Wkurza mnie...

Monika11

#6775276 Napisano: 14.04.2021 11:45:24
lukaszblobi2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

superloser napisał(a):

ikropka napisał(a):

Brak Żywiec Jasne Lekkie w Stokrotkach i Delikatesach Centrum. Zwiedziłam już wszystkie w okolicy.

On chyba jest w obrocie od tego miesiaca, wiec nie licz na szybkie pojawienie emotka
Pewnie jeszcze cena z kosmosu, to wlasciciele sklepow tak szybko nie zamowia tego cuda.

u mnie czteropak puszki w jednym  18.99, a w drugim sklepie 21,90 . Na szczęście  znalazłam butelkowe -cena też powala ponad 5zł,ale tu wystarczy 1 szt. lekkiego i trzy można  zwykłe -tak paragon wychodzi 13 zł z groszami

mam nadzieje, że dobre kupiłem emotka
Żywiec Piwo jasne lekkie 400 ml
3,49 zł kod pod kapslem jest jakiś

u mnie 5,25 
0 0

lukaszdziub

#6775283 Napisano: 14.04.2021 11:53:56
Monika11 napisał(a):

lukaszblobi2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

superloser napisał(a):

ikropka napisał(a):

Brak Żywiec Jasne Lekkie w Stokrotkach i Delikatesach Centrum. Zwiedziłam już wszystkie w okolicy.

On chyba jest w obrocie od tego miesiaca, wiec nie licz na szybkie pojawienie emotka
Pewnie jeszcze cena z kosmosu, to wlasciciele sklepow tak szybko nie zamowia tego cuda.

u mnie czteropak puszki w jednym  18.99, a w drugim sklepie 21,90 . Na szczęście  znalazłam butelkowe -cena też powala ponad 5zł,ale tu wystarczy 1 szt. lekkiego i trzy można  zwykłe -tak paragon wychodzi 13 zł z groszami

u mnie 5,25 

a w jakim sklepie taka cena?
0 0

Monika11

#6775376 Napisano: 14.04.2021 13:39:58
lukaszblobi2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

lukaszblobi2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

superloser napisał(a):

ikropka napisał(a):

u mnie 5,25 

a w jakim sklepie taka cena?

Delikatesy centrum

flamur

#6775827 Napisano: 15.04.2021 20:48:29
Pierwszy taki rok konkursowy, w którym prawię w ogóle nie płacę w sklepach bonami. Chyba tylko w styczniu były jakieś resztki wygrane w grudniu 2020, a potem to już żadnego konkursu, w którym opłacałoby mi się grać o bony. Dziwne uczucie, bo od wielu lat byłem przyzwyczajony do płacenia głównie bonami. W dodatku to też pierwszy rok, w którym nie grałem w żadnym konkursie o tematyce Wielkanocnej, bo chyba nawet tylko jeden kiepski mi mignął. A pamiętam, że w poprzednich latach sporo tego było i można było się nieźle świątecznie obłowić i wkręcić w świąteczną atmosferę emotka  Ciekawe czy konkursy jeszcze się odrodzą? Czy utrzyma się tendencja koszulek, gadżetów i loterii z bramkami. Szkoda, bo to było fajne hobby, pełne emocji, ale już praktycznie 1/3 roku minęła, a nie ma w co grać, żeby faktycznie poczuć, że się wygrało, a nie wyjść na plus z 40 zł przy dobrych wiatrach. 

krzyszu2019

#6776065 Napisano: 16.04.2021 21:27:32
chmurka napisał(a):

Tu jest wpis Komandery http://www.facebook.com/Odliczamy

tam może coś napiszecie organizatorom o tym panu emotka

Skarżypyta xD
0 0

taalvikki

#6776074 Napisano: 16.04.2021 22:34:00
flamur napisał(a):

Pierwszy taki rok konkursowy, w którym prawię w ogóle nie płacę w sklepach bonami. Chyba tylko w styczniu były jakieś resztki wygrane w grudniu 2020, a potem to już żadnego konkursu, w którym opłacałoby mi się grać o bony. Dziwne uczucie, bo od wielu lat byłem przyzwyczajony do płacenia głównie bonami. W dodatku to też pierwszy rok, w którym nie grałem w żadnym konkursie o tematyce Wielkanocnej, bo chyba nawet tylko jeden kiepski mi mignął. A pamiętam, że w poprzednich latach sporo tego było i można było się nieźle świątecznie obłowić i wkręcić w świąteczną atmosferę  Ciekawe czy konkursy jeszcze się odrodzą? Czy utrzyma się tendencja koszulek, gadżetów i loterii z bramkami. Szkoda, bo to było fajne hobby, pełne emocji, ale już praktycznie 1/3 roku minęła, a nie ma w co grać, żeby faktycznie poczuć, że się wygrało, a nie wyjść na plus z 40 zł przy dobrych wiatrach. 

właśnie miałam tworzyć podobny wpis, bo od dłuższego czasu zastanawiam się już, czy to ze mną coś złego się stało, że nie umiem szukać tych konkursów i w nich wygrywać, czy to jednak jakaś ogólna tendencja. no bo jest ogromnie slaaabo i mam wrażenie, ze większość organizatorów sobie z graczy wręcz żartuje ("wygraj 10 zlotych zwrotu" albo "kup produkty za 30 złotych i zgarnij skarpety").

ola120

#6776079 Napisano: 16.04.2021 23:06:17
A mnie wkurza to, że nic nie wygrywam. Nigdy nie miałam jakiegoś specjalnego szczęścia w konkursach, ale w ciągu miesiąca kilka nagród wpadło. W tym roku, nie udało mi się wygrać prawie nic. Od początku roku może z 5 małych rzeczy wpadło. Ostatnią wygrałam ponad miesiąc temu. Nie wiem, o co chodzi, ale wkurza mnie to. emotka
0 0

joaza111

#6776104 Napisano: 17.04.2021 11:57:30
Kupiłam Milkę w Tesco w poniedziałek na konkurs, mam datę 11.04 na paragonie a to niedziela i formularz nie przyjmuje emotka
0 0

rare85

#6776121 Napisano: 17.04.2021 14:03:16
kumulacja napisał(a):

joaza111 napisał(a):

Kupiłam Milkę w Tesco w poniedziałek na konkurs, mam datę 11.04 na paragonie a to niedziela i formularz nie przyjmuje  emotka

Ja mam z kolei paragon, na którym kupowałam o 0.35 - wtedy sklep był zamknięty  emotka
Wszystkie sklepy Tesco mają daty i godziny z kosmosu! 

Widzę, że nie jestem sama z "dziwnymi" paragonami z Tesco emotka Kupowałam rano w dniu konkursu (8.04), okazało się, że data na paragonie to 7.04 emotka Pisałam do Karlsbad, odpisali żeby zgłosić jako z ósmego. Pewnie już wiedzą, że z tymi paragonami z Tesco jest niezły sajgon..

Gość: chochliczka

#6776162 Napisano: 17.04.2021 22:15:05
Jacw Tesco juz wiele razy zwracalam im uwage na daty,ale coz. Mowia,ze to samo sie przestawia. Ciekawe co na to rizne instytucje.
0 0

notta

#6776163 Napisano: 17.04.2021 22:15:58
wkurza mnie upierdliwy konsultant który wydzwania do mnie 150 razy z różnych numerów (blokowanie kolejnych numerów nic nie daje) i radosnym głosem zachęca do zakupu fotowoltaiki.. to nic że w bloku mieszkam. Nie słuchają i dzwonią kilka razy w tygodniu. Natrętni ludzie. Ponoć dostali namiary od kontrahenta, jestem ciekawa kto znowu handluje telefonami emotka
1 brucee 0

tormenta77

#6776170 Napisano: 17.04.2021 23:28:49
ivanotta napisał(a):

wkurza mnie upierdliwy konsultant który wydzwania do mnie 150 razy z różnych numerów (blokowanie kolejnych numerów nic nie daje) i radosnym głosem zachęca do zakupu fotowoltaiki.. to nic że w bloku mieszkam. Nie słuchają i dzwonią kilka razy w tygodniu. Natrętni ludzie. Ponoć dostali namiary od kontrahenta, jestem ciekawa kto znowu handluje telefonami  emotka

Mam dokładnie to samo emotka
2 brucee, notta 0

notta

#6776204 Napisano: 18.04.2021 12:06:43
tormenta77 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

wkurza mnie upierdliwy konsultant który wydzwania do mnie 150 razy z różnych numerów (blokowanie kolejnych numerów nic nie daje) i radosnym głosem zachęca do zakupu fotowoltaiki.. to nic że w bloku mieszkam. Nie słuchają i dzwonią kilka razy w tygodniu. Natrętni ludzie. Ponoć dostali namiary od kontrahenta, jestem ciekawa kto znowu handluje telefonami  emotka

czyli to jednak konkursowe. Pan tak szybko dyktował maila gdzie należy napisać że nie zdążyłam sobie zapisać emotka
0 0

zaczytana-pola

#6776205 Napisano: 18.04.2021 12:22:04
ivanotta napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czyli to jednak konkursowe. Pan tak szybko dyktował maila gdzie należy napisać że nie zdążyłam sobie zapisać  emotka

Ja też to mam. Zablokowałam 6 numerów i na razie cisza.
0 0

fineessa

#6776209 Napisano: 18.04.2021 12:35:14
zaczytana-pola napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czyli to jednak konkursowe. Pan tak szybko dyktował maila gdzie należy napisać że nie zdążyłam sobie zapisać  emotka

Ja jej powiedziałam ze mam stary dach i niestety nie da się u mnie założyć fotowoltaiki, od tamtej pory cisza 
0 0

notta

#6776228 Napisano: 18.04.2021 14:44:24
kalinea napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Ja jej powiedziałam ze mam stary dach i niestety nie da się u mnie założyć fotowoltaiki, od tamtej pory cisza 

szczęściara.. ja tłumaczę za każdym razem że mieszkam w bloku i nie ma po co montować. A w sobotę to dzwonili z 6 różnych numerów. Jeden blokowałam, dzwonił kolejny inny. Dobrze że teraz na telefonie wyświetla się "podejrzenie spamu" i można z automatu blokować emotka
0 0

nanajka81

#6776229 Napisano: 18.04.2021 15:00:26
ivanotta napisał(a):

kalinea napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

szczęściara.. ja tłumaczę za każdym razem że mieszkam w bloku i nie ma po co montować. A w sobotę to dzwonili z 6 różnych numerów. Jeden blokowałam, dzwonił kolejny inny. Dobrze że teraz na telefonie wyświetla się "podejrzenie spamu" i można z automatu blokować emotka

a ja mówię prawdę że nie jestem właścicielem domu w którym mieszkam i też szybko telefonujący się żegnają.

FBbeata7

#6776253 Napisano: 18.04.2021 18:57:33
nanajka81 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

kalinea napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a ja mówię prawdę że nie jestem właścicielem domu w którym mieszkam i też szybko telefonujący się żegnają.

Oni chyba na chybił trafił dzwonią, bo kupiłam nowy telefon, zainstalowałam na nim  nowy numer, którego nikomu jeszcze nie podawałam , a dziś kobieta dzwoni,że jakaś zdrowotna ankieta z wielkopolskiego- tylko,że ja z zupełnie innego województwa jestem. Mam już na ten numer kilka nieodebranych połączeń, a to z Kielc, a to z W-wy, a tam żadnych znajomości nie mam. Próba oddzwonienia kończy się fiaskiem. Z fotowoltaiką też kiedyś dzwonili. Zdziwiłam się , bo w bloku mieszkam, więc raczej grupą docelową nie jestem. Tego numeru telefonu nie użyłam do żadnego konkursu- stąd moja teoria,że losowo wybierają numer, a gdy ktoś się odezwie, proponują usługi.
1 mia 0

anaesth

#6776268 Napisano: 18.04.2021 20:39:24
FBbeata7 napisał(a):

Oni chyba na chybił trafił dzwonią, bo kupiłam nowy telefon, zainstalowałam na nim  nowy numer, którego nikomu jeszcze nie podawałam , a dziś kobieta dzwoni,że jakaś zdrowotna ankieta z wielkopolskiego- tylko,że ja z zupełnie innego województwa jestem. Mam już na ten numer kilka nieodebranych połączeń, a to z Kielc, a to z W-wy, a tam żadnych znajomości nie mam. Próba oddzwonienia kończy się fiaskiem. Z fotowoltaiką też kiedyś dzwonili. Zdziwiłam się , bo w bloku mieszkam, więc raczej grupą docelową nie jestem. Tego numeru telefonu nie użyłam do żadnego konkursu- stąd moja teoria,że losowo wybierają numer, a gdy ktoś się odezwie, proponują usługi.

Niestety, nowy numer telefonu nie zawsze jest nieużywanym numerem - raz mi się zdarzyło, że "odziedziczyłam" numer po jakiejś pani, która brała pożyczki u chyba wszystkich możliwych firm lichwiarskich i później mnie nękali telefonami. Na nic się zdało pisanie podań, żeby wykreślili ten numer ze swojej bazy, bo nie jestem żadną panią Aleksandrą. Starter leży w rozładowanym telefonie i czeka na to, aż go po prostu wyrzucę, bo Smolar już go raz nagrodził, więc raczej już mi się nie przyda emotka
0 0

fineessa

#6776343 Napisano: 19.04.2021 11:45:19
Wkurza mnie brak fajnych konkursów, same loterie...emotka