Czy informują/ informowali?

Wiolka85

#7048051 Napisano: 20.09.2022 15:06:32
adamo86 napisał(a):

Wiolka85 napisał(a):

Almette zabka było jakieś info? 

Ktoś pisał, że dzienne już do końca poinformowane. Nie wiem natomiast co z główną.

Yhy, na główną nie liczę 😅 trudno, czyli pech trzyma dalej. Dziękuję za odpowiedź
0 0

beata21

#7048073 Napisano: 20.09.2022 16:38:18
Czy Avanti spało @ za 6 etap lay's?
0 0

simonapp

#7048086 Napisano: 20.09.2022 17:20:21
@gnieszk@ napisał(a):

Swoją drogą jeśli ktoś dostał info z Somersby za ostatni etap to byłoby fajnie gdyby dał znać.
A jeśli nie tu to  nóż w serce można mi ewentualnie wbić na pw

Ja też tak samo myślę. 
I też czekam.
0 0

incendio12

#7048087 Napisano: 20.09.2022 17:21:38
simonapp napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Swoją drogą jeśli ktoś dostał info z Somersby za ostatni etap to byłoby fajnie gdyby dał znać.

Ja też tak samo myślę. 
I też czekam.

Już w MDW jest wpis, że dziś informowali emotka  
0 0

adamo86

#7048088 Napisano: 20.09.2022 17:21:46
simonapp napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Ja też tak samo myślę. 
I też czekam.

Już się ktoś pochwalił. 
0 0

pannajaska

#7048091 Napisano: 20.09.2022 17:44:51
chyba napisał(a):

Gema napisał(a):

Wilkinson był przedłużony emotka  to im teraz zejdzie dłużej...

W jaki sposób był przedłużony?

0 0

rettib

#7048123 Napisano: 20.09.2022 20:32:49
natala91 napisał(a):

Red Bull żabka już informował? 

Podbijam pytanie - czy ktoś coś widział i wie? emotka  
0 0

Emememe

#7048130 Napisano: 20.09.2022 21:30:23
rettib napisał(a):

natala91 napisał(a):

Nagrodą główną było zaproszenie na Red Bull Warsaw Unlocked, które odbywa się 23-24 września. Ciekawe, czy zdążą poinformować do tego czasu 😜 Chyba, że wyniki już były i nikt z forum nie zgarnął żadnej z 250 pozostałych nagród emotka Napisałam do nich na fb, zobaczymy jaka będzie odpowiedź.

Wiolka85

#7048138 Napisano: 20.09.2022 23:33:49
Emememe napisał(a):

rettib napisał(a):

natala91 napisał(a):

Nagrodą główną było zaproszenie na Red Bull Warsaw Unlocked, które odbywa się 23-24 września. Ciekawe, czy zdążą poinformować do tego czasu 😜 Chyba, że wyniki już były i nikt z forum nie zgarnął żadnej z 250 pozostałych nagród emotka Napisałam do nich na fb, zobaczymy jaka będzie odpowiedź.

Też pytam pare razy na forum tu, czekam w takim razie co odpiszą 
0 0

mixik

#7048195 Napisano: 21.09.2022 10:38:03
adamo86 napisał(a):

dede napisał(a):

A czy z ekomobilnych Empik smolar coś było informowane? Konkurs ze skuterem i hulanogami.

Nic nie było jeszcze. Chyba do środy czas na hulajnogi a do czwartku na skutery.

EDIT: albo wtorek i środa emotka

Dalej nic nie ruszyło?
0 0

adamo86

#7048197 Napisano: 21.09.2022 10:42:25
mixik napisał(a):

adamo86 napisał(a):

dede napisał(a):

A czy z ekomobilnych Empik smolar coś było informowane? Konkurs ze skuterem i hulanogami.

Nic nie było jeszcze. Chyba do środy czas na hulajnogi a do czwartku na skutery.

EDIT: albo wtorek i środa emotka

Dalej nic nie ruszyło?

Cisza.. brak SMSów, brak w wynikach i laureatach.
0 0

mia

#7048215 Napisano: 21.09.2022 11:38:33
adamo86 napisał(a):

mixik napisał(a):

Może mają problem z weryfikacją płatności mobilnej. emotka Skoro tak genialnie, zamiast potwierdzeń płatności kartą, zażądali paragonów...

tymbarkowax3

#7048216 Napisano: 21.09.2022 11:47:14
Hej, czy informowali z konkursu Kaufland Prosecco? Widziałam wyniki na stronie, ale maila brak. Jak u was?  emotka
0 0

adamo86

#7048217 Napisano: 21.09.2022 11:52:23
mia napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mixik napisał(a):

Może mają problem z weryfikacją płatności mobilnej. emotka Skoro tak genialnie, zamiast potwierdzeń płatności kartą, zażądali paragonów...

Weryfikowaliby w czasie wyboru? Wtedy mniej nagród "pozostanie do dyspozycji Organizatora" emotka
3 monisss, mia, darog 0

incendio12

#7048222 Napisano: 21.09.2022 12:02:16
mia napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mixik napisał(a):

Ja myślę że tam też był problem z tym numerem paragonu, który był inny niż zawsze. I napisali o tym numerze tylko w regulaminie. Podejrzewam, że duża część zgłoszeń ma inny numer paragonu niż ten na dodanym zdjęciu. Powinni najpierw odrzucić wszystkie zgłoszenia niespełniające kryteriów, a dopiero potem wybierać laureatów. Ale czy tak robią? Bo jak nie, to podejrzewam, że bardzo dużo nagrody będzie do dyspozycji organizatora emotka  

katrin1

#7048225 Napisano: 21.09.2022 12:10:45
incendio12 napisał(a):

mia napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mixik napisał(a):

Ja myślę że tam też był problem z tym numerem paragonu, który był inny niż zawsze. I napisali o tym numerze tylko w regulaminie. Podejrzewam, że duża część zgłoszeń ma inny numer paragonu niż ten na dodanym zdjęciu. Powinni najpierw odrzucić wszystkie zgłoszenia niespełniające kryteriów, a dopiero potem wybierać laureatów. Ale czy tak robią? Bo jak nie, to podejrzewam, że bardzo dużo nagrody będzie do dyspozycji organizatora emotka  

O kurcze, dopiero mi uświadomiłaś, że wpisywało się nr transakcji a nie nr paragonu, a ja niestety nr paragonu wpisałam, jak zwykle u Smolaraemotka
0 0

mietowa

#7048226 Napisano: 21.09.2022 12:16:17
katrin1 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

mia napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mixik napisał(a):

O kurcze, dopiero mi uświadomiłaś, że wpisywało się nr transakcji a nie nr paragonu, a ja niestety nr paragonu wpisałam, jak zwykle u Smolaraemotka

Nie Ty jedna... aż mi smutno, jak widzę to napięcie i oczekiwanie na forum. Zaraz będzie wysyp hulajnóg, a ja tak dałam ciała emotka
1 mia 0

incendio12

#7048227 Napisano: 21.09.2022 12:17:33
katrin1 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

mia napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mixik napisał(a):

emotka  No właśnie, mi tuż przed wysłaniem zgłoszenia uświadomiła to koleżanka z forum, a tak to też jest szansa, że wysłałabym z normalnym numerem paragonu. Dla mnie to było okropnie chamskie, że nie dali w formularzu podglądu paragonu z zaznaczonym numerem jaki mamy wpisać. Tak jakby liczyli na to, że dużo osób nie przeczyta dokładnie regulaminu i nie będą musieli wydawać wszystkich nagród. Ja wiem, że trzeba czytać regulaminy itd, ale nie ma też nic dziwnego w tym, że jak ktoś bierze udział w setnym konkursie Smolara to nawet z przyzwyczajenia wpisze górny numer paragonu.. 
0 0

notta

#7048229 Napisano: 21.09.2022 12:30:46
Emememe napisał(a):

rettib napisał(a):

natala91 napisał(a):

Może główne były juz dawno. A reszta pójdzie po imprezie.
0 0

termitek99

#7048230 Napisano: 21.09.2022 12:42:00
incendio12 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

mia napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mixik napisał(a):

emotka  No właśnie, mi tuż przed wysłaniem zgłoszenia uświadomiła to koleżanka z forum, a tak to też jest szansa, że wysłałabym z normalnym numerem paragonu. Dla mnie to było okropnie chamskie, że nie dali w formularzu podglądu paragonu z zaznaczonym numerem jaki mamy wpisać. Tak jakby liczyli na to, że dużo osób nie przeczyta dokładnie regulaminu i nie będą musieli wydawać wszystkich nagród. Ja wiem, że trzeba czytać regulaminy itd, ale nie ma też nic dziwnego w tym, że jak ktoś bierze udział w setnym konkursie Smolara to nawet z przyzwyczajenia wpisze górny numer paragonu.. 

Ale tam też załączało się chyba zdjęcie paragonu, czy się mylę?
0 0