Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

cb656

#7240473 Napisano: 13.02.2025 16:28:23
Wkurza mnie, że nie mogę ponownie odnaleźć zdjęcia na dysku, choć przed godziną gdzieś je widziałem, a teraz by się przydało, ech! emotka emotka
1 kumulacja 0

stokrotka238

#7240474 Napisano: 13.02.2025 16:29:07
Chyba zawaliłam rozmowę kwalifikacyjną dziś 😪, ale chociaż jestem już stara to moja pierwsza w życiu.... Wątpię by zadzwonili bo duża konkurencja...
0 0

donia7

#7240476 Napisano: 13.02.2025 16:39:38
stokrotka238 napisał(a):

Chyba zawaliłam rozmowę kwalifikacyjną dziś 😪, ale chociaż jestem już stara to moja pierwsza w życiu.... Wątpię by zadzwonili bo duża konkurencja...

Jak ja poszłam na pierwszą w życiu rozmowę kwalifikacyjną (też już jako stara osoba emotka ), to mimo konkurencji za 3 dni zadzwonili, że zaczynamy pracę emotka  więc trzymam kciuki!

atyde25

#7240537 Napisano: 14.02.2025 09:47:06
Tez trzymam kciuki za rozmowę o pracę.
Najgorsze, że nie wiem jak teraz z podejściem.
Ale gadają tak super ,zadzwonimy, odezwiemy się i niestety nawet słowem. Przykre takie lekceważenie emotka

No ale nie o tym.
Nic mi się nie udaje ,nic .
Co zamówię to niewypał, co wypełnię to źle.
To jak z powiedzenia pechowemu nawet cegła na łeb spadnie w drewnianym kościele.

MDL

#7240538 Napisano: 14.02.2025 09:52:02
stokrotka238 napisał(a):

Może zrobi Ci się raźniej...jestem w podobnej sytuacji 🖐👊 Ale...podchodzę do tego tak, że wszystko jest po coś, tak miało być, widocznie ta praca nie była pisana i będzie kolejna, choć im dłużej to trwa to pojawią się stres 🥺 Chociaż może jeszcze się odezwą, trzymam kciuki ✊️👍
0 0

stokrotka238

#7240546 Napisano: 14.02.2025 10:16:23
MDL napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Może zrobi Ci się raźniej...jestem w podobnej sytuacji 🖐👊 Ale...podchodzę do tego tak, że wszystko jest po coś, tak miało być, widocznie ta praca nie była pisana i będzie kolejna, choć im dłużej to trwa to pojawią się stres 🥺 Chociaż może jeszcze się odezwą, trzymam kciuki ✊️👍

Niby mają czas do pt za tydzień, ale wątpię...
0 0

ziolko

#7240586 Napisano: 14.02.2025 12:53:32
Wkurzają mnie święte i niemyślące osoby w sklepach i pod sklepami.
W sklepach, bo stawiają wózki czy koszyki na kółkach na środku alejki i coś sobie wybierają. Mają w nosie to, że zastawiają alejkę i nie można ich swobodnie ominąć.
A pod sklepami dlatego, że parkują przy wejściu. Jakby mogli to by wjechali do środka

atyde25

#7240776 Napisano: 15.02.2025 17:58:37
Ludzie w sklepach tracą niestety rozum.
W Biedrze są 2 rodzaje wózków trochę mniejsze i wielkie takie.
No i ktoś tak wstawił duże ,że zaklinował 1 mały i nie mogłam dopiąć swojego małego który po zakupach chciałam oddać.
A mam zaniki pamięci i zapomniałam, że mam 2 żetony zamienne za 1 zeta.
Nie dość, że zamieniałam 2 razy 50 groszy by ten wózek zamienić w kasie zwykłej ludzie chcieli mnie zabić ,że kasjerce głowę zawracam.
No i stoję i myślę co mam zrobić akurat pani stała i znowu na złotówkę zamieniłam od niej by ten duży odblokować i mały wózek podpiąć. Upociłam się ,cała w nerwach. Niby mogłam olać tę złotówkę.
A pani ta co mi zamieniła na całą 1 zł o upadły pani żetony. I nie musiałam walczyć o wymianę na te złotówki. Ale wkurzona byłam.
No zapomniałam nigdy nie  korzystam w Biedrze z wózków a tych zwykłych czerwonych koszyków z kółkami.
0 0

atyde25

#7240777 Napisano: 15.02.2025 18:00:44
Ale nie o tym w żabie byłam i pani teraz princepolo upycha a ja grześki na promo.
Może pani wymieni na princepolo. Mówię nie potrzebuję na promocję.
Nie wiem czy princepolo teraz ma promo bo mnie zrazili do siebie i nie biorę udziału w tej marce.
Całe życie na przypale bo ludzie nie wiedzą nić o konkach promo , no kto normalny się w to bawi bez urazy.

dany-duszek

#7240840 Napisano: 16.02.2025 11:19:44
atyde25 napisał(a):

Ale nie o tym w żabie byłam i pani teraz princepolo upycha a ja grześki na promo.
Może pani wymieni na princepolo. Mówię nie potrzebuję na promocję.
Nie wiem czy princepolo teraz ma promo bo mnie zrazili do siebie i nie biorę udziału w tej marce.
Całe życie na przypale bo ludzie nie wiedzą nić o konkach promo , no kto normalny się w to bawi bez urazy.

tak, teraz w każdej żabce mają promować wafle princepolo, pewnie princepolo zapłaciło za promocję przez pracowników żabka.
0 0

atyde25

#7241007 Napisano: 17.02.2025 11:29:45
Czemu Nivea wymaga wydrukowania i wysłania formularza przy wygraniu zestawu paru kosmetyków.
Ten poprzedni formularz na stronie gdy Goldeny rządziły był 100 razy lepszy.
A tak wiele zachodu o nic.
I już od poniedziałku mam spaprany tydzień. Powinni odsyłkę tradycyjną pocztą jeszcze zlecić.
0 0

martaxxx73

#7241027 Napisano: 17.02.2025 12:32:23
Wkurza mnie punk karny za to, że prawidłowo wysłałam zgłoszenie na Ptasie mleczko. 13 lutego wysłałam wieczorem, bo dowiedziałam się o tym konkursie w tym samym dniu z ekonkursów. 14 lutego dostałam informację, że wygrałam Pochwaliłam się na forum( chyba już się nie będę chwalić-nauczka na przyszłość). Nawet nie miałam pojęcia kiedy będą informować. Z regulaminu dxisiaj  przeczytałam, że na koniec tygodnia - to jakie ja przestępstwo popełniłam, że dostałam punk karny!!!
,, Na koniec każdego tygodnia trwania konkursu komisja konkursowa wybierze 20
uczestników uprawnionych do odebrania nagrody głównej oraz 40 uczestników""- czytajcie regulaminy że zrozumieniem
1 panasa 0

niunio

#7241030 Napisano: 17.02.2025 12:50:26
martaxxx73 napisał(a):

Wkurza mnie punk karny za to, że prawidłowo wysłałam zgłoszenie na Ptasie mleczko. 13 lutego wysłałam wieczorem, bo dowiedziałam się o tym konkursie w tym samym dniu z ekonkursów. 14 lutego dostałam informację, że wygrałam Pochwaliłam się na forum( chyba już się nie będę chwalić-nauczka na przyszłość). Nawet nie miałam pojęcia kiedy będą informować. Z regulaminu dxisiaj  przeczytałam, że na koniec tygodnia - to jakie ja przestępstwo popełniłam, że dostałam punk karny!!!
uczestników uprawnionych do odebrania nagrody głównej oraz 40 uczestników""- czytajcie regulaminy że zrozumieniem

Konkurs rozpoczął się 3 lutego, w poniedziałek i kończy się 9 marca, w niedzielę. Jaki podział na etapy tygodniowe proponujesz w swojej wersji zdarzeń?
0 0

mietowa

#7241032 Napisano: 17.02.2025 12:53:33
niunio napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Konkurs rozpoczął się 3 lutego, w poniedziałek i kończy się 9 marca, w niedzielę. Jaki podział na etapy tygodniowe proponujesz w swojej wersji zdarzeń?

Ja nie grałam w tym konkursie, moja koleżanka tak. I tu była identyczna sytuacja - wysłane 13-go, wygrana 14-go.

martaxxx73

#7241033 Napisano: 17.02.2025 12:54:12
Na moim przykładzie jeżeli wysłałam 13 lutego zgłoszenie, a informacje o wygranej dostałam w piątek to oznacza, że w piątki wybierają zwycięzców. Myślę, że co piątki będą informować. Nie wysłałam wcześniej nic, no nie wiedziałam o tym konkursie.
0 0

niunio

#7241034 Napisano: 17.02.2025 12:57:20
mietowa napisał(a):

niunio napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Ja nie grałam w tym konkursie, moja koleżanka tak. I tu była identyczna sytuacja - wysłane 13-go, wygrana 14-go.

Nie ma to najmniejszego sensu. Jeśli tak faktycznie było, to zwracam honor i przepraszam pokrzywdzonych. emotka
1 mietowa 0

zof83

#7241037 Napisano: 17.02.2025 13:01:57
niunio napisał(a):

mietowa napisał(a):

niunio napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Nie ma to najmniejszego sensu. Jeśli tak faktycznie było, to zwracam honor i przepraszam pokrzywdzonych. emotka

Zapewne nie było tylu grających, ile nagród w pierwszym tygodniu konkursu i wybrali z kolejnego... Inaczej nie da się tego wytłumaczyc
1 izak1000 0

stokrotka238

#7241049 Napisano: 17.02.2025 13:54:56
Wkurza mnie to, że nie ma teraz żadnych fajnych konkursów, tylko same loterie emotka  Tak liczyłam na 30lecie Biedry, a póki co nic nie słychać o jakimś mega konkursie...
1 niunio 0

nanajka81

#7241054 Napisano: 17.02.2025 13:57:47
stokrotka238 napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie ma teraz żadnych fajnych konkursów, tylko same loterie emotka  Tak liczyłam na 30lecie Biedry, a póki co nic nie słychać o jakimś mega konkursie...

Teraz pojawiają się głównie bramki. Inwestuj dużo w słodkie badziewie a może ci się uda coś trafić (choć większa szansa że nie). Biedra to może jeszcze się rozkręci, początek roku dopiero.

atyde25

#7241058 Napisano: 17.02.2025 14:07:13
Ale mi ciśnienie podskoczyło dobrze, że smartwacha nie mam założonego.
123 zł brutto ten zestaw Nivea.
Co jeszcze mamy za nich zrobić sami sobie te g.. kupić jako nagrodę wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
0 0