Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiam
Postów 4095
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Następnym razem zapytaj Panią czy nie byłoby prościej gdyby na tej taśmie przybiła stempelek przyjmując przesyłkę zamiast się denerwować.
Nie ma przepisu,który mówi o tym,że nadawca nie może dodatkowo zabezpieczyć przesyłki.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
Gość: AgaAga
Oszuści na allegro.
Nie wiem, czy było jużo tym, ale na wszelki wypadek napiszę.
Po zakończonych transakcjach zdarza się , że przychodzi maila wyglądający jak z allegro z danymi i numerem konta, a jest od oszusta.
Sprawdzić można to tylko przez kontakt ze Sprzedającym albo tak:
Jeśli e-mail o zakończeniu oferty sprzedaży, został wysłany z innej domeny niż allegro.pl (adres wygląda inaczej niż @allegro.pl) - z pewnością nie pochodzi od serwisu.
Tyle, że oszuści na ogół ZAWSZE maskują swój prawdziwy adres wpisując nazwę powiadomienia@allegro.pl. Pod taką właśnie nazwą przychodzą te listy.
W takim przypadku należy wtedy otworzyć dany list (nacisnąć na niego dwa razy w kliencie pocztowym), zaznaczyć pole od, prawy przycisk myszy, właściwości i zobaczymy wtedy pod nawzą, spod jakiego adresu naprawdę przyszedł dany list.
kamil17
Postów 778
Data rejestracji 17.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się że ją właśnie szlak trafia że nie kupuje nowej koperty tylko wykorzystuje starą , oczywiscie ze zmienie ta pocztę mam taką jedną gdzie mi każą kopertę przyjma
Gość: melisa
Ja pytałam, Pani odpowiedziała mi tylko, że jak przyjmie taką kopertę zaklejoną taśmą to jej po premii polecą. Czułam się okropnie winna, że przeze mnie straci premię, więc już nic nie powiedziałam, bo kobitka była bardzo sympatyczna i zawsze z uśmiechem mnie wita, na dodatek pretensji nie ma jak jej wszystkie kwitki sprzed okienka zabieram.
Gość: chochliczka
hm na mojej poczcie wystarczy parafka przy tasmie i nic nie mowia.a z jakiej racji ma miec pretensje ze jej kwitki zabierasz sprzed okienka?przeciez masz do tego prawo
Prawo nie obejmuje deficytu w materiałach biurowych na danej poczcie. Na jednej z moich poczt nie ma np. zwykłych kopert, są tylko bąbelkowe. Nie ma ich już od pół roku. Centrala im nie dostarcza, więc kupują w pobliskiej księgarni, hurtowni i sprzedają zamiast po 10 gr (te od centrali) to po 30gr. Deficyt często obejmuje też druki np. na paczkę, czy list polecony. Kiedyś na innej poczcie poprosiłam o 10 druków na paczkę, dała mi 1. Zobaczyłam, że przed okienkiem stoją aż dwa więc je zgarnęłam, na co oburzona Gienia potraktowała to jako przestępstwo wymierzone przeciw innym klientom Poczty Polskiej i najlepiej osadziła by mnie w więzieniu na lat 10.
kamil17
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzisiaj miałęm podobnie w kauflandzie , byłem na zakupach cały koszyk zakupów, a baba dała mi tylko 1 jednorazową siateczkę (myślę sobie co kurna jest rozumiem ze dbamy o środowisko ale jak ja to teraz zabiore do chałupy), no to jej mówie czy nie mogła by mi dac trochę więcej siateczek - dodała mi 2 , no to napakowałem na hama żeby się jak najwięcej zmieściło ,patrze ale nadal pół koszyka nie spakowane, w końcu jej chamsko powiedziałem czy da mi kilka siateczek i pozwoli mi się spakować coś tam odburkła ,już miałem iść na nią skargę złożyć do Punktu Obaługi Klienta ,ale wątpie że by to coś dało <wredna baba>
kamil17
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja niestety jestem jeszcze zależna od TP i został mi jeszcze blisko rok
Nie wiem czy konkurencja dla PP zmieniła by coś na lepsze. Przykład InPostu - tańszego, ale równie awaryjnego co PP raczej zachęcający nie jest. Tak samo jak z zakładami energetycznymi. Niby masz prawo wyboru od kogo chcesz ciągnąć prąd a w praktyce to już są dość spore koszty przewyższające oszczędność na tańszym prądzie.
Gość: mirek1818
Gość: szunia
od ostatniej zmiany regulaminu, jakoś tak koniec kwietnia/początek maja, nie ma już możliwości wstawiania aukcji prywatnych
Gość: zzgredzikk
28 kwietnia zmienili regulamin i już niemożna aukcji prywatnych
Gość: mirek1818
Gość: ktoskcies
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
widzicie cene przesyłki?
kamil17
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: haz0r
tak się oszukuje system
nie płaci się wtedy za prowizje od sprzedaży wystawienie hehe
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
rozumiem, że grill wypasiony ale bez przesady
2200 za grill? Naprawdę zwariowana cena