Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
to ze ktoś jedną tylko prawdę uznaje, niekoniecznie Twoją wcale nie musi byc wyrazem zaściankowości , życie rodzinne Jezusa-piszesz, ktoś tu może mieć monopol na prawdę? Nie sądzę,
Gość: tedance
Mnie też, niech sobie lepiej w chatach posprzątają, bo niedługo się do stołu przykleją, jak im z pap tych dziamgających bez przerwy naokoło plujki lecą, a w telewizji nie rozróżnią kanałów przez centymetr kurzu, a nie zgrywają wielkich znawców i obywateli
Gość: katjen27
To też mnie wqrza !!
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
Jutro (za godzinę) będzie nowy dzień
Miłego czwartku!
Gość: damianwro
Pozwolisz, że popełnię nietakt i spytam - a ile masz lat, kochana? Bo gdy Wałęsa zmieniał Polskę, Twoja rewolucja sprowadzała się w najlepszym wypadku do zmiany siusiania w pieluszki na siusianie do nocniczka. Nie było tak? Nie chcę Cię urazić, ale WKURZA MNIE, że w Polsce mamy tak wiele osób, które wiedzą wszystko i nie mają żadnego oporu przed oczernianiem, wyzywaniem etc. (często na podstawie zasłyszanych przy grillu opowieści pijanej rodziny). Ukradł Ci coś? To nie mów tak, bo go zniesławiasz, a to karalne.
zaczytana-pola
Postów 11548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: barbara1910
Nie to, że jestem fanatyczną patriotką, ale durnych pseudoludzików nie rozumiem i nie popieram !
W takiej sytuacji powinni gęby na kłódki zamknąć, ot i tyle.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiele przeciwników podało swoje argumenty, ja jestem przeciwniczką potrafiłam napisać argumenty ktoś może się z tym zgadzać inny nie
ale dlaczego tzw obrońcy nie potrafia sami uargumentować swoich racji ?
I wybacz ale chyba obrażasz tutaj ludzi
jestem w szoku
rozumiem że ty masz o tym pojęcie ?
Każdego wiara jest oparta na jakiś faktach przedstawionych czy to w bibli czy innych książkach i chyba jest to każdego indywidualna sprawa w co wierzy i wybacz ale bardziej mnie razi obrażanie innych bo to dopiero jest paranoja i zaściankowość.
Przedstaw swoje racje , napisz co cię wkurza ale nie obrażaj innych
kalisto1986, jak na razie jestem wolnym człowiekiem i wyrażam w sposób (w miarę) kulturalny to, co myślę...
Zapewne zostałaś wychowana w tradycyjnej rodzinie, w której niedziela bez mszy nie istnieje (ja również, ale zaczęłam się interesować faktami, które otworzyły mi oczy) i nie przyjmujesz do wiadomości, że może być coś więcej / albo nie musi być niczego i mi tu piszesz, że ja kogoś obrażam
To przykre, że używasz słowa 'obrażać' z góry, bez znajomości moich argumentów
Gość: stokrotka60
zielonaszpilka
Postów 3298
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Decyzji już nie zmienią, zbyt dużo podjętych kroków zostało w kierunku pogrzebu na Wawelu i niech tak zostanie. Nas nie ubędzie jeśli będą tam pochowani, krzywdy Wam tym nie robią. Skończmy te przepychanki nad trumnami.
Uważam, że osoby które podjęły decyzję o pochowaniu ich na Wawelu, wyrządziły wielką krzywdę i parze prezydenckiej i ich rodzinie - bo to znowu rozpętało kłótnie, a było to przecież do przewidzenia.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mylisz się bardzo w mojej ocenie
debilni protestujący i inne teksty wybacz dla mnie jest to obrażanie innych ludzi którzy mają odmienne poglądy
Wystarczy mi stwierdzenie pewnego jezuity na zapytanie pewnego reportera:
R: No a co będzie, jak się okaże, że po śmierci niczego nie ma ?
J: No, to będzie mały problem...
Do wiadomości:
R - to Reporter, zaś J - to Jezuita.
:)
Gość: merus
zgadzam się w 100%
zaczytana-pola
Postów 11548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też uważam, że jest to zła i bardzo nieprzemyślana decyzja, bo nie dość, że teraz są uzasadnione spory na ten temat, to później, za jakiś czas ktoś podejdzie do Marty Kaczyńskiej i powie, że jej ojciec na to nie zasługuje. Bo na pewno znajdą się takie osoby, skoro już teraz są osoby, które protestują przed Ratuszem w Krakowie. Ja jestem temu przeciwna, ale mam tyle szacunku do osób, które zginęły w tej katastrofie, że nie wyszłabym na ulicę i nie krzyczałabym, że na to nie zasługuje. Dla mnie nie zginęli tam politycy, a zginęli ludzie.
No przepraszam, ale ja nie wiem - nie mnie o tym sądzić...
Jej, Kraków, czy Warszawa... Łorewer... Zginęli tragicznie, a Wy im punktujecie, co zrobili, a czego nie zrobili...
W temacie: to też mnie wqrza...
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś wróciły kolejne ofiary tragedii i co ? Rodziny nie mogą spokojnie ich opłakiwać bo wszędzie afera, protesty , skandowanie
Uszanujmy ich uczucia i zamilknijmy już na ten temat