Czy informują/ informowali?

gregory

#6810485 Napisano: 24.09.2021 12:47:30
wedel w c4 jak informuje? mail, sms?
0 0

ashanti

#6808788 Napisano: 16.09.2021 21:36:48
shell napisał(a):

Czy BP informował MAILOWO z 5. etapu?
Jestem na liście i nie dostałam maila.
Obawiam się, że mógł wpaść w SPAM, w dniu ogłoszenia listy zwycięzców, a ja niechcący kliknęłam "usuń" zamiast otwórz.

Bp jeszcze nie informowało za 5 etap, maile zapewne będą jutro  emotka
1 shell 0

shell

#6808784 Napisano: 16.09.2021 21:25:52
Czy BP informował MAILOWO z 5. etapu?
Jestem na liście i nie dostałam maila.
Obawiam się, że mógł wpaść w SPAM, w dniu ogłoszenia listy zwycięzców, a ja niechcący kliknęłam "usuń" zamiast otwórz.
0 0

marzenier

#6808440 Napisano: 15.09.2021 13:11:57
dala napisał(a):

anaesth napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

No i co z tym nieszczęsnym Martes? "Wkrótce" juz nastąpiło?  emotka

Oby to nie był szwindel pokroju Astry w ITM  emotka  

Ta sama agencja organizowała ubiegłoroczny konkurs w Martes Sport i wszystko było w porządku (wygrałam wtedy), nie pamiętam tylko czy wyniki były na czas.

Moze watro im przypomnieć? 
Ma ktoś maila?
Szukałam,ale ta agencja nie ma chyba porządnej strony www 
0 0

Gość: krseta

#6808355 Napisano: 15.09.2021 09:46:22
freyja88 napisał(a):

krseta napisał(a):

Czy z konkursu T-Mobile wszystkie informacje o nagrodach były wysyłane emailem? Czy też do kogoś dzwonili?
https://konkurst-mobile.pl/

1-3 dzwonili, 4-7 maile

ok dzieki, miałem nadzieje, że widze się na liście zwycięzców emotka , a telefon od tygodnia miałem wyłączony
1 freyja88 0

freyja88

#6808349 Napisano: 15.09.2021 09:33:44
krseta napisał(a):

Czy z konkursu T-Mobile wszystkie informacje o nagrodach były wysyłane emailem? Czy też do kogoś dzwonili?

1-3 dzwonili, 4-7 maile
0 0

Gość: krseta

#6808348 Napisano: 15.09.2021 09:32:20
0 0

magie1982

#6808015 Napisano: 13.09.2021 19:18:38
anaesth napisał(a):

Ciekawe, czy się doczekamy dzisiaj wyników z Martes  emotka Też 

Też się zastanawiam, aż weszłam kolejny raz w regulamin i jak byk napisane, że maile do dziś....
1 anaesth 0

magdalena-chili

#6807537 Napisano: 10.09.2021 16:53:37
pusheen napisał(a):

Czy osoby z listy T-Mobile zostały już poinformowane, czy jest jeszcze na co czekać?  emotka

Stówki poszły mailem ok 16.29, pewnie ślą nominałami emotka  
0 0

naprzod_kapitanie

#6807446 Napisano: 10.09.2021 12:35:59
Cześć,
czy ktoś z Was wie może czy już informowali z JTI - „TWIST Z CAMELEM” ?
W regulaminie jest tylko, że wyłonią zwycięzców ciągu 7 dni od zakończenia Konkursu, ale nie piszą kiedy będą powiadamiać.
Konkurs zakończył się 27.08.

Ktoś dostał powiadomienie na maila lub w serwisie ?
0 0

koala33

#6807283 Napisano: 09.09.2021 19:47:29
banka-manka napisał(a):

koala33 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Owolovo słało kolejne mejle, by pogratulować, że się nie udało czy cisza?

Cisza. Wygląda to tak, jakby wybrali najwybitniejszych przegranych, którym pospieszyli z informacją o trudach wyboru zwycięzców, ale samych zwycięzców i tych innych przegranych zdecydowali nie informować wcale. A jeszcze dzień przed tymi mailami pani z Owolovo na facebooku ogłaszała, że w sumie to konkurs trwa dalej i wyniki to bardziej w przyszłym tygodniu. Spoko. Wszystko się klei.

Czyli co, wyników nie podadzą, bo zasłaniają się ochroną danych. Sprzedaż poszła w górę, a 5 tysi zostaje u nich, bo nie wiadomo kto je dostał.
Ciekawe, kiedy zmienili politykę publikowania wyników, skoro regulamin mówi o dacie publikacji - może przez wyniki rozumieją notatkę typu - zwycięzcy poinformowani!!!

W regulaminie to oni napisali nawet więcej:

"Dane osobowe podane przez Uczestnika konkursu, będą przetwarzane w
celu organizacji, promocji i przeprowadzenia Konkursu, publikacji
informacji o Laureatach Konkursu oraz ich prac na stronie internetowej
Organizatora
, (...)
3. Administrator przetwarza wskazane dane osobowe na podstawie prawnie
uzasadnionego interesu, którym jest:
3.1. umożliwienie uczestnikom Konkursu wzięcia w nim udziału,
3.2. umożliwienie przeprowadzenia Konkursu,
3.3. opublikowanie informacji o Laureatach"

Pytanie czy przyciśnięci nie napiszą dla świętego spokoju, że laureatem jest Pan Kazimierz z Sanoka, i nic im nie zrobisz. Nie wiem szczerze mówiąc co się z takimi organizatorami robi, bo że są niepoważni, to wiadomo.

banka-manka

#6807281 Napisano: 09.09.2021 19:40:04
koala33 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Cisza. Wygląda to tak, jakby wybrali najwybitniejszych przegranych, którym pospieszyli z informacją o trudach wyboru zwycięzców, ale samych zwycięzców i tych innych przegranych zdecydowali nie informować wcale. A jeszcze dzień przed tymi mailami pani z Owolovo na facebooku ogłaszała, że w sumie to konkurs trwa dalej i wyniki to bardziej w przyszłym tygodniu. Spoko. Wszystko się klei.

Czyli co, wyników nie podadzą, bo zasłaniają się ochroną danych. Sprzedaż poszła w górę, a 5 tysi zostaje u nich, bo nie wiadomo kto je dostał.
Ciekawe, kiedy zmienili politykę publikowania wyników, skoro regulamin mówi o dacie publikacji - może przez wyniki rozumieją notatkę typu - zwycięzcy poinformowani!!!
0 0

koala33

#6807279 Napisano: 09.09.2021 19:31:42
banka-manka napisał(a):

angel24

#6807206 Napisano: 09.09.2021 16:13:39
dante84 napisał(a):

Cześć, czy ktoś wie jak informują z konkursu 0% na 100% ? Tel/mail/sms ?

Ktoś pisał w dziale "informują", że telefon

naprzod_kapitanie

#6807202 Napisano: 09.09.2021 16:02:58
Cześć, czy ktoś wie jak informują z konkursu 0% na 100% ? Tel/mail/sms ?
0 0

domika

#6807001 Napisano: 08.09.2021 19:37:01
fineessa napisał(a):

koala33 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

owolovo- czy ktoś z was będzie do nich pisał z zapytaniem gdzie można zapoznac sie z wynikami? (oczywiscie bez wspominania o naszym forum emotka )

Ja do nich napisałam z pytaniem o wyniki, bo też dostałam wiadomość „że niestety” na jedno z czterech zgłoszeń (na reszcie maili cisza, wszystkie słane mailowo), i dostałam taką odpowiedź:
”Niestety ze względu na  RODO nie będziemy udostępniać nazwisk zwycięzców publicznie. Również z powodu tajemnicy handlowej nie możemy udostepniać informacji jaki nowy smak planujemy wprowadzić ;( 

Ponieważ tak jak wspomnieliśmy mieliśmy bardzo wiele zgłoszeń, a bardzo zależy nam aby każdemu uczestnikowi odpisać osobiście jeszcze przez chwilę nie aktualizujemy strony. Jednak na pewno do końca tygodnia zaktualizujemy stronę i informację o konkursie.”

A czy ktoś z forum chwalił się wygrana?

Może wygranych też jeszcze nie poinformowali emotka skoro odpisują pojedynczo emotka

fineessa

#6806999 Napisano: 08.09.2021 19:31:22
koala33 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

owolovo- czy ktoś z was będzie do nich pisał z zapytaniem gdzie można zapoznac sie z wynikami? (oczywiscie bez wspominania o naszym forum emotka )

Ja do nich napisałam z pytaniem o wyniki, bo też dostałam wiadomość „że niestety” na jedno z czterech zgłoszeń (na reszcie maili cisza, wszystkie słane mailowo), i dostałam taką odpowiedź:
”Niestety ze względu na  RODO nie będziemy udostępniać nazwisk zwycięzców publicznie. Również z powodu tajemnicy handlowej nie możemy udostepniać informacji jaki nowy smak planujemy wprowadzić ;( 

Ponieważ tak jak wspomnieliśmy mieliśmy bardzo wiele zgłoszeń, a bardzo zależy nam aby każdemu uczestnikowi odpisać osobiście jeszcze przez chwilę nie aktualizujemy strony. Jednak na pewno do końca tygodnia zaktualizujemy stronę i informację o konkursie.”

A czy ktoś z forum chwalił się wygrana?
0 0

koala33

#6806997 Napisano: 08.09.2021 19:15:48
rainbowdash napisał(a):

garyman

#6806944 Napisano: 08.09.2021 16:30:04
fineessa napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

1q1q1q napisał(a):

banka-manka napisał(a):

U mnie też żadnej wiadomości i nie wiem o co chodzi. 
Jedna z forumowiczek dostała taką wiadomość. Wszystko wyglada z ich strony ,profesjonalnie’ itp. 
No ale jak widać nie wszyscy mają mejla.

5 zgłoszeń i ani jednego e-maila od nich
Zgłoszenia wysłane przez formularz

Ja również 3 i żadnego maila

U mnie 3 i tez bez maila

U mnie jedno zgłoszenie i przyszedł mail
0 0

fineessa

#6806917 Napisano: 08.09.2021 15:28:15
martucha-jk napisał(a):

1q1q1q napisał(a):

banka-manka napisał(a):

U mnie też żadnej wiadomości i nie wiem o co chodzi. 
Jedna z forumowiczek dostała taką wiadomość. Wszystko wyglada z ich strony ,profesjonalnie’ itp. 
No ale jak widać nie wszyscy mają mejla.

5 zgłoszeń i ani jednego e-maila od nich
Zgłoszenia wysłane przez formularz

Ja również 3 i żadnego maila

U mnie 3 i tez bez maila
0 0