Wkurza mnie...

Monika11

#6700336 Napisano: 01.05.2020 09:17:27
assal napisał(a):

Brak zniżki do Empik od Żywca  emotka  Ja wiem, że to tylko 10 zł, ale na 15 zgłoszeń mogliby choć tyle mi dać  emotka
Zakupy przede mną większe  emotka  

Zniżkami mogę poratować za jedno magiczne  słowo emotka - u mnie zniżek pod dostatkiem emotka

pioge7

#6700341 Napisano: 01.05.2020 09:36:42
ziolko napisał(a):

Wkurzają mnie ceny w laboratorium diagnostyki. Wyniki u nich robiłam ostatnio w maju ub roku, a tak w szpitalu, bo w szpitalu taniej. Niestety teraz laboratorium w szpitalu jest zamknięte a w mieście działa tylko jeden punkt pobierania, do którego są mega kolejki. Wcześniej było ich z 8.
Dziś sprawdziłam ceny kilku podstawowych wyników, jakie standardowo robiłam i jestem w szoku! Jeden z 42 na 51, inny z 15 na 24 i 26. Masakra. Niby niewiele, ale łącznie za to samo zapłacę kilkadziesiąt złotych więcej  emotka
Odpowiednio w szpitalu te same wyniki były po 22,50 i po 13. 

To samo z dentystami emotka . Moja nie przyjmuje bo wirus i powiedziała mi przed wirusem  za usługę 1200 zł, drugi co przyjmuje za to samo 2400 emotka  a czekać nie mogę a inni nie przyjmują emotka  załamać się można 

ananaska

#6700353 Napisano: 01.05.2020 10:40:46
Wkurza mnie, że się starzeję emotka i to codziennie!!! wrrrrr
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#6700356 Napisano: 01.05.2020 11:15:29
ananaska napisał(a):

Wkurza mnie, że się starzeję emotka i to codziennie!!! wrrrrr

pomyśl sobie, że z dnia na dzień - jak wino - stajesz się coraz lepsza! emotka  

Mnie wkurza to, że łażą po świecie takie przypadki, które w nocy odkręcają w autach koła, rysują karoserię... sąsiadowi dziś tak zrobili (ostatnio w okolicy to już któryś przypadek), więc sąsiad zamiast "miło w mieszkaniu" spędzać majówkę, to stoi teraz z policją i napewno ma sporego nerwa. Ja mam nerwa (mimo iż nie jest to mój ulubiony sąsiad), to jakiego ma on? A takie łajzy chodzą sobie spokojnie po świecie...   nosz *%&#%(^*#.... 
0 0

halliday

#6700387 Napisano: 01.05.2020 13:41:15
Cenówki w lidlu, wczoraj była cena za puszkę nestea za 1,25. A przy kasie zapłaciłem 1,79zł. I kupiłem nie potrzebnie 4 puszki, jak wystarczyły 3 aby mieć na konkurs.
0 0

FBewa36

#6700388 Napisano: 01.05.2020 13:43:03
halliday napisał(a):

Cenówki w lidlu, wczoraj była cena za puszkę nestea za 1,25. A przy kasie zapłaciłem 1,79zł. I kupiłem nie potrzebnie 4 puszki, jak wystarczyły 3 aby mieć na konkurs.

1.25 to była cena jeśli Kupis 24 puszki, też się nad tym zastanawiałam i doczytałam to małym druczkiem
1 halliday 0

halliday

#6700390 Napisano: 01.05.2020 13:52:00
FBewa36 napisał(a):

halliday napisał(a):

1.25 to była cena jeśli Kupis 24 puszki, też się nad tym zastanawiałam i doczytałam to małym druczkiem

ja tylko widziałem informacje ze produkt dostępny do wyczerpania zapasów, bo specjalnie szukałem informacje czy trzeba więcej kupić.
0 0

Gość: chochliczka

#6700397 Napisano: 01.05.2020 14:10:01
Wkurza mnie, ze od rana strasznie mi slabo i zle si3 czuje.Dopiero wstalam z lozka.
0 0

doo

#6700440 Napisano: 01.05.2020 18:23:00
Wkurza mnie Facebook. Jak klikam na tablecie w link www.facebook, to przenosi mnie na m.facebook, a układ strony mi się nie podoba. Czy trzeba coś w ustawieniach poprzestawiać, żeby mi nie przeskakiwało?
0 0

nikos

#6700444 Napisano: 01.05.2020 18:48:01
doo napisał(a):

Wkurza mnie Facebook. Jak klikam na tablecie w link www.facebook, to przenosi mnie na m.facebook, a układ strony mi się nie podoba. Czy trzeba coś w ustawieniach poprzestawiać, żeby mi nie przeskakiwało?

Jeśli korzystasz z Chrome w prawym górnym rogu masz pionowe "..." kliknij tam, wybierz "wersja na komputer" z listy i w razie potrzeby w adresie strony usuń "m. ". Wówczas powinnaś mieć wygląd pełnej strony, a nie wersji mobilnej.
1 doo 0

gizoon

#6700728 Napisano: 04.05.2020 09:51:56
Wkurzają mnie konkursy, gdzie oprócz części opakowania trzeba jeszcze zachować paragon, który wiadomo lubi szybko blaknąć. O ile kod można oderwać jest to dla mnie zrozumiałe, tak przy konkursach, gdzie kod jest wewnątrz opakowania jest to wkurzające. Wole trzymać opakowanie, niż  paragon. Szczególnie w konkursach, które trwają kilka miesięcy.
1 brucee 0

Gość: ossuarium

#6700740 Napisano: 04.05.2020 10:42:16
gizoon napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy, gdzie oprócz części opakowania trzeba jeszcze zachować paragon, który wiadomo lubi szybko blaknąć. Wole trzymać opakowanie, niż  paragon.

Wkurza mnie, że odczytuję między wierszami emotka

Wkurzają mnie organizatorzy, którzy każą mi udowadniać, że zapłaciłem za produkt upoważniający do wzięcia udziału w konkursie

Swoją drogą, to faktycznie irytuje. Mogłem ten produkt dostać od kogoś w prezencie przecież emotka ale wtedy nie mógłbym wziąć udziału. emotka
0 0

mama-l-k-m

#6700752 Napisano: 04.05.2020 11:25:21
Wkurzają mnie ostatnio sprzedawcy na allegro emotka
Kupiłam lakierobejce do drzewa ponad tydzień temu - dziś odbieram z paczkomatu olej do drzewa - nikt nie odbiera a potrzebuję na już. Nawet się cieszyłam, że już przyszła i dokończę malowanie bo dziś cudowna pogoda emotka
Tydzień temu zamawiałam taborety - wysłali mi mniejsze a zamawiałam większe.
Zamawiałam góralskie krzesła - to byle jak spakowali i przyjechały z uszkodzoną nogą.
Mało zamawiam a ostatnie 3 zakupy jakieś pechowe, kiedy człowiek nie chce się ruszać i chodzić po sklepach emotka
0 0

nataliii

#6700785 Napisano: 04.05.2020 12:39:26
gizoon napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy, gdzie oprócz części opakowania trzeba jeszcze zachować paragon, który wiadomo lubi szybko blaknąć. O ile kod można oderwać jest to dla mnie zrozumiałe, tak przy konkursach, gdzie kod jest wewnątrz opakowania jest to wkurzające. Wole trzymać opakowanie, niż  paragon. Szczególnie w konkursach, które trwają kilka miesięc

Ksero paragonu pomaga emotka
Ja od zawsze tak robię- do wszystkich reklamacji butów. itp..
Ksero nie blaknie.
1 kumulacja 0

magie1982

#6700787 Napisano: 04.05.2020 12:50:43
mama-l-k-m napisał(a):

Wkurzają mnie ostatnio sprzedawcy na allegro  emotka
Kupiłam lakierobejce do drzewa ponad tydzień temu - dziś odbieram z paczkomatu olej do drzewa - nikt nie odbiera a potrzebuję na już. Nawet się cieszyłam, że już przyszła i dokończę malowanie bo dziś cudowna pogoda emotka
Zamawiałam góralskie krzesła - to byle jak spakowali i przyjechały z uszkodzoną nogą.
Mało zamawiam a ostatnie 3 zakupy jakieś pechowe, kiedy człowiek nie chce się ruszać i chodzić po sklepach emotka

Co Ty? Ja zamówiłam 10 dni temu bakalie za prawie 300 zł (jestem na diecie, więc są mi potrzebne). Wysyłka miała być w ciągu 3 dni roboczych. Gościu dziś pisze, że powinien wysłać w tą środę. Z 3 dni zrobi się 14. Ręce opadają.

nataliii

#6700788 Napisano: 04.05.2020 12:52:57
magie1982 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

Wkurzają mnie ostatnio sprzedawcy na allegro  emotka

Co Ty? Ja zamówiłam 10 dni temu bakalie za prawie 300 zł (jestem na diecie, więc są mi potrzebne). Wysyłka miała być w ciągu 3 dni roboczych. Gościu dziś pisze, że powinien wysłać w tą środę. Z 3 dni zrobi się 14. Ręce opadają.

Wierzę... Mi napisali z jednego zamówienia przez allegro- że czas oczekiwania do 45 dni...i naprawdę mija już miesiąc... A nie chciałam anulować bo tylko oni mieli wszystkie te rzeczy co potrzebowałam.
0 0

cudaczek121

#6700810 Napisano: 04.05.2020 13:42:40
forrrum napisał(a):

gizoon napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy, gdzie oprócz części opakowania trzeba jeszcze zachować paragon, który wiadomo lubi szybko blaknąć. Wole trzymać opakowanie, niż  paragon.

Wkurza mnie, że odczytuję między wierszami emotka

Wkurzają mnie organizatorzy, którzy każą mi udowadniać, że zapłaciłem za produkt upoważniający do wzięcia udziału w konkursie

Swoją drogą, to faktycznie irytuje. Mogłem ten produkt dostać od kogoś w prezencie przecież  emotka ale wtedy nie mógłbym wziąć udziału. emotka

Niekoniecznie nie moglbys wziac udzialu.Dostalam kiedys w prezencie Ptasie Mleczko, wbilam kod z opakowania i wygralam longboard.Innym razem dostalam od kogos Raffaello z kodem, ale tu niestety nie wygralam.
0 0

Gość: ossuarium

#6700811 Napisano: 04.05.2020 13:46:26
cudaczek121 napisał(a):

Niekoniecznie nie moglbys wziac udzialu. Dostalam kiedys w prezencie Ptasie Mleczko, wbilam kod z opakowania i wygralam

Ale to zupełnie inna kategoria konkursów. My tu się żalimy na te, w których Organizator zawarł WYMÓG POSIADANIA paragonu.
Nie każdy promocyjny (wymagający kupienia czegoś) jest przecież tak opisany. Jako Wieloletni Bojownik O Wygrane Konkursowe wiesz to z pewnością tak samo dobrze, jak ja. emotka
0 0

nataliii

#6700921 Napisano: 04.05.2020 21:25:18
Warka...jedno słowa a wyraża tak wiele...
0 0

aempe

#6700931 Napisano: 04.05.2020 22:09:31
kupiłem w Lidlu 2x kaktus shake - bez kodów na patyczkach emotka
0 0