Wkurza mnie...

venix

#6730429 Napisano: 20.09.2020 20:25:36
edzia21 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

orbitka napisał(a):

Wkurza mnie, że konkursy są organizowane w tym samym czasie w różnych produktach. Jak ich nie ma, to sobie myślę "mogliby jakiś fajny konkursik zrobić". Jak się zaczną ( głównie sierpień-listopad) to jakby ich coś opętało. We wszystkim. A ja mam później tyle słodkiego, że rodzina gardzi wafelkami, cukierkami itp.
Aha i wkurza mnie również to, że mało jest fajnych konkursów w proszkach do prania, papierach toaletowych, środkach czystości, czy jakichś zdrowszych produktach spożywczych. Są głównie w chipsach, słodyczach i słodzonych napojach.  I weź tu się zdrowo odżywiaj. 

Z 2 lata temu była loteria na feat&easy - sałaty. Codziennie brałam sobie do pracy. To był jedyny okres kiedy byłam taka fit  emotka
Teraz biorę słodycze ...

Ojj konkurs marzenie emotka  - pamiętam!  emotka
i do tego te kolorowe oBAGi, które schodziły jak ciepłe bułeczki  emotka emotka emotka

Chyba mamy na myśli różne. Loteria i rowery kross w bramkach  emotka
0 0

edzia21

#6730430 Napisano: 20.09.2020 20:30:06
-Violka- napisał(a):

edzia21 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

orbitka napisał(a):

Wkurza mnie, że konkursy są organizowane w tym samym czasie w różnych produktach. Jak ich nie ma, to sobie myślę "mogliby jakiś fajny konkursik zrobić". Jak się zaczną ( głównie sierpień-listopad) to jakby ich coś opętało. We wszystkim. A ja mam później tyle słodkiego, że rodzina gardzi wafelkami, cukierkami itp.
Aha i wkurza mnie również to, że mało jest fajnych konkursów w proszkach do prania, papierach toaletowych, środkach czystości, czy jakichś zdrowszych produktach spożywczych. Są głównie w chipsach, słodyczach i słodzonych napojach.  I weź tu się zdrowo odżywiaj. 

Z 2 lata temu była loteria na feat&easy - sałaty. Codziennie brałam sobie do pracy. To był jedyny okres kiedy byłam taka fit  emotka
Teraz biorę słodycze ...

i do tego te kolorowe oBAGi, które schodziły jak ciepłe bułeczki  emotka emotka emotka

A to nie - ja nieloteryjna emotka Kiedyś Albedo robiło konkurs Fit&easy i rozdawało oBagi emotka
o kurczę, w sumie to już 4 lata temu emotka    http://www.fitand...wygraj-modna-torebke
1 venix 0

venix

#6730434 Napisano: 20.09.2020 20:47:11
edzia21 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

edzia21 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

orbitka napisał(a):

Teraz biorę słodycze ...

A to nie - ja nieloteryjna emotka Kiedyś Albedo robiło konkurs Fit&easy i rozdawało oBagi emotka
o kurczę, w sumie to już 4 lata temu emotka    http://www.fitand...wygraj-modna-torebke

ALbedo jeszcze nie rozgryzłam. 5 lat emotka  Wygrałam hamak i suszarkę, chyba nie było zgłoszeń  emotka
0 0

venix

#6730438 Napisano: 20.09.2020 21:22:06
FBemilia6 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

3 hasła do Velvetu c4 dziś wymyśliłam, wiadomo, że zaj....ste  emotka
Kto by pomyślał, że już 20sty  emotka

Do 20 trwa?  emotka wg Regulaminu do 15

Nie, do 15go. To tylko ja niewiele w życiu już ogarniam. Co gorsza sprawdziłam w telefonie - wysłałam już zgłoszenia, paragony wykorzystane, a nic mi nie zaświtało, że to już było... 
1 emi 0

anialistopad

#6730468 Napisano: 21.09.2020 08:47:21
Ktoś wie do kiedy bank credit Agricole planuje dziś pracę serwisowe? Aplikacja mobilna nie działa, na laptopie też nie, a ja muszę zrobić przelew dla koleżanki z forum. No kurde z tym bankiem, zawsze coś nie tak. Aplikacja już dziala
0 0

kalmia86

#6730472 Napisano: 21.09.2020 08:58:51
Pogoda mnie wkurza. Rano zimno jak diabli a później gorąco, że nie idzie wysiedzieć. Świetne warunki do przeziębienia. Mój syn już kombinował, że ma katar i nie może iść do szkoły...
2 pikawka, mia 0

anialistopad

#6730480 Napisano: 21.09.2020 09:23:18
A może, ktoś chciałby pomoc dla pani z Olsztyna. Mieszka sama z mężem, nie mają dzieci, komornik im zajął konto i ta pani nie ma na chleb, ani nic do chleba. Ja dziś pod wiozę jej zakupy i kilka znajomych osób też jej da jedzenie. Ale to kropla tylko. Dla tych co chcieliby i mogli pomoc podam dane adresowe tej pani. Dziś u niej będę to dowiem się wszystkiego. Myślę, że to przez ta epidemie stracili zdolność finansowa, bo to nie są ludzie, którzy piją czy coś w tym stylu. 
1 luk1990 0

tormenta77

#6730499 Napisano: 21.09.2020 11:06:51
anialistopad napisał(a):

A może, ktoś chciałby pomoc dla pani z Olsztyna. Mieszka sama z mężem, nie mają dzieci, komornik im zajął konto i ta pani nie ma na chleb, ani nic do chleba. Ja dziś pod wiozę jej zakupy i kilka znajomych osób też jej da jedzenie. Ale to kropla tylko. Dla tych co chcieliby i mogli pomoc podam dane adresowe tej pani. Dziś u niej będę to dowiem się wszystkiego. Myślę, że to przez ta epidemie stracili zdolność finansowa, bo to nie są ludzie, którzy piją czy coś w tym stylu. 

Dowiedz się co najpilniejsze. Mogę przygotować paczkę i wysłać. Jeżeli jest opcja paczkomatowa to w ogóle byłoby super.
1 kumulacja 0

luk1990

#6730558 Napisano: 21.09.2020 13:36:18
anialistopad napisał(a):

Hej!

Koniecznie daj znać co jest najbardziej potrzebne- może udałoby się utworzyć jakąś zrzutkę? też się chetnie dołożę!
2 mia, kumulacja 0

ace

#6730707 Napisano: 21.09.2020 19:07:12
Kupilam dzis dwie maslanki Mragowskie na konkurs.... Tyle, ze o 10 dni za pozno. Szyt!

taalvikki

#6730726 Napisano: 21.09.2020 19:55:47
że jestem przegrywem. no nic, nic nie idzie mi ostatnio. dostaję tylko sygnały świadczące o tym, że nie ma sensu się zabierać za cokolwiek, bo i tak czeka mnie porażka.
0 0

takaja86

#6730731 Napisano: 21.09.2020 20:20:08
taalvikki napisał(a):

że jestem przegrywem. no nic, nic nie idzie mi ostatnio. dostaję tylko sygnały świadczące o tym, że nie ma sensu się zabierać za cokolwiek, bo i tak czeka mnie porażka.

Glowa do góry jutro będzie lepszy dzien emotka
0 0

takaja86

#6730732 Napisano: 21.09.2020 20:21:26
luk1990 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Hej!

Koniecznie daj znać co jest najbardziej potrzebne- może udałoby się utworzyć jakąś zrzutkę? też się chetnie dołożę!

Ja też się chętnie dołożę 
0 0

FBilona

#6730787 Napisano: 22.09.2020 08:45:43
Unikalnie zapakowane, wypróbuj za darmo Develey ale jak już się jest zarejestrowanym to przesyłkę trzeba opłacić i to ma być darmo? 
0 0

as32572

#6730792 Napisano: 22.09.2020 09:17:45
FBilona napisał(a):

Unikalnie zapakowane, wypróbuj za darmo Develey ale jak już się jest zarejestrowanym to przesyłkę trzeba opłacić i to ma być darmo? 

Regulamin mowi co zrobic zeby bylo za darmo...
0 0

maverick

#6730793 Napisano: 22.09.2020 09:17:55
FBilona napisał(a):

Więcej luzu emotka zakładasz nowe konto, masz 20 dukatów od razu, więc możesz zamówić sobie zestaw do paczkmatu lub do domu, opłacić dostawę za ich pomocą i jeszcze kilka zostanie emotka
Niestety trzeba dopłacić 6gremotka do biznesu i to mogli ogarnąć lepiej, ale cóż - niech stracę emotka - to w temacie
Przetestowaneemotka

Gość: buziolek

#6730811 Napisano: 22.09.2020 10:32:44
FBilona napisał(a):

ja napiałam do nich @ czy mogę prosić o dukaty na darmową wysyłkę, po dwóch godzinach dukaty na koncie miałam emotka

baxter

#6730854 Napisano: 22.09.2020 12:57:35
Wkurza mnie empik, specjalnie doładowałam konto za punkty z ankiet, chciałam się wymienić na forum na kod zniżkowy a tu ani kod nie działa ani nie mogę zapłacić środkami jakie mam na koncie bo produkt nie pochodzi z magazynu empikuemotka
Pewnie jak ktoś tam często kupuje to  to wszystko wie a ja to tak okazjonalnie to sie dopiero dowiedziałam jak chciałam sfinalizować zakupy

kalmia86

#6730858 Napisano: 22.09.2020 13:36:09
baxter napisał(a):

Wkurza mnie empik, specjalnie doładowałam konto za punkty z ankiet, chciałam się wymienić na forum na kod zniżkowy a tu ani kod nie działa ani nie mogę zapłacić środkami jakie mam na koncie bo produkt nie pochodzi z magazynu empiku emotka
Pewnie jak ktoś tam często kupuje to  to wszystko wie a ja to tak okazjonalnie to sie dopiero dowiedziałam jak chciałam sfinalizować zakupy

To pikuś. Najlepiej jest jak chcesz dokonać zwrotu. Niby kupione na stronie empiku ale do nich nie zwrócisz... A w regulaminie cisza na temat zakupu przez ich stronę ale z innego magazynu. Chyba, że już zmienili...
I  też mnie to wkurza.
0 0

baxter

#6730859 Napisano: 22.09.2020 13:41:57
Jak wykorzystam te środki co doładowałam to już nie będę nic tam kupować, nie dość ze duże ceny to jeszcze problemy
0 0