Wkurza mnie...

elemelex

#7307408 Napisano: 21.10.2025 10:42:06
sergrazyna napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Muszę wymodzić 2 smsy na Loreala w Hebe a mam odruch wiadomo jaki jak o nich myślę i to wkurza jeszcze bardziej emotka

No patrząc na te nagrody to w ogóle się nie chce nic na to pisać emotka

Ja naprawdę muszę się postarać żeby wynaleźć co kupić na ten konkurs, wszystko mnie od nich podrażnia. Ten krem pod oczy laser costam - łzy i pieczenie. A kremy do twarzy wiekszość z alko. Jakby było wiecej bonów do hebe to bym zaryzykowała, ale jak mam wygrać zestaw alkoholowych kosmetyków to pas.
1 sambolera 0

sergrazyna

#7307411 Napisano: 21.10.2025 10:49:32
elemelex napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Muszę wymodzić 2 smsy na Loreala w Hebe a mam odruch wiadomo jaki jak o nich myślę i to wkurza jeszcze bardziej emotka

Ja naprawdę muszę się postarać żeby wynaleźć co kupić na ten konkurs, wszystko mnie od nich podrażnia. Ten krem pod oczy laser costam - łzy i pieczenie. A kremy do twarzy wiekszość z alko. Jakby było wiecej bonów do hebe to bym zaryzykowała, ale jak mam wygrać zestaw alkoholowych kosmetyków to pas.

Ja też pass. Wolę kupić paragon więcej na konkurs z fajnymi nagrodami.
0 0

FBsebastian3

#7307413 Napisano: 21.10.2025 10:59:17
Koteczka rasowa. Przez 7 lat  miała ją młoda dziewczyna,której wcisnęła ją jej szefowa. Miala inne zwierzaki. Żywiona chyba tylko suchą karmą. Musiała ją wydać bo z chłopakiem zrobiło się za dużo zwierząt i problem z wynajmem mieszkania. Niedowaga straszna. Sam puch i kości. Wzięla ją z ogłoszenia córka. Na uszach stawała i taka karma, i specjalna,i puszeczki. Nic do przodu. Po niej zeżarła wszystko moja kotka,która wrąbie wszystko. Dostałam koteczke na ponad miesiąc do siebie. Myślę sobie cosik jeść ją nauczę. No i co? NIC. Niejadek i tyle. Nie mam już pomysłów jak ją zachęcić do jedzienia i zebychoc troche przybrała
0 0

joan

#7307414 Napisano: 21.10.2025 11:01:25
FBsebastian3 napisał(a):

Koteczka rasowa. Przez 7 lat  miała ją młoda dziewczyna,której wcisnęła ją jej szefowa. Miala inne zwierzaki. Żywiona chyba tylko suchą karmą. Musiała ją wydać bo z chłopakiem zrobiło się za dużo zwierząt i problem z wynajmem mieszkania. Niedowaga straszna. Sam puch i kości. Wzięla ją z ogłoszenia córka. Na uszach stawała i taka karma, i specjalna,i puszeczki. Nic do przodu. Po niej zeżarła wszystko moja kotka,która wrąbie wszystko. Dostałam koteczke na ponad miesiąc do siebie. Myślę sobie cosik jeść ją nauczę. No i co? NIC. Niejadek i tyle. Nie mam już pomysłów jak ją zachęcić do jedzienia i zebychoc troche przybrała

A jakie ma wyniki badań laboratoryjnych? Jak weterynarz zidentyfikował źródło tej niedowagi?
0 0

FBsebastian3

#7307417 Napisano: 21.10.2025 11:06:13
joan napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

A jakie ma wyniki badań laboratoryjnych? Jak weterynarz zidentyfikował źródło tej niedowagi?

Były robione ,zdriwa,bez robali. Ostatnio weterynarz stwierdziła,ze mogła być najsłabsza w miocie. Trzymam ją pół dnia na dworze żeby chwyciła apetytu cosik bo ona taka troche balkonowo-ogródeczkowa. NIC.Za to moja poluje,zeby wlecieć i jej obrobić miske
1 kumulacja 0

pikawka

#7307418 Napisano: 21.10.2025 11:13:01
FBsebastian3 napisał(a):

Wiesz co, moja kotka była podobna. Taki pomieszany Brytyjczyk długowłosy, sierści, puchu i  wyglądała jakby z 20 kg ważyła. Ale po strzyżeniu skóra i kości. Na brzuchu normalnie jej skóra wisiała. Wyniki miałam ok, była zdrowa i wet stwierdziła, że taka jej uroda i tyle. Jadła normalnie ale tylko suchą karmę, sporadycznie saszetki. Nigdy ludzkiego jedzonka nie lubiła i nigdy nie jadła.
Po co na siłę ją tuczyć, jeśli jest zdrowa oczywiście… emotka

Cebulka

#7307431 Napisano: 21.10.2025 12:05:07
sergrazyna napisał(a):

elemelex napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja też pass. Wolę kupić paragon więcej na konkurs z fajnymi nagrodami.

Podpinam się. Wzięłam do ręki maseczkę do twarzy (najtańszy możliwy produkt promocyjny). Skład tak słaby, że nawet nie chciałabym tego użyć. A co dopiero wygrać całe pudło takiego badziewia...
1 elemelex 0

elemelex

#7307561 Napisano: 21.10.2025 20:35:00
Wkurza mnie, że wydałam 27 złotych na czekoladę, której nie chcę, żeby opowiadać o mojej pasji do piłki, której nie mam. 
Na jednej jest jakiś kod, ale nie wyobrażam sobie walczyć o kolejną porcję czekolady:D
Swoją drogą jeszcze mam Jeżyki z konkursu w którym nic nie wygrałam.
0 0

pioge7

#7307564 Napisano: 21.10.2025 20:56:43
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że wydałam 27 złotych na czekoladę, której nie chcę, żeby opowiadać o mojej pasji do piłki, której nie mam. 
Na jednej jest jakiś kod, ale nie wyobrażam sobie walczyć o kolejną porcję czekolady:D
Swoją drogą jeszcze mam Jeżyki z konkursu w którym nic nie wygrałam.

Ja wydałem dziś 27 zł na czekoladę i tą za 20 zł zostawiłem na kasie samoobsługowej emotka zapomniałem jej zabrać emotka
1 elemelex 0

rufus

#7307583 Napisano: 21.10.2025 22:05:26
A ja kupilem czekolade i ciastka zamiast drugiej czekolady emotka
0 0

samdej

#7307586 Napisano: 21.10.2025 22:08:40
rufus napisał(a):

Pocieszę, nie Ty jeden 😛

gabsterski

#7307677 Napisano: 22.10.2025 11:56:18
samdej napisał(a):

rufus napisał(a):

Pocieszę, nie Ty jeden 😛

Ja niestety też. Dwa razy emotka

zof83

#7307724 Napisano: 22.10.2025 13:23:37
Grześki i wygrana paysafecard - nagroda niby 100 zł, ale po wpisaniu na stronie zostało już 90 zł, bo 29.09 pobrano opłatę.... emotka  Jeśli ktos jeszcze niw pisał to radze to zrobić , bo 29.10 pobiorą kolejne 10 zł..
1 Yolobolo 0

donia7

#7307725 Napisano: 22.10.2025 13:24:38
rufus napisał(a):

ja się skusiłam i wzięłam 3 czekolady plus jedna gratis...ale nie maxx emotka

elmas

#7307731 Napisano: 22.10.2025 13:56:55
zof83 napisał(a):

Grześki i wygrana paysafecard - nagroda niby 100 zł, ale po wpisaniu na stronie zostało już 90 zł, bo 29.09 pobrano opłatę.... emotka  Jeśli ktos jeszcze niw pisał to radze to zrobić , bo 29.10 pobiorą kolejne 10 zł..

To się nie kwalifikuje na reklamację? Przecież wydali nagrodę w październiku, czyli w regulaminie obiecali 100 zł, a dali 90.
0 0

zof83

#7307736 Napisano: 22.10.2025 14:13:52
elmas napisał(a):

zof83 napisał(a):

To się nie kwalifikuje na reklamację? Przecież wydali nagrodę w październiku, czyli w regulaminie obiecali 100 zł, a dali 90.

Tak - masz racje, odeślę im protokół potwierdzenia nagrody z odpowiednią notatką emotka
1 elmas 0

agunia666

#7307932 Napisano: 23.10.2025 09:55:02
Wkurza mnie dziadostwo mebli za które płaci się duże pieniądze... Dziś w nocy przeżyłam szok! Złamała się nóżka od słupka w kuchni, szafka spadła cała... razem z piekarnikiem i mikrofalą, pełno szkła i wszystko to pieprzło jeszcze o blat kuchenny który pękł.😩😭 Kuchnia ma 3 lata.. mam nadzieję że uda mi się kupić drzwiczki od piekarnika i coś jeszcze da się uratować, może ma ktoś patent na naprawę blatu?
1 kumulacja 0

atyde25

#7308033 Napisano: 23.10.2025 13:36:54
Tym razem o wkurzeniu.
Ja nadal w oczekiwaniu na panów emotka
A co robi stary musiał ostatnią długą kąpiel brać ,jedzenie bo godny , a teraz od kilku godzin śpi jak dziecko bo się zmęczył.
Ale czym? Ja wszystko ogarniałam dla fachowców.
0 0

olunka

#7308034 Napisano: 23.10.2025 13:39:31
agunia666 napisał(a):

Wkurza mnie dziadostwo mebli za które płaci się duże pieniądze... Dziś w nocy przeżyłam szok! Złamała się nóżka od słupka w kuchni, szafka spadła cała... razem z piekarnikiem i mikrofalą, pełno szkła i wszystko to pieprzło jeszcze o blat kuchenny który pękł.😩😭 Kuchnia ma 3 lata.. mam nadzieję że uda mi się kupić drzwiczki od piekarnika i coś jeszcze da się uratować, może ma ktoś patent na naprawę blatu?

a może masz w ubezpieczeniu mieszkania - szklane elementy? moze by sie dalo choc ten piekarnik pod to podciagnąć

atyde25

#7308035 Napisano: 23.10.2025 13:39:48
I nawet sobie nie mogę umilić oczekiwanie trunkami bo oficjalnie postanowiłam -  ban na zakup czegokolwiek promo z %.Nie biorę udziału już w tego typu akcjach. O słyszę jakie wiercenie może i do nas dojdą.
0 0