Wkurza mnie...

makra

#7360695 Napisano: 03.06.2026 10:05:20
karoxxa napisał(a):

makra napisał(a):

Wkurzam się bo bardzo chce zagrać w konkursie Danio i Paliona ale nie mam pomysłu na tekst a chciałabym wygrać dla syna bo ciągle narzeka że nic dla niego nie wygrywam i że jak coś wygram to tylko dla siebie   emotka

Moj syn chcial boxa ale totalnie nie moj klimat ten konkurs. Próbowałam 😬

Mój chciałby cokolwiek z tego bo jest fanem ale ciężko z twórczością emotka  no zobaczymy
0 0

kumulacja

#7360696 Napisano: 03.06.2026 10:07:06
A mnie wkurza fakt, że od niedzieli nie mogę wysyłać blików na telefon. Na infolinii nie potrafili mi pomóc! To kto mi pomoże, jak nie bank???
0 0

iwona0103

#7360971 Napisano: 03.06.2026 23:07:56
emotka Wkurza mnie, że na bilecie na sobotni koncert Podsiadło w Chorzowie jest godzina 17:00 a dopiero wczoraj dowiedziałam się, że koncert zaczyna się o 21 emotka
SZUKAM TRANSPORTU, bo busy wyprzedane. Czy ktoś może wraca do Krakowa i ma 3 miejsca w samochodzie? emotka
0 0

magdalena-chili

#7360992 Napisano: 04.06.2026 08:05:30
kumulacja napisał(a):

A mnie wkurza fakt, że od niedzieli nie mogę wysyłać blików na telefon. Na infolinii nie potrafili mi pomóc! To kto mi pomoże, jak nie bank???

Pewnie już to zrobiłaś 5 razy, ale zapytam, przeinstalowałas aplikację? Albo nie była to kwestia przekroczonego limitu dziennego dla tego typu transakcji?
1 kumulacja 0

kumulacja

#7361012 Napisano: 04.06.2026 09:44:31
magdalena-chili napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Pewnie już to zrobiłaś 5 razy, ale zapytam, przeinstalowałas aplikację? Albo nie była to kwestia przekroczonego limitu dziennego dla tego typu transakcji?

Limit dzienny nie został przekroczony. Ale aplikacji nie przeinstalowałam. Chyba to zrobię.

kumulacja

#7361040 Napisano: 04.06.2026 11:17:37
kumulacja napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Limit dzienny nie został przekroczony. Ale aplikacji nie przeinstalowałam. Chyba to zrobię.

Dziękuję za podpowiedź. Ponowne uruchomienie aplikacji odblokowało bliki na telefon.

magdalena-chili

#7361041 Napisano: 04.06.2026 11:25:29
kumulacja napisał(a):

kumulacja napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Dziękuję za podpowiedź. Ponowne uruchomienie aplikacji odblokowało bliki na telefon.

No to ogromnie się cieszę 🤗😘 
(moj numer do blika to.... 🤪😁)

misiamarysia

#7361136 Napisano: 04.06.2026 17:11:09
Wkurza mnie, że ludzie nie podają, z jakiego konkursu jest wygrana. Sama grafika nie zawsze rozwiązuje tę zagadkę.

mia

#7361147 Napisano: 04.06.2026 18:01:50
misiamarysia napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie podają, z jakiego konkursu jest wygrana. Sama grafika nie zawsze rozwiązuje tę zagadkę.

Miałam właśnie to samo napisać. W dodatku tyle razy już było na ten temat. Może by jakieś karniaczki zacząć rozdawać, to się ludziska ogarną? emotka
W ogóle po uj ta grafika? To ma być niby dowód na wygraną, czy co? Pokaz umiejętności screenowania? emotka

emi

#7361187 Napisano: 04.06.2026 20:25:44
mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Miałam właśnie to samo napisać. W dodatku tyle razy już było na ten temat. Może by jakieś karniaczki zacząć rozdawać, to się ludziska ogarną? emotka
W ogóle po uj ta grafika? To ma być niby dowód na wygraną, czy co? Pokaz umiejętności screenowania? emotka

Już dawno pisałam = te płachty wklejane z wygranej na wygraną NICZEGO nie wnoszą poza zaśmiecaniem forum i obciążaniem serwera!
Tak trudno napisać - kosmetyki Loreal, czy cokolwiek innego ????

Wkurza mnie, że robiąc porządki w laptopie dostałam w prezencie nową wersję e-konkursy i nijak nie mogę przestawićemotka

magdalena-chili

#7361189 Napisano: 04.06.2026 20:37:11
emi napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Już dawno pisałam = te płachty wklejane z wygranej na wygraną NICZEGO nie wnoszą poza zaśmiecaniem forum i obciążaniem serwera!

Wkurza mnie, że robiąc porządki w laptopie dostałam w prezencie nową wersję e-konkursy i nijak nie mogę przestawićemotka

Ja już pisałam o tym w wątku co mi się nie podoba, nawet ze 2 razy, ale ja tu nie mam siły przebicia, idzie jak kamień w wodę. Mętną wodę.

netka2000

#7361191 Napisano: 04.06.2026 20:48:37
emi napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

A mnie wkurza, że inni wygrywają. A tak na poważnie. Nie tyle mnie wkurza. ile wkur... ta niby nowoczesna skórka. Ubzdurało się pionasowi, że jak nawtyka więcej niepotrzebnych elementów tylko po to, bo tak będzie "nowocześnie" a stało się niefunkcjonalne.
2 emi, Ferdia 0

magdalena-chili

#7361194 Napisano: 04.06.2026 20:54:06
netka2000 napisał(a):

emi napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

A mnie wkurza, że inni wygrywają. A tak na poważnie. Nie tyle mnie wkurza. ile wkur... ta niby nowoczesna skórka. Ubzdurało się pionasowi, że jak nawtyka więcej niepotrzebnych elementów tylko po to, bo tak będzie "nowocześnie" a stało się niefunkcjonalne.

Aa tak wgl, to zamiast tych płacht, o których piszecie, lepiej by było napisać "oreo 200, 1/10". Widać loterie/konk, wygraną i nakład pracy. Ale pewnie nie każdy się chce przyznawać do 50 paragonów 🙄

sergrazyna

#7361195 Napisano: 04.06.2026 20:59:00
Albedo i gra fuze tea emotka
0 0

radziosny

#7361197 Napisano: 04.06.2026 21:22:35
Nie mam czasu na granie.. szok jak człowiek w pędzie żyje.. i nie nie dam rady niczego wysłać w drodze do pracy, w poczekalni itp. bo wtedy odpoczywam.. emotka

netka2000

#7361201 Napisano: 04.06.2026 21:48:59
radziosny napisał(a):

Nie mam czasu na granie.. szok jak człowiek w pędzie żyje.. i nie nie dam rady niczego wysłać w drodze do pracy, w poczekalni itp. bo wtedy odpoczywam.. emotka

Moja babcia mówiła "Zatrzymaj się i powąchaj róże". Babcia mądra była.

Kamil_K

#7361214 Napisano: 04.06.2026 23:05:06
StaryJunior napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Wkurza mnie że dostaje punkty karne od zdolnabestia za to że nie ma konkursu w bazie jak mam dodać konkurs do który trwa od tego co ja pamiętam 12 lat ? Gdy pytam gdzie w bazie są GIERKI lotto zdrapki lub np testowanie produktów InStars słyszę a no nic nie słyszę od dziś przestaje się chwalić czymkolwiek bo to złe. Poznałem tu super osoby które nie raz mi pomogły i życzę Wam powodzenia a moderatorom eh nie skomentuje 🤦

A tu?...
https://www.e-kon...tto-i-inne?strona=41

A InStars ?  Trnd?
0 0

Kamil_K

#7361216 Napisano: 04.06.2026 23:10:27
StaryJunior napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Wkurza mnie że dostaje punkty karne od zdolnabestia za to że nie ma konkursu w bazie jak mam dodać konkurs do który trwa od tego co ja pamiętam 12 lat ? Gdy pytam gdzie w bazie są GIERKI lotto zdrapki lub np testowanie produktów InStars słyszę a no nic nie słyszę od dziś przestaje się chwalić czymkolwiek bo to złe. Poznałem tu super osoby które nie raz mi pomogły i życzę Wam powodzenia a moderatorom eh nie skomentuje 🤦

A tu?...
https://www.e-kon...tto-i-inne?strona=41

A InStars ?  Trnd?

Mozesz zawsze zaczac nowy watek

Ja się nie chwalę że testuje coś z ich stron. Jak mam dodać stronę do której linku nie ma ? Mają ją tylko osoby które są w panelu Gemius ok kumam czyli się nie chwalić
0 0

zdolnabestia

#7361253 Napisano: 05.06.2026 08:38:33
Może warto dodać te panele do bazy? Tak, żeby inni też mogli się o nich dowiedzieć? Chodzi Ci teraz o ten jeden punkt karny, a tymczasem dostałam aż kilka zgłoszeń o ten wspis z nagrodą nie wiadomo skąd. Czyli było więcej osób niezadowolonych z faktu, że czegoś nie ma w bazie.

Mówisz, że to trwa od lat, ja dodałam 8 lat temu do bazy Panel Ariadna:
https://www.e-kon...nel-badawczy-ariadna

Mamy taką kategorią jak "Konkursy Non Stop".
0 0

rudzixon

#7361300 Napisano: 05.06.2026 10:01:54
A mnie wkurza fakt ignorowania przez forumowicza, ktory jakis czas temu zaginął- był poszukiwany (ja sama sie martwilam) a teraz wrócił pod innym nickiem, udziela się jakby nigdy nic i zignorował moją wiadomosc. (Zapewne jeszcze bloka dostalam emotka )
Mogłeś tak po ludzku cokolwiek odpisać. Bardzo nieładnie emotka