Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: lorczak
polecam moja aukcje
doladowanie 30 zl za jedyne 22 zl
Gość: bogus16
Polecam ręcznie zrobioną świeczkę - serduszko!
http://www.allegr...rezent_od_serca.html
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem, że to Twoje arcydzieło?
Stąd taka reklama...?
Gość: mirek2oo6
co ty babo nie masz co do roboty? po kija spamujesz w każdym temacie i wypisujesz głupoty? chcesz sobie posty ponabijać?
przestań bo denerwujesz
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak na marginesie... to chyba nie baba
ja poprostu mam do zbycia świeczkę (prezent od babci),Mówiła że ręcznie zrobiona.
W gruncie rzeczy fajna jest to świeczka, ale babci nie lubię.
Kupcie przyda się wam.
kamil17
Postów 778
Data rejestracji 17.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paniusiu weźże niedrogo sprzedam, sorki ale to jest forum konkursowe, a nie forum chałupnistwa lub allegro 2
Gość: mirek2oo6
padłem...
nie dobrze mi się robi
Gość: annea20
jakiś zły humor macie
kamil17
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie , ona jest wielkości tego podgrzewacza za 20 gr. co sie pali w kosciołach jako pamiątka, ale za to mirek2006 mnie dzisiaj rozbroił
Gość: bartol011
piszesz reklame w prawie każdym temacie od tego jest tablica ogłoszen
pozatym wysyłasz jeszcze PW
Gość: lojalna9
Gość: melisa
jest jeszcze kontakt telefoniczny, mocno stresujący i dość nieprzyjemny, ale skoro i to nie pomaga a czekasz już naprawdę za długo, nie możesz wyegzekwować sprawdzenia czy przesyłka została nadana to pozostaje ci zgłosić do allegro problem ze sprzedawca - nie otrzymanie towaru. Jeżeli sprzedawca nie chce przesłać skanu, lub zdjęcia dowodu nadania to jest coś nie halo. Nie wiem jak działa to centrum rozstrzygania sporów, więc tu ci nie pomogę, ale może uda się w końcu jakoś dogadać ze Sprzedawcą... poproś aby wystąpił do Poczty Polskiej z reklamacją, ty nie możesz tego zrobić, bo jesteś adresatem a nie nadawcą i przede wszystkim nie masz dowodu nadania.
kamil17
Postów 778
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja niestety wiem, jesli facet twierdził że ci wysłał, ale nie chce ci wysłac potwierdzenia itp. mozesz iść tylko na policję z tym
Gość: lojalna9
ja zakonczylam w centrum sporu na nierostrzygniety ze niedostalam towaru i pracownik allegro ma sie z nim skontaktowac? Tylko cos nie mam wielu nadzieji bo jak on tez tylko wysle mu maila ze ma mi wyslac towar to on chyba sie zbyt mocno nie przestraszy... Kurcze a z policja jakos szczegolnie zaczynac mi sie niechce bo tylko bedzie duzo ciaganiny i na dodatek kupywalam z konta siostry bo swojego sie jeszcze niedorobilam i bedzie ona musiala w tym wszystkim uczestniczyc i mi tu marudzic
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zarządaj potwierdzenia nadania i zagroź, że jak nie dostarczy Ci w ciągu 48 godzin to sprawę oddajesz do sądu.
Może się wystraszy.