Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: banditos
zeżarło mi posta
brak dostępu do książek w Bibliotece Jagiellońskiej
ja musze pisać pracę mgr, i np do 25 lutego-od kiedy będą dostępne
wrrr ale się zdenerwowałam
Gość: fikumiku
Nie kojarzysz, bo do wszystkich na forum wysylasz ten spam
Ludzie blokujcie tą spamiarę
i jeszcze takie PW dostalam od spamiary, to juz jest bezczelność
tato999 dnia 2009-11-15 18:40:58 napisał(a):
powiedz od razu że zazdrościsz mi nagród które wygrywam dzięki klikaniu
-----------
Dzięki klikaniu
Dzieki dręczeniu ludzi na forum
Gość: sweetdream
Gość: grusia2
no właśnie gdzieś poszedł
Gość: pinki
oj to sie chyba doigrał
Gość: tato999
jak już ujawniasz prywatną korespondecję to chociaż wklejaj wszystko a nie zdania z kontekstu
Gość: marielu
A ty chociaż wiesz co to jest kontekst
To wypisywanie do ludzi i błaganie o kliki na móżdzek ci się rzuciło
choć się powkurzamy czymś
Zaraz tato999 do marielu napisze i jej się odechce
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee ja nie wiem, tato999 nigdy do mnie chyba nie napisała
a marielu go chapnie
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powiedz co cię wkurza to postaram sie sprostać zadaniu! bedziesz mogła sobie napisać z czystym sumieniem coś na tym wątku
ja wiem, ja wiem - coś o dużych stopach
Gość: basiasiwek28
Gość: saphira19
Gość: marielu
no i jak ja sie mam tera wkurzac
Gość: meeyka
znajdz sobie cos innego do wkurzania, i znow bedziemy mieli co zgadywac
inka113
Postów 1618
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to dlatego, że charakterystyczna jesteś. wszyscy są statyczni prawie a ty taka dynamiczna, tym dziobem kłapiesz ciągle i kłapiesz więc Cię widać z daleka!