Wkurza mnie...

Gość: melisa

#2677411 Napisano: 21.09.2009 09:14:21
ziolko napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

bawik70 napisał(a):

karolkas napisał(a):

wkurzyłam się na konkurs newsleterowy poradnika zdrowie i interpretacje regulaminów przez osoby siedzące w muratorze. Konkurs polega na tym, że trzeba jak najszybciej wyslać odpowiedź na pytanie zawarte w newsleterze, więc jak dostałam pytanie to wyslałam odpowiedź a za chwile powiedzialam kolezance zeby też wyslała. Jakie było moje zdziwienie gdy na wynikach okazało się ze ona wygrała a ja nie (pytanie co było nie tak? jesli kolezanka wysłała dokładnie takiego samego maila jak ja). Zadzwonilam więc do muratora, okazało się że owszem mój mail był pierwszy, wszystko z nim w porządku, dobrze odpowiedziałam,ale.... pani przyjęła zasadę grubego palca i stwierdziła ze przyzna nagrody takim osobom ktore jeszcze nic nie wygrały, a ja przed paroma miesiacami wygralam u nich jakąś książkę. Nie wspomnę że w regulaminie nic takiego nie było napisane, ze jak sie raz wygrało to już nie można wiecej. To byla interpretacja pani z muratora. I z sarkazmem zaprosiła mnie za tydzien do zabawy. A ja że za tydzien tez pani odrzuci mojego maila bo przyjmie taką a nie inną zasadę a ona, że może nie, pomyśli. Wkurza mnie takie zmienianie regulaminów. To by się nadawało na napisanie pismenej reklamacji, ale gościówa mojego maila mogła sobie sprytnie usunąć i nawet nie udowodnię że takowego wysłałam. No i te kosmetyki tego nie są warte. Ale ciekawe ile osób w taki sposób nie wygrało u nich.

Ale przecież można to sprawdzić Ty masz zapis wiadomośći wysłanej lub raport dostarczenia
Jak raz odpscisz to co konkurs to będą zasady -tego co raniej wstanie

Chamstwo i tyle emotka Ale nie pierwszy raz... Tylko trzeba walczyć o swoje!

racja... jeśli masz zapisanego maila w wysłanych i z potwierdzeniem odbioru to masz dowód - napisz reklamację na zmianę regulaminu wg własnego widzimisię... że mają trzymać się tego co piszą a nie piszą dla ludzi biorących udział w konkursie a sami go łamią emotka

taką zasadę przyjmuje większość portali, oczywiście po cichu, zero wzmianki w regulaminie. Wystarczy popatrzeć na wyniki większych portali z konkursami. Rzadko trafiają się takie same nicki, lub takie same nazwiska.
Z jednej strony wkurzałoby mnie jakbym widziała te same nicki/nazwiska, a z drugiej powinny być jasno określone zasady: np. można wygrać raz na trzy miesiące itp.

W tym konkursie opisywanym przez karokas kobita przegięła i to definitywnie. Jeśli regulamin nie miał takiego punktu, o którym wspomniała ta Pani to też bym się nieźle wkurzyła emotka
0 0

Gość: bassia5

#2677436 Napisano: 21.09.2009 09:21:16
BARDZO mnie wkurza nowa strona radia zet emotka
0 0

Gość: monis

#2677741 Napisano: 21.09.2009 10:36:55
Wkurza mnie Kubuś, że pod niektórymi etykietami nie ma nalepek z kodem!!!!!!
0 0

Gość: rademenes1

#2677771 Napisano: 21.09.2009 10:44:50
Wkurza mnie ogólnie zmiana regulaminu w trakcie konkursu I (co najgorsze ze wszystkiego) łamanie zasady prawo nie działa wstecz!!! Nagle ktoś się obudzi, że regulamin miał dziurę, którą ktoś wykorzystał? Żaden problem - zmienimy regulamin wstecz. Wrrrrrrrr. Gapowe powinno się płacić...
0 0

Gość: snupy3

#2677851 Napisano: 21.09.2009 11:04:19
melisa napisał(a):

ziolko napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

bawik70 napisał(a):

karolkas napisał(a):

wkurzyłam się na konkurs newsleterowy poradnika zdrowie i interpretacje regulaminów przez osoby siedzące w muratorze. Konkurs polega na tym, że trzeba jak najszybciej wyslać odpowiedź na pytanie zawarte w newsleterze, więc jak dostałam pytanie to wyslałam odpowiedź a za chwile powiedzialam kolezance zeby też wyslała. Jakie było moje zdziwienie gdy na wynikach okazało się ze ona wygrała a ja nie (pytanie co było nie tak? jesli kolezanka wysłała dokładnie takiego samego maila jak ja). Zadzwonilam więc do muratora, okazało się że owszem mój mail był pierwszy, wszystko z nim w porządku, dobrze odpowiedziałam,ale.... pani przyjęła zasadę grubego palca i stwierdziła ze przyzna nagrody takim osobom ktore jeszcze nic nie wygrały, a ja przed paroma miesiacami wygralam u nich jakąś książkę. Nie wspomnę że w regulaminie nic takiego nie było napisane, ze jak sie raz wygrało to już nie można wiecej. To byla interpretacja pani z muratora. I z sarkazmem zaprosiła mnie za tydzien do zabawy. A ja że za tydzien tez pani odrzuci mojego maila bo przyjmie taką a nie inną zasadę a ona, że może nie, pomyśli. Wkurza mnie takie zmienianie regulaminów. To by się nadawało na napisanie pismenej reklamacji, ale gościówa mojego maila mogła sobie sprytnie usunąć i nawet nie udowodnię że takowego wysłałam. No i te kosmetyki tego nie są warte. Ale ciekawe ile osób w taki sposób nie wygrało u nich.

Ale przecież można to sprawdzić Ty masz zapis wiadomośći wysłanej lub raport dostarczenia

racja... jeśli masz zapisanego maila w wysłanych i z potwierdzeniem odbioru to masz dowód - napisz reklamację na zmianę regulaminu wg własnego widzimisię... że mają trzymać się tego co piszą a nie piszą dla ludzi biorących udział w konkursie a sami go łamią emotka

taką zasadę przyjmuje większość portali, oczywiście po cichu, zero wzmianki w regulaminie. Wystarczy popatrzeć na wyniki większych portali z konkursami. Rzadko trafiają się takie same nicki, lub takie same nazwiska.
Z jednej strony wkurzałoby mnie jakbym widziała te same nicki/nazwiska, a z drugiej powinny być jasno określone zasady: np. można wygrać raz na trzy miesiące itp.

W tym konkursie opisywanym przez karokas kobita przegięła i to definitywnie. Jeśli regulamin nie miał takiego punktu, o którym wspomniała ta Pani to też bym się nieźle wkurzyła emotka

Zgadzam się,powinno być wyraźnie napisane,że jedna osoba może wygrać np raz na dany okres czasu,bo wtedy niepotrzebnie nie brało by się w czymś takim udziału.A to też jest przecież czyjś czas i czyjaś włożona praca,nie po to się człowiek stara żeby go na wstępie odrzucili i nie wzięli w ogóle pod uwagę jego zgłoszenia.
Swoją drogą tak jest chyba prawie wszędzie,chociaż regulaminy tego nie uwzględniają emotka
0 0

karolkas

#2677890 Napisano: 21.09.2009 11:14:39
snupy3 napisał(a):

melisa napisał(a):

ziolko napisał(a):

rademenes1 napisał(a):

bawik70 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Zgadzam się,powinno być wyraźnie napisane,że jedna osoba może wygrać np raz na dany okres czasu,bo wtedy niepotrzebnie nie brało by się w czymś takim udziału.A to też jest przecież czyjś czas i czyjaś włożona praca,nie po to się człowiek stara żeby go na wstępie odrzucili i nie wzięli w ogóle pod uwagę jego zgłoszenia.
Swoją drogą tak jest chyba prawie wszędzie,chociaż regulaminy tego nie uwzględniają emotka

napisałam juz reklamacje, zmotywowaliscie mnie emotka ciekawe co z tego wyniknie. nie chodzi mi wcale o nagrodę tylko o samą zasadę, regulaminy powinny tyczyc sie wszytkich i uczestników i organizatorów
0 0

visserarthur

#2677915 Napisano: 21.09.2009 11:20:50
ignam napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

ignam napisał(a):

Właśnie przeczytałam regulamin konkursu Zakrętka
i oniemiałam. Nie chcę za dużo pisać bo mi się same niecenzuralne wyrazy pchają. Oceńcie sami.
http://konkurs_za...ronki/regulamin.html

Przeczytałam.Nie widzę nic złego.A o co Ci chodzi?O to ,że mają mejla z onetu?No cóż... emotka

Chodzi mi o to, że zbierają same zakrętki. A butelki co? Całe szkoły mają się pętać po okolicy i odkręcać nakrętki a plastykowe butelki dalej będą sobie pływać po wodzie albo leżeć w lesie?
I to jest pod hasłem Ekologia!

nie wiem, ale wydaje mi sie, ze chodzi o to, ze butelka odkrecona krocej sie rozklada...
0 0

79magda

#2677941 Napisano: 21.09.2009 11:25:19
A mnie wkurza, że chyba już wszyscy mają kosze Dove, a ja nie... emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: taleksander

#2677948 Napisano: 21.09.2009 11:26:16
79magda napisał(a):

A mnie wkurza, że chyba już wszyscy mają kosze Dove, a ja nie... emotka emotka emotka emotka

też nie mam...ale ja nie wysyłałam zgłoszenia, to może dlatego emotka
0 0

karolkas

#2677959 Napisano: 21.09.2009 11:28:45
79magda napisał(a):

ja tez nie mam,nie martw sie , łączę sie w smutku emotka
0 0

79magda

#2677963 Napisano: 21.09.2009 11:29:56
karolkas napisał(a):

79magda napisał(a):

Już mi lepiej
emotka emotka emotka

Może po prostu spotkamy się w Londynie, a Oni wszyscy będą się tu kremami smarować emotka emotka emotka emotka
0 0

karolkas

#2677994 Napisano: 21.09.2009 11:35:16
79magda napisał(a):

karolkas napisał(a):

79magda napisał(a):

Już mi lepiej
emotka emotka emotka

Może po prostu spotkamy się w Londynie, a Oni wszyscy będą się tu kremami smarować emotka emotka emotka emotka

oby!!! kurka chcialabym emotka
0 0

Gość: potworkaa

#2677995 Napisano: 21.09.2009 11:35:27
a mnie oprócz braku kosza Dove i owieczki Lambi wkurza loteria Plusa...chętnie bym zgarnęła takie autko albo to mieszkanko a wiem, że z zawodowymi graczami nie mam po prostu szans emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#2678038 Napisano: 21.09.2009 11:45:35
to dla tych co czekają na termometr
z Prywatnego Zdrowia
Jednocześnie informujemy, że zapas termometrów wyczerpał się. Wszyscy Ci, dla których nie starczy termometrów. zostaną nagrodzeni dodatkową ilością UV Watch - opasek na rękę z czujnikiem promieni UV! Serdecznie dziękujemy za udział w naszym konkursie i zachęcamy do korzystania z naszego serwisu.
to dlatego dostałam 10 opasek uv...
0 0

Gość: pola731

#2678118 Napisano: 21.09.2009 12:10:27
wkurza mnie dziś moja własna niemoc

i jeszcze to , że im więcej osób się rejestruje z kawie z mojego linka tym mam niższą lokatę...
0 0

Gość: rademenes1

#2678190 Napisano: 21.09.2009 12:28:22
beata82roksana82 napisał(a):

z Prywatnego Zdrowia
Jednocześnie informujemy, że zapas termometrów wyczerpał się. Wszyscy Ci, dla których nie starczy termometrów. zostaną nagrodzeni dodatkową ilością UV Watch - opasek na rękę z czujnikiem promieni UV! Serdecznie dziękujemy za udział w naszym konkursie i zachęcamy do korzystania z naszego serwisu.

Ale 10 opaskami nie zmierzę sobie temperatury ... wrrrr, można było przypuszczać, że tak się to wszystko skończy emotka
0 0

Gość: minia

#2678247 Napisano: 21.09.2009 12:37:43
rademenes1 napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

z Prywatnego Zdrowia

Ale 10 opaskami nie zmierzę sobie temperatury ... wrrrr, można było przypuszczać, że tak się to wszystko skończy emotka

te opaski t badziewie !
na termometr czekam
0 0

Gość: ati88

#2678258 Napisano: 21.09.2009 12:39:31
wkurza mnie to

2009-09-21 Zaproś znajomych do Klubu GfK! 2 // 468

2009-09-21 Zaproś znajomych do Klubu GfK! 25 // 466

2 p ? a miało być wszytkie po 25 emotka
0 0

Gość: mandaryna4

#2678408 Napisano: 21.09.2009 01:26:35
Mnie wikurzyło dziś stronka lays tam gdzie trza uzbierać 1000zł,a mi brakowało ino 0,03grosze masakra
0 0

ciasssteczko

#2678809 Napisano: 21.09.2009 04:49:31
wkurzyla mnie rexona, jak sie nie ma kasy na nagrody to sie ich nie oferuje w konkursie, a nie chowa regulamin i podmienia wygrane emotka
0 0