Wkurza mnie...

Gość: taleksander

#2670900 Napisano: 18.09.2009 12:57:44
aka napisał(a):

smutno mi, że nie mam sms z mjm, niedługo nie będzie czym odkurzać emotka

też nie mam, ale taki denny był ten konkurs. Chodziło o wyciągnięcie kasy
0 0

Gość: barbara1910

#2670906 Napisano: 18.09.2009 12:58:42
krzyszu napisał(a):

Witam
Z powodu prób oszukania mechanizmu głosowania przez niektóre
uczestniczki, jesteśmy zmuszeni do zweryfikowania głosów oddanych na
uczestniczki konkursu Twarz Euphory.
    Na każdy z podanych w głosowaniu adres e-mail została wysłana
wiadomość z linkiem aktywacyjnym. Jeżeli głosował(aś)(eś) w
konkursie kliknij w poniższy
link
Jakoś na niczyją twarz nie głosowałem emotka

w tym konkursie brała udział mariolkal ,jesli ktos jej głosował to potwierdzcie
w temacie wkurzona jestem na dove
emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2671007 Napisano: 18.09.2009 01:23:04
taleksander napisał(a):

aka napisał(a):

też nie mam, ale taki denny był ten konkurs. Chodziło o wyciągnięcie kasy

a mnie wkurza ze smsy tam są po 5 zł. Czy jedno zgłoszenie to 10 zł. zgłupieli chyba emotka
0 0

ignam

#2675455 Napisano: 20.09.2009 01:19:08
Właśnie przeczytałam regulamin konkursu Zakrętka
i oniemiałam. Nie chcę za dużo pisać bo mi się same niecenzuralne wyrazy pchają. Oceńcie sami.
http://konkurs_za...ronki/regulamin.html
0 0

Gość: aneczka155

#2675462 Napisano: 20.09.2009 01:22:34
ignam napisał(a):

i oniemiałam. Nie chcę za dużo pisać bo mi się same niecenzuralne wyrazy pchają. Oceńcie sami.

Przeczytałam.Nie widzę nic złego.A o co Ci chodzi?O to ,że mają mejla z onetu?No cóż... emotka
0 0

malineczka23

#2675471 Napisano: 20.09.2009 01:26:56
smutno mi że poszłam na l4 gdyż za chorowałam zaledwie 4 dni , wróciłam do pracy i dostałam wypowiedzenie emotka ale chamstwo człowiek zachorować nie może! emotka
0 0

ignam

#2675473 Napisano: 20.09.2009 01:27:20
aneczka155 napisał(a):

ignam napisał(a):

Przeczytałam.Nie widzę nic złego.A o co Ci chodzi?O to ,że mają mejla z onetu?No cóż... emotka

Chodzi mi o to, że zbierają same zakrętki. A butelki co? Całe szkoły mają się pętać po okolicy i odkręcać nakrętki a plastykowe butelki dalej będą sobie pływać po wodzie albo leżeć w lesie?
I to jest pod hasłem Ekologia!
0 0

Gość: aneczka155

#2675478 Napisano: 20.09.2009 01:28:47
malineczka23 napisał(a):

smutno mi że poszłam na l4 gdyż za chorowałam zaledwie 4 dni , wróciłam do pracy i dostałam wypowiedzenie emotka ale chamstwo człowiek zachorować nie może! emotka

emotka emotka

0 0

malineczka23

#2675493 Napisano: 20.09.2009 01:32:48
aneczka155 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

emotka emotka

troszke lepiej ale jak sobie pomyśle ze jestem bez pracy to normalnie ryczeć mi się chce! emotka
0 0

malineczka23

#2675502 Napisano: 20.09.2009 01:35:57
smutno mi że ciągle nie ma wyników z Herbala z reala,i z Garniera gdzie były Kanary do wygrania emotka
0 0

Gość: monis

#2675561 Napisano: 20.09.2009 02:43:07
Forumowiczka o nicku martita82 uważajcie na nią, za głosy miałam dostać kody, jednak okazały się albo fałszywe albo zużyte. Uwaga na nią!!!!!!
0 0

trojan

#2675563 Napisano: 20.09.2009 02:46:07
malineczka23 napisał(a):

smutno mi że ciągle nie ma wyników z Herbala z reala,i z Garniera gdzie były Kanary do wygrania emotka

herbal w realu trwał do 16.09 wieć jeszcze maja troche czasu na rozwiązanie
0 0

Gość: js28

#2675565 Napisano: 20.09.2009 02:49:54
aka napisał(a):

ja też nie mam emotka . Chciałabym przeczytać te cudowne hasła które wygrały.
0 0

dysia

#2675573 Napisano: 20.09.2009 02:53:03
trojan napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

herbal w realu trwał do 16.09 wieć jeszcze maja troche czasu na rozwiązanie

bodajże 2 tygodnie
0 0

karolkas

#2676276 Napisano: 20.09.2009 07:55:42
wkurzyłam się na konkurs newsleterowy poradnika zdrowie i interpretacje regulaminów przez osoby siedzące w muratorze. Konkurs polega na tym, że trzeba jak najszybciej wyslać odpowiedź na pytanie zawarte w newsleterze, więc jak dostałam pytanie to wyslałam odpowiedź a za chwile powiedzialam kolezance zeby też wyslała. Jakie było moje zdziwienie gdy na wynikach okazało się ze ona wygrała a ja nie (pytanie co było nie tak? jesli kolezanka wysłała dokładnie takiego samego maila jak ja). Zadzwonilam więc do muratora, okazało się że owszem mój mail był pierwszy, wszystko z nim w porządku, dobrze odpowiedziałam,ale.... pani przyjęła zasadę grubego palca i stwierdziła ze przyzna nagrody takim osobom ktore jeszcze nic nie wygrały, a ja przed paroma miesiacami wygralam u nich jakąś książkę. Nie wspomnę że w regulaminie nic takiego nie było napisane, ze jak sie raz wygrało to już nie można wiecej. To byla interpretacja pani z muratora. I z sarkazmem zaprosiła mnie za tydzien do zabawy. A ja że za tydzien tez pani odrzuci mojego maila bo przyjmie taką a nie inną zasadę a ona, że może nie, pomyśli. Wkurza mnie takie zmienianie regulaminów. To by się nadawało na napisanie pismenej reklamacji, ale gościówa mojego maila mogła sobie sprytnie usunąć i nawet nie udowodnię że takowego wysłałam. No i te kosmetyki tego nie są warte. Ale ciekawe ile osób w taki sposób nie wygrało u nich.
0 0

Gość: cobra176

#2676295 Napisano: 20.09.2009 08:01:42
Chamstwo i tyle można o tym powiedzieć. Ale co my płotki możemy zrobić, jeśli taka Pani ma takie swoje widzimisie emotka
0 0

bawik70

#2676326 Napisano: 20.09.2009 08:12:59
karolkas napisał(a):

wkurzyłam się na konkurs newsleterowy poradnika zdrowie i interpretacje regulaminów przez osoby siedzące w muratorze. Konkurs polega na tym, że trzeba jak najszybciej wyslać odpowiedź na pytanie zawarte w newsleterze, więc jak dostałam pytanie to wyslałam odpowiedź a za chwile powiedzialam kolezance zeby też wyslała. Jakie było moje zdziwienie gdy na wynikach okazało się ze ona wygrała a ja nie (pytanie co było nie tak? jesli kolezanka wysłała dokładnie takiego samego maila jak ja). Zadzwonilam więc do muratora, okazało się że owszem mój mail był pierwszy, wszystko z nim w porządku, dobrze odpowiedziałam,ale.... pani przyjęła zasadę grubego palca i stwierdziła ze przyzna nagrody takim osobom ktore jeszcze nic nie wygrały, a ja przed paroma miesiacami wygralam u nich jakąś książkę. Nie wspomnę że w regulaminie nic takiego nie było napisane, ze jak sie raz wygrało to już nie można wiecej. To byla interpretacja pani z muratora. I z sarkazmem zaprosiła mnie za tydzien do zabawy. A ja że za tydzien tez pani odrzuci mojego maila bo przyjmie taką a nie inną zasadę a ona, że może nie, pomyśli. Wkurza mnie takie zmienianie regulaminów. To by się nadawało na napisanie pismenej reklamacji, ale gościówa mojego maila mogła sobie sprytnie usunąć i nawet nie udowodnię że takowego wysłałam. No i te kosmetyki tego nie są warte. Ale ciekawe ile osób w taki sposób nie wygrało u nich.

Ale przecież można to sprawdzić Ty masz zapis wiadomośći wysłanej lub raport dostarczenia
Jak raz odpscisz to co konkurs to będą zasady -tego co raniej wstanie
0 0

Gość: rademenes1

#2677301 Napisano: 21.09.2009 08:50:30
bawik70 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Ale przecież można to sprawdzić Ty masz zapis wiadomośći wysłanej lub raport dostarczenia

Chamstwo i tyle emotka Ale nie pierwszy raz... Tylko trzeba walczyć o swoje!
0 0

ziolko

#2677313 Napisano: 21.09.2009 08:53:41
rademenes1 napisał(a):

bawik70 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Chamstwo i tyle emotka Ale nie pierwszy raz... Tylko trzeba walczyć o swoje!

racja... jeśli masz zapisanego maila w wysłanych i z potwierdzeniem odbioru to masz dowód - napisz reklamację na zmianę regulaminu wg własnego widzimisię... że mają trzymać się tego co piszą a nie piszą dla ludzi biorących udział w konkursie a sami go łamią emotka
0 0

Gość: pannanikt

#2677376 Napisano: 21.09.2009 09:06:00
wkurza mnie choroba emotka
0 0