Wkurza mnie...

leona

#3078656 Napisano: 02.02.2010 05:49:58
dita napisał(a):

leona emotka

f

a i dzieci trzeba nauczyć żeby nie latały po trawnikach (nie mówię o placu zabaw). ale jak jestem na polu to szczerze się przyznam że nie sprzątam. krowy cenzuraą, konie cenzuraą, to mój pies już nie może? emotka toć to normalnie najlepsiejszy nawóz emotka a jeszcze żeby znaleźć tą kupkę wśród wysokich traw... emotka

Może rozsądek i nakazuje zabraniać dziecku biegać po trawniku. Jednak to strasznie trudne w praktyce. Jak dziecko widzi tę zieloną, soczystą trawkę to marzy, żeby wśród tego betonu po niej pobiegać dla odmiany, a jak zabronisz to patrzy tymi smutnymi, wielkim oczkami z wyrzutem. I tak źle i tak niedobrze.

I mi też się nie podoba to nowe PW - przed chwilę się zastanawiałam co to za licho różowe
emotka
0 0

mio

#3078722 Napisano: 02.02.2010 06:09:50
wkurza mnie nieziemsko ze laptop mi sie zchrzanil emotka wlaczylam go wyskoczylo jakies czarne tlo na nim biale literki klikam w wlacz system winodws normalnie i co? i wielkie NIC emotka emotka niby cos sie zalacza sle po 5 min znow powraca do czarnego tla emotka i nic sie nie wlacza ani tryb awaryjny ani nic
pisze do Was teraz z drugiego kompa ze starego 100letniego wielkiego pudla emotka
0 0

Gość: fikumiku

#3078754 Napisano: 02.02.2010 06:13:53
Wkurza mnie, że czekam na sporo nagród i nic nie dochodzi emotka
0 0

#3078760 Napisano: 02.02.2010 06:15:14
A i wkurza mnie mój sąsiad który zastawia mi ciągle bramę wjazdową emotka
0 0

Gość: dita

#3078765 Napisano: 02.02.2010 06:15:42
bądźmy konsekwentni, jak wymagamy od innych to musimy też wymagać od siebie. nie będę trzymać psa przez cały spacer przy nodze dlatego że mi dzieciaki latają po trawnikach emotka rozumiem że trzeba sprzątać po psach, i nie wolno z nimi chodzić w miejsca niedozwolone, ale bez przesady. mój pies też się boi latających i wrzeszczących, piszczących maluchów, kładzie się na ziemi i ani myśli iść dalej w stronę dzieci emotka a 25 kg na ręce nie wezmę i nie przeniosę w spokojne miejsce emotka

po prostu pilnujmy psy, pilnujmy dzieci, i nikt nikomu w parade wchodzić nie będzie emotka
0 0

#3078771 Napisano: 02.02.2010 06:17:20
dita napisał(a):

bądźmy konsekwentni, jak wymagamy od innych to musimy też wymagać od siebie. nie będę trzymać psa przez cały spacer przy nodze dlatego że mi dzieciaki latają po trawnikach emotka rozumiem że trzeba sprzątać po psach, i nie wolno z nimi chodzić w miejsca niedozwolone, ale bez przesady. mój pies też się boi latających i wrzeszczących, piszczących maluchów, kładzie się na ziemi i ani myśli iść dalej w stronę dzieci emotka a 25 kg na ręce nie wezmę i nie przeniosę w spokojne miejsce emotka

po prostu pilnujmy psy, pilnujmy dzieci, i nikt nikomu w parade wchodzić nie będzie emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: tedance

#3078774 Napisano: 02.02.2010 06:17:53
Najlepszy sposób na wkurzanie, to przed chatą odśnieżanie - właśnie skorzystałam i od razu o wkurzaniu zapomniałam emotka
0 0

leona

#3078793 Napisano: 02.02.2010 06:23:04
dita napisał(a):

Też bym się wkurzyła na miejscu psa jakby ktoś na mnie wrzeszczał i mnie dotykał bez pytania. Sama wychowałam córkę tak, że chociaż Maluch to wie, że zwierzę to nie zabawka i nigdy nie podchodzi bez pytania a przeważnie mija spacerujące psy mówiąc słodkim głosikiem Jaki ładny piesek.
0 0

Gość: iwek

#3078848 Napisano: 02.02.2010 06:34:22
mio napisał(a):

wkurza mnie nieziemsko ze laptop mi sie zchrzanil emotka wlaczylam go wyskoczylo jakies czarne tlo na nim biale literki klikam w wlacz system winodws normalnie i co? i wielkie NIC emotka emotka niby cos sie zalacza sle po 5 min znow powraca do czarnego tla emotka i nic sie nie wlacza ani tryb awaryjny ani nic
pisze do Was teraz z drugiego kompa ze starego 100letniego wielkiego pudla emotka

Nie chcę straszyć ale u mnie w pracy skończyło się to oddaniem kompa do serwisu. I nie pytajcie na jakiej stronie wirusa załapałam. emotka

0 0

jola29k

#3078850 Napisano: 02.02.2010 06:35:05
fikumiku napisał(a):

dita napisał(a):

emotka emotka emotka

moje dziecko nie lata tylko chodzi , i znam swoja corke ona niegryzie
0 0

Gość: malpka

#3078882 Napisano: 02.02.2010 06:45:07
a mnie wkurza, kiedy w konkursach klikanych nie ma rankingu emotka
0 0

Gość: dita

#3078890 Napisano: 02.02.2010 06:47:40
jola29k napisał(a):

fikumiku napisał(a):

dita napisał(a):

emotka emotka emotka

moje dziecko nie lata tylko chodzi , i znam swoja corke ona niegryzie

brawo dla Ciebie emotka
(ale o co chodzi z tym gryzieniem? mój pies też nie gryzie)
0 0

leoniu

#3078917 Napisano: 02.02.2010 06:58:43
(...) bo ja wiem, ostatnio jakieś dziecko chciało ugryźć ucho mojego labradora... Wkładało centralnie do paszczy.

0 0

Gość: js28

#3078968 Napisano: 02.02.2010 07:17:57
wkurza mnie, że od 3 dni boli mnie głowa i nie chce przejść emotka
0 0

mio

#3079063 Napisano: 02.02.2010 07:53:56
iwek napisał(a):

mio napisał(a):

Nie chcę straszyć ale u mnie w pracy skończyło się to oddaniem kompa do serwisu. I nie pytajcie na jakiej stronie wirusa załapałam. emotka

emotka jak mnie to wkurza ze rzeczy sie psuja \niby nieuknione ale ostatnio posula sie pralka potem zamek w drzwiach, teraz to ...
co bedzie nastepne? emotka
0 0

Gość: bruce

#3079127 Napisano: 02.02.2010 08:30:16
... jak ktoś się nudzi, i tylko czeka, i szuka: komu by tu dokopać...
nie pojmuję takich ludzi...
emotka emotka emotka
0 0

Gość: polec

#3079131 Napisano: 02.02.2010 08:32:36
wkurza mnie, ze pisałam i sama sobie wyłaczylam komputer, naciskajac noga. A moj laptop.... moge przeslac zdjecie zo z niego zostalo... tak dwulatki tez potrafią... nic sie nie da z nim zrobić emotka tylko danych żal
0 0

Gość: tedance

#3079134 Napisano: 02.02.2010 08:34:49
Wkurza mnie, że nie mogę odpisać na PW, bo ciągle mam komunikat - send_to is too short emotka
0 0

Gość: bruce

#3079139 Napisano: 02.02.2010 08:35:59
polec napisał(a):

wkurza mnie, ze pisałam i sama sobie wyłaczylam komputer, naciskajac noga. A moj laptop.... moge przeslac zdjecie zo z niego zostalo... tak dwulatki tez potrafią... nic sie nie da z nim zrobić emotka tylko danych żal

ja tak mam często... nie przejmuj się, Kochana!...
emotka emotka
w temacie: wkurza mnie to, co wcześniej pisałam i to coraz bardziej!
emotka emotka emotka
0 0

aga67

#3079230 Napisano: 02.02.2010 09:15:02
czarnygreg napisał(a):

Ten gaz pieprzowy to świetny pomysł.
Też sobie teraz sprawiłam, lepiej późno niż wcale.
A w poście snupy wkurzyło mnie.....jak się gaz wyjmie to właściel leci pieska ratować żeby gazem nie oberwał a że pies na dziecko warczy to się nie przejmuje.
Rany boskie! Wierzę, niestety że masz rację.

Wkurza mnie, że nieodpowiedzialni ludzie biorą do siebie psy, które potem lądują w schroniskach. Trafiaja tam nawet rasowce, jorki, westy i inne małe i duże.Często sędzaja już w schronisku resztę życia. A na dodatek niektóre przytuliska prywatne zarabiaja duże pieniądze na umowach z gminami nie oferując w zamian psom godnych warunków.Wystarczy zajrzec na psie fora , by przeczytać jaki to problem. Takie schroniska to maszynki do zarabiania kasy, nie wpuszczają wolontariuszy czy przedstawicieli fundacji,przekupują nadzory weterynaryjne. Zdarza się,że psy usypia się tam łopatą...
0 0