Wkurza mnie...

FBilona

#6730871 Napisano: 22.09.2020 14:17:06
kalmia86 napisał(a):

baxter napisał(a):

Wkurza mnie empik, specjalnie doładowałam konto za punkty z ankiet, chciałam się wymienić na forum na kod zniżkowy a tu ani kod nie działa ani nie mogę zapłacić środkami jakie mam na koncie bo produkt nie pochodzi z magazynu empiku emotka
Pewnie jak ktoś tam często kupuje to  to wszystko wie a ja to tak okazjonalnie to sie dopiero dowiedziałam jak chciałam sfinalizować zakupy

To pikuś. Najlepiej jest jak chcesz dokonać zwrotu. Niby kupione na stronie empiku ale do nich nie zwrócisz... A w regulaminie cisza na temat zakupu przez ich stronę ale z innego magazynu. Chyba, że już zmienili...
I  też mnie to wkurza.

Jeszcze nie reagują na zużyte zniżki promocyjne gdy dostawa zakupionego towaru nie doszła do skutku z ich winy. Nie wspomnę, że vouchery miały zle ustawione daty ważności. To było tango bo je sprzedałam 
0 0

venix

#6730939 Napisano: 22.09.2020 17:57:04
Żeby nie mieć numerów paragonów na konkurs po kolei poszłam do sklepu w odstępie 3 dni i na inna kasę. Teraz gapię się i gapię...
7-cyfrowy numer różni się tylko ostatnią cyferką. Jeden ma 9, drugi 7. Taki numer! 
Równie dobrze mogłam się nie fatygować. Dodatkowo na kasie leżał paragon, zwinęłam go , a tam też produkt konkursowy... Mam 3 pod rząd. Taka konspiracja. 

edzia21

#6730940 Napisano: 22.09.2020 18:01:40
-Violka- napisał(a):

Żeby nie mieć numerów paragonów na konkurs po kolei poszłam do sklepu w odstępie 3 dni i na inna kasę. Teraz gapię się i gapię...
7-cyfrowy numer różni się tylko ostatnią cyferką. Jeden ma 9, drugi 7. Taki numer! 
Równie dobrze mogłam się nie fatygować. Dodatkowo na kasie leżał paragon, zwinęłam go , a tam też produkt konkursowy... Mam 3 pod rząd. Taka konspiracja. 

Ciesz się, że jeden ma 7, a drugi 9 emotka  Kiedyś w Leclercu na kasach samoobsługowych miałam taki numer, że "ogarnęłam" jeden paragon, poszłam zanieść produkty do samochodu, wróciłam...zrobiłam zakupy, poszłam do innej kasy samoobsługowej i wydrukował mi się DOKŁANIE taki sam numer paragonu, jak z kasy obok! emotka  Oczywiście skroiłam się dopiero w domu, 35 zł w plecy, bo nawet nie zagrałam na niego.

venix

#6730943 Napisano: 22.09.2020 18:04:10
edzia21 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Ciesz się, że jeden ma 7, a drugi 9 emotka  Kiedyś w Leclercu na kasach samoobsługowych miałam taki numer, że "ogarnęłam" jeden paragon, poszłam zanieść produkty do samochodu, wróciłam...zrobiłam zakupy, poszłam do innej kasy samoobsługowej i wydrukował mi się DOKŁANIE taki sam numer paragonu, jak z kasy obok!  emotka  Oczywiście skroiłam się dopiero w domu, 35 zł w plecy, bo nawet nie zagrałam na niego.

Trzeci, zdobyczny ma 6... emotka
0 0

FBbeata7

#6731014 Napisano: 23.09.2020 07:51:45
-Violka- napisał(a):

edzia21 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Ciesz się, że jeden ma 7, a drugi 9 emotka  Kiedyś w Leclercu na kasach samoobsługowych miałam taki numer, że "ogarnęłam" jeden paragon, poszłam zanieść produkty do samochodu, wróciłam...zrobiłam zakupy, poszłam do innej kasy samoobsługowej i wydrukował mi się DOKŁANIE taki sam numer paragonu, jak z kasy obok!  emotka  Oczywiście skroiłam się dopiero w domu, 35 zł w plecy, bo nawet nie zagrałam na niego.

Trzeci, zdobyczny ma 6...  emotka

0 0

FBbeata7

#6731015 Napisano: 23.09.2020 07:57:09
FBbeata7 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

edzia21 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Trzeci, zdobyczny ma 6...  emotka

0 0

anialistopad

#6731019 Napisano: 23.09.2020 08:03:43
Wkurza mnie loteria Haribo nic nie mogę tam trafić i Jacobs 
0 0

kalmia86

#6731024 Napisano: 23.09.2020 08:45:11
Córeczka mi się przeziębiła. Ma rok i 3 miesiące. Zaczęło się od kataru. Wczoraj doszła gorączka. W sumie mnie to nie wkurza tylko bardziej załamuje. Syn gdy chorował to przesypiał prawie całe dnia. A ona biedna się męczy, spać nie może, marudzi i płacze. Załamana jestem.
0 0

anialistopad

#6731026 Napisano: 23.09.2020 09:02:57
kalmia86 napisał(a):

Córeczka mi się przeziębiła. Ma rok i 3 miesiące. Zaczęło się od kataru. Wczoraj doszła gorączka. W sumie mnie to nie wkurza tylko bardziej załamuje. Syn gdy chorował to przesypiał prawie całe dnia. A ona biedna się męczy, spać nie może, marudzi i płacze. Załamana jestem.

Moja córeczka ma tak samo zawsze. Nosze ja cały dzień praktycznie na ręku. Daje jej malinowe soczki i robię inhalacje z soli morskiej..pomaga jej,a na gorączkę paracetamol z Nurofen em  mieszam ,a jak coś poważniejszego to lekarz już niestety
0 0

anialistopad

#6731027 Napisano: 23.09.2020 09:04:03
A i naklej jej na koszulkę plasterek aromactiv ,przy ostatnim przeziębieniu przetestowałam i powiem Ci,że ułatwiał jej oddychanie
1 kalmia86 0

kalmia86

#6731039 Napisano: 23.09.2020 09:45:22
anialistopad napisał(a):

A i naklej jej na koszulkę plasterek aromactiv ,przy ostatnim przeziębieniu przetestowałam i powiem Ci,że ułatwiał jej oddychanie

dzięki. już naklejam
0 0

nanajka81

#6731045 Napisano: 23.09.2020 09:54:02
kalmia86 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

dzięki. już naklejam

współczuje, małe, chore dzieci niestety są dobijające. Sama dwójkę tak przeszłam i to co mi lekarze zawsze mówili to "inhalować, inhalować i jeszcze raz inhalować". Plasterki też naklejałam ale głównie obniżałam gorączkę syropami, inhalowałam i kombinowałam jak funkcjonować po nieprzespanej nocy. Życzę powodzenia!
1 kalmia86 0

jokan

#6731050 Napisano: 23.09.2020 10:12:29
wkurza mnie, ze przez covidove ustawy tak teraz porobili, ze na zwrot kasy za bilety trzeba czekac az 180 dni emotka emotka emotka
1 kumulacja 0

kumulacja

#6731051 Napisano: 23.09.2020 10:19:10
jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze przez covidove ustawy tak teraz porobili, ze na zwrot kasy za bilety trzeba czekac az 180 dni emotka emotka emotka

Niesamowite! Ja też byłabym wściekła! Zdradź nam, czy to chodzi o bilety kolejowe, czy też o bilety na spektakle?
1 jokan 0

jokan

#6731053 Napisano: 23.09.2020 10:22:02
kumulacja napisał(a):

jokan napisał(a):

Niesamowite! Ja też byłabym wściekła! Zdradź nam, czy to chodzi o bilety kolejowe, czy też o bilety na spektakle?

koncerty....przeniesione sa za rok.....a ja mam pół roku czekac na swoje pieniądze....eventim nawet nie raczy odpowiedzić na maila, musiałam dzwonić!!!! W normalnym trybie zwrot w ciągu 14 dni, ale sobie jakies uchwały powymyślali covidowe i teraz jest 180 dni emotka emotka emotka
1 kumulacja 0

puella

#6731080 Napisano: 23.09.2020 11:40:20
Ja planowałam wyjazd na majówkę. Miesiąc przed datą wyjazdu pobrali całą kwotę, 2 kwietnia ze wzglądu na covida odwołałam i do tej pory pieniędzy nie mam. Pisanie nic nie daje, nie odpowiadają na maila. Został tydzień do 180 dniu.
0 0

tereniagno

#6731281 Napisano: 24.09.2020 00:02:28
kumulacja napisał(a):

jokan napisał(a):

Za zwrotem za miesięczny bilet kolejowy czekałam od marca do końca sierpnia.
Napisałam maila, że ponaglam i proszę o zwrot pieniędzy z powodu COVID
Przelali kasę na początku września, ale nie całą, tylko od dnia oddania biletu,
a nie zakupu niewykorzystanego w całościemotka
0 0

bubba

#6731307 Napisano: 24.09.2020 09:09:44
Wkurzają mnie cyrki w których występują tresowane zwierzęta i to, że niektórzy dodają tu konkursy z biletami na pokazy tego barbarzyństwa.  Niesamowite, że w czasach kiedy tyle się mówi o cierpieniu zwierząt, niektórych nadal bawi tego typu rozrywka. 

kumulacja

#6731506 Napisano: 24.09.2020 17:34:50
Wkurza mnie Poczta Polska. Teraz listy polecone wrzucane są do skrzynki - nie wszędzie, ale tam, gdzie chcą.
Nie trzeba składać podpisu przy doręczeniu. Mój list nie dotarł, ale w systemie figuruje jako dostarczony.
Reklamacji nie uwzględniono, bo rzekomo list wrzucono do skrzynki. Ale go nie dostarczono. Ukradziono.
I doopa. Nie udowodnię Poczcie Polskiej, że nie dostarczyła mojego listu do adresata. Są bezkarni.
Więc uważajcie z wysyłaniem czegoś wartościowego.
https://businessi...nki-na-listy/4sjt502
0 0

zaczytana-pola

#6731507 Napisano: 24.09.2020 17:40:51
kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie Poczta Polska. Teraz listy polecone wrzucane są do skrzynki - nie wszędzie, ale tam, gdzie chcą.
Nie trzeba składać podpisu przy doręczeniu. Mój list nie dotarł, ale w systemie figuruje jako dostarczony.
Reklamacji nie uwzględniono, bo rzekomo list wrzucono do skrzynki. Ale go nie dostarczono. Ukradziono.
I doopa. Nie udowodnię Poczcie Polskiej, że nie dostarczyła mojego listu do adresata. Są bezkarni.
Więc uważajcie z wysyłaniem czegoś wartościowego.
https://businessi...nki-na-listy/4sjt502

U mnie był ostatnio listonosz. Zauważyłam go. Wyszłam na balkon i mówię, że nie odbiorę, bo jestem na kwarantannie. A on: Wiem, wrzuciłem do skrzynki.
List za potwierdzeniem odbioru  emotka emotka
1 kumulacja 0