić czas na wypisywanie takich maili do agencji ? nigdy tego nie zrozumiem
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydawnictwa książkowe jako pierwsze ruszyły, by wesprzeć tych, co siedzą w domach. Da się? Oczywiście!
Ale jak narzekanie się zaczyna, to się odechciewa...
Ile firmy zaoszczędzą teraz na reklamach w kinach, które są zamknięte? Pieniądze na promocje gdzieś trafią. Pytanie, czy pójdą na konkurs, czy na lokowanie produktu u tzw. influencerów
mandarynka16
Postów 986
Data rejestracji 20.12.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1