Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: melisa
konkretnie nie tylko ciebie miałam na myśli. Najczęściej koszty są zawyżone o 2 lub 3 zł.
mkrzysiek
Postów 3442
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolega tez kupił u tego goscia i tez niby kurierem miało isc a poszło pocztą
Potem czytałem komentarze i sporo osób tak miało
mkrzysiek
Postów 3442
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kotek11
Gość: eywa
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm.. jeszcze tak nie miałam.. ale z tego co widziałam u innych, to po pewnym czasie zostało odblokowane.
asiam
Postów 4095
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
Gość: meeyka
taaa, i rzeczywiscie odpowiedza....
czekam na odpowiedź....
pistacja9
Postów 303
Data rejestracji 22.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
było napisane,że zablokowane, ale zalogować się mogłam, ale w końcu odpisali, że odblokowują już, ale ,że płacić trzeba na czas
pistacja9
Postów 303
Data rejestracji 22.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jak nie zapłacę prowizji to nie mogę tylko wystawiać nowych aukcji, a reszta jest normalnie
Gość: drzemek
ja to dostałem drogą pocztową list z przypomnieniem o zapłacie i groźbą ukarania
Gość: annea20
to chyba spora prowizje miales do uregulowania, skoro az poczta wysilili sie wyslac
Gość: drzemek
właśnie nie, może z 30zł
Fakt zapomniałem o tym, bo akurat nie wystawiałem nic na allegro no i tak sobie to leżało niezapłacone z miesiąc. Z 3 maile przysłali takie automaty no i list
A konta mi nie zablokowali
Gość: orange24
W związku z tym iż tematyka postów jest idealna dla naszego serwisu pragniemy zaprosić Was do serwisu Tematycznego www.OSZUST.org. Serwis jest poświęcony ww. tematom. Chcemy być rzetelną bazą nieuczciwych kupujących i sprzedających. Napewno twoja wypowiedź pomoże nam w tworzeniu takiej bazy oraz może w przyszłości pomóc innym. Ustrzeż Kupujących i Sprzedających przed Oszustami. Czarna lista kontrahentów, sklepów, firm i producentów w jednym miejscu.Zapraszamy do Rejestracji www.oszust.org. Jesteśmy również zainteresowani współpracą.
taki list dostałam za 12 zł