Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: eywa
Gość: melisa
Gość: zeida
http://www.allegr...erniania_poleca.html
asiam
Postów 4095
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Poczta zmieniła cennik
Paczka do 1kg-8,50 zł
1-2 kg 10,00 zł
Sprawdźcie sobie cennik tutaj.
http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
Gość: eywa
no właśnie ja dziś stratna jestem na tym, bo nie wiedziałam i sprzedałam na allegro ze starą ceną przesyłki i mnie zamurowało jak mi pani powiedziała ile
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a mnie trafił się klient, co sobie sam wylicza koszt przesyłki
visserarthur
Postów 4161
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Gość: aniulka2629
http://www.allegr...ions.php?uid=4139485
androm
Postów 2339
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znowu podwyżka?to już straasznie drogo!
nom przesadzaja juz zbytnio ale coż mozna na to poradzic
Kilka dni temu przyuważyłam na allegro fajny telefonik. Sprzedawca z miasta nieopodal, więc zaklikałam na gg po więcej informacji, m.in. pytałam o okres trzymania baterii. Sprzedawca uprzejmie odpowiedział, że nie wie i musi sprawdzić, naładuje i odezwie się jak bateria się wyczerpie. Dodałam aukcję do obserwowanych a w międzyczasie już ktoś zalicytował. Odpalam dzisiaj allegro, a tam aukcja zakończona przez sprzedawcę, oferta allegrowicza wycofana, powód:
Telefon zaginął podczas gdy testowałem dlugość działania na baterii na prośbe jednego z allegrowiczów.
Prośba była moja, ale jak telefon może zaginąć podczas testowania działania baterii. Matrix czy co?
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zalezy gdzie testował
kajus18
Postów 459
Data rejestracji 06.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: vikinka
wysłałaś już paczke do tej osoby? jeśli tak, a ona nie odbierze - zgłoś do allegro.
jeśli nie wysyłałaś, a ona się wycofała - zgłoś do allegro, dostaniesz zwrot pieniędzy za wystawienie aukcji; tej, co się wycofała po zakupie, wystaw negatywny komentarz. Żeby w przyszłości tego uniknąć, napisz w stronie 'o mnie', że osoby bez aktywacji lub jakiegoś limitu gwiazdek, nie mogą brać udziału w aukcji, albo mogą w przypadku potwierdzenia chęci kupna po wygraniu aukcji.
Gość: luko92
No
Taki zapis nic nie daje. Bo co komuś zrobisz jak ci przystąpi do aukcji typu KT? Nic. Nie wyślesz mu towaru? To wystawi ci negatywa i racja będzie po jego stronie, bo jak kupił i wpłacił kasę to towar jego. Z aukcji możesz usunąć licytującego z różnych powodów, ale nie z KT. Aukcję, którą opisała kajus to typowa KT, więc taki zapis nic jej nie pomoże, bo prawnej mocy nie ma on żadnej. Ludzie różne bzdury na OM wypisują, ale nijak ma się to czasami do rzeczywistości.
Allegro przesadziło z tym dostępem wszystkich użytkowników do KT, ale liczy się kasa z prowizji.
kajus18 po pierwsze FZP wypełnij, dostaniesz zwrot prowizji, po drugie od razu negatyw, po trzecie skontaktuj się z allegro, jeżeli po zakończeniu aukcji dostałaś e-meila bez pełnych danych osobowych, adresowych i telefonicznych Kupującego, wtedy allegro może zawiesić konto tego użytkownika. I to chyba tyle co możesz zrobić, bo innego wyjścia na takich niestety nie ma.
http://www.allegr...ions.php?uid=4139485
androm
Postów 2339
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może testował gdzieś w akademiku albo na kolonii i mu podprowadzili.
toś mu kuku zrobił niezłe.