Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Kiciunia21
Postów 1210
Data rejestracji 11.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bluza leży na dnie szafy, a jest fajnie wykonana i z porządnej tkaniny.
Kiciunia21
Postów 1210
Data rejestracji 11.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ej
nanajka81
Postów 5517
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: cb656
Tworzą poematy na tomik wierszy prawie. Nie oceniam treści, które może i nawet są kreatywne, ale irytuje mnie powszechność występowania tego zjawiska. Konsekwencje?
No niestety, Organizatorzy to łykają jak gęś kluchy i rozkosznie chichocząc, jak beztroska blondynka Grażynka w kąpieli z gumową kaczuszką, stwierdzają później, po uwagach, że nieuczciwie jest nie przestrzegać własnych zasad i nagradzać teksty NIEREGULAMINOWE, iż Otóż Q
Gość: Aganaluzie
ziolko
Postów 10421
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiele lat temu na ryneczku przymierzałam spodnie. Od rozmiaru 40 do 50. Żadne nie były dobre i niewiele różniły się między sobą
Zawsze mówię, że metkę z rozmiarem można wszyć każdą. Czasami ubranie z mniejszym jest większe od tego większego
Aktualnie ubrania jakie noszę mają rozstrzał rozmiarowy - 6 rozmiarów. Zależy co i gdzie szyte
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10421
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na świecie istnieje nie tylko Wenus z Milo, ale też Wenus z Willendorfu
ola120
Postów 802
Data rejestracji 02.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wqrza mnie, że tego nie wiem!
https://wiadomosc...ej-7194774255401888a
atlantydek
Postów 2803
Data rejestracji 08.04.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://eurosport...23216309/story.shtml
samdej
Postów 412
Data rejestracji 14.07.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I te jego pokrętne tłumaczenia..., to już ten bruk, który kładzie wyższy poziom sobą reprezentuje.
@gnieszk@
Postów 3733
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zapominajmy o rozwścieczonym, pełnym nienawiści, żądnym krwi tłumie, który gotów jest faceta zlinczować jak go tylko spotka. Żeby nie było. Zachowanie faceta beznadziejne i absolutnie go nie bronię. Ale ja za każdym razem jak obserwuję takie reakcje, które też są jakieś szalone to jestem przerażona.
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
atlantydek
Postów 2803
Data rejestracji 08.04.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 412
Data rejestracji 14.07.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3733
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i na GoWork-u każdy może wpisać co chce. Wpis kancelarii, który był tam zamieszczony (co w sumie od początku było dziwne, że tam go dali jako niby oficjalne oświadczenie) okazał się fejkiem. A kancelaria WKB Lawyers firmy pana od czapki nigdy nie reprezentowała... Ale co to kogo. Też im ludzie smarują opinie na google. I jeszcze inne firmy o nazwach podobnych do DrogBruku też obrywają, bo się paru Januszom pomyliły firmy. Jakieś szaleństwo.
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
atyde25
Postów 4097
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
Ale przykro się ten filmik oglądało