Wkurza mnie...

Gość: gocha26

#2665644 Napisano: 17.09.2009 06:28:31
carramba napisał(a):

wkurza mnie niesamowicie DEVELEY!!!
konkurs skończył się już dawno a oni nawalają do mnie mailami żebym im wysłała moje zdjęcia w dużym formacie... a niby dlaczego?! wymogi regulaminu spełniłam, wysłałam takie jakie chcieli, mogli myśleć o tym wcześniej jak formuowali regulamin!
a poza tym, niby z jakiej racji chca moje zdjęcia, skoro nic, podkreślam NIC nie wygrały!!! olali moje zdjęcia przy wyborze, w punktacji też było blisko zeru, a teraz nagle tak im się strasznie spodobały, jakby im się tak spodobały to by wygrały chyba nie?! a skoro na nagrode nie zasłużyły to po kit im one?! emotka i co? na nagrode nie zasługują, ale żeby je powiększyć i wykorzystać to są ok? o! takiego... emotka

ja bym nie wysłała - tym bardziej że nic nie wygrałaś
0 0

piszczowata

#2665849 Napisano: 17.09.2009 07:24:01
carramba napisał(a):

kinga1 napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

prozac napisał(a):

streetcom, jak zwykle - już tak dawno u nich jestem, wysłałam oswiadczenie dawno temu, a oni mnie olewają. 5 lub 6 kampanii beze mnie !!!
Teraz jeszcze miały być jakieś coś do chrupania - też mnie ominęło, ani enter, ani zupek, ani głupiej pasty nie dali (czy potrzebują kogoś w specjalnym wieku czy coś???)
O rany, jak mnie to wkurzyło !

tak jak bym siebie slyszala emotka
tez mnie ten streetcom denerwuje barz emotka emotka

podpinam sie emotka

ja również!
bo pewnie do testowania pasty do zębów trzeba spełnić konkretne wymogi... wiek, waga, wykształcenie...

i ja się przyłączam do grona wkurzonych emotka
a jak do nich dzwoniłam i pytałam kiedy łaskawie maja zamiar zlikwidować z mojego profilu propozycję wypełnienia formularza rejestracyjnego to odp ze lada dzień... i tak czekam ponad miesiąc , plus oczywiście 3 miesiące od przesłania go do nich ... ( bo właśnie dlatego dzowniłam, że juz dawno wysłałam )ehhh
chyba po prostu nie chca mnie emotka
0 0

kinga1

#2665855 Napisano: 17.09.2009 07:25:19
piszczowata napisał(a):

carramba napisał(a):

kinga1 napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

prozac napisał(a):

streetcom, jak zwykle - już tak dawno u nich jestem, wysłałam oswiadczenie dawno temu, a oni mnie olewają. 5 lub 6 kampanii beze mnie !!!
Teraz jeszcze miały być jakieś coś do chrupania - też mnie ominęło, ani enter, ani zupek, ani głupiej pasty nie dali (czy potrzebują kogoś w specjalnym wieku czy coś???)

podpinam sie emotka

ja również!
bo pewnie do testowania pasty do zębów trzeba spełnić konkretne wymogi... wiek, waga, wykształcenie...

a jak do nich dzwoniłam i pytałam kiedy łaskawie maja zamiar zlikwidować z mojego profilu propozycję wypełnienia formularza rejestracyjnego to odp ze lada dzień... i tak czekam ponad miesiąc , plus oczywiście 3 miesiące od przesłania go do nich ... ( bo właśnie dlatego dzowniłam, że juz dawno wysłałam )ehhh

wydaje mi sie ze za duzo nas tam
0 0

Gość: ninka28

#2665894 Napisano: 17.09.2009 07:43:40
kinga1 napisał(a):

piszczowata napisał(a):

carramba napisał(a):

kinga1 napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

prozac napisał(a):

podpinam sie emotka

ja również!

co do tej kampani o paście to były ankiety o papierosach i jak ktoś podał że pali to raczej ni dostał a o tym kto się lapie do danej kampani decyduje to jak się odpowiada na ankiety jeśli nie masz dzieci to nie dadzą ci nocnika do testowania:) to oczywiście tylko zlilustrowanie zasady
0 0

Gość: nineczka17

#2665899 Napisano: 17.09.2009 07:45:33
ninka28 napisał(a):

kinga1 napisał(a):

piszczowata napisał(a):

carramba napisał(a):

kinga1 napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

prozac napisał(a):

podpinam sie emotka

ja również!

co do tej kampani o paście to były ankiety o papierosach i jak ktoś podał że pali to raczej ni dostał a o tym kto się lapie do danej kampani decyduje to jak się odpowiada na ankiety jeśli nie masz dzieci to nie dadzą ci nocnika do testowania:) to oczywiście tylko zlilustrowanie zasady

ja zaznaczylam ze nie pale i nie testuje pasty emotka
0 0

Gość: ninka28

#2665902 Napisano: 17.09.2009 07:46:24
nineczka17 napisał(a):

ninka28 napisał(a):

kinga1 napisał(a):

piszczowata napisał(a):

carramba napisał(a):

kinga1 napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

prozac napisał(a):

podpinam sie emotka

ja również!

ja zaznaczylam ze nie pale i nie testuje pasty emotka

to może jeszcze jakiś czynnik był decydujący - zaewne dają tylko tym co spełniają ich wymogi czyli nie pali ma rodziną itp.
0 0

Gość: opal1977

#2666013 Napisano: 17.09.2009 08:14:11
że moja córcia ma nogę w gipsie
0 0

katmich

#2666045 Napisano: 17.09.2009 08:23:24
wkurza mnie że napalam sie jak arab na kurs pilotażu czekając na odbiór nagrody a potem jak ją odbieram to czuję zawód, że jest taka kiepska... dzisiaj odebrałam nagrodę z planety kobiet.. miała być książka kosmetyki i korale.. ksiązka używana (poradnik nt. rozwodu!!), korale tandetne, a kosmetyki to próbki emotka

TEŻ TAK MACIE?? emotka emotka emotka
0 0

Gość: coring

#2667328 Napisano: 17.09.2009 01:43:08
wkurza mnie czekanie na wyniki konkursow emotka
0 0

ismena

#2667368 Napisano: 17.09.2009 01:57:44
wkurza mnie, że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że pewna osoba z forum mnie oszukała emotka
0 0

Gość: cocunia

#2667373 Napisano: 17.09.2009 01:58:19
Że jestem chora i że muszę wyjść z domu.

Gość: grusia

#2667450 Napisano: 17.09.2009 02:25:48
carramba napisał(a):

konkurs skończył się już dawno a oni nawalają do mnie mailami żebym im wysłała moje zdjęcia w dużym formacie... a niby dlaczego?! wymogi regulaminu spełniłam, wysłałam takie jakie chcieli, mogli myśleć o tym wcześniej jak formuowali regulamin!
a poza tym, niby z jakiej racji chca moje zdjęcia, skoro nic, podkreślam NIC nie wygrały!!! olali moje zdjęcia przy wyborze, w punktacji też było blisko zeru, a teraz nagle tak im się strasznie spodobały, jakby im się tak spodobały to by wygrały chyba nie?! a skoro na nagrode nie zasłużyły to po kit im one?! emotka i co? na nagrode nie zasługują, ale żeby je powiększyć i wykorzystać to są ok? o! takiego... emotka

Mni eo to poproszono jeszcze przed wynikami. Moglo to sluzyc temu by sprawdzic czy jestes autorem zdjecia - zazwyczaj autor bedzie mial foto w oryginalnym rozmiarze, jest tez mozliwosc ze ktos zglosil Twoje zdjecie jako kradzione i chca sprawdzic czy tp prawda. Nie ma sie co oburzac.
0 0

Gość: aka

#2667742 Napisano: 17.09.2009 04:04:25
wkurza mnie, że na jedną z nagród czekam od lutego emotka
0 0

Gość: carramba

#2669307 Napisano: 18.09.2009 06:07:17
grusia napisał(a):

carramba napisał(a):

Mni eo to poproszono jeszcze przed wynikami. Moglo to sluzyc temu by sprawdzic czy jestes autorem zdjecia - zazwyczaj autor bedzie mial foto w oryginalnym rozmiarze, jest tez mozliwosc ze ktos zglosil Twoje zdjecie jako kradzione i chca sprawdzic czy tp prawda. Nie ma sie co oburzac.

nie, to nie tak! najpierw były maile potem telefony, chodzi właśnie o to, że moje zdjęcie nie jest im potrzebne do tego aby mnie zweryfikować jako autora, tylko dlatego że tak iom się spodobało, że chcą je wykorzystać do swoich celów, a zdjęcie konkursowe ma za mały format do tego, potrzebują zdjęcie w duuużej rozdzielczości bo tak małego nie da się powiększyć żeby wydrukować ...!!! to co? na nagrode nie zasłużyło, ale żeby je wykorzystać do własnych celów to jest ok?! niedoczekanie!!!

0 0

monia24

#2669339 Napisano: 18.09.2009 06:17:11
aka napisał(a):

Kochana to jeszcze nic, nadal czekam na kieliszki z Soplicy i zupkę Vifona, a te konki były w zeszłym roku emotka emotka emotka
0 0

Gość: korni84

#2669846 Napisano: 18.09.2009 08:30:37
monia24 napisał(a):

aka napisał(a):

Kochana to jeszcze nic, nadal czekam na kieliszki z Soplicy i zupkę Vifona, a te konki były w zeszłym roku emotka emotka emotka

Vifon!! też na tą zupkę czekam emotka emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2670150 Napisano: 18.09.2009 09:50:46
Witam
Z powodu prób oszukania mechanizmu głosowania przez niektóre
uczestniczki, jesteśmy zmuszeni do zweryfikowania głosów oddanych na
uczestniczki konkursu Twarz Euphory.
    Na każdy z podanych w głosowaniu adres e-mail została wysłana
wiadomość z linkiem aktywacyjnym. Jeżeli głosował(aś)(eś) w
konkursie kliknij w poniższy
link
Jakoś na niczyją twarz nie głosowałem emotka
0 0

jasnoska

#2670196 Napisano: 18.09.2009 10:00:27
krzyszu napisał(a):

Witam
Z powodu prób oszukania mechanizmu głosowania przez niektóre
uczestniczki, jesteśmy zmuszeni do zweryfikowania głosów oddanych na
uczestniczki konkursu Twarz Euphory.
    Na każdy z podanych w głosowaniu adres e-mail została wysłana
wiadomość z linkiem aktywacyjnym. Jeżeli głosował(aś)(eś) w
konkursie kliknij w poniższy
link
Jakoś na niczyją twarz nie głosowałem emotka

nie tylko Ty
0 0

Gość: taleksander

#2670809 Napisano: 18.09.2009 12:43:44
wkurza mnie, że w moim sąsiedztwie właśnie zaczęła się budowa bloku komunalnego. Dookoła wspólnoty a pomiędzy nimi komuna. No, super, ... mać
0 0

Gość: aka

#2670843 Napisano: 18.09.2009 12:48:07
smutno mi, że nie mam sms z mjm, niedługo nie będzie czym odkurzać emotka
0 0