Wkurza mnie...

atyde25

#7359390 Napisano: 29.05.2026 14:20:39
I byłam spokojna tym razem mam paragony ,vouchery zniżkowe tu ok .
Ale zawsze sprawdzam jajka bo czy nie pęknięte i czy nie brakuje. I w jednym opakowaniu wyjęte 3 sztuki. Raz się nacięłam 1 brakowało ale serio ktoś wyjął 3 sztuki i nie że się zbiły bo nie pamiętam jaki się to opakowanie na jaja nazywa było suche bez śladów zniszczenia tylko jaja zniknęły. Tak całe zakupy wyzywałam i byłam podminowana .Nienawidzę takiego czegoś mam alergię na złodziejstwo bezczelne. Tak ktoś był głodny i co miał zrobić ukradł z głodu .Ale nie przemawia do to mojej wściekłości. I zakupy na wkurzeniu coś pięknego ,mam dość a chcę jeszcze w płazie zaszaleć.
1 kumulacja 0

atyde25

#7359403 Napisano: 29.05.2026 14:40:31
Sorry ale ja nie mam regulacji emocji i jak mną coś wstrząśnie to nie mam czegoś takiego ,że się szybko uspokoję .Ale idę do ross i żabki liczę na pozytywne emocje tym razem. Masakra nikomu zaburzeń psychicznych nie życzę to jest koszmar a nie życie.
1 kumulacja 0

pikawka

#7359405 Napisano: 29.05.2026 14:43:45
-Triss- napisał(a):

Czy wy dzisiaj też macie tak rozjechaną stronę główną??

Taaak ja mam tragedia emotka (((
0 0

Kamil_K

#7359423 Napisano: 29.05.2026 16:00:10
-Triss- napisał(a):

Czy wy dzisiaj też macie tak rozjechaną stronę główną??

Jest tragedia
0 0

nawrotkatv

#7359438 Napisano: 29.05.2026 17:26:07
To ze wygrałam - cytuję:  karnet do Cinema City dla 2 osób na 12 seansów - ale pod warunkiem że będziemy podzielimy je sobie na pół i 12 filmów zaliczymy osobno. 
Skoro wysyłają karnet dla 2 osób na 12 seansów powinni wysłąć 24 bilety a nie 12 emotka
0 0

sergrazyna

#7359440 Napisano: 29.05.2026 17:37:01
nawrotkatv napisał(a):

To ze wygrałam - cytuję:  karnet do Cinema City dla 2 osób na 12 seansów - ale pod warunkiem że będziemy podzielimy je sobie na pół i 12 filmów zaliczymy osobno. 
Skoro wysyłają karnet dla 2 osób na 12 seansów powinni wysłąć 24 bilety a nie 12 emotka

trzeba do nich pisać, bo ta nagroda jest niezgodna z regulaminem... ja mam 4 takie wspaniałe zestawy emotka
0 0

jersak

#7359443 Napisano: 29.05.2026 17:47:40
sergrazyna napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

trzeba do nich pisać, bo ta nagroda jest niezgodna z regulaminem... ja mam 4 takie wspaniałe zestawy emotka

Na stronie przy danej nagrodzie jest przycisk "Szczegóły nagrody", po kliknięciu wyskakuje informacja dotycząca zestawu biletów, 12 sztuk kodów, czyli jest ok. 

W temacie: wkurza mnie prognoza pogody na jutro.
1 nanajka81 0

nawrotkatv

#7359445 Napisano: 29.05.2026 17:55:00
jersak napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Na stronie przy danej nagrodzie jest przycisk "Szczegóły nagrody", po kliknięciu wyskakuje informacja dotycząca zestawu biletów, 12 sztuk kodów, czyli jest ok. 

Dziekuję, do tego sie nie dokopałam. W takim wypadku uwazam ze zwrot "dla 2 osób na 12 seansów" jest nietrafiony. Mogli sobie odpuścic że to dla 2 osób, bo równie dobrze ich tokiem rozumowania moze byc i dla 12 osób emotka
2 jersak, aerdna 0

pieg

#7359471 Napisano: 29.05.2026 19:42:19
Wkurza mnie ta cała tajemnica z wszelkimi konkursami. Nikt nie podaje wyników, jedynie zwycięzców. Moim zdaniem powinno się publikować zwycięskie prace w każdym konkursie. Tak samo jak jakiś konkurs na ilość transakcji, to też ile kto ich zrobił. Bo tak to ci co już wygrali, to mają złotego gralla. Wiedzą jakie hasła wygrywają, ile zrobić transakcji by wygrać itp...
0 0

niewyspanamama

#7359474 Napisano: 29.05.2026 19:50:57
pieg napisał(a):

Wkurza mnie ta cała tajemnica z wszelkimi konkursami. Nikt nie podaje wyników, jedynie zwycięzców. Moim zdaniem powinno się publikować zwycięskie prace w każdym konkursie. Tak samo jak jakiś konkurs na ilość transakcji, to też ile kto ich zrobił. Bo tak to ci co już wygrali, to mają złotego gralla. Wiedzą jakie hasła wygrywają, ile zrobić transakcji by wygrać itp...

a moim zdaniem dobrze że nie publikują jaką pracą kto wygrał emotka  Przynajmniej się nie wkurzam z czym przegrałam... albo jaki gniot mnie pokonał emotka  
Skoro ktoś zna złoty środek to super - wypracował sobie "tą " wiedzę i niech mu się wiedzie, a dla mnie to znak że muszę bardziej spiąć pośladki by też znaleźć tą złotą zasadę na rozgryzienie ich  emotka

as32572

#7359480 Napisano: 29.05.2026 20:41:12
nawrotkatv napisał(a):

jersak napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Dziekuję, do tego sie nie dokopałam. W takim wypadku uwazam ze zwrot "dla 2 osób na 12 seansów" jest nietrafiony. Mogli sobie odpuścic że to dla 2 osób, bo równie dobrze ich tokiem rozumowania moze byc i dla 12 osób emotka

Ale w regulaminie nie ma tego opisu, jest tlyko informacja, że nagrodą II Stopnia jest karnet do Cinema City dla 2 osób na 12 seansów (w postaci
kodów) o wartości 324 zł.  Więc chyba powinny być 24 kody, bo inaczej to tak jak piszesz czemu nie zaszaleli i nie wpisali 12, żeby nagroda wyglądała na bardziej atrakcyjną. 
Nagroda jest w tej chwili zgodna z opisem na stronie,ale niezgodna z regulaminem. Nie wiem tylko jak z wartością, może patrząc na wartość się zgadza.
0 0

StaryJunior

#7359485 Napisano: 29.05.2026 21:01:46
sergrazyna napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Zgodna tylko z wartoscia nagrody ale nie z opisem
0 0

pieg

#7359503 Napisano: dzisiaj o 00:11:36
niewyspanamama napisał(a):

pieg napisał(a):

a moim zdaniem dobrze że nie publikują jaką pracą kto wygrał emotka  Przynajmniej się nie wkurzam z czym przegrałam... albo jaki gniot mnie pokonał emotka  
Skoro ktoś zna złoty środek to super - wypracował sobie "tą " wiedzę i niech mu się wiedzie, a dla mnie to znak że muszę bardziej spiąć pośladki by też znaleźć tą złotą zasadę na rozgryzienie ich  emotka

Nono, wybory Miss też niech będą tajne - kandydatki niech wysyłają swoje video czy foto, a w finale nawet ich nikt nie zobaczy, podamy tylko imię i pierwszą literę nazwiska.
Na olimpiadzie wszelkie dyscypliny niech będą rozgrywane za zamkniętymi drzwiami, lista najlepszych zawodników będzie też tylko z inicjałami bez podawania wyników, a kolejność na liście alfabetyczna, nie kto jaki medal dostał ; )
Wybory na prezydenta niech będą tajne, społeczeństwo niech się nie dowie ile procent uzyskali kandydaci, tylko ogłosi się na koniec kto wygrał i już.
I tak mnożyć można przykłady.
0 0

niewyspanamama

#7359504 Napisano: dzisiaj o 00:48:53
pieg napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

pieg napisał(a):

Nono, wybory Miss też niech będą tajne - kandydatki niech wysyłają swoje video czy foto, a w finale nawet ich nikt nie zobaczy, podamy tylko imię i pierwszą literę nazwiska.
Na olimpiadzie wszelkie dyscypliny niech będą rozgrywane za zamkniętymi drzwiami, lista najlepszych zawodników będzie też tylko z inicjałami bez podawania wyników, a kolejność na liście alfabetyczna, nie kto jaki medal dostał ; )
Wybory na prezydenta niech będą tajne, społeczeństwo niech się nie dowie ile procent uzyskali kandydaci, tylko ogłosi się na koniec kto wygrał i już.
I tak mnożyć można przykłady.

Konkursy to inna liga - tu udział może wziąć każdy , a w "wyborach "tylko wybrani więc to 2 różne rzeczy wg mnie...
tak samo jak jeden ma patent np na loterie bramkowe u niektórych agencji i wie kiedy słać żeby wygrać. ( przykładowo wie ,że jak wyśle o równej co do sekundy godziny bramka się otworzy - takie przyklad) i wtedy kosi nagrody dzienne dzien po dniu emotka to też znaczy że jak ma taką wiedzę , bo wwalił w to masę paragonów żeby do tego dojść to ma się dzielić tą wiedzą z innymi ? emotka  nie - zapracował na to sam więc jego wiedza procentuje dla niego.