Wkurza mnie...

Gość: roxana

#2663241 Napisano: 16.09.2009 10:14:34
dokładnie, ja tez jestem w streetcomie juz długo, wyslalam osiwadczenie i w ogole a ostatnia moja kampania to pożal się Boże startery Play emotka
0 0

Gość: niuniu

#2663283 Napisano: 16.09.2009 10:29:09
hałas w pracy! wogóle nie mogę sie skupić!

emotka emotka emotka
0 0

Gość: aloevera

#2663286 Napisano: 16.09.2009 10:29:45
Ja też jestem juz długo, oświadczenie wysłane 100 lat temu, brałam tylko udzial w Halle Berry i już pewnie w niczym innym nie wezme bo byłam na wakacjach i nie wypełniłam żadnych ankiet na temat tych perfum bo nie zdążyłam. emotka
0 0

Gość: js28

#2663287 Napisano: 16.09.2009 10:30:10
a ja tylko raz byłam w kampanii MK Cafe i w dodatku wysłali mi niekompletny zestaw i do tej pory nie doczekałam się zaległej kawy, pomimo maili i obietnic emotka
0 0

Gość: becia1973

#2663289 Napisano: 16.09.2009 10:30:54
ilus napisał(a):

beciala napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

prozac napisał(a):

streetcom, jak zwykle - już tak dawno u nich jestem, wysłałam oswiadczenie dawno temu, a oni mnie olewają. 5 lub 6 kampanii beze mnie !!!
Teraz jeszcze miały być jakieś coś do chrupania - też mnie ominęło, ani enter, ani zupek, ani głupiej pasty nie dali (czy potrzebują kogoś w specjalnym wieku czy coś???)
O rany, jak mnie to wkurzyło !

tak jak bym siebie slyszala emotka
tez mnie ten streetcom denerwuje barz emotka emotka

dołączam się do rozżalonych emotka emotka emotka emotka
To, że mieszkam w pięknej, małej, cichej okolicy to znaczy, że nie mogę mieć zdania na temat jakiegoś produktu?

mnie też wkurza streetcom! właśnie za takie nierówne traktowanie ludzi z prowincji emotka mogli od razu w zasadach napisać, że szansę do kampanii mają tylko ludzie z dużych miast, a tak robią tylko ludziom nadzieję emotka aż czasami mam ochotę do nich napisać maila za tą dyskryminację!!! i oświecić ich, że w mniejszych miejscowościach też ludzie gotują obiady, myją zęby... emotka

już pisałam do nich w tej sprawie, ale oczywiście zero odzewu!!!!!!!!! emotka emotka emotka emotka
0 0

malutka456

#2663296 Napisano: 16.09.2009 10:33:44
becia1973 napisał(a):

ilus napisał(a):

beciala napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

prozac napisał(a):

streetcom, jak zwykle - już tak dawno u nich jestem, wysłałam oswiadczenie dawno temu, a oni mnie olewają. 5 lub 6 kampanii beze mnie !!!
Teraz jeszcze miały być jakieś coś do chrupania - też mnie ominęło, ani enter, ani zupek, ani głupiej pasty nie dali (czy potrzebują kogoś w specjalnym wieku czy coś???)

To, że mieszkam w pięknej, małej, cichej okolicy to znaczy, że nie mogę mieć zdania na temat jakiegoś produktu?

mnie też wkurza streetcom! właśnie za takie nierówne traktowanie ludzi z prowincji emotka mogli od razu w zasadach napisać, że szansę do kampanii mają tylko ludzie z dużych miast, a tak robią tylko ludziom nadzieję emotka aż czasami mam ochotę do nich napisać maila za tą dyskryminację!!! i oświecić ich, że w mniejszych miejscowościach też ludzie gotują obiady, myją zęby... emotka

już pisałam do nich w tej sprawie, ale oczywiście zero odzewu!!!!!!!!! emotka emotka emotka emotka

załapałam się do testowania pieluszek... pewnie pomyśleli, że skoro mieszkam w jakieś wiosce, to czasami nie ma u nas prądu...więc wyż demograficzny idzie w górę emotka i mnie wybrali emotka ps. dzieci jeszcze nie mam emotka
0 0

Gość: aloevera

#2663305 Napisano: 16.09.2009 10:37:06
zapisałam się właśnie do papierosów, jak mnie nie wybiorą znowu to się wkurzę!
0 0

Gość: myszka01

#2663333 Napisano: 16.09.2009 10:43:32
malutka456 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

ilus napisał(a):

beciala napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

prozac napisał(a):

załapałam się do testowania pieluszek... pewnie pomyśleli, że skoro mieszkam w jakieś wiosce, to czasami nie ma u nas prądu...więc wyż demograficzny idzie w górę emotka i mnie wybrali emotka ps. dzieci jeszcze nie mam emotka

witajcie w klubie, ja w streetcomie widocznie też jestem im zbędna
emotka emotka
0 0

gonika

#2663368 Napisano: 16.09.2009 10:52:31
A ja z racji wieku nadaję się do kawy i kremów. Ale zupki też jem, nie tylko ci młodsi, a pasta tez przydałaby się.
0 0

Gość: beata82roksana82

#2663841 Napisano: 16.09.2009 12:49:41
radosna napisał(a):

plocia napisał(a):

plocia napisał(a):

radosna napisał(a):

Oto, co otrzymałam z adresu
serwis.konsumencki@nutricia.com.pl

Dzień dobry,

Dziękuję za przekazanie nam swoich uwag dotyczących konkursu soków BoboVita.
Mieliśmy chwilową awarię w systemie głosowania, została podjęta decyzja o
wyzerowaniu głosów tak aby wszyscy uczestnicy mieli równe szanse.

Każdy użytkownik może głosować na dowolną ilość zdjęć, przy czym na jedno
zdjęcie można oddać tylko 1 głos w ciągu doby (24 h).

W tym konkursie prace wybierają internauci i jury.

Jeśli zobaczycie znowu jakiegoś oszusta, to piszcie na powyższy adres.

Odpisałam im, że powinni sami oceniać zdjęcia.

ponad 600 głosów - czy to znów uczciwe skoro usunęli poprzednie glosy?

chory ten konkurs, też im napiszę by sami wyłonili tą 30tkę i mam nadzieję że inni też do nich napiszą !!

już im napisałam, że mają sami wybrać 30tkę, i liczę że inni też napiszą - pozdrawiamy uczciwych klikaczy

Na kolejny list - z prośbą, by sami oceniali zdjęcia - tak mi odpisali:

Witam,

Pani uwagi przekazałam do osoby odpowiedzialnej za organizację konkursów w
firmie. Będziemy monitorować prace i jeśli zawyżymy nieprawidłowości,
zdjęcia zostaną zdyskwalifikowane.

Z pozdrowieniami,
Serwis Konsumencki

a mi tak napisali:

Dzień dobry,

Dziękuję za skontaktowanie się z nami. W związku z zaistniałym problemem
technicznym serwerów została podjęta decyzja o wyzerowaniu głosów tak aby
wszyscy uczestnicy mieli równe szanse.

Głosowanie w konkursie zostanie przedłużone o 12 godzin i zakończy się 1
października o godzinie 13.00.

Każdy użytkownik może głosować na dowolną ilość zdjęć, przy czym na jedno
zdjęcie można oddać tylko 1 głos w ciągu doby (24 h).

Zapraszam do udziału w promocji kaszek Bebilon, gdzie można otrzymać
przemiłego pluszowego misia Bebilon. Szczegóły konkursu dostępne na stronie
internetowej pod linkiem:
http://www.bebilo...cja-kaszek-mlecznych
-Bebilon

W trakcie przygotowania są inne konkursy. Zachęcam Panią do odwiedzania
naszych stron internetowych.

Z pozdrowieniami,
Maria Kropelnicka
Serwis Konsumencki
0 0

Gość: brightwitch

#2663869 Napisano: 16.09.2009 12:54:35
Że jestem chora i że muszę wyjść z domu.
0 0

kajeczka

#2663968 Napisano: 16.09.2009 01:25:49
wkurza mnie listonosz,od kilku dni do mnie nie przyjeżdża emotka ,tylko skrzynkę oblega... jak może emotka
0 0

Gość: wowczek

#2663988 Napisano: 16.09.2009 01:35:51
A mnie wkurza, że dałam się dziś nabrać i kupiłam ... patelnię cygańską (od Cygana, który wtargnął nam do mieszkania emotka I zapłaciłam za nią 60 zł + żel pod prysznic emotka A na Allegro taka sama za 20 zł!!! Ale jestem głupia emotka emotka emotka
0 0

martu18

#2664087 Napisano: 16.09.2009 02:21:04
ze nie zdałam egz i jutro muszę jechać na dopytkę do krk ;( emotka emotka ;(
0 0

kinga1

#2664091 Napisano: 16.09.2009 02:23:48
jaanonimka napisał(a):

prozac napisał(a):

podpinam sie emotka
0 0

Gość: iwciaj71

#2664321 Napisano: 16.09.2009 04:36:14
kinga1 napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

prozac napisał(a):

podpinam sie emotka

nie denerwujcie się dziewczynki,szkoda waszych nerwów
0 0

Gość: tosiaa

#2665077 Napisano: 16.09.2009 08:10:53
wkurza mnie program na którym pracuję w pracy, - PC Biznes - emotka
0 0

maa

#2665487 Napisano: 17.09.2009 12:27:09
aloevera napisał(a):

Ja też jestem juz długo, oświadczenie wysłane 100 lat temu, brałam tylko udzial w Halle Berry i już pewnie w niczym innym nie wezme bo byłam na wakacjach i nie wypełniłam żadnych ankiet na temat tych perfum bo nie zdążyłam. emotka

rzeczywiscie w Streetcomie jest tak ze nieodeslanie raz ankiet skutkuje wykluczeniem z kolejnych badan:(
0 0

Gość: carramba

#2665598 Napisano: 17.09.2009 06:17:17
wkurza mnie niesamowicie DEVELEY!!!
konkurs skończył się już dawno a oni nawalają do mnie mailami żebym im wysłała moje zdjęcia w dużym formacie... a niby dlaczego?! wymogi regulaminu spełniłam, wysłałam takie jakie chcieli, mogli myśleć o tym wcześniej jak formuowali regulamin!
a poza tym, niby z jakiej racji chca moje zdjęcia, skoro nic, podkreślam NIC nie wygrały!!! olali moje zdjęcia przy wyborze, w punktacji też było blisko zeru, a teraz nagle tak im się strasznie spodobały, jakby im się tak spodobały to by wygrały chyba nie?! a skoro na nagrode nie zasłużyły to po kit im one?! emotka i co? na nagrode nie zasługują, ale żeby je powiększyć i wykorzystać to są ok? o! takiego... emotka
0 0

Gość: carramba

#2665607 Napisano: 17.09.2009 06:19:21
kinga1 napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

prozac napisał(a):

podpinam sie emotka

ja również!
bo pewnie do testowania pasty do zębów trzeba spełnić konkretne wymogi... wiek, waga, wykształcenie...
0 0