Wkurza mnie...

sergrazyna

#7302379 Napisano: 01.10.2025 17:47:17
Wysokie progi wejścia w konkursu (np. 50 zł w whiskasie w Kauflandzie) i marne nagrody emotka

atyde25

#7303548 Napisano: 06.10.2025 14:19:30
Odrealnienie ludzi którym się wydaje ,że osiągnęli  normalny poziom życia. Nie zdający sobie sprawy z jakim kłopotami i trudnościami zmaga się zwykły, szary człowiek. Brak ich empatii i gadki ktoś inny ma gorzej niż ty. A idż pan w ....I to czasami są to  osoby które powinny rozumie takie rzeczy. Wkurzające i przykre jednocześnie.

jjumbo

#7303563 Napisano: 06.10.2025 14:50:42
Wpierdzielam słodycze i niezdrowe produkty i jak na razie to wygrałem 40gr za cztery butelki oddane do automatu w Lidlu emotka  Co Wy robicie że wygrywacie
0 0

Gość: sloma_i_buty

#7303576 Napisano: 06.10.2025 15:34:17
atyde25 napisał(a):

Odrealnienie ludzi którym się wydaje ,że osiągnęli  normalny poziom życia. Nie zdający sobie sprawy z jakim kłopotami i trudnościami zmaga się zwykły, szary człowiek. Brak ich empatii i gadki ktoś inny ma gorzej niż ty. A idż pan w ....I to czasami są to  osoby które powinny rozumie takie rzeczy. Wkurzające i przykre jednocześnie.

Ludzie chętnie używają porównania do innych osób w dwóch sytuacjach. W pierwszej uważają, że posiadasz coś, co dla nich byloby wystarczające, ale nie dostrzegają Twoich trudności. Druga, zdarza się o wiele rzadziej, gdy nie wiedzą, jak zareagować na cierpienie, wątpliwości rozmówcy. Tak naprawdę to dość trudno ocenić, co jest normalnym życiem - wystarczy zerknąć na polskie miasta. Jedna kamienica jest zrobiona na błysk, druga ma zachwiane stropy. Dzikie parkingi pod kamienicznymi ścianami płaczu i nowe apartamentowce. Ludzie nadal mieszkają w famułach typu Grembach w Łodzi czy niemieckich barakach na obrzeżach Poznania na małych przestrzeniach. Bogaci ludzie z odpowiednimi znajomościami budują domy nad samymi zbiornikami wodnymi i potrafią odgrodzić nawet ścieżkę rowerowo-pieszą.
Tym wszystkim, którzy zmagają się z niestykającym budżetem, bólami ciała i brakiem witaminy D (może wywoływać depresję) życzę powodzenia. Macie prawo czuć negatywne emocje.
Jeżeli mieliście trudne dzieciństwo, młodzież, problemy zdrowotne, to też możecie odczuwać ciężar życia. Nie ma co robić z siebie siłacza i doprowadzić się do zawału.

atyde25

#7304871 Napisano: 10.10.2025 19:26:04
Zobaczyłam kawałek procesu Żaka (wypadek na trasie łazienkowskie) ale on jest bezczelny 30 lat których i taki niestety nie dostanie to kara a łagodna:( Ciśnienie mi skoczyło jego głos ,mowa ciała, wygląd .Jak z najgorszych koszmarów o przemocy i braku kary.

ziolko

#7304923 Napisano: 10.10.2025 22:28:38
atyde25 napisał(a):

Zobaczyłam kawałek procesu Żaka (wypadek na trasie łazienkowskie) ale on jest bezczelny 30 lat których i taki niestety nie dostanie to kara a łagodna:( Ciśnienie mi skoczyło jego głos ,mowa ciała, wygląd .Jak z najgorszych koszmarów o przemocy i braku kary.

Też mnie wkurza ten zadufany bucefałemotka  zero pokory, zero jakiegoś współczucia. Zabił człowieka przez swoją bezmyślność i brawurę a zachowuje się tak, jakby potrącił gołębia miejskiego albo wróbla.  
Mam nadzieję, że dostanie najwyższy możliwy wyrok.

atyde25

#7305028 Napisano: 11.10.2025 16:45:23
Jak on się zachowywał ziewał jak świadek zeznawał, sędziemu przerywał. Jak widzę to ponownie za każdym razem mam takie ciary
emotka
Wszystko rozumiem środowisko bandyckie i brak wychowania ale podstawy kultury ,takim zachowaniem jeszcze gorzej sobie zrobi.
No ale ja załamana bo liczniki mają zakładać przymusowo a moje rury mają dokładnie 49 lat. Jestem przerażona nie wiem jak to się ma udać.
0 0

wojteke-konkursy

#7305141 Napisano: 12.10.2025 10:58:05
Wkurza mnie ten rok konkursowy - zawsze październik to był moment, w którym licznik wygranych wskazywał 200, a teraz jest 150... Nie wiem czy ja się popsułem, czy jest taka konkurencja czy ludzie zaczęli używać chatów gpt do zgłoszeń!>
0 0

pikawka

#7305295 Napisano: 13.10.2025 08:58:34
Wkurzają mnie moi chłopacy… trójka moich krętaczy…. Boszeee matki chłopców!?! Czy to szarpanie, kłótnie i ciągłe afery od 7 rano kiedykolwiek się skończą emotka
0 0

pikawka

#7305296 Napisano: 13.10.2025 08:58:34
Wkurzają mnie moi chłopacy… trójka moich krętaczy…. Boszeee matki chłopców!?! Czy to szarpanie, kłótnie i ciągłe afery od 7 rano kiedykolwiek się skończą emotka
0 0

81czarnaowca

#7305297 Napisano: 13.10.2025 09:16:19
pikawka napisał(a):

Nie wiem ile twoi mają lat. I mnie w pracy już się wszyscy nauczyli, że przez pierwszą godzinę lepiej nie podchodzić do mnie aż minie mi poranny nerw. Mój najstarszym a 16 i jest coraz gorzej.
0 0

pikawka

#7305299 Napisano: 13.10.2025 09:30:26
81czarnaowca napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nie wiem ile twoi mają lat. I mnie w pracy już się wszyscy nauczyli, że przez pierwszą godzinę lepiej nie podchodzić do mnie aż minie mi poranny nerw. Mój najstarszym a 16 i jest coraz gorzej.

u mnie 2x 9 lat i 4- latek emotka
Dziś prawie spóźnieni do szkoły bo się tłukli na dywanie a najmłodszy jak mi zaje….ał kubkiem w oko to aż się poryczałam emotka

81czarnaowca

#7305303 Napisano: 13.10.2025 09:47:52
pikawka napisał(a):

81czarnaowca napisał(a):

pikawka napisał(a):

u mnie 2x 9 lat i 4- latek emotka
Dziś prawie spóźnieni do szkoły bo się tłukli na dywanie a najmłodszy jak mi zaje….ał kubkiem w oko to aż się poryczałam emotka

0 0

ktosiek1

#7305304 Napisano: 13.10.2025 09:48:00
wojteke-konkursy napisał(a):

Wkurza mnie ten rok konkursowy - zawsze październik to był moment, w którym licznik wygranych wskazywał 200, a teraz jest 150... Nie wiem czy ja się popsułem, czy jest taka konkurencja czy ludzie zaczęli używać chatów gpt do zgłoszeń!>

Może i uzywają AI, ale gorzej jeżeli agencje takie odp. wybierają - bo (przynajmniej dla mnie) na razie to te generowane odpowiedzi są kiepskiej jakości.
0 0

rudzixon

#7305324 Napisano: 13.10.2025 11:13:44
pikawka napisał(a):

Ja mam dwie dziewczynki, 2 i 4 lata. 
Kłotnie i bijatyki na porządku dziennym mimo tlumaczeń, rozmów....

nanajka81

#7305327 Napisano: 13.10.2025 11:17:43
rudzixon napisał(a):

pikawka napisał(a):

Z nastolatkami jest jeszcze gorzej... Zaczęłam rozumieć "małe dzieci mały kłopot, duże dzieci... no masakra"

pikawka

#7305335 Napisano: 13.10.2025 11:35:20
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

pikawka napisał(a):

Z nastolatkami jest jeszcze gorzej... Zaczęłam rozumieć "małe dzieci mały kłopot, duże dzieci... no masakra"

Ja z moimi nie wytrzymuje już…
jesrem introwertykiem, cały dzień na obrotach i cenię sobie spokojne wieczory a Ci wtedy zaczynają.. no oszaleć można emotka do tego ja nie pracuje więc całe dnie z nimi… wariatkowo emotka

norweska20

#7305338 Napisano: 13.10.2025 11:42:04
Wzięłam sobie dziś " urlopa" w pracy , córce chciałam zrobić wolne w szkole i  miał byc planowany  WYPAD DO ENERGYLANDI . 
W Biedronce prowiant kupiony gotowe do drogi : wpisuje trasę w mapę  Google bo mamy tam 65km w 1 stronę  a tam komunikat DZIŚ ZAMKNIETE !!!!!
No zesz k...a m.ć...nawet nie pomyślałem że tam może być czynne od środy 🫣🤪
Dobre chociaż to że tam nie dojechalysmy bo wtedy to już byłby wnerw konkretny ...a tak córkę go szkoły zawiozłam a jutro znowu rundka do majstra o urlop🫣😜

Kwiat Paproci

#7305360 Napisano: 13.10.2025 12:01:18
ciągle mi internet wybija coś w komputerze mi się psuje...... jak tu wygrywać jak mi ten NEt tak muli.....
0 0

Vexo

#7305423 Napisano: 13.10.2025 15:11:42
Podpisuję się pod tym emotka
0 0